kizlar yaa isimlerinizin altinda tarih cizelgesi var ya onu nasil ekleyebilirim? bende hep gunleri karistiyorum, bu sayede tam gunumu bilmis olurum.
canım ilk sayfada çok güzel anlatmış ben onu takip ederek yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar yaa isimlerinizin altinda tarih cizelgesi var ya onu nasil ekleyebilirim? bende hep gunleri karistiyorum, bu sayede tam gunumu bilmis olurum.
canım ilk sayfada çok güzel anlatmış ben onu takip ederek yaptım
Kızlar çok moralim bozuldu. Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum.
kızlar önden düğmeli almak iyi olur dediniz ama su tunık gıbı olanlarda hosuma gıttı ne dersınız ???
ikinci sıradaki pembeli çok hoşuma gitti
kızlar fiyat neymiş acaba?
kraft twist benim de favorim. bir yerde okudum bebek kayıyormuş rahat edememişler bir de kumaşı pek beğenilmiyor. ama özellikler açısından süper en çok da koltuğun port bebeye dönüşmesine ve tek hareketle yön değiştirme özelliğine bayılıyorumm
Olabilir arada kaçıyor. O kadar çok şey yazıyoruz ki gün içinde. Şöyle yazmıştım;
'' Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum. ''
Ya bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.
ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladimsimdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske
![]()
evet ya ben 140a aldım kaçırmayın kızlar:)
bu arada markafonide de indirim var chicco ve kraft ürünlerinde ama millet sabahın köründe girip çoğu şeyi tüketmiş uyuz oldum
evdeyiz kızımla biz...süper konulara girilmiş..kayınvaldeler anneler felan eheueheu:)
vallaha benim umudum annecim...kayınvaldem bana çok uzak oturuyor ve görümcemin bebişiyle ilgileniyor...zaten ben de 1 yıl mola vericem işe kısmetse....ah ahh o günler bi gelse de hayırlısıyla
ayrıntılısı güzel sonuçlanan arkideşler için çok sevindim
ayrıntılı silkülasyonundan sonra şeker yüklemeleri başlayacak çoğumuzun eheuehe:)
eyeszay canım aldığın cicileri güzel günlerde kullanırsınız inşallahdemek babişle sorunlar çözüme kavuşmadı haa
ayyy bu stresli ve üzüntülü günler bitsin artıkkkkkkk...gönlüm senle bitanemcim...
bu arada biberon alan arkideşler silikon mu kauçuk başlıklı mı alıyor???
biberon sterilazasyon aleti alan arkideşler hangi marka aldı???
biberon ve sterilizasyon aletinin aynı marka olması şart değil mi yaa,bana tüm markalara uyumlu bi öneride bulunabilecek??
ben bebişimin odasına buhar makinası alacağım karar verdim...çevremde bisürü arkideşime sordum...bebişlerinin nefes alma sorununda çok memnun kaldıklarını söylediler...weevelin 2011 model çıkarttığı iyonlu bi makina var...onu tavsiye etti bikaç kişi..herhalde onu alacağım...
şimdi kaçtık biz...ayaklarımı uzatıp keyif yapıcas kızımla biz:)
kizlar,
nerden gosterdiniz bu dogum hikayeleri topigini yaa;
mart annelerini, nisan annelerini okuyup okuyup gizli gizli agliyorum masamda simdi
coookk duyguluu :-(((
arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp
lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir
herkese iyi geceler
kızlar çok sinir oldum gene. ikea ya gittim bebek odalarina besiklerine falan bakmaya. birini beğendim gerçi ama herkesle ayni olur heralde diye ikeadan almicam sanirim çünkü 3 tane takim var alttarafi. ama güzelde su pembis olan. neyse ona sinir olmadim tabi. ikeadaki bebek bornozlarini gördünüzmü?? vede yatak takimlarini ve o kundak gibi olan seyleri hem çok çok ucuz hemde kesinlikle çok çok güzel. ne ararsan var hemde benim istediğim gibi yani öle saçma sapan desenler falan yok gayet yerinde desenleri. bide ordan alicam vallaD bide çok ucuz yaa. ben herseyden kazik yiyorum nedense ne olucak benim bu halim kizlar yaa.
evet yaaa ne zor dimi anne olmak şimdi daha iyi anlıyorum annemi hatta bazen ona karşı yaptığım davranışlardan utanç duyuyorumya bugün anne lafi duyduğumda ağlamaya basliorum cidden. dünden sonra hiçbiryere gitmeyip evimde annemle oturup bebeğe bakip sorada çalisip onlara bakmak istedim. öyle fedakar bi annem varki benimde. hele dün yüz ifadesi yani babama bile benim bi tane çocuğum var üzülmesini istemiyorum demesi. hiç aklimdan gitmiyor. bütün gün ağladim. inanirmisiniz anneme sevgim öle ağir bastiki hiçkimseyi onun kadar sevmediğime karar verdim simdi hiçbiyere gitmek istemiyorum. keske onlara daha faydali bir evlat olabilseydim. gerçekten hiç ayrilmak istemiyorum annemden.
