• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dr um biliyor bisi demedi ama bir daha sorarim yine bana da cok geldi bu kadar ilac omega 3 de seven seas kullaniyorum :)

canım bende aynı şeker ilacını kullanıyorum.sabah yarım akşam yarım..senin şekerin kaç çıkmıştı? nezmaandır kullanıyorsun bu ilacı?

Venüscümm nispet yapar gibi mi oldu... :59: Ben bu ay araştırma maksatlı gidiyorum gelecek aylarda toplu toplu alcam inş. Yalnız hastane çıkışını civil bebeden gemili seti alıcam, sevi bebe ve civil bebe çok uygun ordan da netten alıcam gerçii internetten kitap dışında bişey almadım şimdiye kadar ama ...

aaaa yok canım olur mu hiçö öyle şey :)) aksine ben seviniyorum siz bişeyle r aldıkça.yarında biz çıkacağız inş.ben burda idil bebenin kıyafetlerini stan bi yer var hepsini ordan almayı düşünüyorum.penyesi yumuşacaıkç....

kizlar mothercare'de sadece coraplarda kazik yemisim;
ikincisi %50 ind.li dediler,
gelince fisime baktim dusmemis,
5li corap 17tl
3 lu corap 18tl odemisim,
fazla geldi,

pzt.oglen 2sini de iade edip yerine bi takim pijama ya da tulum alicam
corap heryerden alinir sonucta diy mi

evet çorabı evr bence de başka bişey al..bide pek çorap giyemiyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum..

kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...:nazar:Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...:9:

haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks ;)

çok s evindim canım.bişi yokmuş şğükür.bend e seni merak e tmiştim.bugün akşam eve gelirken benşmde sol belim ağrımaya başladı arabada.oysa çarşıya gidecektik tabi vazgeçtim.hemen eve geld,k yemek yedik ve az uyudum.uyandım hala ağrıdı ama şimdi azaldı gibi..bende endişelendim neden acaba ??*

ya kızlar ne sorucam. şu zıbın ne işe yarar???
yanı çıtcıtlı bady gıydırıp ustune tulum gıydırsek olmuyormus. hanı varmı bır fonksıyonu? almak şarmıdır. off cok cahılım yaaa annemde yokkı sorayım :(

sanırım bebeğin göbüşü
düşene kadar bunu giymesi lazımmış...:))

kizlar ben gene ağridan sizidan ölüyorum. sabah çikip aksama kadar gezmekten ben çarsilarda doğurucam bigün. cidden bugün çok fena sanci tuttu ağridan. ayy bana bi özet geçin herkes nasil ne yapiyor valla okuyamiorum gözlerim aciyor.

ben gene bisürü sey aldim. kizlar ümraniyede max diye bir dükkan var. inanamazsiniz. bayildim bebek kiyafetlerine. nihayet varos olmayan güzel kiyafetler gördümde içim açildi. mutlaka o max nerde varsa sizde gidin. bisürü elbise aldim prensesime. hemde ucuz

kizlar ben gene ağridan sizidan ölüyorum. sabah çikip aksama kadar gezmekten ben çarsilarda doğurucam bigün. cidden bugün çok fena sanci tuttu ağridan. ayy bana bi özet geçin herkes nasil ne yapiyor valla okuyamiorum gözlerim aciyor.

ben gene bisürü sey aldim. kizlar ümraniyede max diye bir dükkan var. inanamazsiniz. bayildim bebek kiyafetlerine. nihayet varos olmayan güzel kiyafetler gördümde içim açildi. mutlaka o max nerde varsa sizde gidin. bisürü elbise aldim prensesime. hemde ucuz

tam olarak nerede?

slm kızlar bende hamileyim tahmini doğum tarihim 15 ağustos ve bebeğim kız isim düşünüüyoruz şimdi karar veremedik....

bide bir tane kızım var benim ismi BETÜL ona uygun olsun istedim ama karar veremiyorum siz neler düşünüyosunuz?

lütfen aklınıza gelen isimleri yazın....

