2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız. ya hanı sıze anlatmıstım annemde hıc kullanılmamıs bır bebek arabası var dıye. dun aksam babam getırdı onu . bı gordum tamamen hayal krıklığı. inanın bana pazar arabasından beter bışey. hayatta kullanılmaz. annem nasıl oyle bısey aldı yığenıme anlamadım zaten. demek o yuzden vermemıs kalmıs oyle kilerde. evet kızlar şimdi orta yollu fıyatlı ve çift taraflı kullanılabılen bır araba markası varmı dıyebıleceğiniz. neler aldınız sız?

zumruti Saol canım ya zaten sabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal olmuştum. Doğum hikayelerini okuyup şuan salya - sümük oldum. Bir hasta gelse rezalet .

canim aziz bebe çok kaliteli bisey kumas olarak. içlerinde saçmasapan yok araba yok bilmemne figuru koymadiklari tek takimdi. ama bana sorarsan senin tarzinmiydi aldiğin hastane çikisi çok fazla değil. ama çok kaliteli annemde sevdi bende aldim. zaten bisürü kendi tarzim kiyafet alicam hastane çikisida onun içine sinen bisey olsun zaten bebek dedi çok fazla giyemez bunlari dedi hemen büyüyecek. bizde aldik. bu arada ben bi kiz annesi olucam ama hala mavi seylere saldiriyorum pembeyi hiç sevmem bende bu arada senin sölediğin bu mağazalar nerde var?

zumruti Saol canım ya zaten sabahtan beri ağlaya ağlaya bir hal olmuştum. Doğum hikayelerini okuyup şuan salya - sümük oldum. Bir hasta gelse rezalet .

canim sen niye ağladin?? okuyorum ediyorum ama arada biseyler kaçiyor demekki

ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladim simdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske

canim sen niye ağladin?? okuyorum ediyorum ama arada biseyler kaçiyor demekki

Olabilir arada kaçıyor. O kadar çok şey yazıyoruz ki gün içinde. Şöyle yazmıştım;

'' Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten ( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum. ''

ya bende önce okumayayim dedim ama sonra dayanamayip girdim ve okudum bir kac hikaye. hepsi öyle duygu yüklüydü ki, hungür hüngür agladim simdi de karnim agriyor sanki, eve gidip uyusam keske

Ya bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten ((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.

gecmis olsun canim, umarim sorun yaratmaz. peki bunu nasil anladiniz?

benim cevremde son dönemde normal dogum yapan kimse yok aslinda, tr de olsaydim muhtemelen bende sezeryan olurdum.

canım çok acı oldu anlamamız burda ayrıntılı yazıp üzmeyeyim sizi .. sebebini anlayamadan 2 olumsuz vaka yaşadım erken haftalarda , doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi pıhtılaşma testi yaptırdık çıktı önce üzüldük ama çözümünü bulduk diye de sevindik. çözüm basit aslında kan sulandırıcı iğne, corasprin sonra burda bi topicte aynı problemi olan arkadaşlarla tanıştım.. teker teker hamile kaldık, güzel doğum haberleri alıyoruz.. azranın da bnm de şükür bi sorunumuz olmadan ilerliyoruz..

canım haklısın tabi endişelnmekte inşallahh hiçbi sorun yaşamadan yönetim ayarlar izinlerinizi..

Ya bir de okudun mu bilmem ama bebeği erken doğan ve şuan yoğun bakımda olanı okuyunca koptum zaten ((( Allah şifa versin ve o anneye de sabır versin.

dün akşam okudum ben... ağla ağla bi hal oldum. hatta sonunda burnum kanamıştı...

kızlar kızıyorum amaaaa .. üzmeyin bakayım kendinisiiii. allah herkese şifa, sağlık versin...

evet ya ben 140a aldım kaçırmayın kızlar:)
bu arada markafonide de indirim var chicco ve kraft ürünlerinde ama millet sabahın köründe girip çoğu şeyi tüketmiş uyuz oldum

evdeyiz kızımla biz...süper konulara girilmiş..kayınvaldeler anneler felan eheueheu:)
vallaha benim umudum annecim...kayınvaldem bana çok uzak oturuyor ve görümcemin bebişiyle ilgileniyor...zaten ben de 1 yıl mola vericem işe kısmetse....ah ahh o günler bi gelse de hayırlısıyla

ayrıntılısı güzel sonuçlanan arkideşler için çok sevindim
ayrıntılı silkülasyonundan sonra şeker yüklemeleri başlayacak çoğumuzun eheuehe:)
eyeszay canım aldığın cicileri güzel günlerde kullanırsınız inşallah demek babişle sorunlar çözüme kavuşmadı haa ayyy bu stresli ve üzüntülü günler bitsin artıkkkkkkk...gönlüm senle bitanemcim...

