2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin canım. bizlerdede alışverıs paranoyası var merak etme tek değilsin :)))))

ben çıtçıtlı badilerini kısa kollu yada kolsuz aldım enazından sonrada atlet gibi giyer..

dımı :)

neyse kızlar bana kalsa sızlere doyum olmaz ama bu gun balık gunumuz. daha bısuru ısım var salata yap balık ayıkla .:)) ıyy hıcte mıdem almıyor ama yıcez napalım. hafta sonu ben yokum kızlar tadılatın son karelerı yapılıyor. kapılarım takılacak yarın . epazarda temizlik yapsam. anca pazartesı salı gıbı gelırım tekrar. hepiniz ayrı ayrı kucaklıyorum. bebişlere iyi bakın :))))

daha ağzıma balık koymadım adını bile duyunca midem bi kötü oluyo kolay gelsin canım sana kendine iyi bak

evet en güzelide tekmelemeleri ben yeni hissetmeye başladım tam net olarak elim hep karnımda o tekme attıkça ben onu seviyorum ne hoş bi duygu allah herkese nasip etsin inş.

Benim kayınvalidem de bu yıl Umreye gitti,oğluşuma bişeyler bulamamış ama bana gecelik ve takılar getirmişti;inci-mercan-akik. Hepsi çok güzel gerçekten

canım nasip olursa doğum yapacağım hastaneyi gezdim.fiyat aldım.norla 800 tl sezaryan 1200 .dr. parası hariç.drun ne alıyorsa onuda ekliyolar.benim dr. 1500 alıyor.normal olursa 2200 sezaryan olursa 2700 vericem....

Ben kısmetse İst. Avrupa Şafak Hastanesinde doğum yapacağım;çünkü daha önce de söyledim ya kayınvalidem bir jinekoloğun özel muaynehanesinde çalışıyor hemşire. Doktorumuz yabancı değil yani abla diyorum zaten :) o hastaneye gidiyor doğum ve ameliyatlara evi de hemen hastanenin yanında. Doktora ücret ödemeyeceğiz hastane içinse 600-700 arası bişey öderiz belki onda da indirim yaparlar daha mutlu oluruz

kizlar ben cikiyorum,
hepinize iyi h.sonlari..

ayrintilim icin dualarinizi eksik etmeyin nolurr

optum hepinizi, prenslerimizi ve prenseslerimizi dee

nelere dikkat etmek gerek doğum yapılacak hastanelerde kızlar bende bi hastaneye sordum emekli sandığı çalışana normal 130 tl sezaryan 140 isteğe bağlı sezaryan 400 tl doktor ücreti içinde hastanede yeni doğan üniteside mevcut

Benim için önce doktor önemli biizm doktorumuz bayan ve meslekte 25. yılını doldurdu. Hatta geçenler Çapa Tıp Fak.den bir ödül aldı başarılı biri. Daha sonra hastanenin evime yakınlığı,temizliği, odalarının tek kişilik olması ve en önemlisi yenidoğan ünitesi olması

ohhhh masallah kizinaa kocaman olmus bu kizlar amma nazli oluyolar yaa yüzlerini öyle bi sakliyolar ki o kadar hasretle bekliyoruz onlari görmek icin ama nafile bizim cadi da 1 saat ugrastirmisti doktoru görmek icin onda da yandan falan gördü zorla bende gecen dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gittim gezdim dedigin gibi yeni dogmu bi bebek babasinin kucagindaydi cok duygulandim onlari görünce esime de baktim onun da gözleri dolmustu :))) ben bi de dogumhaneye girdim ama girmez olaydim o günden sonra uykularimda bagira bagira doguruyorum hep bilincaltima yerlesti sanki

ya ayrintili icin erken falan diyosunuz da ben 20+3 ken gittim kizlar ama tuhaf olan doktorum 20+3 oldugum zaman 21.haftadasin diyo bana bende hep onun dedigi gibi hesapliyorum
kendisi bana 18+5 ken bakmisti ama kizim yüzünü göstermeyince perinatolojiye gönderdi bizi ve 2 hafta icinde randevu al geciktirme dedi türkiyeyle burda farkli mi oluyo ki mesela seker testine de haftaya gidicem 20sinde daha erken mi ki :44:

bende çok doktor gezdim bu doktorum çok tatlı bayan hastanede evimin karşısında devlet hastanesini istemiyorum zaten orada doğuma sadece ebeler giriyomuş ve hiçte naz çekmediklerini duydum bende tam tersine çok nazlıyım odada tek olmalıyım ve refakatçide mutlaka alınmalı en iyisi doktorun anlayışlı olduğu yer sanırım

geçmiş olsun canım evet kızlar çok nazlı ben daha cinsiyeti bile yeni öğrenebildim anlattıklarını okurkende bi yandan ağladım çok güzel bi duygu ya kendimi hayal ettim bi anda hastanenin adınıda yazarsan eğer bende gidip bi görmek isterim

Cnm ben carsamba gunu gitmistim torium daki mothercare e yine ayni indirimler vardi... Zaten anladiim kadariyla en cok satilan urunlerde kesinlikle indirim olmuo... Ama bu bazi urunlerdeki yari yariya indirimler pirlantali urunler fln yine vardi...
Cicilerini gule gule giydir bebisine :)))

Nerden kontak kuruyoruz numara nedir bide kayit falan gerekiyodu galiba eyeszay yazmisti :)

Cnm kopyaladim iletisim bilgilerini buyrunuz efemmm :)
”0216 386 38 13 numaralı telefonu arayarak ya da info@dharmailac.com adresine eposta göndererek kayıt yaptırabilirsiniz”

cnm benim gittiğim hastanede küçükköy özel bilge hastanesi

23. haftaya kadar ayrıntılı yaptırman gerekiyormuş canım benn 21+3üm beni daha çağırmadılar şeker testine

şimdi hastaneyi aradım bende sgk ile anlaşmalıymış normal 300 sezeryan 400 isteğe bağlı sezeryan 500 artı doktor ücreti 250 tl miş yani toplam 1000 liraya çıkarmışız hastaneden ben bahçelievlerde oturuyorum eşimle konuşucam bi hastaneyi gidip görelim bakalım

şimdi baktım netten hastaneye çok güzel bi hastaneye benziyo fiyatları tekrar yazarmısın

cnm benim eşim orada çalıştığı için ben vezneye hiç uğramadan direk dr un kapısına gidiyorum..
fiyat konusunda ne nedir hiç bilmem...

O hastaneyi bende düşündüm çünkü o da evime yakın sayılır; Sultançiftliğinde oturuyorum. Ama doktorumu değiştirmek istemiyorum sonuçta doğumumu başkasının ellerinde geçirmektense yıllardır tanıdığım biriyle yapmak daha iyi olur,nazımı çeker :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…