2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy gelse de igrenmem ki ben bebikimden,
onun sumukunden noolurr kii
yerim ben onun sümüklerini ya..

iyi yapmışsın canım, ben ilçede oturuyorum..ankaraya gittiğimde alıcam inşallah..oyuncak bebek için derken çok mu küçük? ben internetten gördüm birebir görmedimde.söylemen iyi oldu..yani yeni doğan bebeğe 0-3 ay değilde 3-6 ay arası almamız gerekiyor zaradan doğru anlamış mıyım? zıbın pijama türlerini lcwden alıcam dışarı gezmelk kıyafetleride zaradan
canım gözün aydın..şimdi derin bir ohh çek hamileliğin keyfine bak..evinizide güle güle kullanın, bocunuz tez zamanda bitsin inşallaaaaaah
geçmiş olsun canım..kaç aylıkken düşürdün ve sebebi neydi..tez zamanda kucağını doldursun rabbim
sağol canım demekki fındık burunlu bir kızım olacak ehuehuehue ilerde estetik masrafımız olmayacak :)))
ne yani şimdi burnundan dolayı mı sana şüphe buldular..bu amniyo işine ne zaman karar verildi ben hiç seninle ilgili böyle bir haber hatrlamıyorum..yaklaşk 2 haftadır doğru düzgün takip edemedim bu arada mı çıktı bu sorun sende
ayyy bu saatler de topic bayaa kalabalık oluyomuş ben şimdi cumaya kadar raporluyum ya ondan girebiliyorum yarına annem gelecek artık kızım için anneannesi ile kolları sıvayıp çalışmaya başlıycaz :))))

ne güzel dinlen bol bol, ah annende geliyormuş.keşke benimde annem yanımda olsaydı neyse haftaya ben gidicem inşallah

kulak çubuğu gereklimi sişzcede drlar genelde büyüklere bile önermiyor
ya bide pişik kreminde sudocrem(mothercare de satılıyor ) bide desitin diye bi marka yı çok öneriyorlar kullanan varmı burda :)))

Ben kesinlikle desitin alacağım. Yalnız desitin de orginal olanı alın creamy olan çok da iyi korumuyor. Benim neredeyse tüm arkadaşlarım desitin kullandılar ve 1 kere bile pişik sorunu yaşadıklarını hatırlamıyorum.

sagol canim yarin gidiyim bende bi yazicam hemen telefondan girebilirsem :)) ben burun icin öylesine dedim bizde hep kücük burunlular var da :))) bana en son kontrolde kafasi yamuk gibi duruyo demisti o moralimi bozmustu biraz ama ayrintiliya yarin giricem insallah hayirli haberler alirim bende :)))

dua edin kizlar bana yarin icin

ya bide banyo olayı ve alt değiştirme için olan ürünller var benim arkdasım aldı bel fıtıgı var onun hemde derli toplu hersey bir arada rahat ediyorum diyor ürün linkli bu
Cosatto Banyo Bakım Ünitesi - Anne ve Bebek - joker.com.tr
yoksa bildiğimiz diğer kuveti filesi ile mi almak gerek arada baya fiyat farkı var ama birinde alt değiştirme ünitesi aynı zamanda
ay bilemedim valla :)

haha aynen. bazilarinida annem sen kizina verirsin diye veriyor. sen nede olsa çeyiz yapamassin ona diyor. off off napjam ben

canim senin aldiğinda çok ucuz değilmis. çok az daha ekleyip bugaboo da alabilirdin. off valla bu bebek arabasi isi çok zor. herkes ayni seyi begensinde bende hiç dsünmeden aliyim oldum. bugaboo diorum sorada gerçekten değermi diyorum hani baska eksiklerinide görürüm diye.

bu arada sorma o yün seyleride bende hiç sevmiyorum ama bi dolu örgü hirka verdi. off off napicam ben.

tülbent demisken benim annemde yüz tülbenti diye 2 tane tülbent verdi. bebeğin yüzünü örtücekmisiz bebeğin yüzü açik olurmuymus. off ben delircem bu annemden yaa. bebeğin ismine bile karisiyor.

canim bu emziklerin silikonumu iyi kauçuğumu?

canim benim hiç üzülme bence. yaa hamile kaldiğimda bütün internet sitelerinde okudum. kromozom eksikliği olan bir bebeğin iste bizim aylarimiza gelmesi çok zor. genelde düsükle sonuçlaniyor. o kadar az bir olasilikki. hepimiz bosu bosuna stresslere giriyoruz. ne olur kimse üzülmesin artik.

bu arada saol canim. valla ben bu çeyiz konusunda bisey yapamayacağim gibi gözüküyor. ne olcak bilmiyorum. ben gerçekten hiç fazlalik bide sevmeyen bi insanim doldurdu herseyi.

kizlar kutuphaneden aldigim bir kitabi kaybettim(aslinda odamdan kayboldu ve ben hic hatirlamiyorum ) ve simdi en az 200 ytl ceza ödemem lazim kitabi hatirliyorum ama odamda olmamasina hicbir anlam veremiyorum sorumsuz muyum yoksa

canim benim kesin unutmussundur biyerde. ben bu aralar hamilelikten iyice balik hafizali oldum neleri unutuyorum bilsen aklin durur.

aynen benim evimdede üniversiteden bisürü kitap çikti.

