ne güzel canım insan rahatlıyor bir de ayrıntılımız güzel geçerse daha iyi olacağız inşallah
İlk bebişin mi canım?
Evet canım ilk :)))
Allah bağışlasın canım. Sağlıklı sıhhatli doğsun, hayırlı evlat olsun
günaydın kızlar... Çalıştığım için sürekli yazamasamda hergün mutlaka girip sizleri takip ediyorum. Artık çoğumuz bebişlerimizi hissetmeye başlamışız e tabi yolu yarıladık sayılır artık19 haftalık hamileyim bu arada... kızlar öksürük ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim ıhlamur içiyorum ama bi türlü geçmedi Başka ne yapabilirim.. Hamileyken de öksürmek çok zormuş yaaaa korkuyorum oğluşum etkilencek diye :18: önerileriniz varsa bekliyorum kızlar...sağlıklı güzel günler diliyorum sizlere
güle güle kullanın canımTeyzeleri biz kızıma dün arabasını ve ana kucağını aldık, yatak bakmaya çıkmıştık bebe confort-loola indirimdeydi ve de çok beğendiğim bir model, rahat kullanışlı katlanınca baston tipi oluyor, çift taraflı kullanılabiliyor aldık. Tek dezavavantajı renk seçeneği yoktu gri aldık, gerçi ben öle çok renkli şeyleri de sevmiyorum.Oyuncaklarıyla renk katarız artık :))
21. haftanda 6 kilo gayet iyi canımben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
zaten çocuk doğduktan 1-2 ay sonra kış gelecek,fazla dışarı çıkamayacağz çıksakta bebek arabasıyla işimz olmayacak.o yüzden bence o işi seneye bu zamanlara bırakmak lazım..ama oto koltuğu ve ana kucağı şartAraba 6 aydan sonra kullanılabiliyor ama ana kucağı hem oto koltuğu oluyor hem de arabasındaki puseti çıkarılıp ana kucağını koyabiliyorsun ve doğduktan itibaren kullanılabiliyor bu şekilde. 6 aylık olana kadar illaki dışarı çıkılır o yüzden aldık. Belki en son alınacaklar arasında ama dediğim gibi indirimi görünce alıverdik. Sıra park yatakta, biraz daha araştırıp onuda almak lazım, bu aylarda bile felaket yoruluyorum alışverişte, ilerki ayları düşünemiyorum.
Bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum, biz dün 3lü test sonuçlarımızı aldık, değerler normal çıktı çoooook çok rahatladım, ve kendimi alışverişe attım, darısı tüm anne adaylarının başına diyorum.
seni kaçak takipçi seniiii...
Canım başka modellerde var ben en uygununu paylaştım. Kapıda ödemeylede alabilirsin. Içine sinsin rahatlıkla seç beğen at sepete
bişey olursa yolla bana ben alırım çünkü korkulacak gibi değil sahsen ben dokundum hepsine bir bir. Yakında açılacaktır canım eminim her geçen gün bir ilde mağaza açılışı oluyor.
Rizede açılıyor sıra ankarada...
günaydım cnm .. Aynen ben de çok az hissediyorum. 2 gün önce hissetmiştim belirgin şimdilerde tık yok.. 2,5-3 kilo arasında oynuyorum ben degünaydın güzel anneler... Ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. Kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek
ooo zayıf olamanın avantajları ne güzel ben temkinli gidiyorum 63lerdeyim..ben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
günaydın kızlar... Çalıştığım için sürekli yazamasamda hergün mutlaka girip sizleri takip ediyorum. Artık çoğumuz bebişlerimizi hissetmeye başlamışız e tabi yolu yarıladık sayılır artık19 haftalık hamileyim bu arada... kızlar öksürük ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim ıhlamur içiyorum ama bi türlü geçmedi Başka ne yapabilirim.. Hamileyken de öksürmek çok zormuş yaaaa korkuyorum oğluşum etkilencek diye :18: önerileriniz varsa bekliyorum kızlar...sağlıklı güzel günler diliyorum sizlere
sağol canım. Ya bnm çok hoşuma gitti çok uygun fiyatlar hem de çok şirinler. Ilk etapta 100 tllik alsam dünyanın şeyi oluyo.. Artık gönül rahatlığıyla bakarım .. Bi ay daha geçsin bizimkilert daha erken deyip duruyolar..
canım güleceksin ama ben daha 9 haftalıkken ilk alışverişimi yaptım ve civilden.. çünkü o zamanlar içimde pır pır hissediyordum bebeği
tesadüfen civilin önünden geçerken eşimin elinden tutup zorla içeriye sürüklemiştim sadece bakalım ne oluuuur diye...
bi girdik ne gösterdiysem güzel mi diye eşim allll diodu çok hoşuma gitti tabi hemen atladım aldım beğendiklerimi.
cinsiyetini tabii bilmiyorum ama his ettim mi ne hep mavi tonlar hoşuma gitti, mavi beyaz, yeşil sarı..
nede olsa bunlar ortak renkti....
öyle işte canım.
hiçte erken değil senin için de 4.5 aylıksın yolun yarısı daha ne olsun.
fırsat buldukça al.. al...
günaydın kızlar ben geldim:)))
söliyim öncelikle sizleri çok özledim. bütün siteeri açan telefonum burayı açmadığı içinde size gelişmeleri yazamadım. şimdi bi kahvaltı falan ediyim ondan sora yazıjam herşeyi siaze. bu arada geçmişi okumayı denedim ama 3 gün yok olunca pek mümkün olmadı. herkesleri merak ediyorum ayrıntılıya girenler vs hepiniz haberlerinizi özet geçersiniz artık bana.
söliyim öncelikle sizleri çok özledim. bütün siteeri açan telefonum burayı açmadığı içinde size gelişmeleri yazamadım. şimdi bi kahvaltı falan ediyim ondan sora yazıjam herşeyi siaze. bu arada geçmişi okumayı denedim ama 3 gün yok olunca pek mümkün olmadı. herkesleri merak ediyorum ayrıntılıya girenler vs hepiniz haberlerinizi özet geçersiniz artık bana.
hoş geldin canım, gelişmeleri bekliyoruz..günaydın kızlar ben geldim:)))
merhaba annecikler nasılsınız..?
Canım çok geçmiş olsun hemen atlatırsın inş. öksürük için bala biraz k.biber döküp yut canım özellikle sabahları kalktığında baya etkili oluyor boğaz ağrısı içinde bir fular tak ve naneli şekerler varya onlar baya rahatlatıyor.... Bu arada ıhlamur öksürüğü arttırır diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum
ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?