2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
idil baybnın hastane cıkıslarına bakıcam demıstımyaa
belıs bebenın fabrıka satıs magazasına gıttım
denızci hastane cıkısı 10 lu 73
başka bı desen 69 tl
2011 model yenı 105
denızcının 20 lisı 105 tl
bu arada denızcı hastane cıkısından kendı magazalarında bıle stok sorunu yasanıyomus heryerde bulunmuyomus
havlu tkm 32 -55 arası ama idilin deıl baska kalıtelı bı marka
uyku tulumu (peluş battanıye ) 15 - 30 arası
hedıyelık kutular 25 - 35 arası (3 parça var içinde )

uffff canım yaa üzülme lütfenn..merak e tme yle birşley olmaz.tut ki oldu merak e tme başka biyerde başlarsın hatta daha güzel bi yerde..merak etme bebkler nasibiyle rızkıyla gelirmişş, hiçç dert etme Rabbim büyüktür de ve rahatla..kredi borcunuzun olması sıkıyor yazmışsın evet kredi borcu zordur bilirim benimde nümüzdeki ay bitecek inş...ama hiççç merak e tme ve sıkma kendiniii , gün doğmadan neler doğarrr....

kızlar önden düğmeli almak iyi olur dediniz ama su tunık gıbı olanlarda hosuma gıttı ne dersınız ???

Eklentiler

• $fırfır yaka 53,36 tl.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $tunikli pijama 50,90 tl.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $taşlı v yaka 62,90.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $kedili gecelik 43,90 tl.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 34

Biz de kraft twist aldık canım. Özellikleri hoşumuza gitti portbebeye dönüşmesi falan gayet güzel.

arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp

lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir

herkese iyi geceler

amaninn e peki nasil olucak simdi?? ama ikinizinde kanuni izin hakki yokmu?? onunda hamile olmasi etkilermi?? birde aranizda çok hafta var öle değilmi?

Ya bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten ((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.

valla okumadim. okumiycam bugün zaten çok psikolojim bozuktu

ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladim simdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske

off off ben hiç okimiyim o zaman.

off sorma canim benim isallah hallederiz valla. alexandros sinirlenmeye basladi gelip kaçiricam seni diyor ciddi ciddi. yani onlardada kaçirma varmisyaD

sen nasilsin canim benim? bebis nasil?? bu arada sterilazyon aleti ne demek yahuu. kaynatsak olmuyo mu biberonu herseyimiz teknoloji xixi. battik valla. kauçuk ve silikon olayida tamamen bebeğe bağliymis canim. hiçbir fark yok sağlik açisindan. bazi bebekler kauçuğu aliyormus bazilari silikonlu.

kizlar,

nerden gosterdiniz bu dogum hikayeleri topigini yaa;

mart annelerini, nisan annelerini okuyup okuyup gizli gizli agliyorum masamda simdi
coookk duyguluu :-(((

aman ben okumamisim iyiki. çok mu kötü?

kızlar çok sinir oldum gene. ikea ya gittim bebek odalarina besiklerine falan bakmaya. birini beğendim gerçi ama herkesle ayni olur heralde diye ikeadan almicam sanirim çünkü 3 tane takim var alttarafi. ama güzelde su pembis olan. neyse ona sinir olmadim tabi. ikeadaki bebek bornozlarini gördünüzmü?? vede yatak takimlarini ve o kundak gibi olan seyleri hem çok çok ucuz hemde kesinlikle çok çok güzel. ne ararsan var hemde benim istediğim gibi yani öle saçma sapan desenler falan yok gayet yerinde desenleri. bide ordan alicam vallaD bide çok ucuz yaa. ben herseyden kazik yiyorum nedense ne olucak benim bu halim kizlar yaa.

