• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorum ayrintili icin hicbisey demedi henuz.

bu cmr. gittigimde sorucam ben de.
fiyat- hastane falan da arastirmadim daha :-(

Canım seninle aynı günüz sanırım. Benim dr. um gerek yok dedi ama ben yinede ayrıntılı yaptırmak istiyorum. İstanbulda prof.dr. recep has dan randevu aldım muayenehanesi şişlide. Dr. bey 23. hafta bakmayı tercih ediyormuş o yüzden 30 nisan a aldım.:emir_bebek:

naber canlar???
biz geldik eve...yemek ve ütü işlerim bi de sınav kağıdı okuma faslım var...koştur koştur eyeszay'e bakmaya geldim ama,nerelerdesin kuzum yaaaa?çaaaaaaaaaaaaaatlaaaaaaaaaaadımmmm!!!
2 gündür kendimi şişmiş hissediyorum..eller ve ayaklar fena:( canım sıkıldı....ilerleyen günlerde sorun olmaz umarım...nette abuk sabuk can sıkıcı şeyler okuyorum...Allahtan tansiyonum yüksek değil...off Allahım sen yardımcımız ol...:nazar:

ben 20+3'de ayrıntılı ultrasona girdim...390 gr dedi...gayet normal dedi doktor:)

kaçtık bis sonra görüşürüz teyzoşları:)

40-90 gr gibi bi fazlan var benden:22:

anneler merhaba;
5 aylık oldum 2 haftadır gitmiyorum yarın gidicem Allah nasip ederse bana kilosu yada diğer ayrıntılar hakkında dr hiç bişey söylemedi sivasta tek özel hastane var oraya gidiyorum mecburen ,bir de tıp merkez açılmış oraya gideyim diyorum ayrıntılı ultrasonda nasıl görülecek bakalım....hepinize hayırlı akşamlar...

ben son 1 haftadır çok net farkediyorum oğlumun hareketlerini. yemekten sonra kahvemi içerken özellikle çok kıpırdıyor benimkide ama sonra uyuyor. birde biz anlaşamadık gitti. ben yatağa yattığım an uyanıyo sürekli hareket ediyo uykum kaçıyo o sırada da oğlum uyuyo. nasıl düzene sokucaz anlamadım valla. doğunca da böylemi olucak acaba gece kuşu benim oğlum:53:

canım kahve içme zamanına bebeğin hareket denk geliyordur.ortalama yemekten 20-30 dk sonra...kahveye de dikkat et canım.benim dr. yasakladı...okulda bazen yapıyolar canım çok isterse bir iki yudum alıyorum

canım kahve içme zamanına bebeğin hareket denk geliyordur.ortalama yemekten 20-30 dk sonra...kahveye de dikkat et canım.benim dr. yasakladı...okulda bazen yapıyolar canım çok isterse bir iki yudum alıyorum

benimde canım arada kola istiyo. bir iki yudum alıyorum sadece:34:

hay Allah gelmemiş hala...eyeszay tüm ağst.annelerini çatlattın be ...nerelerdesin????:18::18::18:

canım tuzu azalt bende tansiyonumda yüksek çıkıyordu doktor kesinlikle yağlı ve tuzlu yasak dedi..uyuyozz mecburenn:40: maşallahh yavruna canım 390 gram :nazar::nazar:

Hahaha benim de aklıma gelmedi değil. Bu deli kız tası tarağı toplayıp gitmiş de olabilir :))

Bence 20. haftadaki doğrudur ama işini şansa bırakma başka bir dr. a daha gitsene. veya detaylıya gideceksen orada zaten net çıkar

Hadi yaaa! Bİlmiyordum iyi oldu yazdığın.

el ayak şişmesi meraktandır. Hepimiz haber beklemekten şiştik :52: Şaka bir yana bence bol su tüket bir de ayakta kalıyorsun ondan şişiyordur ayaklar bence ayağını kalp seviyesinde uzatarak otur.

Canım eşi sanırım gece 2 -3 gibi gidecekti?!?:44:
tansiyonum 10-7 falan çıkıyor...
yaa söylediğiniz şeylere dikkat ediyorumki ben...deli gibi su içerim...okulda ayakta kalmamaya çalışıyorum.....tuz nerdeyse hiç kullanmıyorum...korkmaya başladım yaa....ayak numaram büyüdü galiba...offffffffffffffff...derlerdi de inanmazdım :9:

Son düzenleme:

evet benim doktorumda düşürdü kahvemi ben günde 4 5 defas kahve içerdim günde 1 e düştü. onu da yasaklarsa tabiki onuda içmem nolcakki. oğluma feda olsun :69::69:

kızlar ya bueyeszay dan hbr gelmedikçe sinir oluyorum çatladık bee
eşi 2 3 gibi gidecekti oda onu yolcu etse eve dönse bu saate kadar çoktan hbr gelirdi yazardı,hadi yoruldu diyelim dinlenmiş olurdu bu saate gene yazardı yaa
kızlar bu gitmesin bide kocasıyla atinaya...

canım kesınlıkle kızlarınkı prenseslerelayık:))))
aslında ben takım dusunmuyordum sımdılık ama babam calıstığı mobıya fabrıkasından alacak bu takımı.tabı allah kısmet ederse insallah.

