Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel
Eki Görüntüle 176444 Eki Görüntüle 176443 Eki Görüntüle 176445 yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel
lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
merhaba kızlar
gecelikten almak istesek bize de satarsın değil mi?kargoyla alırız.
yaa hepsi birbirinden hoş valla.. fiyatı da çok uygunmuş. sezeryan doğum yapan bi arkadaşım hastane için gecelik al, pijama zor olur dedi. ben de gecelikle yatabilen bi insan değilim aslında.. o yüzden tam karar vermiyorum.
yaa dha çok erken tabi ama ben herşeyi sezeryan doğuma göre düşünüyorum ..
gerçekten mi :)) insan insana benzer canım :) zaten çoook büyük bir ortak noktamız var.. hamile olmak...bana ne kadar benziyosun yaaa sennnn
canım şimdi bu aziz bebe mi iyiymiş hastane çıkışında, şu bildiğimiz kanz,wenice falan bunların daha kaliteli ürünleri yok mu ki acaba.. stil şeyler bulma konusunda en çok problem yaşayanlardan biriyim hem de bir erkek bebek annesi olarak pembenin kendisi şirin zaten ama maviyi oldum olası sevmem.. bende turkuaz, petrol, limon yeşili gibi renklere kayıyorum daha çok da beyaz.. tarz olarak wenice i beğeniyorum onun mağazalarına bakmanı tavsiye ederim..offf offf kizlar yorgunluktan sinir tepemde. valla takatim kalmadi artik kosturacak. bi kamyon gelse götüremez beni bu esyalarla athinaya.
bugün havuzlu han a gittik annemle. dolasmaktan canim çikti. iste göğüs pompası, göğüs ucu kremi, aziz bebenin hastane çikisi, sevi bebek banyo filesi, bi iki çitçitli body, sebamed bebe sampuani hatirladiklarim bunlar bunlari aldim. 304 lira tuttu. ama kiyafet olarak öyle inanilmaz bayildiğim tek bisey çikmadi karsima. bütün kiyafetler asiri varos geldi askidakiler. bizim konustuğumuz markalarin hiçbirine rastlayamadim kiyafet olarak. bütün kiyafetlere böle bi kumas bulmuslar üzerine bebek araba ne varsa islenmis gibiydi. ayrca benim bunlari aldiğim dükkan disinda hani ucuz ise yarayan stil seyler satan dükkanlarda yoktu. bebek sekeri almak isteyenler için iyi biyer olabilir. bide ben göğüs pompasini falan ucuza aldim ordan. ama bana sorarsaniz kesinlikle fatih civil bebeyi tercih ederim havuzlu han a gitmektense. her dükkana girdim hiçbirini es geçmeden. bitane güzel battaniye bile bulamadim yahu hersey dolambaç desenli. sade stil seyler yok. civilde çok daha güzeldi battaniyeler.
böle iste. bide babamla ilgili durum çok bozuk paskalyaya falan gidemiorum bende moral yerlerde kizlar. öyle özet geçiyim dedim yaticam simdi heryerim ağriyordilerim herkes iyidir hep güzel haberler vardir.
kraft twist benim de favorim. bir yerde okudum bebek kayıyormuş rahat edememişler bir de kumaşı pek beğenilmiyor. ama özellikler açısından süper en çok da koltuğun port bebeye dönüşmesine ve tek hareketle yön değiştirme özelliğine bayılıyorummkızlar, merhaba. uzun süre görüşemiyom sizle. bu hafta biraz yoğun geçiyor.
aranızda detaylıya girip iyi sonuçlar alanlar herkese hayırlısı olsun. gebelik ağrılarıyla uğraşanlara geçmiş olsun. kayınvadelerle dip dipe yaşayanlara allah sabır versin.
hafta sonu bol bol bebek eşyalarına baktım. insan hangisinde göz bırakacağını bilemiyor. bir sürü bebek arabasına baktım ama aklıma kraft'ın twist travel sistemi yattı. bide kraft ruby travel sistem var, o da çok hoşuma gitti.
