bundan yilaaar once(ben daha 13yasinda falandim)bizimde aparymana girmisti, butun apartman seferber olmustu, hizlica kosan bir seydi, korkunctu. neyse binadan disari kacti ancak yoldan gecen bir amca yardim etmek icin kuyruguna basinca olan ona oldu,isirdi fare ve igne olmak zorunda kalmisti:) aklima geldi anlatayim dedim. eve girmez heralde ana merdivenlerde yururken gurultulu yuru ise yarayabilir. cunku gorursen ve cok korkarsan bebek icin hic iyi olmaz. kapan kurulabilir binaya, bende fare eksperti miyim nedir:) acayip korkarim fareden halbuki zararsiz minicik seyler...
içimde acayıp bır alışverıs aşkı uyandı bırden:) keske hava guzel olsaydı bı dolansaydım , prensesıme ciciler alsaydım. hazır babamızın maaş kartı elımıze geçmişken dimi
kizlaaaar gunaydin:)
bugun burada hava gunesli, kuslar civil civil, cok guzel bunlari duymak o zorlu kistan sonra:) bugun canim istemedi evde kaldim, biraz kitap okurum, biraz dolasirim, biraz uyurum heh heee hee:)
ah o yasaklar..süper fikir ben de bi limangoya dalayım
gerçi babamız yasak koymustu ama neyse bi yolunu buluruz bizz
aynenn ayynennne guzellll :97:
burda hava cok kotu
kapali, yagislii :18:
Kızlar çatlak kremlerinden konusmussunuzda ben kullanmıyorum. yani ne gerek var ki.zaten bi yerde okumustum çatlayacaksa (ki genetik bir durummus) çatlarmıs.sen sadece azaltabilirmissin belki oda.
Ben de badem yağı ve sebamedin vucut losyonuyla nemlendiriyorum. Krem olayına girmedim hiç. çok ta pahalı geldi bana ya
arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp
lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir
herkese iyi geceler
ah o yasaklar..
aynenn ayynenn
kaşınıyo canım onun için birşeyler sürmek gerekiyoo.. pahalı kremlere falan hiç gerek yok bence de
günaydın arkadaşlar..........bende cicileri eklemek istiyorum ama nasıl ekliycem..
evet bende de var o kaşıntı.ama bana birisi dediki tırnaklarınla kaşıma avuc içlerinle kaşı tırnakların izi kalırmış. bilemem ne kadar doğru???
kacirdim sanirim ne kasinmasi?
kizlar yaaa bu haftadan sonra kilo vermek mumkun mu sizce? azicik da olsa? rejim yapmadan, dengeli beslensem ce gunde 40 dk yurusem ve20 dk yuzsem cok mu yorarim krndimi?
kacirdim sanirim ne kasinmasi?
kizlar yaaa bu haftadan sonra kilo vermek mumkun mu sizce? azicik da olsa? rejim yapmadan, dengeli beslensem ce gunde 40 dk yurusem ve20 dk yuzsem cok mu yorarim krndimi?
arkidişler bişey soracam, bilgisi olanlar lütfen ceavp
lierac çatlak kremi kullananlar, internetten alınanlarda son kullanma tarihi yazmıyormuş galiba, direk eczaneden alıp kullanan arkadaşlar , eczaneden aldıklarınızda son kullanma tarihi varmı acaba, kullanan arlkadaşlar cevap vererirse bende ona göre nerden alacağıma karar vereyim ,nette daha ucuz ama en doğrusunu kullananlar bilir
herkese iyi geceler
kızlar, bu lierac kutusunda olan türkçe kılavuzu çok kısaymiş, bazılarında hiç yokmuş. ben size rusça bölümünden ana hatlarla çevireyim:
ilk başta gebelik ve zayıflama zamanında oluşan çatlakların nasıl olduğunu ve ilerde ne yazık ki gemediğini yazıyorlar. çoğu zaman ucuk pembe regendi olan bu çizgiler çoğu zaman gögüste, karın bölgesinde ve kalçayla bacak kısmında oluşuyormuş.
lierac kremi ise bu çatlakları önlemek için üretilmiş. çeşitli bitki yağlardan oluşan bu krem hücreyi yenilemesine yardımcı oluyormuş.
çeşitli ülkerlerde kadınlar üzerinde yapılan araştırmalarda iyi sonuçalara imza atmıştır.
bu kremin ergenlik zamanında, hamilelikte ve dengesiz kilo değişiminde kullanılmasına uygun bulunmuştur.
günde 1 kere hafif masajla yedirilmesi gereken bu jel hamileliğin 3aydan itibaren doğumdan sonraki adete kadar kullanılacakmış.
bide bu kremin kapsülleri varmış, onlar günde iki defa (sabah ve akşam) gereken bölgelere püskürtelerek uygulanacakmış. bide ne kadar erken önlem başlarsanız o kadar etkilici oluyormuş.
özetçe bu oluyor. ama komik bir şey söyleyim: arkada ingilizceside varmış:):) daha yeni fark ettim:)
yinede gönderiyorum:)
ciciler konusuna yazdim cnm nasil yukleyecegini
süper fikir ben de bi limangoya dalayım
gerçi babamız yasak koymustu ama neyse bi yolunu buluruz bizz
birde size 2 sorum olacak...
Katı meyve sıkacakları hakkında ne düşünüyorsunuz :26:
ve bana göğüs pompası lazım olacak sanırım şöyle uygun fiyata kaliteli bildiğiniz var mı? (cam kenarı ve önden olsun:))
karnımız kaşınıyor
deri geriliyor ya sanırım ondan.
bence kilo vermek mümkün olmasa bile en azından az almak mümkün olabilir.
Kaç kilo aldın ki?
Ben bugun 23+5 im 4,5 kilo aldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?