gözünüz aydın canım:)Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa![]()
bende unnadodan medela swing aldım hepsi burada 330 du unnadoda 259 a aldımkızlar şu an bu bahsedilen medela elektrikli pilli göğüs pompası unnado.com'da 119 TL 'ya satılıyor...
ben de bayağı inceledim ama philips avent biberon düşündüğümden acaba göğüs pompası ve sterilizatörü de aynı markadan mı olmalı die düşünüorum hala?? bayağı kararsız kaldım ama medela nın fiyatı ve çok uygun üstelik yorumları da ii...
valla çok güzel seyler var iç giyim gecelik beğendim valla :))cnm pierre cardin miorre diye bı yan marka cıkarmıs katalogla satıs yapılıyor ( hatta bende satıyorum )
orada var bene senın gıbı cıtcıtlı atlet gıyoyorum dogumdan once alcam ondan 3-5 tane cok guzel
:: Avrupa Networking E-Katalog :: // :: Avrupa Networking rn Katalou ::
sayfa 242 de hem cok hos hamıle atletlerı ve kılotları var bı bak derım
ayyy buranında ürünlerini çok beğendim ama izmirde işte eşim 19 mayısta gitcek aldırsammı acaba ?herkese merhaba
ben relax mode a uğradım geçenlerde harika pijamalar gecelikler var. hatta doğum sonrası evde rahat giyebilceğimiz gecelikler. elbise gibi hepsi ben bayıldım. kaprili pijamasını aldım. önümüzeki ay elbisesinide alıcam bir bakın derim. gerçekten rahatlık düşünülmüş ilk önce ve çokta şık bence![]()
ayy canım yaaa hiç sıkma canını herşey olacagına varır aglama sakın bak biz öğretmenler olarak en kötü tarihte doğum yapıyoruz tam ortada iznimiz hiç bir işe yaramıyor ekimde göreve başlıyorz bende başta biraz takatım buna sonra maaaan boşver dedim aslında normal bi insan düşündüğünde senin durumuna ağlamazda hamiş olunca ağlamaya yer arıyoruz hadiiii toparlan üzme kendini sakın bebişini düşün canım :) gerçi ben bebğimi düşününce daha da içlenip ağlıyorum o ayrı da :)Kızlar çok moralim bozuldu. Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum.
valla çok hoşlar ben begendim cnaım :)Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel
lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
ben böyle durumlarda üzülmemeki için hep olsun derim , bend e beğendim aldım falan deyip kendimi avuturum..banada hep böyle denk gelir( boşver takmaaaaa gözdeee... :))
kızlar bu arda raporum bugün bitti.yarın tıpış tıpış okula ben.ama gribim azaldı.artık burnumda gözümd e akmıyor :))eşimede diyorum ya yarın okula gitmeyi unutursam
alıştım çünkü bugün 11 gibi uyanmışım.hiç saati alarmıda duymuyorum :)) :78:
begendiklerini aliyorsun, hem alinmis alinmistir:) begendiysen ikea dan da al. bende cok fikir degistirdigim icin genelde hemen almam, beklerim, iyice icime siniyorsa o zaman alirim eger cok alternatif varsa. bugun cybex marka kangurulari gordum, bence bir bak eyeszay, bebegi yatirarak bile tasinan modelleri var ve pembeli modellerde var, gerci fiyatlar babybjorn e yakin.kızlar çok sinir oldum gene. ikea ya gittim bebek odalarina besiklerine falan bakmaya. birini beğendim gerçi ama herkesle ayni olur heralde diye ikeadan almicam sanirim çünkü 3 tane takim var alttarafi. ama güzelde su pembis olan. neyse ona sinir olmadim tabi. ikeadaki bebek bornozlarini gördünüzmü?? vede yatak takimlarini ve o kundak gibi olan seyleri hem çok çok ucuz hemde kesinlikle çok çok güzel. ne ararsan var hemde benim istediğim gibi yani öle saçma sapan desenler falan yok gayet yerinde desenleri. bide ordan alicam vallaD bide çok ucuz yaa. ben herseyden kazik yiyorum nedense ne olucak benim bu halim kizlar yaa.
ben böyle durumlarda üzülmemeki için hep olsun derim , bend e beğendim aldım falan deyip kendimi avuturum..banada hep böyle denk gelir( boşver takmaaaaa gözdeee... :))
kızlar bu arda raporum bugün bitti.yarın tıpış tıpış okula ben.ama gribim azaldı.artık burnumda gözümd e akmıyor :))eşimede diyorum ya yarın okula gitmeyi unutursam
alıştım çünkü bugün 11 gibi uyanmışım.hiç saati alarmıda duymuyorum :)) :78:
evet yaaa ne zor dimi anne olmak şimdi daha iyi anlıyorum annemi hatta bazen ona karşı yaptığım davranışlardan utanç duyuyorum(
begendiklerini aliyorsun, hem alinmis alinmistir:) begendiysen ikea dan da al. bende cok fikir degistirdigim icin genelde hemen almam, beklerim, iyice icime siniyorsa o zaman alirim eger cok alternatif varsa. bugun cybex marka kangurulari gordum, bence bir bak eyeszay, bebegi yatirarak bile tasinan modelleri var ve pembeli modellerde var, gerci fiyatlar babybjorn e yakin.