• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıb:( ben renk renk alacaktım kızıma:(((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.

Uploaded with ImageShack.us

kız ne güzel bi sürü masraftan kurtulmuş oldun...
hem sen şimdi bekle görümceni getirsin bi kızının cicilerini sonra bakarsın ne eksik ona göre gider diğerlerini kendi zevkine göre alırsın...
merak etme sadece bu kıyafetler alınıp bitmiyo kışlıkları var yazlıkları var 1 yaş 2 yaş kıyafetleri var
ama sen yinede beğendiğini al hevesin kırılmasın...

eyvahhh benimde şeker yüklemesi 26. haftada... ama geç olsa doktorum söylerdi heralde. bak şimdi kafam karıştı iyisimi ben bi doktoru arıyayım..

ayrıca son 1 ay içinde çok kilo almışım ufaktan azar işittim:(( 1 ay içinde 5 kiloooooooo

bu arada tetenoz için doktorum 2. dozdan sonrasını yaptırma dedi... gerek olmadığını söyledi...

vee son olarak izmirde oturan arkadaşlar bu oda süslerini filan nerden almak gerek? kemeraltından diye biliyorum ama tam olarak nerelerde satılıyor acaba?? çarşının kalabalığı beni korkutuyor..

eyvahhh benimde şeker yüklemesi 26. haftada... ama geç olsa doktorum söylerdi heralde. bak şimdi kafam karıştı iyisimi ben bi doktoru arıyayım..

ayrıca son 1 ay içinde çok kilo almışım ufaktan azar işittim:(( 1 ay içinde 5 kiloooooooo

bu arada tetenoz için doktorum 2. dozdan sonrasını yaptırma dedi... gerek olmadığını söyledi...

vee son olarak izmirde oturan arkadaşlar bu oda süslerini filan nerden almak gerek? kemeraltından diye biliyorum ama tam olarak nerelerde satılıyor acaba?? çarşının kalabalığı beni korkutuyor..

canım 24.-28 arası..senin geç değil.......

günaydın kızlar nasılsınız. dun çıkmadan görümceleri çekiştiriyorduk ya, alt katımda oturan değil de almanyadakı benden kucuk olan aradı dün.
bebek arabası alıcam dedi bizim için , iyi dedim al bakalım. esprit markanın bir modelini beğendik internetten. işte kolay katlanım,çift yönlü kullanım, sırtı yatabılen falan filan. birde dedi benım bebeğin 15 dakka kullandığım ana kucağı var dedi, oto koltuğuda oluyor istiyorsan onuda getıreyım. getır dedım tabı sorulurmu.
dedimki bende yarın alısverıse cıkıcam bisürü şey alıcam kızıma dedim. sakın cıkma dedi. ben zaten burdan gömleğine astronot tulumuna varıncaya kadar aldım. ey allahım yaaa şimdi mecburen çıkamıcam alısverıse. mayısın 28 ınde gelıyor buraya, bi bakayım neler almış. eksik bişey kalmıssa onuda ben tamamlarım.
işte oh ne guzel dıyeceksınız ama ben pekte sevmem boyle seylerı. yanı ılk bebeğim sonucta bırakında kıyafetlerını kendı zevkıme gore alayım. şimdi o hiç almamıs gibi gidip birdaha alsam müsriflik yaparım dımı? eşimde bozulur zaten bana o zaman.
ya ınsan bıraz dusunur. ya altın takar ya para verır bende beğendiğim seyleri alırım, daha bir hoş olur.
(bende hormonlardan sınırlenecek yer arıyorum be) bırazdanda dr gıdıcem onunda stresı var tabıkı. bakalım ayrıntılıyı bu gun yapacakmı e zamanı geldı artık ancak ayrıntılı ıcın ayrıca randevu falan almamıstım ben. yanı dr oyle bısey demedi sadece 1 ay sonra ge demişti.
madem kızıma herşeyı almanyadan almıs halası. bende afilli bir hastane çıkısı alayım dımı.
ya bırde herşeyı pembe almış. en sevmediğim şey , o ne oyle şeker kaplaması gıb:( ben renk renk alacaktım kızıma:(((
buldu bunuyor dıyeceksınız ama rüyamda burun asplatörü alıyordum bi baktımkı onuda almıs .neyse aksam ben cıktıktan sonra epeyce bi döktürmüşsünüz. okuyayım bıraz.
eyeszay canım sağ sağlım varmıssın hadı kıymetınızı bılın birbirinizin:)
efsung cum canım tahlılının temız cıkmasına cok sevındım:) hayırlı olsun.

