hoş geldin canım. bizlerdede alışverıs paranoyası var merak etme tek değilsin :)))))merhaba hanımlar bende 21+3 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım her yerde gördüğüm bütün kıyafetleri ve oyuncakları almak istiyorum kızıma heralde ilk olduğundan çok hevesliyim cinsiyetinide daha pazartesi günü öğrendik çok güzel bi duygu
ben çıtçıtlı badilerini kısa kollu yada kolsuz aldım enazından sonrada atlet gibi giyer..
hoş geldin canım. bizlerdede alışverıs paranoyası var merak etme tek değilsin :)))))
dımı :)
neyse kızlar bana kalsa sızlere doyum olmaz ama bu gun balık gunumuz. daha bısuru ısım var salata yap balık ayıkla .:)) ıyy hıcte mıdem almıyor ama yıcez napalım. hafta sonu ben yokum kızlar tadılatın son karelerı yapılıyor. kapılarım takılacak yarın . epazarda temizlik yapsam. anca pazartesı salı gıbı gelırım tekrar. hepiniz ayrı ayrı kucaklıyorum. bebişlere iyi bakın :))))
hayır ya bana vermediler hiç. bi tek işte bu hafta ekranda gösterdi ondada o kadar duygusallaştımki ağlamaktan tam bakamadım bebişime bende istiyeyim belki verir renkli
aaa bana her gittiğimde veriyo dr um valla 2 3 eşim orada çalıştığı için torpildenmi veriyo yoksa bak bunu bilmiyorum ...
bi sürü renklisi var bebeğimin 15 tane falan..ama ben her hafta gibi gittim bi ara sonra on günde bir şimdi artık 2 haftada bir gidiyorum
ben zibin almicam cnm,
hastane cikisi alicam 1 20li tk. onun icinde zibinn oluyor zaten, haricten almicam
tulum aldim bolca.
ayy hadi cnm hayirlisi,
seninki de benimki de iyi gecer , mutlu doneriz ayrintililardan insallahhh
ben de ilk firsatta cekicem fotolari,
yok kiz benim de o kadar fazla degil valla
valla bi bakicaz o gunler gelmis,
ben de bazen bebegimi asiri ozluyorum hemen dogsa da koynuma alsam sarilsam koklasam diyorum ama onun da sirasi var tabi,
simdi bugunlerde guzell ama; tadini cikarmamaiz lazim
hamile olmak, insanlarin sempatisini kazanmak, herkesin yardimci olmaya calismasi , bebeginin tekmeleri, hepsi cok cok hosss
aaa bana her gittiğimde veriyo dr um valla 2 3 eşim orada çalıştığı için torpildenmi veriyo yoksa bak bunu bilmiyorum ...
bi sürü renklisi var bebeğimin 15 tane falan..ama ben her hafta gibi gittim bi ara sonra on günde bir şimdi artık 2 haftada bir gidiyorum
hangi hastane orası ya bende oraya geleyim benim bebişimin hiç yok renklisi ay çok üzüldüm şimdi
kayınvalidemlerim umre ziyaretinde benim kız nasiplendiki bi görün..
babaannesi bebeğime
2 zıbın almış
1 alt üst takım
1 tane 9 parçalı hastane çıkışı
birde 110a 140a batın battaniye kalınmı kalın tam kışlık...
vee birde inci takımı getirmiş gümüşçüye yada kuyumcuya verip bebek için uç taktırıcam kolyeve bileklik yaptırıcam...benim kızın takıları bile olmaya başladım annesine çekmiş süslü olacak..
peppermint
cnm inş ayrıntılın gzel geçer bitanem...
benimde çarşamba günü olacak merakla bekliyorum..
canım nasip olursa doğum yapacağım hastaneyi gezdim.fiyat aldım.norla 800 tl sezaryan 1200 .dr. parası hariç.drun ne alıyorsa onuda ekliyolar.benim dr. 1500 alıyor.normal olursa 2200 sezaryan olursa 2700 vericem....
Ben kısmetse İst. Avrupa Şafak Hastanesinde doğum yapacağım;çünkü daha önce de söyledim ya kayınvalidem bir jinekoloğun özel muaynehanesinde çalışıyor hemşire. Doktorumuz yabancı değil yani abla diyorum zaten :) o hastaneye gidiyor doğum ve ameliyatlara evi de hemen hastanenin yanında. Doktora ücret ödemeyeceğiz hastane içinse 600-700 arası bişey öderiz belki onda da indirim yaparlar daha mutlu oluruz
nelere dikkat etmek gerek doğum yapılacak hastanelerde kızlar bende bi hastaneye sordum emekli sandığı çalışana normal 130 tl sezaryan 140 isteğe bağlı sezaryan 400 tl doktor ücreti içinde hastanede yeni doğan üniteside mevcut
kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...
haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks
cnm tam 21 haftalik olucam yarin
21-23. haftalarda yapiliyormus zaten
ben bagdat caddesi fetus'a gidicem.
