2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu tür şeyler için acele etmemek lazım, bebekler doğduktan sonra bazı şeylere karar vermek daha doğru olur bence, çünkü bebeklerinde huyları farklı farklı olabiliyor. Sürekli orada uyumayacağına göre yatağına yerleştirirken uyanabilirler, çabuk uyanan bebek olabilir, sonra bir sürü para verip kullanmadığımız eşyalarla başbaşa kalacağız (

canım evet bende cok heveslendım bu urune ama nil cicek ne demiş okudunmu. yükseltiğinde bile diğer mama sandalyelerinden daha aşşağıda kalıyormus. hay allah yaaaaa hevesim kırıldı şimdi. neyse incelemek lazım tabı.

canım kramp sorunu aynı benim de vardı magnezyum önerdi doktor..hamilelik öncesinde de oluyordu bu akşam alıcam ..mutlaka doktoruna söyle

kızlar çok şükür doktordan geldik detaylı ultrasonumuza bakıldı..
çok şükür iyiyiz ve netleştik prensesizzzz

bizzzz geldik...vallaha çok sayfa geçmiş hepsini okuyamadım bu sefer...çok yorgunum
arada efsung min iyi haberlerini kaçırmadım ama..çoook ama çoook sevindim canım...şu topicte kimsenin üzülmesini istemiyorum artık yaaaaaaaa...
kızımla ben iyiyiz...şimdi geldik okuldan...yazılıları okuma faslı bitti...rahatladım ihihih...
yemek hazırlama moduna geçmeden sizleri bi göriyim dedim...
öperizzzzz sevgiyle:)

çok doğru diyorsun nilcim. inanırmısın sırf acele etmiş olmamak için bir tulum bıle almadım bebeğime:)
bir tek kızıma hediye gelen havlu bornoz takımı ve ıkı çift çorabımız var. ben toptan alışverısı son aylara bırakmak ıstıyorum.tabi şimdiden herşeyi arastırıp listelemekte fayda var.

ben almadim daha cnm,
ama begendim birtane 20li set,
gidip baktim da yumusacik cok hostu

only_smile aldi sanirim.

boduleri normal alttan citcitli idi cnm

Gözün aydın canım...

Aaa kızlar ben bugün sonunda karar verip, tetanos aşımı oldum. Olsam mı olmasam mı diye baya düşünmüştüm, doktorum gerek yok demişti çünkü. Haftasonu Recep Has da hayatında hiç olmadıysan öneriyoruz biz deyince bugün gidip oldum. Acaba olsamıydım diyerek aklımda kalmasındansa yaptırdım bende.

olmazsa bekleyip dogumdan sonra bakariz.

simdi bebek arabasi, araba koltugu ve yatagi onemli.

gerisi dogumdan sonra da olur.

ben almadim daha cnm,

only_smile aldi sanirim.

bu hastane çıkışları pahalıymış gerçekten.
bunları tek tek alsak acaba daha ucuzamı gelır kızlar???

efsung canım fazla yazamıyorum ama konudan haberdarım. çok çok geçmiş olsun:))) allah bir daha aynı stresi yaşatmasın canım. çok sevindim adına.

sağol canım mutlaka sorucam. boş yere kramp acısı çekmeyelim. maşallahh hoşgelsin prensesimiz........

ben almadim daha cnm,

only_smile aldi sanirim.

sağol cnm ona sorayım bi de.. yaa biraz pahalı gibi ama maviş maviş gemili bebişimin ilk eşyasını bööle alayım diyorum kontrolden sonra...

geçmiş olsunn..aradan çıkarmışsın yaa ben hala karar veremedim. çoğunluk oldu galiba 24. haftada gel demişlerdi. çok var daha diye erteledimmm...

annem yiğenime yakşalık bir beş sene önce bebek arabası almıştı ancak vermek nasip olmadı. yep yeni duruyor kızlar annemın evınde. bi bakıcam eğer beğenirsem onu kullanırım. sizcede boşuna masrraf yapmıyayım dımı. hazırı varken yenisini almak fuzulı olur kı oda yenı hıc kullanılmamış. insan ilk çocuk olunca nekadar ince eleyip sık dokuyor. araba parasına başka bişey alırım prensesime:)

hadi gözüün aydın canımmm :)))) kızıma arkadaş geliyo haaa :)))
sağol canım :))) bende bitirmiştim pzt yazılıları dr aayrıntılıya gitmeden tabii rapor alınca yazılılarda okulda şimdi eokula giremiyorum notlarımı :)))
efsung canım fazla yazamıyorum ama konudan haberdarım. çok çok geçmiş olsun:))) allah bir daha aynı stresi yaşatmasın canım. çok sevindim adına.

sağol canım inşallah hiç birimiz yaşamayız bidaha:))))))