güzel haber, eşim komutandan bir gün fazladan çarşı iznini alabildi o yüzden perşembe ankaraya gidiyorum ve toplam 3 gün eşimle birlikte geçireceğim:) ama kötü haber - kaynanamda geliyor
bide az önce annemlerle tartıştım çünkü beni çok sıkmaya başladılar. beğendiğim şeyleri onlara anlatıyorum ama beni daha dinlemeden kendi düşündeklerinde üstelenip duruyoralar. tamam belki onlar bizden daha deneyimli olabilirler ancak ben onların istediklerini hep beğenmek zorunda değilim. bende bebeğimin hazırlıklarını kendi düşüncelereme göre yapmak istiyorum. o heyecanı rahat stressiz ve istediğim gibi olmasını istiyorum. niye herşeye karışmak zorundalar ki. inat edince bu sefer torun sevincini onlara istedikleri gibi yaşattırmıyormuş. off, sinirden çatlıyorum. yani herkes karışmak zorunda mıbir taraftan eşimin ailesi, bi taraftan annemler çıldıracağım
biri kayınvalide mi dedi... çok tırsıyorum yaa bizde daha çıt yok.. fırtına öncesi sessizliği galiba bu :18:Cok iyi fikir valla esime de anlattim oda guldu ben bu ruyayi coook begendim gercek olsa keske :)))
bende kilik kiyafette vasat buldum kEndim icind ama pompa vs bakmadim sen pompa ne aldin nerden kaca aldin tRif etsene :)) yorgunluguna degmistir umarim :)
Babanin izin vermemesini ben Olumlu goruyorum aleks ve ailesi seni yalniz ve sahipsiz bilmemis olur babanin varligi aslnda sqna bir dayanak unutma bunu ama en sonunda gideceksin biliyorum canim baban dayqnqmaz cunku) eva nasil ? Ben hala isim konusunda net degilim
Yaaa bu kayinvalide sendromu herkeste var sqnirim benim de annem ve k.validEm gelecekler zaten daha onceden benm kinamda vukuatlari var yillardir gorusmuyolar bqkalim nolucak icimden eger beni uzerlerse herkesi evden postalarim diyorum esimde onceden konus diyoda olaylarin nasil gelisecegini bilmeden nasil konusulur ki benim stres yaptigim bir nokta bu ama simdiden kendimizi onyargili alistirmayalim diyorum
ayyy bebislerimiz kucagimizdanzirliyor olqcqkkkk ne guzeeell
Yaa kizlar bende bu ara oyle bir heves nese varki bi an once kucagima alsam istegi nqsil boyle bi kizimi sevesim varr ayyy cok ozlemis gibiyim yaniartik mevzulara onuda dqhil ediyorum kizim bu bizim limuzin tani bak b teyzen arada cok konusur bu baban tembeldir biraz anne anneen yemek yapmqyi hic sevmizz ... Gibi haaa gecen gun uykuda sagima dondun oncE bi vurdu ben orali olmadim uyuyodum cunku bu sefer arka rka ya vurmaya basladi :)) sonra sola dondum tabii sonra tekrar sagima yatmak istedim sagabdondum bizimki gene bi yokladi ben sallamayinca arka arka ya vurdu aaahhhh dedim cimcime nasil da keyfine rahatina duskun istedigini simdidwn yaptiriyo :)))))
Bugun gene okul var ama sunu gordum gecen hafta calismayinca ben calismasan yemek duzEnim olmayacak evdeyken ogle yemeklerimi hep gec yedim sonra aksam sarkiyo ara ogun atlaniyo okulla hic olmazsa duzenim belli :)))
Epeydir yazamadm ya acisini cikariyorum))
Pzt si okulda sag bacakla kalca kalca kemigim bi agridi merdiven inip cikmada zorlandim kramp mi bebekmi baski yapiyo kalsiyummu d vitaminimi derken ertesi gune hafifledi hahahaha dedim bilmiyos ya falci gibi cesitli yorumlar megerse normalde de olabilecek bisey ters hareket yaptim biraz kemik agrisi iste :)))
10 gr yetiyomuş canım göğüs ucu kremine aklında bulunsun..kızlar şimdi jokere baktım.tavsiyeniz üzerine..şu lansinoh kremler var ya göğüs ucu 2 tane var orda.ikiside aynı şeymi?sanırım garamları farklı öyle mi? indireme girmiş bundan sipari edeyim bari dedim.ama önce size sorayım..
10 gr 9.95 tl
56 gr 19.95 tl
göğüs pedide 24 lü 3.45 tl
uygun sankii dimi alayım mı bunları ne dersiniz?
hahahah çook güldüm o bana ev işi yaptırmasın diye ben başıma geleceği biliyorum haftada bir gün yarım günlüğüne yardımcı bakıyorum..:)))) ev işlerine yardım etmek mi...:))) ayy lütfen ne gelsin ne de bişeyin ucundan tutsun...... zaten benim kaynanam ev işi falan yapmaz ki.. yapsa da bişeye benzetmez... o yüzden senin bahsettiğin kitaptaki şeyler benim için maalesef geçerli değil canım yaaa... sevmiyorum, sevemedim, sevemiycem ben bu kadını...
