burada bulanti icin zencefil veriyorlar,cidden ise yariyor. maden suyu dediginiz mineral water mi, cunku gazli icecekler yasak degil mi? yoksa sadece kola falan mi yasak?oyyy ben o bulantı zamanlarımı maden suyuyla atlattım desem yerıdır.
cnm ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç hazır meyve suyu içmedim... hemen gittik arzum marka katı meyve sıkacağı aldık ve o günden beri ne bulduysam basıorum içine :)) çok memnunum arzum'dan sana da tavsiye ederim...
göğüs pompası olarakta dünde konuşlmuştu unnado.com da medelanın ürünleri gayet uygun fiyatlara satılıodu bi bak istersen... ben philips avent elektrikli düşünüorum (tekli ve içinden bi biberon göğüs kompres için jelli paketler ve göğüs pedleri, manuel kullanma aparatı da çıkıo) fiyatı 200-250 arası değişio mağazalara göre... aynı markanın daha farklı ürünleri de var onları da inceleyebilirsin...
cnm kilo vermek değilde kilonu korumaya çalışman belki de daha doğrudur, beslenme durumun nasıl bilmiorum ama öneriolarak hamur işi tatlı yiyosan onları kes mesela (bende bi becerebilsem çok güzel olcak :)) bi de yürüyüş olarak 20-30 dk normal diolar üstüne çıkıp kendini zorlama bence ama yüzmek çok faydalı... yüzdüğün günler yürümezsen yürüdüğün günler yüzmezsen bana daha ii olurmuş gibi geldi... tabi sen bence yine de bi doktorundan tavsiye al...
evet ilk hedefim kilomu korumak, makarna turu seyleri istiyor canim, bazen de cok ekmek yemek ustiyorum:) tatli pek yemiyorum zaten. ah su hamur isleri... esimde benim yuzumden kilo aldi kizlar :) :)