hele kot bir harikaçokk güzelllmiş tarz hemde :)))
peki kararınz ne canım, hiç kafana takma boşver.allahın izniyle hiçbirşey yokturçok teşekkür ederim...2li testimde yaşa bağlı risk çıkmıştı. üçlü testimde de 790/1 olarak çıktı. kendi dr. um amniyoya gerek yok demişti . haklısın canım ya ... valla çata çat konuşuyor işte dr.lar. hiç bu kadın hamile, ne düşünür ne hisseder, üzülür mü... demek yok.. realist olmalarını anlıyorum da hasta psikolojisi diye de bişey var yani...
kızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde
mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama
aptamil mama zaten sütün gelmezse diye yazdık. zaten açıklamada da öyle yazdım. diğer şeyler ilerisi için zaten, hemen alınması gerekmiyor. sadece ilerisi içinde fikirimiz olsun diye yazmıştık. ama dediğin bunlar için çok erkenkızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde
mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama
kızlar, sizden yardım istiyecem.
eşim şimdi ankarada askerlik yapıyor. bende haftaya yanına gitcem. o daha askere gider gitmez ben hamile olduğumu öğrendim ondan garibanım baba olma heyecanı hiç yaşamadı şimdilik. bende ankaradayken hafta sonu ilk bebek alış verişimizi yaparız dedim. ancak dükkanlar hakkında hiçbir bilgim yok.
bana Ankarada gittiğiniz bebek mağazaları tavsiye edermisin. bide bölgeleri ve metro istasyonlarıda yazarsanız çok sevinirim.
bide şu Ankarada Joker mağazası tam nerede olduğunuda yazarmısınız.
canım pek anlamam ama,gazlı bezle sanırım ıslatıp sabah yüzü silinebilr gibi geldi bana
hele kot bir harika
peki kararınz ne canım, hiç kafana takma boşver.allahın izniyle hiçbirşey yoktur
canım en son alırız bizde bunları..önceliklerimizi belirleyip onları alalım, her aldığımızıda işarteleyelim listede..böylece daha planlı olur herşey
kızlar, yazmıştım görmediniz galiba, aranızda Ankarayla ilgili yardım edebilen var mı, please
Canım gazlı bez göbek bakımı için olabilir mi? düşene kadar göbeğe dikkatli bir bakım gerekiyor ya.
sağol canım inşallah seninkinde de sorun olmaz güzel sonuçlarını duyarız burdan :)))efsung canım gözün aydın çoook sevindim bende yarın giricem inş.temiz çıkar
evinizde hayırlı uğurlu olsun bebiş kısmetiyle geliyor ne güzel...
Mamalarla ilgili şeyler için çoook erken sütünüz olmazsada evin hemen yanında eczanede var marketde hiç telaş yapmayın zaten ilk iki gün az geliyor kolostum sıvısı geliyor sonra ardından süt
bol bol sütümüz olur inşallah.....
Çok şey almayın o eskiden di şimdi hemen aynı hft bile dışarı çıkılabiliyor veya eşinize talimat verirsiniz bunları bunları al diye telaş yapmayın sadece hastanede lazım olanları almaya özen gösterin
ssağol canım :))ne test göresim var ne tahlil artık... hiçbir şey yaptırmıycam. 5.5 aylık oldu kızım, hayırlısıyla sağlıklı da doğar inşallah. Allah'a emanet. Allah hepimize sağlıklı, sıhhatli çocuklar nasip eder inşallah...
bu arada efsung'a çok sevindim... gözünüz aydın...
kızlar, yazmıştım görmediniz galiba, aranızda Ankarayla ilgili yardım edebilen var mı, please
yeni üye oldum ben arkadaşlar siteyle ilgili de pek fazla bir bilgim yok.benim çikomda ağusto 14 de doğacak inşallah mübarek ramazan ayında allah hepimize yardım etsin inşallah çok sıkıcı geçiyor şafak sayıyoruz kızımla beraber o benden heyecanlı kardeşi olacağı için.diğer hamilleliğime göre bunun hareketleri daha yavaş gibi geliyor cinsiyetten mi farkediyor acaba
yeni üye oldum ben arkadaşlar siteyle ilgili de pek fazla bir bilgim yok.benim çikomda ağusto 14 de doğacak inşallah mübarek ramazan ayında allah hepimize yardım etsin inşallah çok sıkıcı geçiyor şafak sayıyoruz kızımla beraber o benden heyecanlı kardeşi olacağı için.diğer hamilleliğime göre bunun hareketleri daha yavaş gibi geliyor cinsiyetten mi farkediyor acaba
agırlığı falan verilen raporda yazıyor canım :)
ya bide banyo olayı ve alt değiştirme için olan ürünller var benim arkdasım aldı bel fıtıgı var onun hemde derli toplu hersey bir arada rahat ediyorum diyor ürün linkli bu
Cosatto Banyo Bakım Ünitesi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
yoksa bildiğimiz diğer kuveti filesi ile mi almak gerek arada baya fiyat farkı var ama birinde alt değiştirme ünitesi aynı zamanda
ay bilemedim valla :)
kizlar
ben sevi bebenin banyo minderindense file tercih ediyorum,
cunku bebegin yikandigi suyun icinde olmasi hosuma gitmez, netice de kirli su olacak o cunku.
kombinin ayarini yukseltir evi isitiriz iyice yikicamiz zaman usumez bebek
bilmiyorum siz ne dusunurusunuz
Ben de aynı şeyi söyledim canım ondan sonra uğraş idrar yolu enfeksiyonu filan için, hemde o su soğur ki içinde sonuçta çocuğa kaynar su dökmüyoruz ki.... ben fileden çok memnun kaldım ön tarafını büyüyünce çıkarıyorsun gene oturur pozisyonda oluyor hem ben ağırlaşıp o suyun içinde çok kalmaya başlayınca bıraktım fileyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?