ya bütün bunları satan şöyle kocamaaaan bi mağaza olsa her çeşit olsa.. fizanda olsa fizana giderimkızlar doğumdan sonra giymek için kısa kollu bakın haa karambole uğrayıp uzun kollu almayın sakın malum ağustos annesi olucaz...
biliyosun biz mecburen sezerr olucazz onun için bende gecelık düşünüyorum ama annemde pijama al dıyo karasız kaldım onun için hem gecelık hem pijama hem sabahlık alıcam
pijam tkmlarının üstü açılmıyo cnmm
ve bu gonderdıgım resımlerın devamı olmayabılırmıs sınır oldum
zaten begendım bı sıyah vardı kalmamıs stokta
hemen almam lazım kı yoksa ıcımde kalacak
yaa ööle bi mecburiyetimiz var mı gerçekten.. bi yandan bnm için daha iyi soru işareti olmaz .. buarda msn kapalıymış bizim işyerinde(( gmailin sohbet kısmından giriyolarmış arkadaşlar. gmail adresi alalım mı?
lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl
aa neden bole oluyor ki canim annenle, uzuldum simdi.
annen uzakta mi?
ama anne-cocuk arasinda olur gecer bunlar, takma kafana, yakida araniz duzelir umarim
ayy canim yaaa, insallah sorunlari asarsiniz. insanin annesiyle arasinin kötü olmasi hic iyi bir sey degil ama belki sen evlendikten sonra kendini yalniz hissediyordur, bebegini kayinvalidene birakacaksin ya belki onu kiskaniyordur, belki seni özluyordur... bazen anneler de asiri duygusal davranabiliyorlar, insallah duzelir cunku basimiza bir sey gelse allah korusun yine en fazla onlar uzulur, yine en cok onlar kol kanat gererler, yine en cok onlar dinler bizi, en cok onlar yardimci olmaya calisir. ona kendini anlata anlata duzelir sanirim. belki bir seyler yapmani bekliyordur senin anlamadigin, sen o kus olsa da ara mumkunse sik sik gidip gör.
ben kacirdim sanirim, neden mecburen sezeryan olacaksiniz?
ya bilirim belirsizlikten bende hic hoslanmam ama gidip de sorulmaz da böyle bir durum. peki senin aklina gelen bir cözum var mi? hastane yönetiminden bunu talep edebilirsin böylelikle. yani bir cözum yolu geliyorsa aklina onu uygulalarlar sanirim. ben olsam bende sevinemeyebilirdim, önce herkes kendini düsünmek zorunda sonucta. ama o 8 haftalik hamile, sen en az 20 haftaliksindir, sizin izinleriniz ne kadar oluyor ki? max. 13 hafta sanirim bizim. sizinde öyleyse denk gelmiyorsunuz galiba....Kızlar çok moralim bozuldu. Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum.
:)))) ev işlerine yardım etmek mi...:))) ayy lütfen ne gelsin ne de bişeyin ucundan tutsun...... zaten benim kaynanam ev işi falan yapmaz ki.. yapsa da bişeye benzetmez... o yüzden senin bahsettiğin kitaptaki şeyler benim için maalesef geçerli değil canım yaaa... sevmiyorum, sevemedim, sevemiycem ben bu kadını...
canım bizim pıhtılaşma sorunumuz var.. kan sulandırıcı iğne oluyoruz.
arkadaşlar aranızda unnudoya üye olan varsa beni de davet edebilir miiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...um-hikayeleri-bebislerin-fotograflari-22.html
çok güzel yaaa.. ağlamadan okumak mümkün değil ama uyarmadı demeyin :))
arkadaşlar aranızda unnudoya üye olan varsa beni de davet edebilir miiiii
ya bilirim belirsizlikten bende hic hoslanmam ama gidip de sorulmaz da böyle bir durum. peki senin aklina gelen bir cözum var mi? hastane yönetiminden bunu talep edebilirsin böylelikle. yani bir cözum yolu geliyorsa aklina onu uygulalarlar sanirim. ben olsam bende sevinemeyebilirdim, önce herkes kendini düsünmek zorunda sonucta. ama o 8 haftalik hamile, sen en az 20 haftaliksindir, sizin izinleriniz ne kadar oluyor ki? max. 13 hafta sanirim bizim. sizinde öyleyse denk gelmiyorsunuz galiba....
mail adresini gönderirsen davet edebilirm
evet yaa... ben öyle herşeye ağlamam, kötü oldum okurken. Allah hiçbirimize sıkıntı göstermesin, rahat doğumlar nasip etsin, sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?