Ben ama kampanyadan aldım. oto koltuğu, puset, portbebe, bebek bakım çantası, kangru, 0+ Polly magic mama sandalyesi , ana kucağı 1700 TL ye aldım

aa ok jnm o zaman. oldukça iyimis fiyat. jokerden aldin değilmi? nerde onun mağazasi?

kızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde

mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama

ben mama vermeyeceğim için zaten almiycam. sütüm gelmezse diye düsünüp kendimi psikolojik etkilemekte istemiyorum. dilerim allah hiç mama vermek zorunda kalmaz. ben sütten kesilincede kendi yapacağim mamalari vereceğim. elma püresi bilmemne. bu mamalara çok alerjim var benim. kendim biraz hastaliksiz sorunsuz biri olduğum için galiba bebeğimi annemin beni beslediği gibi beslemek büyütmek istiyorum.

Canım gazlı bez göbek bakımı için olabilir mi? düşene kadar göbeğe dikkatli bir bakım gerekiyor ya.

evet canim gazli bez onun için.

aynen bende en önemlilerini yaptirdiğimi düsünüyorum artik çok gerekli olmadikça yaptirmayacağim.

valla önce bi yikanir bebek sabunla durulanir. sora duru olan suyun içine koyariz oynar. o zaman daha temiz olur su. ben çok mikrop, soğuk vs de sakinmak istemiyorum. biraz mikroplarla hasir nesir büyüsün istiyorum ben bebeğim. sokaklarda oynasin. bağisikliği olsun herseye istiyorum. öle bebekler çok hasta olmuyor. köylerdeki toprakla doğayla gübreyle hasir nesir büyüyen bebeklerin hasta olmadiğini söylediler geçende tvde. doğru. bebeği streil büyüt sonra karsilastiği ilk mikropta hasta olsun. asi mantiği. bilmiyorum ben böyle düsünüyorum tabi herkesin istekleri inançlari farkli. yaa ben size komik bisey söliyim ben çok topraktan çamurdan kale o bu su yapmaya hevesli bi çocuktum. bahçemiz vardi bizim besiktasta evimizde. bi ton kediler köpekler. onlarla oynardim öperdim ederdim. hatta bikere kaçip çamur arayisinda lağim suyunda oynamisim küçcükken. annemden dayak yemistim. çocuk doktorum annemlerin en yakin arkadasiydi üst katimizdaydi. bakmislar hemen. yani bildiğiniz mikroplarla yasayan bir bebektim. bu yasima geldim sükür hasta olmusluğum azdir. tabi kendim gibi bebeği lağim suyuna falan göndermemde ben extrem bi örneğim ama ufacik tefecik mikroplarida sakinmak istemiyorum.

jnm bnm sende hep kayipsin yahu bitemedi yazililar.
.

bence de varsa alma kesinlikle,
dunya para yazik gunah..

bu hastane çıkışları pahalıymış gerçekten.
bunları tek tek alsak acaba daha ucuzamı gelır kızlar???

cnm ben gecen herhangi bi magazaya girdim;
3 kalitede urun var dediler,
biri 17 tl
biri 55 tl
digeri %100 pamuk olan 99 tl

idil bebe'ye gittim arada bariz kalite farki var, 117 tl
hem de icinden 3 tk cikiyor cnm, hastane cantana bunu at gotur, baska da giyim esyasi alma..
havlusu, battaniyesi de var..

ben tek tek baktim,
2 tane body ;20 tl
bi tulum 20 tl
battaniye 30... vs
yani o takimi yapmaya kalksan en az 150ye cikar.

ama idil bebe sart degil ya,
yine %100 pamuk 50-60a da bulunur belki arastirilirsa

(mothercarede 10 parca tk 110 tl idi)

cnm ben de cocugu asiri steril bi ortam da buyutmeye karsiyim, sonra en ufak mikropla karsilastiginda hasta olur

ama goz var izan var, goz gore gore de cocugu yikandigi kirli suyun icinde oturtamam,
ben kendim bile akan dusun altinda yikanirim kuvete girmem, en son da ayaklarimi 10 defa durularim sudan cikmadan..

dedigin olur tabi, yikandiktan sonra birakilir temiz suyun icinde oynasin biraz, ama o biraz buyuyunce olur
bebekken zor

hımmm idil baby nerde canım? ben daha hıc bakmadığım için kalıtelerını bılmıyorum tabı. civil in nmalları nasıl sence?

hımmm idil baby nerde canım? ben daha hıc bakmadığım için kalıtelerını bılmıyorum tabı. civil in nmalları nasıl sence?

civile de gittim.
fena degil, dis kiyafetleri alinabilir ama ic body, hast.cikisi vs si taze bebek icin mukemmel sayilmaz,
bi mothercare, idil ya da aziz bebe daha iyidir yani cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…