2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çokk güzelllmiş tarz hemde :)))
hele kot bir harika
peki kararınz ne canım, hiç kafana takma boşver.allahın izniyle hiçbirşey yoktur
kızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde

mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama

canım en son alırız bizde bunları..önceliklerimizi belirleyip onları alalım, her aldığımızıda işarteleyelim listede..böylece daha planlı olur herşey

kızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde

mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama
aptamil mama zaten sütün gelmezse diye yazdık. zaten açıklamada da öyle yazdım. diğer şeyler ilerisi için zaten, hemen alınması gerekmiyor. sadece ilerisi içinde fikirimiz olsun diye yazmıştık. ama dediğin bunlar için çok erken

kızlar, yazmıştım görmediniz galiba, aranızda Ankarayla ilgili yardım edebilen var mı, please

efsung canım gözün aydın çoook sevindim bende yarın giricem inş.temiz çıkar
evinizde hayırlı uğurlu olsun bebiş kısmetiyle geliyor ne güzel...

Mamalarla ilgili şeyler için çoook erken sütünüz olmazsada evin hemen yanında eczanede var marketde hiç telaş yapmayın zaten ilk iki gün az geliyor kolostum sıvısı geliyor sonra ardından süt
bol bol sütümüz olur inşallah.....

Çok şey almayın o eskiden di şimdi hemen aynı hft bile dışarı çıkılabiliyor veya eşinize talimat verirsiniz bunları bunları al diye telaş yapmayın sadece hastanede lazım olanları almaya özen gösterin

ne test göresim var ne tahlil artık... hiçbir şey yaptırmıycam. 5.5 aylık oldu kızım, hayırlısıyla sağlıklı da doğar inşallah. Allah'a emanet. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli çocuklar nasip eder inşallah...

bu arada efsung'a çok sevindim... gözünüz aydın...

Canım gazlı bez göbek bakımı için olabilir mi? düşene kadar göbeğe dikkatli bir bakım gerekiyor ya.

evet canım dediğin daha mantıklı.. banada çapaklaşmayı temzlemek için falan geldi.ha bu arada gazlı bezin içeriğinde gerçekten birşey var mı gaz gibi? varsa yüze sürülmez

yeni üye oldum ben arkadaşlar siteyle ilgili de pek fazla bir bilgim yok.benim çikomda ağusto 14 de doğacak inşallah mübarek ramazan ayında allah hepimize yardım etsin inşallah çok sıkıcı geçiyor şafak sayıyoruz kızımla beraber o benden heyecanlı kardeşi olacağı için.diğer hamilleliğime göre bunun hareketleri daha yavaş gibi geliyor cinsiyetten mi farkediyor acaba

sağol canım inşallah seninkinde de sorun olmaz güzel sonuçlarını duyarız burdan :)))

su alışveriş konusunda ben temel olanları alalım diyorum misal kıyafetler gögüs bakımı için gerekenler alt değiştirme ve n-bakımında gerekenler emzik biberon bile fazla gelioyda alınsın ama gece 3 te ihtiyaç duyarsak diye :)) ama oto koltuğu mesela 6 aylıktan sonra mama olayı bakalım emmezse düşünürüz :))
ssağol canım :))
kızlar, yazmıştım görmediniz galiba, aranızda Ankarayla ilgili yardım edebilen var mı, please

valla ankarayı bilmiyorum

hoş geldin canım benim kızımda 14 agustosta gelecek görünüyor :))))
ayrıca tecrübelerinden de faydalanmak isteriz 2. nede olsa :)))

Hayırlı olsun canım benim de 13 ağustos benim ilki erkekti çoook rahattı bu kız daha ağır geçiyor sanırım 2.hamişlik diye senin kızın kaç yaşında ??

agırlığı falan verilen raporda yazıyor canım :)

canim burda öyle rapor falan vermiyolar zorla istersem bi ultrason resmi veriyo o kadar "mutterpass" adiyla doktora gittikce biseylerin yazildigi bi defter var da onu da anlayabilene sadece boyunu anlayabiliyorum hic gr li bisey yazmiyo onda ama bu gittigimde sorucam her biseyini :)

hoşgeldın canım aramıza allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın bebegını

cnmm oncelikle gozunaydin,
bebisinin iyi olmasina cookk sevindim.

ben bu uniteyi dun aksam jokerde gordum,
bayag kocaman bisey,
evi musait olan alabilir ama ..
yabanci filmlerde hep gorurdum hosuma giderdi; guzel bisey

kizlar
ben sevi bebenin banyo minderindense file tercih ediyorum,
cunku bebegin yikandigi suyun icinde olmasi hosuma gitmez, netice de kirli su olacak o cunku.

kombinin ayarini yukseltir evi isitiriz iyice yikicamiz zaman usumez bebek

bilmiyorum siz ne dusunurusunuz

Ben de aynı şeyi söyledim canım ondan sonra uğraş idrar yolu enfeksiyonu filan için, hemde o su soğur ki içinde sonuçta çocuğa kaynar su dökmüyoruz ki.... ben fileden çok memnun kaldım ön tarafını büyüyünce çıkarıyorsun gene oturur pozisyonda oluyor hem ben ağırlaşıp o suyun içinde çok kalmaya başlayınca bıraktım fileyi

katiliyorumm cnm

kilar gecen aksam oturuyoduk esim bilg.dan muzik acmisti,
once umit sayin caliyodu slow slow
sonra atiye-bumudur basladi,
benim kizim da tekmelere basladi

bu sarki kizimin sarkisi oldu artik ))))) cok seviyoruzz

:97: :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…