• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bundan yilaaar once(ben daha 13yasinda falandim)bizimde aparymana girmisti, butun apartman seferber olmustu, hizlica kosan bir seydi, korkunctu. neyse binadan disari kacti ancak yoldan gecen bir amca yardim etmek icin kuyruguna basinca olan ona oldu,isirdi fare ve igne olmak zorunda kalmisti:) aklima geldi anlatayim dedim. eve girmez heralde ana merdivenlerde yururken gurultulu yuru ise yarayabilir. cunku gorursen ve cok korkarsan bebek icin hic iyi olmaz. kapan kurulabilir binaya, bende fare eksperti miyim nedir:) acayip korkarim fareden halbuki zararsiz minicik seyler...

ay ısırmıs adamcağızı:(((( allah korusun daha tetenozda olmadık. ya bu arada kızlar benım aile hekımı uzak yerde. gecen burdakı sağlık ocağına gıttım hem kayıt olmak ıcın hemde tetenoz olmak ıcın ama adam kendı hekımınıze gıtmenız gerek dedı. offf bıde teee oralaramı gıdıcemkı.

içimde acayıp bır alışverıs aşkı uyandı bırden:) keske hava guzel olsaydı bı dolansaydım , prensesıme ciciler alsaydım. hazır babamızın maaş kartı elımıze geçmişken dimi:27::66:

içimde acayıp bır alışverıs aşkı uyandı bırden:) keske hava guzel olsaydı bı dolansaydım , prensesıme ciciler alsaydım. hazır babamızın maaş kartı elımıze geçmişken dimi:27::66:

süper fikir ben de bi limangoya dalayım :51:
gerçi babamız yasak koymustu ama neyse bi yolunu buluruz bizz :64:

Kızlar çatlak kremlerinden konusmussunuzda ben kullanmıyorum. yani ne gerek var ki.zaten bi yerde okumustum çatlayacaksa (ki genetik bir durummus) çatlarmıs.sen sadece azaltabilirmissin belki oda.
Ben de badem yağı ve sebamedin vucut losyonuyla nemlendiriyorum. Krem olayına girmedim hiç. çok ta pahalı geldi bana ya

birde size 2 sorum olacak...
Katı meyve sıkacakları hakkında ne düşünüyorsunuz :26:
ve bana göğüs pompası lazım olacak sanırım şöyle uygun fiyata kaliteli bildiğiniz var mı? (cam kenarı ve önden olsun:)):34:

ah o yasaklar..
ne guzellll :97:

burda hava cok kotu
kapali, yagislii :18:
aynenn ayynenn
Kızlar çatlak kremlerinden konusmussunuzda ben kullanmıyorum. yani ne gerek var ki.zaten bi yerde okumustum çatlayacaksa (ki genetik bir durummus) çatlarmıs.sen sadece azaltabilirmissin belki oda.
Ben de badem yağı ve sebamedin vucut losyonuyla nemlendiriyorum. Krem olayına girmedim hiç. çok ta pahalı geldi bana ya

kaşınıyo canım onun için birşeyler sürmek gerekiyoo.. pahalı kremlere falan hiç gerek yok bence de

Günaydın herkeseeee

arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp

lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir

herkese iyi geceler

Yok canım ben cosmo home'dan aldım, üretim tarihi/son kullanma tarihi fln yok. Aslında son kullanma tarihi sen ürünü açtıktan 6 ay sonrası.
Yani üretildiği tarih değil, açıldıktan sonra ne kadar durduğu önemli diye düşünüyorum ben.
Bu yüzden gelen ürünün jelatin ambalajında gelip gelmediği önemli.

ah o yasaklar..

aynenn ayynenn

kaşınıyo canım onun için birşeyler sürmek gerekiyoo.. pahalı kremlere falan hiç gerek yok bence de

evet bende de var o kaşıntı.ama bana birisi dediki tırnaklarınla kaşıma avuc içlerinle kaşı tırnakların izi kalırmış. bilemem ne kadar doğru???

günaydın arkadaşlar..........bende cicileri eklemek istiyorum ama nasıl ekliycem..

evet bende de var o kaşıntı.ama bana birisi dediki tırnaklarınla kaşıma avuc içlerinle kaşı tırnakların izi kalırmış. bilemem ne kadar doğru???

kacirdim sanirim ne kasinmasi?

kizlar yaaa bu haftadan sonra kilo vermek mumkun mu sizce? azicik da olsa? rejim yapmadan, dengeli beslensem ce gunde 40 dk yurusem ve20 dk yuzsem cok mu yorarim krndimi?

