• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy ben o bulantı zamanlarımı maden suyuyla atlattım desem yerıdır.
burada bulanti icin zencefil veriyorlar,cidden ise yariyor. maden suyu dediginiz mineral water mi, cunku gazli icecekler yasak degil mi? yoksa sadece kola falan mi yasak?
cnm ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç hazır meyve suyu içmedim... hemen gittik arzum marka katı meyve sıkacağı aldık ve o günden beri ne bulduysam basıorum içine :)) çok memnunum arzum'dan sana da tavsiye ederim...

göğüs pompası olarakta dünde konuşlmuştu unnado.com da medelanın ürünleri gayet uygun fiyatlara satılıodu bi bak istersen... ben philips avent elektrikli düşünüorum (tekli ve içinden bi biberon göğüs kompres için jelli paketler ve göğüs pedleri, manuel kullanma aparatı da çıkıo) fiyatı 200-250 arası değişio mağazalara göre... aynı markanın daha farklı ürünleri de var onları da inceleyebilirsin...

cnm kilo vermek değilde kilonu korumaya çalışman belki de daha doğrudur, beslenme durumun nasıl bilmiorum ama öneriolarak hamur işi tatlı yiyosan onları kes mesela (bende bi becerebilsem çok güzel olcak :)) bi de yürüyüş olarak 20-30 dk normal diolar üstüne çıkıp kendini zorlama bence ama yüzmek çok faydalı... yüzdüğün günler yürümezsen yürüdüğün günler yüzmezsen bana daha ii olurmuş gibi geldi... tabi sen bence yine de bi doktorundan tavsiye al...

evet ilk hedefim kilomu korumak, makarna turu seyleri istiyor canim, bazen de cok ekmek yemek ustiyorum:) tatli pek yemiyorum zaten. ah su hamur isleri... esimde benim yuzumden kilo aldi kizlar :) :)

kızlar bu arada benım eskı dr cok ıyı bır doçenttı. gunde 4 bardağın altında nescafe ıcebılırsın dedı. nescafe gercek kahve değilmiş çunku. ama turk kahvesınden uzak dur demıstı. bende nevsımı oyle kırıyorum. ıkı uc gunde bır fıncan nescafe ıcıyorum bol sutlu.

kızlar bu arada benım eskı dr cok ıyı bır doçenttı. gunde 4 bardağın altında nescafe ıcebılırsın dedı. nescafe gercek kahve değilmiş çunku. ama turk kahvesınden uzak dur demıstı. bende nevsımı oyle kırıyorum. ıkı uc gunde bır fıncan nescafe ıcıyorum bol sutlu.

hmm evet doktorlar nescafeye izin veriyolar ama onunda süt tozuyla değilde sütle içmek lazım
tutarmı misss gibi türk kahvesinin yerini:D neyse sabırrr
Bu arada ben çikolata çok yiyorum:(
http://www.gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html

bu arada buradan kilo alımınızı hesaplayabilirsiniz

Son düzenleme:
merhabalar güzel anneler gecmisi hep okudum ama yazamadim bi türlü babamiz evdeydi dün alisveris isleri falan vaktim olmadi bi türlü

biri ayran mi dedi yaaa :)) burda türk marketlerinde var ama nerdeee türkiyemin güzel ayranlari... ayrica bana doktorum günde 2 bardak kahve icebilirsin demisti onun bi zarari olmazmis belki de kendileri yani alman milleti olarak kahve manyagi olduklari icin öyle demistir :))

bence de canin cok istiyorsa icmemek daha kotu.biraz da rahat olmaliyiz, ben ilk hamile kaldigimda her seyi haslama yiyiyorum, her yedigime dikkat ediyorum, cesit sayisina onem veriyordum falan, o zaman beni o mutlu ediyordu simdi de kendimi rahat birakmak mutlu ediyor. mesela cayi oyle iciyorum diye arkadasim kendini o kadar zorlama diyor halbuki ben xay sevmem ve zaten acik icerdim. yalniz sut cok severdim simdi akluma gelse midem bulaniyor. yogurt peynir idare ediyoruz...

kızlar bu arada dün bebişkoma kendi odamızda uyuması için mothercare'den sallanan beşik ve içine uyku takımı aldık :))) ürünlerin resimleri aşağıda :)))
$glider crib.jpg$bumper.jpg

kızlar bu arada dün bebişkoma kendi odamızda uyuması için mothercare'den sallanan beşik ve içine uyku takımı aldık :))) ürünlerin resimleri aşağıda :)))
Eki Görüntüle 176875 Eki Görüntüle 176876

cok güzelmis canim misil misil uyusun bebisin icinde :) bize de sallanan besigimiz hediye geldi ama bende icine olan seti bulamadim bi türlü icime sinen biseyler mothercare nerelerde var bende türkiyeye geldigimde bi de ordan bakiyim

merhabalar güzel anneler gecmisi hep okudum ama yazamadim bi türlü babamiz evdeydi dün alisveris isleri falan vaktim olmadi bi türlü

