2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvalidemlerim umre ziyaretinde benim kız nasiplendiki bi görün..
babaannesi bebeğime
2 zıbın almış
1 alt üst takım
1 tane 9 parçalı hastane çıkışı
birde 110a 140a batın battaniye kalınmı kalın tam kışlık...
vee birde inci takımı getirmiş gümüşçüye yada kuyumcuya verip bebek için uç taktırıcam kolyeve bileklik yaptırıcam...benim kızın takıları bile olmaya başladım annesine çekmiş süslü olacak..

peppermint
cnm inş ayrıntılın gzel geçer bitanem...
benimde çarşamba günü olacak merakla bekliyorum..

peppermint canım erken değilmi ayrıntılı ıcın? sen hangı hastanede gırıcen ayrıntılıya nekadar ucret alıyorlarmıs? ben daha gırmedım. hafta ıcı gıdıcem dr bakalım ne zaman dıyecek.

cnm tam 21 haftalik olucam yarin
21-23. haftalarda yapiliyormus zaten

ben bagdat caddesi fetus'a gidicem.
260 tl

bir de birseye dikkat edin kizlar;
ayrintili ultrason diyince bazi hastaneler evet bizde var diyorlar ve normal kadin dogum uzmani yapiyor;
ama 2.duzey ultrason diye sorun ve perinatoloji uzmaninin yapmasi gerekiyor bunu..
yoksa kendi doktorunuz da bakar

2.duzey ult.un ozelligi perin.uzmanlarinin yapmasiymis,

benim doktorum buna dikkat et demisti
gebelik.org'da da yaziyor

canım nasip olursa doğum yapacağım hastaneyi gezdim.fiyat aldım.norla 800 tl sezaryan 1200 .dr. parası hariç.drun ne alıyorsa onuda ekliyolar.benim dr. 1500 alıyor.normal olursa 2200 sezaryan olursa 2700 vericem....

hımm üşür diyorsun. zaten ağustos 31 benım yanı eylul sayılır. ıkıtane kısa kollu yeter sanırım doğru dıyorsun dığerlerını uzun kollu alayım .

canim sagolll

ne guzel yapmissiniz cnm yaaa

benim esim de internetten indirdi masallar, acip dinletiyorum ben de arada,
bir de cocuk sarkilari indirmis )))

ayy ne guzel cnm,
senin suslu prenses guzel gunlerde giysin

yaa ciciler topigine fotolari dolduralim h.sonu, ortalik senlensin lutfennn

canım nasip olursa doğum yapacağım hastaneyi gezdim.fiyat aldım.norla 800 tl sezaryan 1200 .dr. parası hariç.drun ne alıyorsa onuda ekliyolar.benim dr. 1500 alıyor.normal olursa 2200 sezaryan olursa 2700 vericem....

bizim de bunlari bir gorusmemiz lazim hast.ve doktorla

ya kızlar ne sorucam. şu zıbın ne işe yarar???
yanı çıtcıtlı bady gıydırıp ustune tulum gıydırsek olmuyormus. hanı varmı bır fonksıyonu? almak şarmıdır. off cok cahılım yaaa annemde yokkı sorayım

evet cnm doğru konuya değindin geçen hafta benim dr um ayrıntılı ben bakıcm dedi bende dedim ee millet dışarılarda baktırıyo perina.uzmanlarına dedim
oda bana dedi perinat. uzmanın sana bakması için şuan erken dedi onlar 22.haftada bakmeyi tercih ediyolar diye,merak etme seni onada kontrol ettirecez deyince rahatladım..
şimdi çarşamba günü önce kendi dr uma tekrar detaylı baktıracakmışım sonra perinatoloji uzmanına baktıracakmışım aynı günde zaten hastanede ikiside aynı hastanede...

merhaba hanımlar bende 21+3 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım her yerde gördüğüm bütün kıyafetleri ve oyuncakları almak istiyorum kızıma heralde ilk olduğundan çok hevesliyim cinsiyetinide daha pazartesi günü öğrendik çok güzel bi duygu

hımm üşür diyorsun. zaten ağustos 31 benım yanı eylul sayılır. ıkıtane kısa kollu yeter sanırım doğru dıyorsun dığerlerını uzun kollu alayım .

ben çıtçıtlı badilerini kısa kollu yada kolsuz aldım enazından sonrada atlet gibi giyer..

peppermint ayy cnm koyacak hepsini merak etme foto makinam arkadaşta gelsin hemen çekip koyacam

gene annemde getirdi ördüklerini bi iki parça kıyafet falan
benim sizler kadar çok yok alışverişe tam net başlayamadım ama olanları çeker koyarım yine..

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bende geldım kabul edersenızzzz.

Biri tecrübeli ve biri de benim gibi ilk bebek heyecanı yaşayan güsel anneler hoşgeldiniz aramıza. Benim bebeğim de kız bu arada.

giysi alırken kolayca giyip çıkarılabilen ve bez deği.şimini kolayca yapabileceğiniz giysiler almaya dikkat edin. İlk aylar için en uygun bebek giysisi Tulum, boyundan ayak kısmına kadar ve ağının çıt çıtlı olması nedeniyle giydirilip çıkarılması ve altının rahatça temizlenmesi açısından sanada bebegınede kolaylık sağlar. Ancak tulum alırken ilk günlerde gi.yeceği hariç diğerlerinin ayaklı ve eldivenli olmamasına daha iyi. Çünkü çok çabuk büyüyolar ayaklı tulumlar en fazla bı ıkı kez gıyer yenı dogan bebegın kıyafetlerınıde sabun tozuyla yıkamak lazım deterjanlar tahrıs eder kızartır yavrucagı.

Biri tecrübeli ve biri de benim gibi ilk bebek heyecanı yaşayan güsel anneler hoşgeldiniz aramıza. Benim bebeğim de kız bu arada.

hoşbulduk inanın o kadar heyecanlıyımki belirlenen doğum tarihim 23.08 sanki vakit hiç geçmiyo nasıl geçecekte bebişlerimiz koklıycaz biz:97:

ben zibin almicam cnm,
hastane cikisi alicam 1 20li tk. onun icinde zibinn oluyor zaten, haricten almicam
tulum aldim bolca.

ayy hadi cnm hayirlisi,
seninki de benimki de iyi gecer , mutlu doneriz ayrintililardan insallahhh

ben de ilk firsatta cekicem fotolari,
yok kiz benim de o kadar fazla degil valla

hoşbulduk inanın o kadar heyecanlıyımki belirlenen doğum tarihim 23.08 sanki vakit hiç geçmiyo nasıl geçecekte bebişlerimiz koklıycaz biz:97:

valla bi bakicaz o gunler gelmis,
ben de bazen bebegimi asiri ozluyorum hemen dogsa da koynuma alsam sarilsam koklasam diyorum ama onun da sirasi var tabi,
simdi bugunlerde guzell ama; tadini cikarmamaiz lazim
hamile olmak, insanlarin sempatisini kazanmak, herkesin yardimci olmaya calismasi , bebeginin tekmeleri, hepsi cok cok hosss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…