selam kizlar bugün hep girip okudum yazdiklarinizi ama bi türlü yazmaya firsatim olmadi ütüydü süpürgeydi derken cooook yoruldum yaa belim koptuu 
haa bu arada 21inde doguma hazirlik kursum basliyooo :) gerci 2 kez gidemicem türkiyedeyken ama olsun 13 mayista da yogaya baslicam :) bi daha ki aya aktif bi hamile olucam :)
canim ben almanyadayim ama dedigin gibi degil burda bebek yataklarinin kenarlarinda var koruyucular bi dahaki aya alicam hatta bi tane begenmem lazim ama
ooooo gitmissin bile ne güzel :) ucusun kötü müydü ki canim yoksa sen mi panik yaptin sadece :) offff ucak dedikce stressss basiyo beni de :)))) ne güzel yardim etmisler umarim bana da eder biri dönüste :) keyfini cikar canim

haa bu arada 21inde doguma hazirlik kursum basliyooo :) gerci 2 kez gidemicem türkiyedeyken ama olsun 13 mayista da yogaya baslicam :) bi daha ki aya aktif bi hamile olucam :)
ya bu arada ne dicem kızlar. unutmadan soylıyeyım. hiç dikkatınızı cektımı. yabancıların bebek yataklarının kenarlarında. bizimkilerin uyku setlerı gıbı koruyucular yok. sadece nevresım takımı. neden olabılır acaba dıye dusundum esıme sordum. toz yapıyor dıye olabılır dıye karar verdık yanı baska bısey gelmedı aklımıza.
e bız turk kadınları temız tıtızız tabı yıkarız habıre de acaba sadece tozdan dolayımı koymuyorlar.
ona bakarsan yabancılar 6 ayda bır halı değiştiriyorlar. adamlarda temızlık yapma yokkı bızım gıbıı.
![]()
canim ben almanyadayim ama dedigin gibi degil burda bebek yataklarinin kenarlarinda var koruyucular bi dahaki aya alicam hatta bi tane begenmem lazim ama

k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ooooo gitmissin bile ne güzel :) ucusun kötü müydü ki canim yoksa sen mi panik yaptin sadece :) offff ucak dedikce stressss basiyo beni de :)))) ne güzel yardim etmisler umarim bana da eder biri dönüste :) keyfini cikar canim