Uploaded with ImageShack.us

canım benimde küçük görümcem almanyada.büyük ihtimal..oda pekçok eşyasını getirir.ama ben mutlu oluyorum..ilgilendiği ve beni bazı masraflardan kurtardığı için.ben yine çok beğendiklerimi alırım.......eşlim tarafında sadece bu görümcem düşüncelidir..diğerleride hiç ilgilenmiyor.buda moralimi bozuyor...sende beğndiklerini al.yedek olur.

canım benimde küçük görümcem almanyada.büyük ihtimal..oda pekçok eşyasını getirir.ama ben mutlu oluyorum..ilgilendiği ve beni bazı masraflardan kurtardığı için.ben yine çok beğendiklerimi alırım.......eşlim tarafında sadece bu görümcem düşüncelidir..diğerleride hiç ilgilenmiyor.buda moralimi bozuyor...sende beğndiklerini al.yedek olur.

bizde hiçbi tarafta hazırlık yok henüz :( erkenmiş dahaa offf sinir oluyorum.. güya ilk torun olcak. kendim heves ettikçe dur acele etme alınır herşey deniyor.. ama bizzz bu hafta sonu bismillah deyip başlicaz artık.

EFSUNG canım cok sevındım çok sükür sonucun ıyı cıkmıs gözün aydın :46::66::74:

Son düzenleme:
canım benim dr.da gerek duymadı.ve yaptırmadım.yani bana bıraktı.çok büyük bi risk olsa dr. niye bizi riske atsın........dr. dediki ayrıca tetanoz topraktan bulaşırmış..ayrıca tetanozluk bi durum olunca 20 gün içinde aşı yapılıyormuş..

gebelik.org da oku istersne cnm,
orda diyor ki herne kadar steril bi ortamda dogum yapacaginizi dusunsenizde, bebek dogdugunda anne asili ise o da bagisiklik kazanmis olarak doguyormus,
yani ben riske atamadim, bebegimi savunmasiz birakmak istemem ..

farklı görüşler var bu konuda.. 23. haftanın sonunda doktora gideyim bi daha sorarım. ben günde 2 kez iğne oluyorum da pıhtılaşma problemim için .. o yüzden de biraz yaptırmayayım diyorum.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. kaşıntılarla başım dertte.. her yerim kaşınıyo bende zaten allerji var günde 1 kere ilaç içiyorum hamileliğim boyunca da devam ediyorum ama hassasiyetim iyice arttı. gece uykuları bitti galiba :(( bundan sonra göbek büyüycek sonra da oğluş gelicek.. bir arkadaş burda göğsümden sıvı geliyor demişti o bende de oluyor normalmiş sordum. gece rüyalarımda hep bebek emzirip duruyorum zaten bölük bölük uyuduğum için sürekli rüya görüyorum :)

canım krem kullanıyomusun çok işe yarıyo..

Deniycem canım sağol:26:

Canım 5. ay içinde iken yaptırmak gerekiyormuş. 20-24 haftalar arasında. Hemşire öyle dedi bana...
Sen doktoruna sor bence..

Canım valla herkeste böyle şeyler olmuyormuş.Alerjik yapısı olanlarda etkiliyormu, doktora sordum o söyledi..

