ohh için rahatlamıstır.sevındım adına
cnm kastamonuda arkadaslarımdan bırı dogumdan once ankaraya mı ıst.a mı ne geldı herseyını aldı bebegın gıttı yoksa bılıyorum kastamonu pahalı cunku onlardan burdan goturuyorlar oraya
yada netten alırsın netten de gayet uıygun seyler bulunuyoo
2000 yılında saat kulesının yanından ev tutmustuk yazlık 3 sene her yaz gıdıp 1-2 ay kaldım orada
bu arada kastamonunun neresındesın bızım evımız var kuzeykentte ( kıracından basımız dertte )
bıze bı kıracı bulsana kızz
jokerin online satşında da var o yataklardan gerçekten çok uygun..ben burda araştırdım 250-300 civarıydı[/QUOTE
ya gercekten 99 sa cok uygun ben bıle burda en uygun 150 ye falan gordum cokda gezmedım ama yatagı falan fılan 300 e gelıyo olmazsa bızde netten sıparıs ederız
kuzeykent güzel yeni yerleşim yeri..master yaptığm için fakültede kuzeykentte gelip geçerken görüyorum..ben taşköprüde oturuyorum lojmanlarda..geleli 9 ay oldu o yüzden çevremde yok, burdaki arkadaşlarda kastamonulu değil benim gibiler..ama bir tane kastamonulu var içlerinde eğer ciddi cidd söylüyorsan yardımcı olmaya çalışırım ..sizin burda akrabalarınz yok mu ilgilensinler
gerçekten mi :)) insan insana benzer canım :) zaten çoook büyük bir ortak noktamız var.. hamile olmak...
canım şimdi bu aziz bebe mi iyiymiş hastane çıkışında, şu bildiğimiz kanz,wenice falan bunların daha kaliteli ürünleri yok mu ki acaba.. stil şeyler bulma konusunda en çok problem yaşayanlardan biriyim hem de bir erkek bebek annesi olarak pembenin kendisi şirin zaten ama maviyi oldum olası sevmem.. bende turkuaz, petrol, limon yeşili gibi renklere kayıyorum daha çok da beyaz.. tarz olarak wenice i beğeniyorum onun mağazalarına bakmanı tavsiye ederim..
kraft twist benim de favorim. bir yerde okudum bebek kayıyormuş rahat edememişler bir de kumaşı pek beğenilmiyor. ama özellikler açısından süper en çok da koltuğun port bebeye dönüşmesine ve tek hareketle yön değiştirme özelliğine bayılıyorumm
biri kayınvalide mi dedi... çok tırsıyorum yaa bizde daha çıt yok.. fırtına öncesi sessizliği galiba bu :18:
10 gr yetiyomuş canım göğüs ucu kremine aklında bulunsun..
hahahah çook güldüm o bana ev işi yaptırmasın diye ben başıma geleceği biliyorum haftada bir gün yarım günlüğüne yardımcı bakıyorum..
ya bütün bunları satan şöyle kocamaaaan bi mağaza olsa her çeşit olsa.. fizanda olsa fizana giderim
zumruti Saol canım ya zaten sabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal olmuştum. Doğum hikayelerini okuyup şuan salya - sümük oldum. Bir hasta gelse rezalet .
zumruti Saol canım ya zaten sabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal olmuştum. Doğum hikayelerini okuyup şuan salya - sümük oldum. Bir hasta gelse rezalet .
canim sen niye ağladin?? okuyorum ediyorum ama arada biseyler kaçiyor demekki
ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladimsimdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske
gecmis olsun canim, umarim sorun yaratmaz. peki bunu nasil anladiniz?
benim cevremde son dönemde normal dogum yapan kimse yok aslinda, tr de olsaydim muhtemelen bende sezeryan olurdum.
Olabilir arada kaçıyor. O kadar çok şey yazıyoruz ki gün içinde. Şöyle yazmıştım;
'' Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum. ''
ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladimsimdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske
Ya bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.
dün akşam okudum ben... ağla ağla bi hal oldum. hatta sonunda burnum kanamıştı...
kızlar şu an bu bahsedilen medela elektrikli pilli göğüs pompası unnado.com'da 119 TL 'ya satılıyor...
ben de bayağı inceledim ama philips avent biberon düşündüğümden acaba göğüs pompası ve sterilizatörü de aynı markadan mı olmalı die düşünüorum hala?? bayağı kararsız kaldım ama medela nın fiyatı ve çok uygun üstelik yorumları da ii...
okudum evetYa bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.
