2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsun:)

yaa canım nasıl nescafe istiyor. her akşam içiyor şu babamda deli oluorum. bi doğuriyim bardak bardak kahve içicem su niyetine.

kızlar ton balığı nasıl nerden alınırsa faydalı olur sizce? yada şimdi mesela hangi balıkların mevsimi?

canım benim doktor dip balığı yeme dedi..şimdi istavritin zamanı olduğunu duydum bu hafta 2 kez aldım...

yaa canım nasıl nescafe istiyor. her akşam içiyor şu babamda deli oluorum. bi doğuriyim bardak bardak kahve içicem su niyetine.

off sorma bende hemen hemen hergün içiyorum yarım kupada olsa, dayanamıyorum, hamilelikten önce hiç canım istemezdi, şimdi nerdeyse aşeriyorum,poffff

benimde canım kola çekiyor, hamile olduğumu öğreninceye kadar litrelerce içiyordum ama şimdi sinemada bile pop cornun yanında içemeyince deliriyorum:)
doğumdan sonra da içemeyeceğiz ki yok emzirme falan derken...

insallah catlamaz canim sen krem yag ne kullaniyosan ihmal etme günde en az 2 kez sür en azindan elinden geleni yapmis ol bende yapiyorum ama gögüslere pek fayda etmedi böyle pembe pembe damar gibi seyler türedi o kadar büyüdüler ki böyle kalmasindan cok korkuyorum o pembe seyler kesin catlak olucak

canım benim doktor dip balığı yeme dedi..şimdi istavritin zamanı olduğunu duydum bu hafta 2 kez aldım...

canım ben küçük balık sevmemki hiç istavrit falan. gerçi ben balık sevmem ama gene biraz büyük balık olunca yeniyo çipura yiyorum. ama bilmiorum doğrumu yapıorum.

off sorma bende hemen hemen hergün içiyorum yarım kupada olsa, dayanamıyorum, hamilelikten önce hiç canım istemezdi, şimdi nerdeyse aşeriyorum,poffff

yaa ben hamilelikten önce normalde kahvaltı alışkanlığım varken eşim yüzünden sabah kalkıp kahve yada frape içiyordum. günde bisürü defa kahve için gidiyorduk zaten. şimdi nasıl dayanıyorum bana sor. ben içmiyorum genelde. ama bugün dayanamadım kokusuna bi yudum aldım. pofff

benimde canım kola çekiyor, hamile olduğumu öğreninceye kadar litrelerce içiyordum ama şimdi sinemada bile pop cornun yanında içemeyince deliriyorum:)

yaa sorma kola ilk zamanlar oldu bende. ilk hamile olduumu öğrendim deli gibi kola aşerdim. o geçti şimdi allahtan. şimdide kahve krizi off

valla 2 kez sürmeye çalışıorumda unutuorum bazen. bitek badem yağı ve kakao yağı kullanıodum. şimdi onu sabaha aldım akşamda mustela kullanıorum. nasıl o pembe dediğin şeyler anlatsana bi. seminerdede öle dediler önce pembe mor damar gibi oluyor damar olduğunu çıkıntısı varsamı ne anlıomuşsun. nasıl anlıcazki(

nasil anlatsam ki böyle gögüslerimin üstünde degil alt darafinda damar gibi duruyo ama degil pembe pembe cizgiler var offff cok igrenc duruyo yaa bunlar böyle kaliyomuymus peki seminerde bisey dediler mi ben ebeye gösterdim o da bol bol yag sür dedi genelde gögüstekiler göbekte olusan catlaklar gibi kalmaz dedi

bu arada kahve demisken benim doktorum bana günde 1 bardak olmak sartiyla kahve icebilirsin dedi hatta genelde doktorda tansiyonumu ölctüklerinde o kadar düsük cikiyo ki kahve ic biraz tansiyonunu dengelesin dedi gerci ben pek sevmem kahveyi öyle ayda yilda bi falan icerim bol sütlü olanlarindan onu da hamile oldugumdan beri icmedim desem yeridir