Kollar bacaklar niye mosmor?:44:

kan sulandırıcı ıgne kullankıyorumda cnm onun ıcın baska ıgneyı kaldıramaz kollarım dıye
ama bebegın bagıslıklıgı ıcın gereklı bu ıgne becbur yaptırıcaz
6. aya kadar yapılar galıba

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm

cnm sezeryan dogumlarda ozellıkle gereklı dıyolar bebegın bagısıklık sıstemı ıcın yanı mecbur yaptırıcam druma sormadım acıkcası cunku butun hamıle arkadaslarımda yaptırmıstı ama bısı dıiicenı sanmıyorum

bizde hiçbi tarafta hazırlık yok henüz :( erkenmiş dahaa offf sinir oluyorum.. güya ilk torun olcak. kendim heves ettikçe dur acele etme alınır herşey deniyor.. ama bizzz bu hafta sonu bismillah deyip başlicaz artık.

annem evlenir evlenmez başladı...5 yıl oldu evleneli:9:ama eşim tarafında kıpırdama yok:50:

kızlar bu krem güya leke yapmıyo yazıyodu yalan atletımı leke yaptı yaaa
bıde sürerken o pütür pütür jeller gelıyo elıme sınır oldum ben :47:
ıns ıse yarar bu kadar ugrasmaya deger yanı
arada bebe yagı suruyorum sankı o daha ıse yarıyor gıbı gelıyo :26:

kızlar bu krem güya leke yapmıyo yazıyodu yalan atletımı leke yaptı yaaa
bıde sürerken o pütür pütür jeller gelıyo elıme sınır oldum ben :47:
ıns ıse yarar bu kadar ugrasmaya deger yanı
arada bebe yagı suruyorum sankı o daha ıse yarıyor gıbı gelıyo :26:

ben galenic kullaniyorum cnm hic leke yapmadi, bir de dedigin gibi putur putur olmuyor hic,

bayag memnumum

$pierre-cardin-ps-705a-enigma-travel-sistem-bebek-arabasi-puset.webp kızlar ben bu arabayı alıcam ınceledım cok guzel cok hafif ozellıklerıde cok guzel ben herkese tavsıye ederım

canım arkadaşlarım hepinize teşkkür ederim ben ilk bebeğimi kaybetmiştim ve yeni yeni artık bebeğime sahip olacağıma inanıyorum inşallah rabbim korusun ve nasip etsin inşallah. bu arada bu ay 3 kilo almışım diye doktor çok kızdı fazla buldu tatlı hamur işi yeme dedi ama bence çok değil. bu arada balık yağı hapı solgar aldım bakalım başlayacağım. kanım biraz düşmüş kan hapı kullanmama rağmen ama daha düzenli olmalıyım.

Canım gözün aydın. Bu haftalarda kan sulanmaya başladığı için demir hapı kullanılsada kanda hemoglobin düşük çıkabilyormuş. Dert etme. :nazar::nazar::nazar:

selam kızlar nasılsınz? ben iyiyim tatilin tadını çıkarıyorum..ankarada ai,lemin yanındayım,bebeği merak ettiğim için burdaki doktora gittim,bebeğimi görmek istiyorum tedirginim dedim 10 saat arazi arabasıyla dağ bayır gezdim dedim gerçektende öyle olmştu.neyse zar zor ikna ettim..ultrasyona bakarken annemde gelebilr mi dedim hayır dedi.bana tek başına baktı ve ben bile görmedim bebişimi:59: nasıl insanlık bu ya:84:..ultrasyon benden biraz öndeydi ve banada çevirmedi birde ters doktordu.sağlıklı olduğunu öğrendim ya önemli olan oydu benim için.:nazar: 375 grammış herşey normal dedi..

Ne uyuz bir dr. muş. Devamlı takibini yapan dr. olmadığı için kıllık yapmış. Ya böyle kıl tüy tipler kadın doğumcu olmamalı. Ama yinede bebişin iyi ya sen ona bak :)) :nazar::nazar::nazar:

k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Deli kız! Sonunda gittin. Canım umarım çookkk mutlu olursun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)) :nazar::nazar::nazar:

bnede begendim :))

heeeeyyyy sen negeziyosuuun bakiiimmmm :))))
şimdi seni düşünüyodum alışveriş ateşini içimize attın gittin sayende herkese bir telaş geldi valla :))
ayyyy neyse hadi varmışsın sağ salim ya sevindim :)) kocişine selam söleee iyi baksın sana bak anneni babanı memleketini bıraktında gittin ona göre ...
umarım herşey herşey güzel olur canım :))

ha bu arda su gecelik aldığın yeride tarif edermisin
kızlaaarrrrr!!!!!!!! AMNİYO sonucum için labaratuarın dru aradı hiç bir problem yok dedi içiniz rahat olsun dedi ayyy öyle sevindim ki içim boşaldı bi ağladım yani hüngür fışırt salya sümük eşim herzamanki gibi beni taklit etti tabiii :)))