:))valla bizim babamiz gece hiç uyumaz. bide isi dolayisiyla. simdi bende saat gece 2 3 e kadar onunla konuscam diye oturur oldum napjam bilmiorum. isallah gene biraraya gelince sabaha kadar oturmayiz. ama zaten benim bebisim geceleri hep uyanik. ben yataktayken durmadan tekmeliyor. zaten bebekler genelde biz yürüdüğümüzde sallandiklari için uyumuyorlarmi?? zaten bildiğim su anda gündüz uyuyorlar daha çok gece oynuyorlar.

valla canim benim annemlerin zamaninda ultrason olmadiğindan ikiside beni erkek zannedip öle sevmis. sora kiz doğmusum babam kizmis bile sanirim. ama benim kadar ailesine bağli biride yoktur. herkes imrenir. al bak kalbini kirmiyim diye saçmasapan biton çeyizi kendime yük edicem. ha simdi iyiki oğlumuz olmamis kizimiz olmus diyorlar ve torunuda kiz istiyorlar ama ben anne karnindayken gayet dislanmisim yani:))

canim benim zaten hepimiz biliyorduk. gözün aydin canimcim.

çok üzüldük canim. isallah bidahakine artik. hayirlisi buymus diyelim.

sementa1983, zaradaki kıyafetler çok güzel, ancak kolsuz zıbınlar falan o kadar kullanışlı gelmedi, bide sevi bebede mothercarede daha uygun fiyattalar. ancak elbiseler, takımlar çok güzeller, onlarıda zaten ilk 3ay giydiremeceğin için en iyisi daha ileri aylar için olanları almak. zaten her boyda bulunuyor. ama elbiseler çok şekerler. arkada bide düğmeleri var. zaten bazı elbiseler resmen büyüklerin elbiselerine benziyor. aslında kızınla aynı giyinecen gideceğin:):)

bu arada efsungcumbenimde asiri küçük bi burnum var. bide annemin 40 yasinda doğum yaptiğini göz önünde bulundurursak iyi ki onun zamaninda böle testler yokmus:))

canım ayrıntılıya gittiğimde burun kemiği kısa dedi down olabilir ama diğer şartların çok iyi dedi yaş 2li akraba evliliği vs. gibi ama anlamanın tek yolu amniyo dedi bende hemmen o anda yaptırdım bugünde fish yani ön sonuçları aldım allahtan temiz çıktı :)) sağol canım ev için darısı sana da olsun :)) ayyy sorma kaç adır annem den uzakta valla yarını iple cekiyorum :)))

tabii ki dualarımız sbninle canım eminim bişi çıkmayacak :))hadi yarına bekliyoruz haberleirni :)) burnu küçük çıkarsa şaşırma ama bide sor bakalım burnu ne kadar:))))

insanın kızı olası geliyor. ğluşum içinde çok güzel ciciler var.sanki büyük adamların giydiklerini küçültüp küçük erkeklere uyarlamşlar..bende dediğin gibi düşünüyorum ilk aylar için gereksiz zaten hemen büyüyorlar

inşallah bi dahakine kısmet olur canım çok üzüldüm
bu arada efsungcumbenimde asiri küçük bi burnum var. bide annemin 40 yasinda doğum yaptiğini göz önünde bulundurursak iyi ki onun zamaninda böle testler yokmus:))

sorma yaaa :)) bende suan gülüyorum halimede neyse artık :)sağol canım

Ben ama kampanyadan aldım. oto koltuğu, puset, portbebe, bebek bakım çantası, kangru, 0+ Polly magic mama sandalyesi , ana kucağı 1700 TL ye aldım

tabii ki dualarımız sbninle canım eminim bişi çıkmayacak :))hadi yarına bekliyoruz haberleirni :)) burnu küçük çıkarsa şaşırma ama bide sor bakalım burnu ne kadar:))))

sagol canim sorucam zaten bu sefer herseyini sorucam yoksa sormayinca ne kilo söylüyolar ne boy ne de herhangi bisey yarin soru yagmuruna tutucam onlari :)))

çok teşekkür ederim...2li testimde yaşa bağlı risk çıkmıştı. üçlü testimde de 790/1 olarak çıktı. kendi dr. um amniyoya gerek yok demişti . haklısın canım ya ... valla çata çat konuşuyor işte dr.lar. hiç bu kadın hamile, ne düşünür ne hisseder, üzülür mü... demek yok.. realist olmalarını anlıyorum da hasta psikolojisi diye de bişey var yani...

kızlar bu mama olayı için erken değilmi listeye eklemişsinizde

mama tabağı ve kaşığı
mama sandalyesi
aptamil mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…