• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eveeeeeeeet laboratuarın dr u aradı gözünüz aydın sonuçlarınız teiz inşallah diğer sonuçlarınızda öyle çıkar dedi :)))
ben biliyodum zaten :)))
ama yine de bu haber beni çok mutlu etti gözlerim doldu hemen eşimi arayamadım ayni :))havalara uçuyorum diyebilirim gerçekten hiç birimizin bebeklerimizin bişeyi yok ben size söylüyorum bakın:)))))))
ev aldık deöiştim ya okadar beğendim ki eve canı gönülden doyasıya sevinmemiştim artık rahat rahat sevinebilirim

aahhhhhh canlarııım hepinizede teşekkür ediyorum bir akrabam bir yakın arkadaşım kadar destek olup yanımda oldunuz :))))

oleeeeeeyyyyy elllleeeer havayaaaa :)))):64::64::64::64::64::64::64::64::64:

ayy çok sevindim hayırlı olsun canım:81::81:
yeni evinizde hayırlı olsun, güle güle oturun işallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

kilar gecen aksam oturuyoduk esim bilg.dan muzik acmisti,
once umit sayin caliyodu slow slow
sonra atiye-bumudur basladi,
benim kizim da tekmelere basladi

bu sarki kizimin sarkisi oldu artik :-)))))) cok seviyoruzz:nazar: :nazar: :16: :16:

:97: :97:

şimdiden böyleler aynı benimkide kıpır kıpır :)) maşallah

Selamlar ya deli oluyorum tlfdan giriyorum sorun yok pc den giremiyorum KK ya sizde böyle sorun var miEfsung sonucuna cooook sevindim hepimiz saglikla alırız kucağımıza insallah

kızlar, yazmıştım görmediniz galiba, aranızda Ankarayla ilgili yardım edebilen var mı, please:4:

canım ben ankardayım ama bebek mağazalarını hiç gezmedim daha o yüzden bilgim yok ne nerde diye.

ankamall 'e uğrayın bence krokisine netten bakarsın ne hangi katta diye kızılaydan metroya bindindiğinde akköprü durağında iniyosun..

armada söğütözünde güvenpark dolmuş duraklarından binerseniz önünden geçen bi sürü dolmuş var odtü dolmuşları mesela..armada da mothercare var

cepa, gordion var buralardan ümitköy otobüsleri geçer.. gordion çok tenha oluyo rahat bakarım herşeye diye düşündüm bildiğim kadarıyla c&a , joker var orda..

eveeeeeeeet laboratuarın dr u aradı gözünüz aydın sonuçlarınız teiz inşallah diğer sonuçlarınızda öyle çıkar dedi :)))
ben biliyodum zaten :)))
ama yine de bu haber beni çok mutlu etti gözlerim doldu hemen eşimi arayamadım ayni :))havalara uçuyorum diyebilirim gerçekten hiç birimizin bebeklerimizin bişeyi yok ben size söylüyorum bakın:)))))))
ev aldık deöiştim ya okadar beğendim ki eve canı gönülden doyasıya sevinmemiştim artık rahat rahat sevinebilirim

aahhhhhh canlarııım hepinizede teşekkür ediyorum bir akrabam bir yakın arkadaşım kadar destek olup yanımda oldunuz :))))

oleeeeeeyyyyy elllleeeer havayaaaa :)))):64::64::64::64::64::64::64::64::64:

süperrrrrr, gözün aydın canım, diğer testlerde temiz çıkacaktır hiç merak etme.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar
pazartesi doktora gittik gördük bebğimizi:emir_bebek:
355 gr 22 cm olmuş boyu:nazar: haftasına göre çok iyi hatta 4 gün önden gidiyo dedi:nazar:
bize el salladı 5 parmağını gördük resmen yüzünü göremedik kordon geçiyodu bi ara gözlerini ağzını gördük ama net değildi.. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah onuda sorunsuz atlatırız

kilar gecen aksam oturuyoduk esim bilg.dan muzik acmisti,
once umit sayin caliyodu slow slow
sonra atiye-bumudur basladi,
benim kizim da tekmelere basladi

bu sarki kizimin sarkisi oldu artik :-)))))) cok seviyoruzz:nazar: :nazar: :16: :16:

