2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunlarda iç giyim askılı olan atletten almayı düşünüyorum
kötü haber size gönderdiğim ilk pijam tkmları stokda sınırlıymıs bıtmeden alsam bari
fiyatları merak edersınız dıye yanlarına yazdım
neyse ben sımdı sağlık ocagına gıdıcem aksam görüşürüz

ip askılı atlet 11TL
uzun hamile kilodu dantelli 7,50 tl
uzun hamişle kilodu düz 6,50 tl
kısa hamile kilodu 5,90 tl
emzirme sütyeni 20tl

Eklentiler

• $HAMİLE KİLOT 5,90 TL.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
merhaba kızlar
gecelikten almak istesek bize de satarsın değil mi?kargoyla alırız.

evet cnm zaten bende alıcam ay bası maas alınca zira kilotlarım artık rahatsız edıyo sutyenlarımde takamıyorum pijamalar desen yamuldu gıye gıye
bide yavas yavas alım kı zorlanmıyım bırden zaten bebegde alınacak bıssuru sey
offf of bıtmez eksık

biliyosun biz mecburen sezerr olucazz onun için bende gecelık düşünüyorum ama annemde pijama al dıyo karasız kaldım onun için hem gecelık hem pijama hem sabahlık alıcam

pijam tkmlarının üstü açılmıyo cnmm
ve bu gonderdıgım resımlerın devamı olmayabılırmıs sınır oldum
zaten begendım bı sıyah vardı kalmamıs stokta
hemen almam lazım kı yoksa ıcımde kalacak

bana ne kadar benziyosun yaaa sennnn
gerçekten mi :)) insan insana benzer canım :) zaten çoook büyük bir ortak noktamız var.. hamile olmak...

canım şimdi bu aziz bebe mi iyiymiş hastane çıkışında, şu bildiğimiz kanz,wenice falan bunların daha kaliteli ürünleri yok mu ki acaba.. stil şeyler bulma konusunda en çok problem yaşayanlardan biriyim hem de bir erkek bebek annesi olarak pembenin kendisi şirin zaten ama maviyi oldum olası sevmem.. bende turkuaz, petrol, limon yeşili gibi renklere kayıyorum daha çok da beyaz.. tarz olarak wenice i beğeniyorum onun mağazalarına bakmanı tavsiye ederim..
kraft twist benim de favorim. bir yerde okudum bebek kayıyormuş rahat edememişler bir de kumaşı pek beğenilmiyor. ama özellikler açısından süper en çok da koltuğun port bebeye dönüşmesine ve tek hareketle yön değiştirme özelliğine bayılıyorumm
biri kayınvalide mi dedi... çok tırsıyorum yaa bizde daha çıt yok.. fırtına öncesi sessizliği galiba bu :18:
10 gr yetiyomuş canım göğüs ucu kremine aklında bulunsun..
hahahah çook güldüm o bana ev işi yaptırmasın diye ben başıma geleceği biliyorum haftada bir gün yarım günlüğüne yardımcı bakıyorum..
kızlar doğumdan sonra giymek için kısa kollu bakın haa karambole uğrayıp uzun kollu almayın sakın malum ağustos annesi olucaz...
ya bütün bunları satan şöyle kocamaaaan bi mağaza olsa her çeşit olsa.. fizanda olsa fizana giderim

yaa ööle bi mecburiyetimiz var mı gerçekten.. bi yandan bnm için daha iyi soru işareti olmaz .. buarda msn kapalıymış bizim işyerinde (( gmailin sohbet kısmından giriyolarmış arkadaşlar. gmail adresi alalım mı?

Son düzenleme:

ben kacirdim sanirim, neden mecburen sezeryan olacaksiniz?

aa neden bole oluyor ki canim annenle, uzuldum simdi.
annen uzakta mi?
ama anne-cocuk arasinda olur gecer bunlar, takma kafana, yakida araniz duzelir umarim

yok canım aynı şehirdeyiz.. ben riskli gebelik geçiriyrm yanımda değil diye kırıldım.. ama düzelecek tabii idare edicez. eşim de diyo sen kendine bak üzülme nasılsa herşey yoluna girecek diye..

sağol tatlım.. çok anlamıyorum çokk düşkün aslında ama kustumu tam kusuyo.. aslında ben 2sinden de bebek için yardım alırrım diye düşünüyodum ama annemin pek gönlü yok gibi.. neyse sağlığı sıhhati iyi olsun da ben bişey istemiyorumm ..bişeyler yapcaz artık..

ya bilirim belirsizlikten bende hic hoslanmam ama gidip de sorulmaz da böyle bir durum. peki senin aklina gelen bir cözum var mi? hastane yönetiminden bunu talep edebilirsin böylelikle. yani bir cözum yolu geliyorsa aklina onu uygulalarlar sanirim. ben olsam bende sevinemeyebilirdim, önce herkes kendini düsünmek zorunda sonucta. ama o 8 haftalik hamile, sen en az 20 haftaliksindir, sizin izinleriniz ne kadar oluyor ki? max. 13 hafta sanirim bizim. sizinde öyleyse denk gelmiyorsunuz galiba....

seni o kadar iyi anliyorum ki, ben ne bir sey alsinlar ne de gelip bebege baksinlar istiyorum. sonra söz hakki doguyor cunku, biz sizin icin bunlari yapmistik gibi. bir ignelerini istemiyorum o yuzden ama gerekirse biz yardim ederiz ona karsi degilim ama hicbir turlu yardimlarini istemiyorum. ama bu kötu niyetimden degil, karisma haklari olsun istemiyorum sadece.

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda unnudoya üye olan varsa beni de davet edebilir miiiii

Mail adresini yazarsan davet edebilirim.

Malesef bir çözüm önerim yok çünkü ne zaman ne olacağı d abelli değil. 2 aylık çakışma oluyor diyorum ama şu var ben mümkün olduğunca geç izne ayrılmak istiyorum ( dr. uygun görürse) ki bebeğimle daha fazla bir arada kalayım. İş arkadaşımda biraz fazla nane molla kesin doğum izni başladığı tarihte alır arkasınada ücretsiz izin alır gibi geliyor. Ya sadece şuan işten çıkarma olmasın diye dua ediyorum. Çünkü bebiş aklımızda yoktu ve hem ev hem araba kredisi aldık gelecek sene mayısta bitiyor. Kredi borcu olmasa umrumda değil bebişimle vakit geçirmek için benbile işten ayrılabilirdim. (((

evet yaa... ben öyle herşeye ağlamam, kötü oldum okurken. Allah hiçbirimize sıkıntı göstermesin, rahat doğumlar nasip etsin, sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

dün akşam okudum ben... ağla ağla bi hal oldum. hatta sonunda burnum kanamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…