biri ayran mi dedi yaaa :)) burda türk marketlerinde var ama nerdeee türkiyemin güzel ayranlari... ayrica bana doktorum günde 2 bardak kahve icebilirsin demisti onun bi zarari olmazmis belki de kendileri yani alman milleti olarak kahve manyagi olduklari icin öyle demistir :))

burada da bir tane var, nasil kotu tadi.... gecen hafta yeni marka gelmis, tadi eksi benim sevdigime cok yakin :)cok mutlu oldum. lahmacun var mi orada yaaa :) belki almanyaya geliriz lahmacun icin:) saka bir yana gittigimiz yerlerde yemeklerde guzelse gezi daha bir guzellesiyor benim icin:) gecen yaz berlindeydik, bir tek turke rastlamadan donduk, cok komikti. turk mahallesini bulamamisiz, barcelonada ise adim basi turke rastladik, kendi ulkemde gibiydim. neyse ayran diyirduk di mi :) ahh ahhhh:(

oyy çok sevimliymişşş güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun inşallah

cok güzelmis canim misil misil uyusun bebisin icinde :) bize de sallanan besigimiz hediye geldi ama bende icine olan seti bulamadim bi türlü icime sinen biseyler mothercare nerelerde var bende türkiyeye geldigimde bi de ordan bakiyim

saolun kızlar çok teşekkür ederim.. :))
cnm mothercare benim bildiklerim torium, istinyepark, akmerkez, forum istanbul, carousel, galleria, cevahir, kanyon'da var ... ben avrupa yakasında olduğum için daha çok buradaki mağazaları da biliorum ama anadolu yakasında da bi çok alışveriş merkezinde vardır...

burada da bir tane var, nasil kotu tadi.... gecen hafta yeni marka gelmis, tadi eksi benim sevdigime cok yakin :)cok mutlu oldum. lahmacun var mi orada yaaa :) belki almanyaya geliriz lahmacun icin:) saka bir yana gittigimiz yerlerde yemeklerde guzelse gezi daha bir guzellesiyor benim icin:) gecen yaz berlindeydik, bir tek turke rastlamadan donduk, cok komikti. turk mahallesini bulamamisiz, barcelonada ise adim basi turke rastladik, kendi ulkemde gibiydim. neyse ayran diyirduk di mi :) ahh ahhhh:(

ya burda türk cok oldugu icin türk yemekleri de var ama türkiyedeki lezzetleri olmuyo malesef yani ben begenerek yiyemiyorum esim de diyo sen illa ki türkiyede yiceksin ki o zaman begenirsin :) sen berlinde türke rastlamadiysan burda daha zor münihte o kadar cok türk yok berlindeki kadar :) ben canimin istedigi yiyeceklerin listesini yaptim valla 2 hafta sonra kismetse gidersem her gün birini yicem :)

saolun kızlar çok teşekkür ederim.. :))
cnm mothercare benim bildiklerim torium, istinyepark, akmerkez, forum istanbul, carousel, galleria, cevahir, kanyon'da var ... ben avrupa yakasında olduğum için daha çok buradaki mağazaları da biliorum ama anadolu yakasında da bi çok alışveriş merkezinde vardır...

sagol canim bana da avrupa yakasindaki magazalar lazim zaten ;)

Eki Görüntüle 176875 Eki Görüntüle 176876

ben bu modeli cok begeniyorum, ama esim gereksiz goruyor, sallanmasina hele hic gerek yok diyor :( kac aya kadar kullanilabiliyor, sonrasinda ne almayi dusunuyorsun? birde fiyatini yazabilir misin? cok guzel secim, gule gule kullanin:)

ya burda türk cok oldugu icin türk yemekleri de var ama türkiyedeki lezzetleri olmuyo malesef yani ben begenerek yiyemiyorum esim de diyo sen illa ki türkiyede yiceksin ki o zaman begenirsin :) sen berlinde türke rastlamadiysan burda daha zor münihte o kadar cok türk yok berlindeki kadar :) ben canimin istedigi yiyeceklerin listesini yaptim valla 2 hafta sonra kismetse gidersem her gün birini yicem :)

sagol canim bana da avrupa yakasindaki magazalar lazim zaten ;)

keske bende gelsem:( ucaga yalniz binemiyorum esimde isleri dolayisiyla gelmek istemiyor:( ama cok ozledim herbseyi...

burada bulanti icin zencefil veriyorlar,cidden ise yariyor. maden suyu dediginiz mineral water mi, cunku gazli icecekler yasak degil mi? yoksa sadece kola falan mi yasak?