:97: :97:

caım cinsiyetini öğrenmişsin :emir_bebek: bebişinin çok sevindim canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bitanem:9:

caım cinsiyetini öğrenmişsin :emir_bebek: bebişinin çok sevindim canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bitanem:9:

evet cnm,
gecen cmr. ogrendik,nihayet

cok sagol cnm benim, senin bebisin de iyiymis, sevindim.
ben de 16sina bagdat cd.-fetus'dan randevu aldim ayrintili icin
ins. hayirli haberler aliriz cnm yaa

Güzel bir ürün de boyu kısa geldi bana yani mama sandalyesi olarak kullanılacağı zaman masa seviyesinden aşağıda kalacak bebekler, internetten değilde mağazalarda bi incele bence.

canım tabı bakmadan almam kesınlıkle. boy 5 kademe uzuyor canım. mama sandalyesı seviyesine çıkartabılıyorsun yanı. bır topik te okumustum. bir bayan yazmış. resmen kurtarıcım oldu dıye. banyoya gırdığımde bıle bebeğimi gözümğün önünde tutabıldım dony sayesınde yazmıstı. yada yemek yaparyen falan. üstelik ayak uzunluğu ayarlandığındanda gece yatarken(yenı doğduğunda) ayak boyunu ayarlayıp göz seviyeme getiriyordum yazmıştı. sizlerde bi inceleyin istersenız. tabı uyku olayı ıcınde cok fazla olamaz ama genel anlamda kullanıslı ve tasarruflu bır urun olarak geldı gözume.

canım ben ankardayım ama bebek mağazalarını hiç gezmedim daha o yüzden bilgim yok ne nerde diye.

ankamall 'e uğrayın bence krokisine netten bakarsın ne hangi katta diye kızılaydan metroya bindindiğinde akköprü durağında iniyosun..

armada söğütözünde güvenpark dolmuş duraklarından binerseniz önünden geçen bi sürü dolmuş var odtü dolmuşları mesela..armada da mothercare var

cepa, gordion var buralardan ümitköy otobüsleri geçer.. gordion çok tenha oluyo rahat bakarım herşeye diye düşündüm bildiğim kadarıyla c&a , joker var orda..
canım, çok teşekkür ederim. şimdi internetten dediğin yerlerin haritasına bakarım. zaten en fazla 2-3 dükkan gezebiliriz. mothercare izmirdede var ama joker c&a mesela yok. onlarada bakmış olurum:)

canım tabı bakmadan almam kesınlıkle. boy 5 kademe uzuyor canım. mama sandalyesı seviyesine çıkartabılıyorsun yanı. bır topik te okumustum. bir bayan yazmış. resmen kurtarıcım oldu dıye. banyoya gırdığımde bıle bebeğimi gözümğün önünde tutabıldım dony sayesınde yazmıstı. yada yemek yaparyen falan. üstelik ayak uzunluğu ayarlandığındanda gece yatarken(yenı doğduğunda) ayak boyunu ayarlayıp göz seviyeme getiriyordum yazmıştı. sizlerde bi inceleyin istersenız. tabı uyku olayı ıcınde cok fazla olamaz ama genel anlamda kullanıslı ve tasarruflu bır urun olarak geldı gözume.

canım biz hafta sonu inceledik onu. Evet boyu ayarlanıyor ama en yüksek seviyeye geldiğinde bile diğer markaların mama sandalyelerinden aşağıda kalıyor bu şekilde kullanışlımıdır bilmem.