benim aklımda şimdilik BEGÜM BERRE BERİL var

slm kızlar bende hamileyim tahmini doğum tarihim 15 ağustos ve bebeğim kız isim düşünüüyoruz şimdi karar veremedik....

selam benımde kızım olcak bız sımdılık tuane dıoruz burda bı arkadasında kızı olcak adını mırac koymayı dusunuo. benım sevdıgım dıger kız ısımlerı ebrar ecrın mercan ırmak öle gıdıooo ıns. bı ısımde karar verırız :emir_bebek:

bende çok gezindiğim zaman aşağı doğru baskı oluyor..ağrı oluyor..fazla gezme canım..az az gez...başta düşük yapıcam diye korkuyodum şimdide allah korusun suyum gelir erken doğum yaparım diye korkuyorum....dikkat et canım...bu arada aldıklarının fotosunu eklesende bizde görsek...güle güle kullansın bebişin....:nazar:

ankara beypazarndalar canım, babam burda öğretmen..bayramdan beridir görüşememiştik..bir dahada gelmem zor olur diye geldim..ama bir yarımıda kastamonuda bıraktım:69:

Bende 27sinde gidicem ailemin yanına kismetse 2 haftalığına ama daha şimdiden dusundukce bı buruk oluyorum esimi çok ozlicem :(

kıyamam size...ama arada ayrılıklar iyi oluyor..özleniyo..kavuşmak daha güzel oluyor..bende memleketime bayramdan beri gidememdim çok özledm..inşallah mayıs sonu gidip yıllık iznimi kullancam...

kızlar dün biraz az su içmiştim, sonrasında iki kere lavoboya gittiğimde kasıklarımda çok şiddetli sancı/ağrı oldu. sanki böbreklerimde ağrıdı. idrarımı yaptıktan sonra(yaparken hiçbir şey yok) sanki yanma oluyormuş gibi de hissediyorum. idrar yolu iltihabı olmuş muyumdur sizce??????? :(

kızlar dün biraz az su içmiştim, sonrasında iki kere lavoboya gittiğimde kasıklarımda çok şiddetli sancı/ağrı oldu. sanki böbreklerimde ağrıdı. idrarımı yaptıktan sonra(yaparken hiçbir şey yok) sanki yanma oluyormuş gibi de hissediyorum. idrar yolu iltihabı olmuş muyumdur sizce??????? :(

gecmıs olsun bende lavaboya gıttıgımde arada batıo gıbı oluo tam egılemıorum cok kotu bı agrı.:43:

idrar yolu iltihabı belirtisi mi peki?

hayır tahlıllerımı hep yaptırdım temız cıktı yanma hıssımde yok saten karnım altı sag taraf egılınce batıo gıbı bı agrı oluo alt tarafta yanma kasıntı akıntı hıc bı sorunum yok. bende bılmıorum neden agrıo ama ılk gebelıgımdede oluodu.

hayır tahlıllerımı hep yaptırdım temız cıktı yanma hıssımde yok saten karnım altı sag taraf egılınce batıo gıbı bı agrı oluo alt tarafta yanma kasıntı akıntı hıc bı sorunum yok. bende bılmıorum neden agrıo ama ılk gebelıgımdede oluodu.
ya bende akıntı var ama o akıntı hep vardı, neyse pazartesini bekleyeyim olmazsa test yaptırırım...

bendede bu hafta oluştu..okadar önlem aldım ama yapı meselesi demekki maalesefff:50:

hmmmm demek ki 23. haftada başlıyor, benim daha olmadı ama 21. haftadayım ben... dediğin gibi demek ki yapı meselesi. ben sadece bebe yağı kullandım, liearac alsam mı almasam mı diye düşünüyordum.

Son düzenleme:
@onlysmile henüz oluşmadı beklemekteyiz...:59:

@eyeszad tam olarak neren ağrıyor?kemiklerin falan mı yoksa kasıklarmı???:26:

anlık birşeymiydi yoksa uzun sürdümü?mesela hala devam ediyor mu?

Back