• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın canım. Sağlıklı sıhhatli doğsun, hayırlı evlat olsun:34:

Saol canım hepimizin evlatları hayırlı, sağlıklı sıhhatli olur inşallah.

Bu arada eyeszay dan hala haber yok aşkolsun :(( bizi kaç gündür merakta bıraktı. Güzel haberlerini bir an önce bekliyoruz canım....

günaydın kızlar... Çalıştığım için sürekli yazamasamda hergün mutlaka girip sizleri takip ediyorum. Artık çoğumuz bebişlerimizi hissetmeye başlamışız e tabi yolu yarıladık sayılır artık :34: 19 haftalık hamileyim bu arada... kızlar öksürük ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim ıhlamur içiyorum ama bi türlü geçmedi :50: Başka ne yapabilirim.. Hamileyken de öksürmek çok zormuş yaaaa korkuyorum oğluşum etkilencek diye :18: önerileriniz varsa bekliyorum kızlar...sağlıklı güzel günler diliyorum sizlere :54:

günaydın kızlar... Çalıştığım için sürekli yazamasamda hergün mutlaka girip sizleri takip ediyorum. Artık çoğumuz bebişlerimizi hissetmeye başlamışız e tabi yolu yarıladık sayılır artık :34: 19 haftalık hamileyim bu arada... kızlar öksürük ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim ıhlamur içiyorum ama bi türlü geçmedi :50: Başka ne yapabilirim.. Hamileyken de öksürmek çok zormuş yaaaa korkuyorum oğluşum etkilencek diye :18: önerileriniz varsa bekliyorum kızlar...sağlıklı güzel günler diliyorum sizlere :54:

Canım çok geçmiş olsun hemen atlatırsın inş. öksürük için bala biraz k.biber döküp yut canım özellikle sabahları kalktığında baya etkili oluyor boğaz ağrısı içinde bir fular tak ve naneli şekerler varya onlar baya rahatlatıyor.... Bu arada ıhlamur öksürüğü arttırır diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum

Teyzeleri biz kızıma dün arabasını ve ana kucağını aldık, yatak bakmaya çıkmıştık bebe confort-loola indirimdeydi ve de çok beğendiğim bir model, rahat kullanışlı katlanınca baston tipi oluyor, çift taraflı kullanılabiliyor aldık. Tek dezavavantajı renk seçeneği yoktu gri aldık, gerçi ben öle çok renkli şeyleri de sevmiyorum.Oyuncaklarıyla renk katarız artık :))
güle güle kullanın canım:64:
ben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
21. haftanda 6 kilo gayet iyi canım:49:
Araba 6 aydan sonra kullanılabiliyor ama ana kucağı hem oto koltuğu oluyor hem de arabasındaki puseti çıkarılıp ana kucağını koyabiliyorsun ve doğduktan itibaren kullanılabiliyor bu şekilde. 6 aylık olana kadar illaki dışarı çıkılır o yüzden aldık. Belki en son alınacaklar arasında ama dediğim gibi indirimi görünce alıverdik. Sıra park yatakta, biraz daha araştırıp onuda almak lazım, bu aylarda bile felaket yoruluyorum alışverişte, ilerki ayları düşünemiyorum.
zaten çocuk doğduktan 1-2 ay sonra kış gelecek,fazla dışarı çıkamayacağz çıksakta bebek arabasıyla işimz olmayacak.o yüzden bence o işi seneye bu zamanlara bırakmak lazım..ama oto koltuğu ve ana kucağı şart:27:
Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, biz dün 3lü test sonuçlarımızı aldık, değerler normal çıktı çoooook çok rahatladım, ve kendimi alışverişe attım, darısı tüm anne adaylarının başına diyorum. :nazar:

tebrk ederim canım, rahat bir nefes almşsındır,benımde haftaya çıkacak inşallah

seni kaçak takipçi seniiii...
Canım başka modellerde var ben en uygununu paylaştım. Kapıda ödemeylede alabilirsin. Içine sinsin rahatlıkla seç beğen at sepete
bişey olursa yolla bana ben alırım çünkü korkulacak gibi değil sahsen ben dokundum hepsine bir bir. Yakında açılacaktır canım eminim her geçen gün bir ilde mağaza açılışı oluyor.
Rizede açılıyor sıra ankarada...

sağol canım. Ya bnm çok hoşuma gitti çok uygun fiyatlar hem de çok şirinler. Ilk etapta 100 tllik alsam dünyanın şeyi oluyo.. Artık gönül rahatlığıyla bakarım .. Bi ay daha geçsin bizimkilert daha erken deyip duruyolar..