ne guzel cözumu varmis, insallah cozumsuz bizi cok uzecek sorunlarla karsilasmayiz. Allah hayirli evlat yetistirmeyi nasip eder bize...canım çok acı oldu anlamamız burda ayrıntılı yazıp üzmeyeyim sizi .. sebebini anlayamadan 2 olumsuz vaka yaşadım erken haftalarda , doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi pıhtılaşma testi yaptırdık çıktı önce üzüldük ama çözümünü bulduk diye de sevindik. çözüm basit aslında kan sulandırıcı iğne, corasprin sonra burda bi topicte aynı problemi olan arkadaşlarla tanıştım.. teker teker hamile kaldık, güzel doğum haberleri alıyoruz.. azranın da bnm de şükür bi sorunumuz olmadan ilerliyoruz..
canım haklısın tabi endişelnmekte inşallahh hiçbi sorun yaşamadan yönetim ayarlar izinlerinizi..
kızlar kızıyorum amaaaa .. üzmeyin bakayım kendinisiiii.allah herkese şifa, sağlık versin...
kizlar,
nerden gosterdiniz bu dogum hikayeleri topigini yaa;
mart annelerini, nisan annelerini okuyup okuyup gizli gizli agliyorum masamda simdi
coookk duyguluu :-(((
ohh için rahatlamıstır.sevındım adına
cnm kastamonuda arkadaslarımdan bırı dogumdan once ankaraya mı ıst.a mı ne geldı herseyını aldı bebegın gıttı yoksa bılıyorum kastamonu pahalı cunku onlardan burdan goturuyorlar oraya
yada netten alırsın netten de gayet uıygun seyler bulunuyoo
2000 yılında saat kulesının yanından ev tutmustuk yazlık 3 sene her yaz gıdıp 1-2 ay kaldım orada
bu arada kastamonunun neresındesın bızım evımız var kuzeykentte ( kıracından basımız dertte )
bıze bı kıracı bulsana kızz
kuzeykent güzel yeni yerleşim yeri..master yaptığm için fakültede kuzeykentte gelip geçerken görüyorum..ben taşköprüde oturuyorum lojmanlarda..geleli 9 ay oldu o yüzden çevremde yok, burdaki arkadaşlarda kastamonulu değil benim gibiler..ama bir tane kastamonulu var içlerinde eğer ciddi cidd söylüyorsan yardımcı olmaya çalışırım ..sizin burda akrabalarınz yok mu ilgilensinler
valla sole düzgün kira ödeyecek iyi biri olsa fena olmaz
hos ben sana saka yapmıstım ama arayan varsa solerım babama
madem kuzeykentte fakulte neden taskoprudesın anlamadım hem kuzeykent yenı yerlesım yerı merkeze yakın daha ıyı yanı buradan bı arkadasım ınfaz koruma memuru olarak gıttı 1 sene oldu artık oda orada
çevre olmaması zor ama sana garantı verırım ınsanları cok sıcak sen bı kere selam versen saha bırakmazlar cok mısafırperverlerdır
görüşmek üzere
yaa ööle bi mecburiyetimiz var mı gerçekten.. bi yandan bnm için daha iyi soru işareti olmaz .. buarda msn kapalıymış bizim işyerinde(( gmailin sohbet kısmından giriyolarmış arkadaşlar. gmail adresi alalım mı?
cnm bunların markası ne ve nerden alabilirz bil verirmisin biraz ..
selam kızlar nasılsınız. ya hanı sıze anlatmıstım annemde hıc kullanılmamıs bır bebek arabası var dıye. dun aksam babam getırdı onu . bı gordum tamamen hayal krıklığı. inanın bana pazar arabasından beter bışey. hayatta kullanılmaz. annem nasıl oyle bısey aldı yığenıme anlamadım zaten. demek o yuzden vermemıs kalmıs oyle kilerde. evet kızlar şimdi orta yollu fıyatlı ve çift taraflı kullanılabılen bır araba markası varmı dıyebıleceğiniz. neler aldınız sız?
canim aziz bebe çok kaliteli bisey kumas olarak. içlerinde saçmasapan yok araba yok bilmemne figuru koymadiklari tek takimdi. ama bana sorarsan senin tarzinmiydi aldiğin hastane çikisi çok fazla değil. ama çok kaliteli annemde sevdi bende aldim. zaten bisürü kendi tarzim kiyafet alicam hastane çikisida onun içine sinen bisey olsun zaten bebek dedi çok fazla giyemez bunlari dedi hemen büyüyecek. bizde aldik. bu arada ben bi kiz annesi olucam ama hala mavi seylere saldiriyorumpembeyi hiç sevmem bende bu arada senin sölediğin bu mağazalar nerde var?
canim sen niye ağladin?? okuyorum ediyorum ama arada biseyler kaçiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?