yaa biz akşamüstü aldık eczaneden.75 tl ye.kutusunu atmıştım çöpe , sen deyince çıkardım geri :)) bakmak için ama yok tarih falan.içindeki türkçe prospektüyüde okudum şimdi hayır son kullnama tarihi yok üretimde yok.çok saçmaaaa niye böylekiii

ben böyle durumlarda üzülmemeki için hep olsun derim , bend e beğendim aldım falan deyip kendimi avuturum..banada hep böyle denk gelir ( boşver takmaaaaa gözdeee... :))

kızlar bu arda raporum bugün bitti.yarın tıpış tıpış okula ben.ama gribim azaldı.artık burnumda gözümd e akmıyor :)) eşimede diyorum ya yarın okula gitmeyi unutursam alıştım çünkü bugün 11 gibi uyanmışım.hiç saati alarmıda duymuyorum :)) :78:

evet yaaa ne zor dimi anne olmak şimdi daha iyi anlıyorum annemi hatta bazen ona karşı yaptığım davranışlardan utanç duyuyorum (
Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa
gözünüz aydın canım:)
bende unnadodan medela swing aldım hepsi burada 330 du unnadoda 259 a aldım
valla çok güzel seyler var iç giyim gecelik beğendim valla :))
ayyy buranında ürünlerini çok beğendim ama izmirde işte eşim 19 mayısta gitcek aldırsammı acaba ?
ayy canım yaaa hiç sıkma canını herşey olacagına varır aglama sakın bak biz öğretmenler olarak en kötü tarihte doğum yapıyoruz tam ortada iznimiz hiç bir işe yaramıyor ekimde göreve başlıyorz bende başta biraz takatım buna sonra maaaan boşver dedim aslında normal bi insan düşündüğünde senin durumuna ağlamazda hamiş olunca ağlamaya yer arıyoruz hadiiii toparlan üzme kendini sakın bebişini düşün canım :) gerçi ben bebğimi düşününce daha da içlenip ağlıyorum o ayrı da :)
Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel

lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
valla çok hoşlar ben begendim cnaım :)

yaaa sorama bende 4 gün rapor 2 gün hafta sonu toplam 6 gün gitmeyince pazt öyle zor geldi ki:)))

kızlaaaar yaaaaa bu arlar bi depresif olduk beaaaaaaahhhh ne bu yaaa kayınvalide ayrı hele su doğum hikayeleri okumadım okumıycamda lütfen yeterince aglak haldeyiz daha da dramatize etmeyelim lütfen
eyeszayciiim baban yola gelecek ama zaman lazım cicim ki daha önce yazdım ben biraz geciktirmesi faydalı alek ve ailesi seni yalnız bilmezler hem :)

ayyyy kızlar midem ben beni hergün mahvediyorr ne yapmalıyım deseler ki 1 ay dayanırım ama her gün her gün baydı beni sanki taş var bide kaynıyo bide çok fena gaz yapıyo çooook rahatsızım açıkçası

begendiklerini aliyorsun, hem alinmis alinmistir:) begendiysen ikea dan da al. bende cok fikir degistirdigim icin genelde hemen almam, beklerim, iyice icime siniyorsa o zaman alirim eger cok alternatif varsa. bugun cybex marka kangurulari gordum, bence bir bak eyeszay, bebegi yatirarak bile tasinan modelleri var ve pembeli modellerde var, gerci fiyatlar babybjorn e yakin.

hehe bunlari daha çok beğendim valla. yaa acaba benim daha ne eksiğim kaldi. internete girmek iskence oldu bana kizlar. bilgisayar bozuldu bu laptopda takilip duruyor sizi okumak için yazmak için özel çaba harcar oldum vallaD

ohh iyice dinlenmissindir ama dimi canim

evet yaaa ne zor dimi anne olmak şimdi daha iyi anlıyorum annemi hatta bazen ona karşı yaptığım davranışlardan utanç duyuyorum (

ahh ahh bi bana sor valla. yaa geçmiste onu üzdüğüm her dakikayi hatirlar oldum saka gibi. bugün bisürü kez arayip geçmiste seni üzdüm özür dilerim dedim ama yaramazki bi ise. aradim aradim anne ben seni çok seviyorum dedim. valla çok komikD

valla zaten ucuz bide ordan alirim. bende öleyim. hemen fikir değistiriyorum. ama benim sabirsizlik acelecilik gibi bi huyumda var. bak arabayi aldim hemen bi anda karar verip sora e bebekte quinny buzz görüp ona içim gitti bu sefer meselaD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…