Canımcım gözün aydın. :nazar::nazar::nazar: Ayy bu eşler hep aynı demek. Benim eşimde hemen herşeye ağlar modda olduğumdan beni ağlatmaya çalışıyor eğer ağlarsamda dediğin gibi taklidimi yapıp eğleniyor

kızlarr hani şu jokerdeki park yatağı önermiştiniz ya..99 tl ye inen.onu yatak odasına koyayım diye alayım dedim ama bu sallanıyor muki?benim çilekten alacağım odadakikaryola sallanmıyor.bu da sallanmıyorsa almıyıim...bebeği sallamam gerekebilir..alan bbilen gören var mı acaba???

Canım onlara sallanır hale getirmek için aparat takılıyor ama bazılarına takılamıyormuş. Sorarak al bence

kızlarrr yaaa ben idilin netteki yerindekii 20 li setlerden başta olanı var onu beğenmiştim onu alayım bari dedim.ama sadece yeşil kalmış ondan da..cesaret edemedim.aslında yeşili severim ama nasıl bi yeşil??? fıstık yeşili ya d a koyu yeşil olmasınn..meselaaa şöyle turkuaza yakın bi yeşil oluyor yaa öyle olsaa.yarın araycam onları yeşilin resmini koyarmısınız diye.ya d a alımm beğenmezsem değiştirim başka şeyle diycem .bakalım ne diycekler..

aayyyy oğluşuma bi hastane çıkışı alamadım yaa:(((

Canım ben 2 tane hastane çıkışı aldım 2' side yeşil tonlarında. Doğuştan Green Peace ci olacak oğluşum :1::1::1:

bn de face deki grupta kayıtlıydım fakat şuan öyle bir sayfa başlığı dahi açamıyorum :( silindiğim anlamına mı geliyor ?

Fazla yazı yazmazsan gruptan çıkartıyorlar. Ondan seni de çıkartmışlardır. Bence gerek de yok zaten burası daha rahat geliyor bana. Ben nedense face de mesajlaşmayı sevemedim gitti.

kizlar tekrar yazayim,

eminonune ben 30 nisan gibi gidebilicem, bu tarihten once giden olursa idil bebe'nin 20li hastane cikisinin fiyatini benim icin ogrenebilir mi cok rica etsem (2011 yeni sezon kiz modelini )

ona gore bizim ordan alicam ya da beklicem de..

Canım seninle de herşeyi aynı tarihlerde yapıyoruz. 16 sında aynı yerden dr. randevusu almıştık ama gerçi ben gitmedim başka dr. a almıştım. 30 nisanda detaylım var 11 de şişlide sonra eminönüne gideceğiz eşimle :)))) :1::1:

günaydın canım doktorun yaptır mı dedi .. benimki bana bıraktı yaptırmıycam ama hepiniz teker teker yaptırıyo hata mı ediyorum yaptırmamakla diye düşünmeye başladımm
Benim dr. um da gerek yok ama yinede sen bilirsin dedi. Bir yandan yaptırsam mı diyorum amadiğer bir yandan o kol ağrısı şişlik falan uğraşamam, korkutuyor beni.

slm kızlaarrrr :)))

dün alışverişteydik biz eşimle zaten dün de sölemiştim :))
mothercare deki indirim durumunu soran arkadaşlar vardı malesef öle her üründe indirim yok... belli bazı ürünlerde %30luk indirim, sezonsuz ürünlerde de 2. ürüne %50 indirim var sadece... ben giyim kuşam olayını bitirdim dün.. artık daha giysi anlamında bişey almam temel ihtiyaçları aldım bi de hediyeler gelcek zaten... doğumdan sonra bitoş kızımla da almaya gideriz zaten (hep evde otucak deiliz yaa :))
sıra geldi banyo ürünleri, bakım ürünleri, beslenme ürünleri ve anne ihtiyaçlarına ... hadi bakalım ... forum istanbuldaki e-bebek çok büyük ve çeşitli ürün var diolar ben de oraya gitmeyi düşünüorum ama bu hafta gidemem ... bu hafta biras dinleniim kendimi okumaya veriimm :)))
aaaaaaaaa bide dün güzel kızıma seyahat sistemi aldık :))
britax römer'in b-smart serisinden isofix bazalı olanından anakucağı ve bebek arabası... resimleri altta ama bizimkinin rengi nar çiçeği gibi ama daha çok pembeye çalıo... hatta mercan pembesi gibi :)) nasıl bi benzetmeyse açtığımda koliyi resmini eklerimm.. zaten resim borçlarım çoğaldıı :))
Eki Görüntüle 180351 Eki Görüntüle 180352