selam kızlar
355 gr 22 cm olmuş boyu:nazar: haftasına göre çok iyi hatta 4 gün önden gidiyo dedi:nazar:
bize el salladı 5 parmağını gördük resmen yüzünü göremedik kordon geçiyodu bi ara gözlerini ağzını gördük ama net değildi.. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah onuda sorunsuz atlatırız
mmaşallah bebişe, güzel büyümüş:nazar: ayrıntılıyı da sorunsuz atlatırsın inşallah..

canım izmirde var joker mağazaları alsancakta kıbrıs şehitlerinde
hadi ya, kıbrıs şehitlerinde o kadar çok geçmeme rağmen hiç fark etmedim. acaba şu sol tarafta ortada olan bebebk mağazası o mudur? hamile olmayınca hiç bebek dükkanlara bakmamış demek:1: iyi oldu, söylemen, sagol

hadi ya, kıbrıs şehitlerinde o kadar çok geçmeme rağmen hiç fark etmedim. acaba şu sol tarafta ortada olan bebebk mağazası o mudur? hamile olmayınca hiç bebek dükkanlara bakmamış demek:1: iyi oldu, söylemen, sagol

:1:ewet canım o ortadaki büyük mağaza öyle çok ileride değil zaten ben daha önce yiğenlerime çok alışveriş yaptım ordan biliyorum . bir git bak istersen . bende gelince soluğu oralarda alıcam . çok özledim yaaaa:84:

canim burda öyle rapor falan vermiyolar zorla istersem bi ultrason resmi veriyo o kadar "mutterpass" adiyla doktora gittikce biseylerin yazildigi bi defter var da onu da anlayabilene sadece boyunu anlayabiliyorum hic gr li bisey yazmiyo onda ama bu gittigimde sorucam her biseyini :)
o zamankagıt kalemle not al canım sorularınıda hazırlayıp git :)) bazen yurt dışını anlamakta zorlanıyorum gerçekten ...
cnmm oncelikle gozunaydin,
bebisinin iyi olmasina cookk sevindim.

ben bu uniteyi dun aksam jokerde gordum,
bayag kocaman bisey,
evi musait olan alabilir ama ..
yabanci filmlerde hep gorurdum hosuma giderdi; guzel bisey
sağol canım :))) seninkininde cinsiyet belli olmuş ama ben sana kız olacak demiştim dimi :)))
ya bu üniteyi kaç aya kadar kullanırım çok bilmiyorum açıkçası
ayy çok sevindim hayırlı olsun canım:81::81:
yeni evinizde hayırlı olsun, güle güle oturun işallahhhhh:nazar::nazar::nazar:
sağol canım içim pırpır valla :))) daha iyi evlerde oturmak size nasip olur inşallah :)))
Selamlar ya deli oluyorum tlfdan giriyorum sorun yok pc den giremiyorum KK ya sizde böyle sorun var miEfsung sonucuna cooook sevindim hepimiz saglikla alırız kucağımıza insallah
sağol canım ama özledik seni tel pc neyse hallet artık cicim dön armıza :))
süperrrrrr, gözün aydın canım, diğer testlerde temiz çıkacaktır hiç merak etme.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
inşallah canım :)))
selam kızlar
ayy negüzeel hadi gözünüz aydın:)))

biz de esimle kraft dondy yi cok begendik,
ozellikle esim bayildi,
kizima bundan alasim var diyor

ben de nette okudum,
gece emzirince bile icine koyup 10-20 dk sallanma ayarina getiriyorlarmis, nbebek kendisi uyuyormus.
fiyati 449 tl ama nette 399 'a da gordum ben.

dusununce cok degil fiyati; ben dun bikac parca kivir zivir aldim 170 tl tuttu,
bi hastane cikisi 117 tl ornegin

kızlar hastane çıkışlarını inceledimm aklımda idil baby 20li set gemili olan yattı. çok beğendim. 105. tl diyo nette..

peppermint sen hastane çıkışını idil baby mi almıştın. önden çıtçıtlı mı zıbınlar.

Back