260 tl
bir de birseye dikkat edin kizlar;
ayrintili ultrason diyince bazi hastaneler evet bizde var diyorlar ve normal kadin dogum uzmani yapiyor;
ama 2.duzey ultrason diye sorun ve perinatoloji uzmaninin yapmasi gerekiyor bunu..
yoksa kendi doktorunuz da bakar
2.duzey ult.un ozelligi perin.uzmanlarinin yapmasiymis,
benim doktorum buna dikkat et demisti
gebelik.org'da da yaziyor
Benim için önce doktor önemli biizm doktorumuz bayan ve meslekte 25. yılını doldurdu. Hatta geçenler Çapa Tıp Fak.den bir ödül aldı başarılı biri. Daha sonra hastanenin evime yakınlığı,temizliği, odalarının tek kişilik olması ve en önemlisi yenidoğan ünitesi olması
kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...
haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks
cnm 8li ve 4lu hast. cikislarinda yok ne yazikki indirim.
tek alt pijama ve taytlarda da yoktu.
pakette satilan 3'lu 7 li bodylerde de yoktu.
tulum vardi indirimde,
3 lu takim (alt-ust pijama+onluk)
5 li onluklerde vardi
yine tayli 2 li tkda vardi
ici beyaz body ustu askili tk onla da vardi
bir de yazlik cok tatli takimlar vardi onlarda da vardi ama bizim bebekler kisa gelecegi icin almadim (yani 3 aylik olduklarinda falan kis olacak ya )
alti kot ustu bluz falan gezme giysilerinde de vardi
ayakkabilar da yoktu
corapta 2.si %50 dediler ama gelince fise baktim dusmemis :-( bi yanlislik olmus sanirim
Nerden kontak kuruyoruz numara nedir bide kayit falan gerekiyodu galiba eyeszay yazmisti :)
bende çok doktor gezdim bu doktorum çok tatlı bayan hastanede evimin karşısında devlet hastanesini istemiyorum zaten orada doğuma sadece ebeler giriyomuş ve hiçte naz çekmediklerini duydum bende tam tersine çok nazlıyım odada tek olmalıyım ve refakatçide mutlaka alınmalı en iyisi doktorun anlayışlı olduğu yer sanırım
ohhhh masallah kizinaa kocaman olmusbu kizlar amma nazli oluyolar yaa yüzlerini öyle bi sakliyolar ki o kadar hasretle bekliyoruz onlari görmek icin ama nafile bizim cadi da 1 saat ugrastirmisti doktoru görmek icin onda da yandan falan gördü zorla bende gecen dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gittim gezdim dedigin gibi yeni dogmu bi bebek babasinin kucagindaydi cok duygulandim onlari görünce esime de baktim onun da gözleri dolmustu :))) ben bi de dogumhaneye girdim ama girmez olaydim o günden sonra uykularimda bagira bagira doguruyorum hep bilincaltima yerlesti sanki
ya ayrintili icin erken falan diyosunuz da ben 20+3 ken gittim kizlar ama tuhaf olan doktorum 20+3 oldugum zaman 21.haftadasin diyo bana bende hep onun dedigi gibi hesapliyorum
kendisi bana 18+5 ken bakmisti ama kizim yüzünü göstermeyince perinatolojiye gönderdi bizi ve 2 hafta icinde randevu al geciktirme dedi türkiyeyle burda farkli mi oluyo ki mesela seker testine de haftaya gidicem 20sinde daha erken mi ki :44:
cnm benim gittiğim hastanede küçükköy özel bilge hastanesi
şimdi baktım netten hastaneye çok güzel bi hastaneye benziyo fiyatları tekrar yazarmısın
şimdi hastaneyi aradım bende sgk ile anlaşmalıymış normal 300 sezeryan 400 isteğe bağlı sezeryan 500 artı doktor ücreti 250 tl miş yani toplam 1000 liraya çıkarmışız hastaneden ben bahçelievlerde oturuyorum eşimle konuşucam bi hastaneyi gidip görelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?