kizlar yaaa bu haftadan sonra kilo vermek mumkun mu sizce? azicik da olsa? rejim yapmadan, dengeli beslensem ce gunde 40 dk yurusem ve20 dk yuzsem cok mu yorarim krndimi?

cnm catlamadan solayi gobek kasinmasi

bence hayatim hamileyken kilo vermek iyi bi fikir degil; sen alt limitte kilo almaya bak bence;
ornegin bu haftalarda haftada 450-500 gr almak normalmis, sen atiyorum haftada 300 gr ile sinirli kal

cnm hamileyken spor yaparken kendini deneyecekmissin, yoruldugun noktada birakacakmissin;
ornegin yuruyuse ciktin, evin etrafinda turlayacakmissin ki yoruldugun an eve gelip uzanip dinlenebilesin
20 dk da yoruluyosan 20 dk da birakirsin; baktin iyi gidiyorsun 40 dkya kadar yurursun cnm

ben de ofiste her ogleden sonra 15 dk mola verip yuruyus yapiyorum bu hafta
15 dk az ama ofis ortaminda hic yoktan iyidir

karnımız kaşınıyor :60:
deri geriliyor ya sanırım ondan.

bence kilo vermek mümkün olmasa bile en azından az almak mümkün olabilir.
Kaç kilo aldın ki?

Ben bugun 23+5 im 4,5 kilo aldım sanırım :49:

arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp

lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir

herkese iyi geceler

cnm netten aldım ama faturada kudret eczanesı yazıyo yanı eczaneden alınıp satılma
uzerınde unutmuslar 3 al 2 ode yazıyo anlıcan kampanyadakılerı tek tek satıp kar etmısler kımsınıde ucuza verıyolar stokta sınırlıydı zaten

kızlar, bu lierac kutusunda olan türkçe kılavuzu çok kısaymiş, bazılarında hiç yokmuş. ben size rusça bölümünden ana hatlarla çevireyim:

ilk başta gebelik ve zayıflama zamanında oluşan çatlakların nasıl olduğunu ve ilerde ne yazık ki gemediğini yazıyorlar. çoğu zaman ucuk pembe regendi olan bu çizgiler çoğu zaman gögüste, karın bölgesinde ve kalçayla bacak kısmında oluşuyormuş.
lierac kremi ise bu çatlakları önlemek için üretilmiş. çeşitli bitki yağlardan oluşan bu krem hücreyi yenilemesine yardımcı oluyormuş.
çeşitli ülkerlerde kadınlar üzerinde yapılan araştırmalarda iyi sonuçalara imza atmıştır.
bu kremin ergenlik zamanında, hamilelikte ve dengesiz kilo değişiminde kullanılmasına uygun bulunmuştur.
günde 1 kere hafif masajla yedirilmesi gereken bu jel hamileliğin 3aydan itibaren doğumdan sonraki adete kadar kullanılacakmış.
bide bu kremin kapsülleri varmış, onlar günde iki defa (sabah ve akşam) gereken bölgelere püskürtelerek uygulanacakmış. bide ne kadar erken önlem başlarsanız o kadar etkilici oluyormuş.

özetçe bu oluyor. ama komik bir şey söyleyim: arkada ingilizceside varmış:):) daha yeni fark ettim:)
yinede gönderiyorum:)

bende baktım küçük turkçe bı kagıt cıktı aynen yazdıgın gıbı seyler yazıyo

bıde ben bısı dıcem yaaa
sımdı ben sabah aksam surmeye basladım cok guzel hemen emılıyo ız yapmıyo ama mesela aksam sürerken öncekı sürdüğüm pütür pütür ( bole jel gıbı ) elıme gelıyo sankı derım soyulur gıbı sınır oldum
bu kremı her surmeden once temızlemek gerekıyomu anlamadım eger oyleyse saçma

acil cvpp ?????

birde size 2 sorum olacak...
Katı meyve sıkacakları hakkında ne düşünüyorsunuz :26:
ve bana göğüs pompası lazım olacak sanırım şöyle uygun fiyata kaliteli bildiğiniz var mı? (cam kenarı ve önden olsun:)):34:

canım katı meyva sıkacağını ben senelerdir kendim için kullanırım. sana tavsiyem bu konuda ucuza kaçma çünkü ucuz olanlar, tam sularını cıkartmıyor. birsürü meyva ziyan oluyor oyle. ve habire tıkanıp duruyor. acmak zorunda kalıyorsun. güzel markaların son modellerine bakmanı tavsıye ederim.

bu sabah yağmur var istanbulda gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliyeee .....

her yağmur yağdıgında bu sarkı gelıyor aklıma :)))

Back