2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn kızlar..

Gülserencimm hakikaten çok uygun fiyatlar. Ne yazık ankarada mağazaları yokmuş kargoyla toptan almayı düşünüyorum.. Takip ediyorum seni..

seni kaçak takipçi seniiii...
canım başka modellerde var ben en uygununu paylaştım. kapıda ödemeylede alabilirsin. içine sinsin rahatlıkla seç beğen at sepete
bişey olursa yolla bana ben alırım çünkü korkulacak gibi değil sahsen ben dokundum hepsine bir bir. yakında açılacaktır canım eminim her geçen gün bir ilde mağaza açılışı oluyor.
rizede açılıyor sıra ankarada...

zara benimde favorim canım, çok tatlı ürünleri var...indirimleride çok uygun..dışarı gezmelere zaradan almayı düşünüyorum.günlüklerini lcwden
ne mutlu sana,bende oğluşumu arada farkediyorum.ama 2 hafta daha beklemem lazım sanırım
ayy bebişini hissedenlere imreniyorum,maşallah size..bende seyirmeler oluyor arada okadar
güle güle kullan canım cicilerini, fotolarınıda yükle merak ettim
yolundadır canım merak etme
canım desene 6. ayda net hissederiz.
birde benim kuzum küçük galiba normal mi yhaaaa
300-350 gr mış
sizce nasıl?
sizinkiler de öylemi?
benimki 17+5 ken 18+3 gözüküyormuş 236 gram dedi doktorum..bir sana yağı paketi senınkininde kilosu gayet normal canım
cnm çok güzel bi takım...
bende oda yapmayı düşünüyorum ama mobilyasını sırf beyaz yada kırık beyaz alacam en azından uzun süre yatağını ve dolabını kullanır diye düşünüyorum
bede mobilya alsaydım sırf kırık beyaz alacaktım,üzerinede hiçbir desen attırmazdım..sade daha hoşuma gidiyor..hem üzerindeki desenler göz yorar gibi geliyor bana..bide mor kadife bir sallanan koltuk almak isterdim
benim 18. haftam bitecek ama hala bulantılarım sabah kusmalarım devam ediyor.sizin geçti mi hala devam eden var mı?
bende de var canım, sabah bulantıları..kahvaltı yapmadığm taktırde istifra ediyorum
sen ona de ki, pur dikkat babasini dinliyo ondan duruyor de

canım o kadar kendini kısıtlama, iyi yapmışsın afiyet bal şeker olsun..bebişine yarasın inşallah... ama ama bana çağla demeyecektin
bide erik gelse, canım erik çekiyor
:84: ah ah ne zamandır bekliyorum ne gelen var ne gidenn
hemde ne zor canım, neyse 15 gün içinde çıkar umarım:26:
güle güle kullansın canım bebişin

bende ilk defa dün gece hamile olduğumu hissettim.. ağırlaşmışım iyice,hareketlerim artık kısıtlı..bide sırt ağrısı çektim dün gece

günaydın güzel anneler... ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek

kilon gayet güzel canım.ben 5 kilo aldım.internetten kilo hesaplayıcıları var ..hamileler bu dönemde(18) genelde 4 ile 5 kilo arası alırlarmş

Kızlar günaydın,

Bugün 18+6 haftalık olduk.16. haftada doktor cinsiyetimize kız demişti.dün doktora gittik tekrar şimdide bağdaş kurmuş oturuyor hiçbirşey belli olmuyor dedi. anlamadım valla ya kız mı erkek mi ? diğer kontrolümüz 3 hafta sonra. renkli dopler çekilecek heralde o zaman belli olur değil mi?

günaydın güzel anneler... ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek

Canım ben çok net hissediyorum yaramazımı...

Cumartesi günü hastane de tartıldım, 2 kilo almışım. Doktor gayet iyi dedi 3 kiloda normal canım..

Günaydın kızlar,

Gayet iyi bence. Ben 4 kilo aldım bundan sonra da hizla alacak gibiyiz

Teyzeleri biz kızıma dün arabasını ve ana kucağını aldık, yatak bakmaya çıkmıştık bebe confort-loola indirimdeydi ve de çok beğendiğim bir model, rahat kullanışlı katlanınca baston tipi oluyor, çift taraflı kullanılabiliyor aldık. Tek dezavavantajı renk seçeneği yoktu gri aldık, gerçi ben öle çok renkli şeyleri de sevmiyorum.Oyuncaklarıyla renk katarız artık :))

Canım araba için erken değil mi??

Bende almayı çok istiyorum ama engelliyorum erken diye???

İyi pişirdiğin sürece yiyebilirsin canım, bu kadar kısıtlama kendini.

Yaa ben de bu arabayı çok seviyorum. İndirimdeydi demek, nerden ve kaça aldınız acaba??

Araba 6 aydan sonra kullanılabiliyor ama ana kucağı hem oto koltuğu oluyor hem de arabasındaki puseti çıkarılıp ana kucağını koyabiliyorsun ve doğduktan itibaren kullanılabiliyor bu şekilde. 6 aylık olana kadar illaki dışarı çıkılır o yüzden aldık. Belki en son alınacaklar arasında ama dediğim gibi indirimi görünce alıverdik. Sıra park yatakta, biraz daha araştırıp onuda almak lazım, bu aylarda bile felaket yoruluyorum alışverişte, ilerki ayları düşünemiyorum.

şimdi baktım arabanın modeline gerçekten güzel fiyatı da uygun abartılı değil. 4 farklı şekilde kullanılabiliyor galiba canım rahat ve kullanışlı mı görünüyor? tekerlekleri ağırlığı nasıl?

Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, biz dün 3lü test sonuçlarımızı aldık, değerler normal çıktı çoooook çok rahatladım, ve kendimi alışverişe attım, darısı tüm anne adaylarının başına diyorum.

Aslında bende çok yoruluyorum. Haklısın, son aylara bırakmamak lazım...Bende baktım e-bebek'e... Kraft'ın araba ve oto koltuğunu beğendim. 900 TL... Çok hoşuma gitti.
Bir kaç hafta sonra bakarım bende...

Bize 3'lü test yapmadı doktorum. Sadece AFP diye bişeye bakıcaz dedi:44:

Kesinlikle öneririm, çok rahat, bikere kapatınca baston tipi oluyor, tekerlekleri de süspansiyonlu, ön tekerleklerindeki frenleri eğilmeden kollardaki bir düğmeyle açıp kapatabiliyorsun, puset ve ana kucağını her iki yönde de takabiliyorsun yani hem sana bakar şekilde hem de dışa dönük olacak şekilde. Sen nerden fiyatlarına baktın bilmiyorum da Joker mağazasında indirimde ve sanırım bugün son gün.

ne güzel canım insan rahatlıyor bir de ayrıntılımız güzel geçerse daha iyi olacağız inşallah

Bize 3'lü test yapmadı doktorum. Sadece AFP diye bişeye bakıcaz dedi:44:

3lü testin yapılıp yapılmamasını doktor bana bırakmıştı, 2li güzel 3lü ye gerek yok demişti ama ben yinede yapılmasını istedim malum yaşta 34 olunca insan çekiniyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…