şekerim bende giysi ihtiyaçlarını bitirdim ama hala istediğim gibi bi hastane çıkışı bulamadım tatlımaa :)) inanıorum bulucamm :)))

Canım araba çok güzelmiş tarif ettiğin rengi anladım sanırım çok çok neşeli bir renk bence. Güzel günlerde kullanırsın inşallah. :nazar::nazar::nazar:

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar.. kaşıntılarla başım dertte.. her yerim kaşınıyo bende zaten allerji var günde 1 kere ilaç içiyorum hamileliğim boyunca da devam ediyorum ama hassasiyetim iyice arttı. gece uykuları bitti galiba :(( bundan sonra göbek büyüycek sonra da oğluş gelicek.. bir arkadaş burda göğsümden sıvı geliyor demişti o bende de oluyor normalmiş sordum. gece rüyalarımda hep bebek emzirip duruyorum zaten bölük bölük uyuduğum için sürekli rüya görüyorum :)

Ya sormayın ben de gece rüyalarımda sürekli emzirdiğimi görüyorum ama şuana kadar sıvı hiç gelmedi. Gerçi gelse de normalmiş dediğin gibi. :))

kızlar ben şimdi 24. haftaya girdim,
ayın 6 sında doktorla randevum..26. haftada olucam
o zaman şeker yüklemesi yapılacak
tetanozu da o haftadan sonra yaptırmayı düşünüyorum
geç mi kalmış olurum hem şeker yüklemesi hem tetanoz için ?

Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583

Güle güle kullan canım kaç aya kadar yatırabiliyorsun acaba bende çilekde görmüştüm bundan, kaça aldın beyazı daha güzeldir eminim

Kızlar dün yatak odası vs. den bahsetmişsiniz. Bu da benim dün sipariş ettiğim beşik ama ben beyazını aldım mothercare den Eki Görüntüle 180583

cnm ne kadara aldın bu beşiği çok hoşmuş
ayrıca bana omega 3 olarak semizotu tavsiyesinde bulunmuşsun çok sğl cnm semizotunu çok severim
yarın hemen alayım...

Güle güle kullan canım kaç aya kadar yatırabiliyorsun acaba bende çilekde görmüştüm bundan, kaça aldın beyazı daha güzeldir eminim

Teşekkür ederim canım. Bu 6 aya kadar kullanlabiliyor. Benim yatağımla duvar arası fazla geniş olmadığından bu tarz birşey aldım. Normalde mothercare mağazasında 350 TL ye satılıyor, naturel renkte olanı ise 250 TL ama ben sahibinden.com da buldum içinin şiltesi ve kenar koumalrıyla beraber 200 TL ye aldım. Alan kişinin bebeği ilk günden itibaren kendi karyolasında uyumayı tercih edmiş o yüzden hiç kullanamamışlar. Paketiyle ve garanti belgesi ile beraber gönderiyor. Gerçi siparişi verdikten sonra bir arkadaşım gördü '' bizde bundan aldık ama bizim kız sevmedi bunu hamak aldık dedi . biraz canım sıkıldı umarım bizimki kullanır.

Canım seninle de herşeyi aynı tarihlerde yapıyoruz. 16 sında aynı yerden dr. randevusu almıştık ama gerçi ben gitmedim başka dr. a almıştım. 30 nisanda detaylım var 11 de şişlide sonra eminönüne gideceğiz eşimle :)))) :1::1:

. :))

hakikaten hee :-)))
suslu bebe de bulusuruz artik :-))

cok guzel cnm, gormustum mothercare'de
gule gule kullanirsin insallahh :nazar:

Back