Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr siz sucuk yiyor musunuz? ben hep eşime tost yaparken içim gidiyoo.şimdiye kadar hiç yememiştim.ama bu akşam sucukları iyice makinede pişirerek koydum tostumun içine...sizce kötü mü yapmışım , yapmasamıydım vicdan azabı çekiyorum da..
hıııı bu arada nihayet buraya badem (çağla) gelebildi.aldım pazardan yedim bi güzelllhiç gelmicek sanmıştımm çok geç kalındı bu yıl
![]()
kızlarr siz sucuk yiyor musunuz? ben hep eşime tost yaparken içim gidiyoo.şimdiye kadar hiç yememiştim.ama bu akşam sucukları iyice makinede pişirerek koydum tostumun içine...sizce kötü mü yapmışım , yapmasamıydım vicdan azabı çekiyorum da..
hıııı bu arada nihayet buraya badem (çağla) gelebildi.aldım pazardan yedim bi güzelllhiç gelmicek sanmıştımm çok geç kalındı bu yıl
![]()
masko dan bebek odası alacak kimdi kızlar...ben baktım şimdi ama arkadaşın a lacağı modeli göremedim cookds yazmıştı..bu arada ne güzel odalar varmış bizim malesef seçme şansımız yok burda![]()
![]()
bi tarafftan bebefix diye bi site var oraya bakıyorum.fiyat marka model araştırması..
kızlar yaa ben şu hamile yastılarından alsam mı acaba..hep yorganı büküp bacak arama alıyorum.ne eşime ne bana yorgan kalıyo:78:
evt canım...mobilya tarzını bi maskoya gidip bakmayı düşünüyorum...ama şuan almam heraslde.fikir edinirim...ayhan çocuğada bi bakarım..
ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.
ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.
![]()
hımmm olabilri..ben 16. haftaya kadar progestan kullandım ayrıca...
kizlar,
ebru maternity deki zibin setleri nasil sizce?
kalitesi nasildir,
fiyatlar uygun, alsak mi?
bi tarafftan bebefix diye bi site var oraya bakıyorum.fiyat marka model araştırması..
kızlar yaa ben şu hamile yastılarından alsam mı acaba..hep yorganı büküp bacak arama alıyorum.ne eşime ne bana yorgan kalıyo:78: