2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi tarafftan bebefix diye bi site var oraya bakıyorum.fiyat marka model araştırması..

kızlar yaa ben şu hamile yastılarından alsam mı acaba..hep yorganı büküp bacak arama alıyorum.ne eşime ne bana yorgan kalıyo:78:

gecen ay ben sadece sucukla beslendim baska birsey yiyemiyordum,pisirip yiyordum cok sukur birsey olmadi doktorum her ay kan ve idrar tahlili yaptiriyor yani bisey cikmadi problemyok icin rahat olsun bisey olacagini sanmiyorum..

Arada sırada yiyorum iki haftada bir 2 -3 ince dilim. Bu tür ürünler az ve çok iyi pişmiş yendiğinde ( bir de seyrek) tüketilebilir ancak, parazit içerme riskinden dolayı önerilmiyor.

Venüs sen nerede oturuyorsuunnn??? niye bizim buraya çağla gelmedi ((

canım bende maskoya gidicem ama henüz gitmedim daha..havalar biraz daha güzellşsin...

erik istiyorum ben kaç aydır ama hala çıkmadı. ağaçlar çiçeklendi döktü 1 hafta 10 gün içinde çıkar dediler hala soruyorum 1 hafta 10 gün sonra d.yolar geçmek bilmeyen 1 hafta 10 günle karşı karşıyayım ne zormuş aş ermek

Alabilirsin,hamileligin ilerlediginde daha rahat etmeni saglar heralde ya da yastik deneyebilirsin.

evt canım...mobilya tarzını bi maskoya gidip bakmayı düşünüyorum...ama şuan almam heraslde.fikir edinirim...ayhan çocuğada bi bakarım..

ben mobilya siparisini de bugun verdm cnm.cok hızlıyım dimi :)
mayısta gelecek anca havalansın ve dolabını yerlestireyim die erken istiorum.
Bende maskodan aldm ist. Bebe magazasından.zaten bi sokak var sadece bebek moblyaları satılıyo.ama git gez fikrin olsun tabi ama sunu söliyim mobilyalara zam gelecek,kullanılan malzemelerine zam geldi cunku.esim de o isi yaptıgı icin biliorum..
Eger yer ve para sorunun yoksa hemen siparis ver derim.

Hayirli olsun:) guzel ve mutlu gunlerde kullanmak nasip olur insallah. Hangi urunu aldin? Bir ayda mi teslim ediyorlar?

güle güle kullanın canım:) bebeğiniz kendi peri dünyasında en mutlu rüyalar görsün:)

ben hamileliğimden beri belki 20 kez yedim. önceleri nadir yerdim ama şimdi tost görünce içim eriyor hemen alıyorum. eşim benle baş edemeyince geçen gittik çok güzel bir tost mak. aldık iyi mi? makinayı görmek bile yetiyor canımın çekmesine neredeyse
geçen gün çağla açılışını yapmasam sen burda yazdın diye bende aşerecektim
isim verme kızların canı çeker, sonra çık işin içinden

imdaaaaaaaaaatttt!!!!!!!!
kızlar uyandım ki ne göreyim ayak bileklerim şişmiş yhaaaaaaaaaaaa çok feci şiş bakmaya korkuyorum. bu neeeeeeee

kızlar sizler için de ekliyorum.

Hamilelikte Ayak ve Bilek Şişmelerini Önlemenin Yolları

--------------------------------------------------------------------------------

Hamilelikte Ayak ve Bilek Şişmelerini Önlemenin Yolları
Zübeydehanım Doğumevi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Özer Kutlu, hamilelikte ayaklar ve ayak bileklerinde şişmenin yaygın görülen ve doğumdan hemen sonra kaybolan bir durum olduğunu belirterek, anne adaylarını sıkı ve dar giysiler giymemeleri konusunda uyardı. Op. Dr. Kutlu, bebeğin de sağlığı için anne adaylarının düzenli egzersiz yapması gerektiğini bildirdi.
Hamile kadınların çoğunun günün ilerleyen saatlerinde ayak ve bileklerindeki şişkinliğin artığını fark edeceğini anlatan Dr. Kutlu, “Hamilelikte vücut daha fazla sıvı üretir ve daha fazla sıvı tutar. Ayrıca büyüyen uterus (özellikle hamileliğin son aylarında) bacaklara giden damarlara daha fazla baskı yapar. Bu da kanın kalbe dönmesini zorlaştırarak bacaklar, ayak bilekleri ve ayaklarda daha fazla sıvının birikmesine neden olur” dedi.
Uzun süre ayakta durmak ya da sandalye ve koltukta ayakları yere koyarak oturmanın ayakların şişmesine yol açacağını hatırlatan Özer Kutlu, hamilelikte ayak ve bilek şişmelerini önlemenin yollarını şöyle sıraladı:
“Gün içinde sık sık ayaklarınızı yukarıya uzatarak oturun. Uyurken yan yatın veya ayaklarınızı yastık yardımıyla hafifçe yükseltin. Otururken bacak bacak üstüne atmayın. Uzun süre ayakta kalmaktan veya ayaklarınızı yere koyarak oturmaktan kaçının. Isı şişmeyi artıracağından kendinizi serin tutmaya ve serin ortamlarda bulunmaya gayret edin. Suyun kaldırma kuvveti bebeğin pelvisin yukarısında tutulmasına yardımcı olacağından, olanağınız varsa sık sık yüzün veya havuzda yürüyün. Sıkı ve dar giysilerden kaçının. Destekleyici, pamuklu çoraplar giyinin, naylon çoraplardan kaçının. Düzenli egzersiz yapın. Hamilelikte hafif ayak ve bilek şişkinlikleri normal olmakla birlikte, aşağıdaki durumlarda mutlaka doktorunuza başvurun.”
Ayaklardaki aşırı veya ani şişmenin ciddi bir durumun belirtisi olacağını da kaydeden Kutlu, “Bu preeklempsi adı verilen ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Preeklempsinin diğer bazı belirtileri de şiddetli baş ağrısı, bulanık görme ve baş dönmesidir. Özellikle baldırlarınız veya kalçanızda ağrı ve hassasiyetle birlikte yalnızca tek bacakta şişme olması. Bu durum kanda pıhtı belirtisi olabilir. Bu durumda uzmana başvurun” diye konuştu.

he heee :))) venüscüm aynı durumdayız yorgan konusunda bende yorganı dediğin gibi bacak arama doluyorum resmen kocacığım hep açıkta kalıyodu o bulmuş kendine bi çözüm üzerine başka bir yorgan alıyo:) bu sabah uyandığında oh uyuduğumu anladım diye söyleniyodu :)) yazın ne yapıcaz hiç bilmiyorum

Günaydınnn kızlar..

Gülserencimm hakikaten çok uygun fiyatlar. Ne yazık ankarada mağazaları yokmuş kargoyla toptan almayı düşünüyorum.. Takip ediyorum seni..

günaydın güzel anneler... ben çok az az hissediyorum hareketleri arada sert dokunuşlar ama emin de olamıyorum bakalım hayırlısı. kilolar ne durumda 3 kilo aldım ben toplamda.bakalım kaçla biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…