günaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıbben renk renk alacaktım kızıma
((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.
Uploaded with ImageShack.us
kız ne güzel bi sürü masraftan kurtulmuş oldun...
hem sen şimdi bekle görümceni getirsin bi kızının cicilerini sonra bakarsın ne eksik ona göre gider diğerlerini kendi zevkine göre alırsın...
merak etme sadece bu kıyafetler alınıp bitmiyo kışlıkları var yazlıkları var 1 yaş 2 yaş kıyafetleri var
ama sen yinede beğendiğini al hevesin kırılmasın...