evet ilk hedefim kilomu korumak, makarna turu seyleri istiyor canim, bazen de cok ekmek yemek ustiyorum:) tatli pek yemiyorum zaten. ah su hamur isleri... esimde benim yuzumden kilo aldi kizlar :) :)

evt mineral water...sen tabi hazır ayran seviyormuşsun ama enazından kendin yap içmeye çalış canım

ben bu modeli cok begeniyorum, ama esim gereksiz goruyor, sallanmasina hele hic gerek yok diyor :( kac aya kadar kullanilabiliyor, sonrasinda ne almayi dusunuyorsun? birde fiyatini yazabilir misin? cok guzel secim, gule gule kullanin:)

teşekkür ederim cnm, bu beşik 6 aya kadar kullanılabiliomuş... benim eşimde sallanmayı pek onaylamıo ama zaten bu beşik sallanma değilde glide hareketi yapıo yanii sağa sola kayma oluo sadece o da çok fazla deil, pişpişleme gibii :))) ben bebek odası takımı aldığım için bunu 3. aya kadar kullanıp sonra odasında yatırmayı düşünüorum (tabi ayrılabilirsek :)) fiyatı 349 TL. aynı beşikler maskodaki mağazalarda en ucuzu 450 TL'dan başlıodu... bu fiyata bulunca aldık bizde...

keske bende gelsem:( ucaga yalniz binemiyorum esimde isleri dolayisiyla gelmek istemiyor:( ama cok ozledim herbseyi...

bende yanliz gidicem malesef esim izin alamiyo bu aralar isleri yogun diye beni de pek göndermek istemiyo ama bende dogumdan önce gitmek istiyorum sonra ancak kasim gibi gidicez o kadar dayanamam cünkü bende simdiye kadar hic bi problem yoktu ucakla ama simdi nedense biraz tedirgin oluyorum herhalde annelik icgüdüsü olsa gerek hep bebisime bisey olmasin diye düsünmekten:69:

kızlar neden ayranınızı kendiniz yapmıyorsunuz ki hem daha sağlıklı oluyo hazırlara göre hemde bol köpüklü mmmm nefis oluyo valla . zaten hazır ayranların birçoğunda süttozu kullanılıyo ki bunu da doktorlar pek önermiyor .evdeyken bence kendiniz deneyin...

kızlar kraftın kendı sayfasında tıwıst model 899 tl dıyor yahu. cok değilmi bu siz nerden buldunuz ucuza?
valla, ben izmirde oturuyorum, 850ye en yüksek fiyat dediler, sonra barış bebeye girdim orda kampanya varmış 650ye geliyor.
ancak nettede bu fiyata bulabilirsin.

ay ısırmıs adamcağızı:(((( allah korusun daha tetenozda olmadık. ya bu arada kızlar benım aile hekımı uzak yerde. gecen burdakı sağlık ocağına gıttım hem kayıt olmak ıcın hemde tetenoz olmak ıcın ama adam kendı hekımınıze gıtmenız gerek dedı. offf bıde teee oralaramı gıdıcemkı.
canım, hekimini istediğin yere aldırabilirsin sadece dilekçe vermen gerekiyormuş, iki gün sonra istediğin yere yazdırıyorsun kendini.

birde size 2 sorum olacak...
Katı meyve sıkacakları hakkında ne düşünüyorsunuz :26:
ve bana göğüs pompası lazım olacak sanırım şöyle uygun fiyata kaliteli bildiğiniz var mı? (cam kenarı ve önden olsun:)):34:
canım, en çok medela'nın elektrik pompası tavsiye ediliyor. 300liraya olan en güzeliymiş ancak 150ye olanda kullanışlıymış. ben ilk başta 150ye olanı alacaktım ama eşimin ailesi çoğu doktor oldukları için ilaç firmasından 300liralığı halletceklermiş. baren bu dertten kurtuldum:)
evet bende de var o kaşıntı.ama bana birisi dediki tırnaklarınla kaşıma avuc içlerinle kaşı tırnakların izi kalırmış. bilemem ne kadar doğru???
onu annemle, ebemde aynısını dedi
cnm netten aldım ama faturada kudret eczanesı yazıyo yanı eczaneden alınıp satılma
uzerınde unutmuslar 3 al 2 ode yazıyo anlıcan kampanyadakılerı tek tek satıp kar etmısler kımsınıde ucuza verıyolar stokta sınırlıydı zaten

bende baktım küçük turkçe bı kagıt cıktı aynen yazdıgın gıbı seyler yazıyo

bıde ben bısı dıcem yaaa
sımdı ben sabah aksam surmeye basladım cok guzel hemen emılıyo ız yapmıyo ama mesela aksam sürerken öncekı sürdüğüm pütür pütür ( bole jel gıbı ) elıme gelıyo sankı derım soyulur gıbı sınır oldum
bu kremı her surmeden once temızlemek gerekıyomu anlamadım eger oyleyse saçma

acil cvpp ?????
evet, o bende de oluyor. ancak ben kremi günde 1 kere kullanıyorum, akşam ise bebek yağı sürüyorum. bebek yağı sürünce pütürükler azıcık olsada ele daha az geliyor

ben biraz fazla aldim, 21. haftaya basladim ve 5 kilo aldim.
ya, kızlar siz kilo aldıkça ben daha tedirgin oluyorum. ben normalde çok dengeli bir insanım:):) ne kilo alıyordum, nede veriyordum. hamileliğin ilk başında 6 kilo verdim ama sonra sadece bir kilo alabildim ve hiç iştahım yok. bu hiç iyi degil, di mi?

Back