valla karındaki çatlaklardan bahsettiler canım onlar kalıo die. belki göğüstekiler geçiodur. belki sen yanlış anlamışsındır. geçende bendede öle damar gibi bişi vardı. kılcal damar gibi hani bacakta olurya bazı insanların onlardan. ama sanki geçmiş. hiç onlara çatlak gözüyle bakmadım. dedim göğüs süt üretmeye hazırlandığından damarlar çıkıorya ondan damar çıkmış heralde dedim. acaba değilmi((

slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi
hoş geldin canım..
hoş geldin canım
gaz sancısıdır canım o,geçen akşam banada oldu, ölücem sandım
Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz
iyiyiz canım,sende iyisindr inşallah..
ben kıllanmadım henüz..:2:
lcwaikiki internet mağazasını gördünüz mü? bayıldımm.. şimdilik pek çeşit yok hamile giyimde ama fiyatlar çok uygun, bebişler için çok güzel şeyler var.
LCWaikiki.com - Hoş geldiniz
aa bu süper olmuş, yeni açılmış sanırım online
hoş geldin canım aramiıza, ne güzel bir kız bir oğlan

ben arada içiyorum türk kahvesi çok zararlı değil diye biliyorum

türk kahvesi çok zararlı değil. diğerlerinin içinde en zararsız olanı. ee bide arada içiomuşsun tamam. ben frape içmek istiyorum. yada nescafe. bikere içsem bidaha tutamam kendimi. ondan içmiyorum(

hımm mbakalım hemen..

geçmiş olsun...

kızlar ben pazartesi günü ne giyim:))) karnım bellimi olsun olmasınmı. benim aldığım kıyafetleri görenler koymuştum topiğe az çok bilirler tarzımı. bana bi öneri yapın yahu:))

tabiki belli eden kıyafetler...mini elbiseler çok şekr duruyor mesela... :))

yaa beni niye çok geç çağırdılar acaba tetanoz aşısı için. ben 23. haftamı ne gitcem. bu arada bu sesleri nerde dinlediler sağlık ocağındamı oda? neyle dinliyorlar doppler zararlı diye biliorum.

ne bilimmm erkenmi değil mi ama buradaki herkes 20. haftaya girince oluyor.il il değişiyor mu acaba?? dopler değil sanırım bu zararlı olsa yapmazlardı yaww...

ya o konulara hiç girmeyin..bişey yokmuş gişbi hami,le kontrolüne gidin tadını çıkarın..zamanı gelince didişirsiniz zaten :)) şimdi tadını çıkarın..sitemm yok...

yaa hepsini okuayamdım ne çok yazmışsınız... :))
ben ge-be den tayt ve sütyen siparişi vermiştim.bu gün geldi denedim çok güzel oldular...biraz tereddüt ederek almıştım ama demek ki bedene uyuyor artık daha çok alırım kesin :))

hihi. saol canım önerilerine. dediğin gibi işallah kavga etmeyiz. ama o konular açılırsa bilmiorum nasıl kavga etmeden dururuz.

içme içme, sıkalım dişimizi..herşey meleklerimz için

evet valla:)) nasıl bişey annelik:)) herşeyden uzak tutuo insanı ve kızmıosunda severek yapıosun.

Ya benim de canım çok çektiğinde içiyorum yarım bardak fln. Doktora sordum korkarak ya öyle ayda 1 içsem fln diye. O da iç o kadar canım,sıkma bu kadar kendini demişti
Ben de evde değil de dışarda yerken arada kolasız gitmeyecekse içiyorum accık

iste öyle dedigin gibi kilcal damara benziyo bende gecmiyolar yaaa (( bende ilk basta süt ile ilgili diye düsünmüstüm ama degil herhalde yarin bi doktora soriyim bakalim

neyse benden bugünlük bu kadar yarin doktora gitme vakti insallah hersey yolundadir stres basiyo zaman yaklastikca offfff. doktordan gelince yazarim iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…