çok şanslısınız hadi hadi :nazar::12:

yaa söylediğiniz şeylere dikkat ediyorumki ben...deli gibi su içerim...okulda ayakta kalmamaya çalışıyorum.....tuz nerdeyse hiç kullanmıyorum...korkmaya başladım yaa....ayak numaram büyüdü galiba...offffffffffffffff...derlerdi de inanmazdım :9:

aynen canım:tansiyon düşük okulda oturmaya gayret e diyorum çok tuzlu yemem bol su içiyorum ama maşallah ayakları bir görsen..çizmelere sığmıyorum.2 gündür spor ayakkabı giyiyorum bağcıkları kapamak bi yana bütün ipleri gevşettim , resmen ayağım ha kramp girdi girecek pozisyonunda acıyor...zaten sağlık ocağında bacağıma bakmıştı ebe ödem var dikkat e t demişti...

ama napabilirim kii şişiyo işte... üstelik benim ayaklarım miniciktir 35,5 numara :9::9: eşim bugün görünce ayyy ne biçim olmuş dedi gülerek :57:

kızlar ya bueyeszay dan hbr gelmedikçe sinir oluyorum çatladık bee
eşi 2 3 gibi gidecekti oda onu yolcu etse eve dönse bu saate kadar çoktan hbr gelirdi yazardı,hadi yoruldu diyelim dinlenmiş olurdu bu saate gene yazardı yaa
kızlar bu gitmesin bide kocasıyla atinaya...

bence kesin gitti kızlarr...aman gitsin onlar iyi olsunda o ilşlerini halledip girer elbet...bir çocuk için babadan ayrı olmak , bir kadın için de sevdiğinden ayrı olmak zordur hiç kolay değildir..inş mutlu mutlu yaşasınlar bir ömür boyu... :38::nazar::nazar::nazar::69::69:

bence kesin gitti kızlarr...aman gitsin onlar iyi olsunda o ilşlerini halledip girer elbet...bir çocuk için babadan ayrı olmak , bir kadın için de sevdiğinden ayrı olmak zordur hiç kolay değildir..inş mutlu mutlu yaşasınlar bir ömür boyu... :38::nazar::nazar::nazar::69::69:

herkes Eyeszay'dan haber bekliyor. kız foruma baktığına bunlar ne oluyor der büyük ihtimal:):) ay, umarım, herşeyi yolunda olur, kocasıylada bebeşiylede mutlu bir aile olurlar.
ama kızın yaptığıda ayıp:) insan, bu kadar milleti bırakır mı:):)

bu arada, kızlar, ben buğün doktoruma gitti dünkü detaylı ultrasyonu gösterdim. beni baya bir rahatlattı, organlarda zaten herhangi bir sorun yokmuş. sadece kordondaki damarlarda zayıflama varmış ama oda kesin değil çünkü 20nci haftada detaylı ultrasyon pekde verimli olmuyormuş. bana erken yaptırdığımı söyledi. 23-24 haftada yapılması daha uygunmuş. hem anlaşılı ve kesin oluyormuş.

hay Allah gelmemiş hala...eyeszay tüm ağst.annelerini çatlattın be ...nerelerdesin????:18::18::18:

çok şanslısınız hadi hadi :nazar::12:

aynen canım:tansiyon düşük okulda oturmaya gayret e diyorum çok tuzlu yemem bol su içiyorum ama maşallah ayakları bir görsen..çizmelere sığmıyorum.2 gündür spor ayakkabı giyiyorum bağcıkları kapamak bi yana bütün ipleri gevşettim , resmen ayağım ha kramp girdi girecek pozisyonunda acıyor...zaten sağlık ocağında bacağıma bakmıştı ebe ödem var dikkat e t demişti...

ama napabilirim kii şişiyo işte... üstelik benim ayaklarım miniciktir 35,5 numara :9::9: eşim bugün görünce ayyy ne biçim olmuş dedi gülerek :57:

canım ya belkide artan progesterondandır. Benim ödelerim de yeni yeni iniyor. Doktor arkadaşlar progeston ödem yapar demişlerdi.

kızlarr siz sucuk yiyor musunuz? ben hep eşime tost yaparken içim gidiyoo.şimdiye kadar hiç yememiştim.ama bu akşam sucukları iyice makinede pişirerek koydum tostumun içine...sizce kötü mü yapmışım , yapmasamıydım vicdan azabı çekiyorum da.. :17:

hıııı bu arada nihayet buraya badem (çağla) gelebildi.aldım pazardan yedim bi güzelll :56: hiç gelmicek sanmıştımm çok geç kalındı bu yıl :53:

masko dan bebek odası alacak kimdi kızlar...ben baktım şimdi ama arkadaşın a lacağı modeli göremedim cookds yazmıştı..bu arada ne güzel odalar varmış bizim malesef seçme şansımız yok burda :63:

kızlarr siz sucuk yiyor musunuz? ben hep eşime tost yaparken içim gidiyoo.şimdiye kadar hiç yememiştim.ama bu akşam sucukları iyice makinede pişirerek koydum tostumun içine...sizce kötü mü yapmışım , yapmasamıydım vicdan azabı çekiyorum da.. :17:

hıııı bu arada nihayet buraya badem (çağla) gelebildi.aldım pazardan yedim bi güzelll :56: hiç gelmicek sanmıştımm çok geç kalındı bu yıl :53:

en sevdiğim şey sucuk kızartama,ben yiyorum ama güzelce pişiriyorum ondan sonra yiyorum bide eskisi kadar çok yemiyorum 2 haftada 1 kere yiyorum mesela
yemeyeyimde gözümmü kalsın:1:

Back