bu arada biberon alan arkideşler silikon mu kauçuk başlıklı mı alıyor???
biberon sterilazasyon aleti alan arkideşler hangi marka aldı???
biberon ve sterilizasyon aletinin aynı marka olması şart değil mi yaa,bana tüm markalara uyumlu bi öneride bulunabilecek??
ben bebişimin odasına buhar makinası alacağım karar verdim...çevremde bisürü arkideşime sordum...bebişlerinin nefes alma sorununda çok memnun kaldıklarını söylediler...weevelin 2011 model çıkarttığı iyonlu bi makina var...onu tavsiye etti bikaç kişi..herhalde onu alacağım...
şimdi kaçtık biz...ayaklarımı uzatıp keyif yapıcas kızımla biz:)

kizlar,

nerden gosterdiniz bu dogum hikayeleri topigini yaa;

mart annelerini, nisan annelerini okuyup okuyup gizli gizli agliyorum masamda simdi
coookk duyguluu :-(((

okudum evet ne kadar zordur bebegini kuvesteyken izlemek Ama cok sukur saglikli dogmus bebegi. Aslinda mutlu biten hikayelerde vardi ama ben onlarda da agladim. psikilojim mi bozuk anlamiyorum, mutlu bir hikaye de olsa hungur hungur agliyorum, aglarken de kasiyorum kendimi aglamayayim diye. bebek de iceride uzulmustur simdi, halbuki hic ilgisi yok onunla :)

ne guzel cözumu varmis, insallah cozumsuz bizi cok uzecek sorunlarla karsilasmayiz. Allah hayirli evlat yetistirmeyi nasip eder bize...
canım haklısın tabi endişelnmekte inşallahh hiçbi sorun yaşamadan yönetim ayarlar izinlerinizi..
kızlar kızıyorum amaaaa .. üzmeyin bakayım kendinisiiii. allah herkese şifa, sağlık versin...

haklisin, kendimizi uzecek seyler yapmamaliyiz...

Bizde geldikkkk
Doğumumuz nasipse 6 ağustos ya da o aralar işte
Bir oğlum olacak. Güzel bir hamilelik dönemi geçiriyorum. Ağrısız sızısız bulantısız. Üstelik cumartesi de dahil olmak üzere çalışıyorum. Bazen çok uyku basıyor tek derdimiz o birde wc sorunuz var her dakika geliyor

Son düzenleme:

bizim topğıcten bılgıım kadarıyla bı asıgul normal yaptı gerısı sezerr bıde doguma 3 gun kala ıgne kesılecek yaa ondan
ok cnm bende gmaıl var sende al ozelden yaz bana eklım

cnm bunların markası ne ve nerden alabilirz bil verirmisin biraz ..

cnm sadece satıs temsılcılerınden alabılırsın almak ıstedıgını bana ozelden yaz kargoyla gonderım

cnm bıraz once koca bı magaza dolastım bende senın gıbı cıft yonlu ve hafıf olsun ıstoyorum
145 den baslıyo marka ve kalıteye gore degısıyo 145 lık ıc kumaslarını pek begenmedım gıbı ama fena da deıl
200 e sunyybayb dıye bı marka var onu daha cok begendım
ben arabanın kılosunada bakıyorum ole esek ölüsü gıbı bı araba alıp kas yapmak ıstemıyorum onun ıcın en uygunu 200 lük sunybayb

kizlar yaa isimlerinizin altinda tarih cizelgesi var ya onu nasil ekleyebilirim? bende hep gunleri karistiyorum, bu sayede tam gunumu bilmis olurum.

canım sen istanbuldaydın galiba bu adreste bütün wenice mağazalarını bulabilirsin

stanbul - 4. Levent ADR

ayrıca internet mağazası da var internetten alışveriş yapıyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…