günaydın güzel anneler... Ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. Kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek
günaydım cnm .. Aynen ben de çok az hissediyorum. 2 gün önce hissetmiştim belirgin şimdilerde tık yok.. 2,5-3 kilo arasında oynuyorum ben de
ben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
ooo zayıf olamanın avantajları ne güzel ben temkinli gidiyorum 63lerdeyim..
çok iştahım yok allahtan

nilçiçekçimm maşallahhh... Darısı hepimizin başına.. Ayrıntılı da testlerimiz de hep güzel çıkar inşallahhh...

Ihlamuruna pekmez karıştır canım, benim öyle geçmişti.

sağol canım. Ya bnm çok hoşuma gitti çok uygun fiyatlar hem de çok şirinler. Ilk etapta 100 tllik alsam dünyanın şeyi oluyo.. Artık gönül rahatlığıyla bakarım .. Bi ay daha geçsin bizimkilert daha erken deyip duruyolar..

canım güleceksin ama ben daha 9 haftalıkken ilk alışverişimi yaptım ve civilden.. çünkü o zamanlar içimde pır pır hissediyordum bebeği
tesadüfen civilin önünden geçerken eşimin elinden tutup zorla içeriye sürüklemiştim sadece bakalım ne oluuuur diye...
bi girdik ne gösterdiysem güzel mi diye eşim allll diodu çok hoşuma gitti tabi hemen atladım aldım beğendiklerimi.
cinsiyetini tabii bilmiyorum ama his ettim mi ne hep mavi tonlar hoşuma gitti, mavi beyaz, yeşil sarı..
nede olsa bunlar ortak renkti....
öyle işte canım.
hiçte erken değil senin için de 4.5 aylıksın yolun yarısı daha ne olsun.
fırsat buldukça al.. al...

günaydın kızlar ben geldim:)))

söliyim öncelikle sizleri çok özledim. bütün siteeri açan telefonum burayı açmadığı içinde size gelişmeleri yazamadım. şimdi bi kahvaltı falan ediyim ondan sora yazıjam herşeyi siaze. bu arada geçmişi okumayı denedim ama 3 gün yok olunca pek mümkün olmadı. herkesleri merak ediyorum ayrıntılıya girenler vs hepiniz haberlerinizi özet geçersiniz artık bana.

söliyim öncelikle sizleri çok özledim. bütün siteeri açan telefonum burayı açmadığı içinde size gelişmeleri yazamadım. şimdi bi kahvaltı falan ediyim ondan sora yazıjam herşeyi siaze. bu arada geçmişi okumayı denedim ama 3 gün yok olunca pek mümkün olmadı. herkesleri merak ediyorum ayrıntılıya girenler vs hepiniz haberlerinizi özet geçersiniz artık bana.

yazdıklarından moralin iyi gibi gözüküyo canım.inşallah öyledir.bekliyoruz merakla.

Bütün topik çatladı meraktan, bekliyoruuuuuzz.

hoş geldin canım, gelişmeleri bekliyoruz..
merhaba annecikler nasılsınız..?

iyiyiz canım sen nasılsın

ayyyy günaydın meraktan geçmişi okumadan son sayfaya baktımda eyeszay daha yazmamıssın canım bende bu arada geçmişe bakim bari :)))

Canım çok geçmiş olsun hemen atlatırsın inş. öksürük için bala biraz k.biber döküp yut canım özellikle sabahları kalktığında baya etkili oluyor boğaz ağrısı içinde bir fular tak ve naneli şekerler varya onlar baya rahatlatıyor.... Bu arada ıhlamur öksürüğü arttırır diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum

Teşekkür ederim canım :54: Bal bir kaşık yiyiyorum bi de k.biberle deneyeyim

ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.

canım hayırlı olsun......canım ben daha önce şanssız 2 gebelik geçirdim... oyüzden acele etmek istiyorum....çünkü benim için büyük bir hayal kırıklığı olur...Allahım korusun..hem masko bana çok yakın.taksiye atlar giderim....ogünler bi gelsin bakalım.biraz da havalr ısınsın.......

Valla canım herkes meraktan ölüyor... Bekliyoruz :69:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.:54:.inşallah iy ve güzel haberlerle gelmişsindir.herkes meraktan çatladı.:52:.dile kolay 3 gün yani..:9:

Back