2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın canım. Sağlıklı sıhhatli doğsun, hayırlı evlat olsun

Saol canım hepimizin evlatları hayırlı, sağlıklı sıhhatli olur inşallah.

Bu arada eyeszay dan hala haber yok aşkolsun ( bizi kaç gündür merakta bıraktı. Güzel haberlerini bir an önce bekliyoruz canım....

günaydın kızlar... Çalıştığım için sürekli yazamasamda hergün mutlaka girip sizleri takip ediyorum. Artık çoğumuz bebişlerimizi hissetmeye başlamışız e tabi yolu yarıladık sayılır artık 19 haftalık hamileyim bu arada... kızlar öksürük ve boğaz ağrısı için ne yapabilirim ıhlamur içiyorum ama bi türlü geçmedi Başka ne yapabilirim.. Hamileyken de öksürmek çok zormuş yaaaa korkuyorum oğluşum etkilencek diye :18: önerileriniz varsa bekliyorum kızlar...sağlıklı güzel günler diliyorum sizlere

Canım çok geçmiş olsun hemen atlatırsın inş. öksürük için bala biraz k.biber döküp yut canım özellikle sabahları kalktığında baya etkili oluyor boğaz ağrısı içinde bir fular tak ve naneli şekerler varya onlar baya rahatlatıyor.... Bu arada ıhlamur öksürüğü arttırır diye duymuştum ne derece doğru bilmiyorum

güle güle kullanın canım
ben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
21. haftanda 6 kilo gayet iyi canım
zaten çocuk doğduktan 1-2 ay sonra kış gelecek,fazla dışarı çıkamayacağz çıksakta bebek arabasıyla işimz olmayacak.o yüzden bence o işi seneye bu zamanlara bırakmak lazım..ama oto koltuğu ve ana kucağı şart

tebrk ederim canım, rahat bir nefes almşsındır,benımde haftaya çıkacak inşallah

sağol canım. Ya bnm çok hoşuma gitti çok uygun fiyatlar hem de çok şirinler. Ilk etapta 100 tllik alsam dünyanın şeyi oluyo.. Artık gönül rahatlığıyla bakarım .. Bi ay daha geçsin bizimkilert daha erken deyip duruyolar..

günaydın güzel anneler... Ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. Kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek
günaydım cnm .. Aynen ben de çok az hissediyorum. 2 gün önce hissetmiştim belirgin şimdilerde tık yok.. 2,5-3 kilo arasında oynuyorum ben de
ben 6 kilo aldım ve acayip yiyorum.ama kafama takmıyorum hiç çünkü baya zayıftım .şimdi ancak 57 oldum.
ooo zayıf olamanın avantajları ne güzel ben temkinli gidiyorum 63lerdeyim..
çok iştahım yok allahtan

nilçiçekçimm maşallahhh... Darısı hepimizin başına.. Ayrıntılı da testlerimiz de hep güzel çıkar inşallahhh...

Ihlamuruna pekmez karıştır canım, benim öyle geçmişti.

günaydın kızlar ben geldim:)))

söliyim öncelikle sizleri çok özledim. bütün siteeri açan telefonum burayı açmadığı içinde size gelişmeleri yazamadım. şimdi bi kahvaltı falan ediyim ondan sora yazıjam herşeyi siaze. bu arada geçmişi okumayı denedim ama 3 gün yok olunca pek mümkün olmadı. herkesleri merak ediyorum ayrıntılıya girenler vs hepiniz haberlerinizi özet geçersiniz artık bana.

yazdıklarından moralin iyi gibi gözüküyo canım.inşallah öyledir.bekliyoruz merakla.

Bütün topik çatladı meraktan, bekliyoruuuuuzz.

hoş geldin canım, gelişmeleri bekliyoruz..
merhaba annecikler nasılsınız..?

iyiyiz canım sen nasılsın

ayyyy günaydın meraktan geçmişi okumadan son sayfaya baktımda eyeszay daha yazmamıssın canım bende bu arada geçmişe bakim bari :)))

Teşekkür ederim canım Bal bir kaşık yiyiyorum bi de k.biberle deneyeyim

canım hayırlı olsun......canım ben daha önce şanssız 2 gebelik geçirdim... oyüzden acele etmek istiyorum....çünkü benim için büyük bir hayal kırıklığı olur...Allahım korusun..hem masko bana çok yakın.taksiye atlar giderim....ogünler bi gelsin bakalım.biraz da havalr ısınsın.......

Valla canım herkes meraktan ölüyor... Bekliyoruz

Son düzenleme:

hoşgeldin canım..inşallah iy ve güzel haberlerle gelmişsindir.herkes meraktan çatladı..dile kolay 3 gün yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…