2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burada da bir tek H&M var desem yeridir, hamile reyonu var ama çok kısıtlı. Halbuki Türkiye'de seçenekleriniz çok çok fazla. H&M'de bebek giysileri/ürünleri var ama ben hep tr de çok daha güzel, yumuşak olanları vardır diye hayal etmiştim.

Peppermint, My Little Sunshine, kizlar bebekler saglikla gelsinler de dogumun ne zaman olacagi o kadar sorun degil. Hem daha iyi yaaaa, sizden once dogum yapanlardan bilgi almis oalcaksiniz degil mi?

O kadar cok sey yazilmis ki, hiziniza yetisemiyorum.

Ben de de bahsettiginiz dogum cizgisi silik bir sekilde belirginlesmeye basladi. Ilk once gobek deliginden asagi dogruydu simdi gobek deliginden yukari dogru da cikmaya basladi.

Dogumu nasil dusunuyorsunuz arkadaslar?:18: Ben sezeryan dusunuyorum.

Doğum çizgisi belirenlerin genelde erkek çocuğumu oluyor yoksa böyle bir şey söylemek çok saçma mı olur?

Ben en son gittiğimde doktor doğumu 1 ağustos dedi Sat'a göre 5 Ağustos görünüyor. Anneme göre ise ağustosu beklemez :)
Doğumu bir sorun olmazsa normal düşünüyorum;o duyguyu yaşamak istiyorum-ameliyat olmak istemiyorum

yaaaa ben hm ye gittigimde bunklar yoktu ki hem istinye park hemde forumdakini gezdim bide ikisinde de hamile reyonu yoook (
oysa çok güzel bebk ürünleri vaar

valla canim bilmiyorum ki ordaki magazalarinda hangi esyalari satiyolar burda da mesela her magazasinda bebek esyalari ve hamile kiyafetleri yok zaten istinyepark,forum istanbul,sapphire,torium bi de forum marmara da varmis galiba magazalari internetten baktim ama hangi magazada ne tür esyalar oldugunu bulamadim malesef

aynen canim burda da adim basi var aslinda güzel bebek esylari var ama bende 1 ay sonra türkiyeye gidebilirsem cogu esyasini ordan almayi düsünüyorum tabi burdan da begendiklerim olursa alirim

kızlar ben geldim. canım çıktı. çok merak ediyorum içinizde hamilelik öncesi 0 kıllıyken bi anda kıl yumağına dönen varmı. hiçbirine acımadım hepsini aldım. annem kıyameti koparıcak. kol mol falanda aldım. nefret ediyorum kıldannnnnnnnn. yunan kadınları gibi hep bıyıklı dolaşıolar.

bu arada h&m den bahsedilmiş. benim yurtdışındayken en beğendiğim mağazalardan biriydi ve sürekli ordan alışveriş yapardım. bigün tesadufen bi baktım ürünlerine 4/3 ünde made in turkey yazıyor. kalakaldım tabiki. sora aradım annemi sordum o zamanlar yoktu mağazası burda ama bi sinir oldum tabi daha pahaliya alıoruz diye çok alışveriş etmeyi bıraktım ordan:)) şöyle bişey söliyim size h&m in birçok ürünü burdan gidiyor. burda olmamasına karşılık bütün ihraç fazlası ürünleri bizim buralarda satılıyor terkos pasajı gibi yerlerde işte merter falan gibi ihraç fazlası satan yerlerde mağazalarında hiç görmediğiniz ürünlerini bulabilirsiniz yani:)))

benimde 10 ağustos son gittiğimde doktor 9 dedi. ama bana kalırsa ben kesin erken doğururum:) gerçekten çok ilginç günler olucak topikte hala bekleyenler doğuranlar. normal doğumu anlattıranlar:)

aynen canim burda da adim basi var aslinda güzel bebek esylari var ama bende 1 ay sonra türkiyeye gidebilirsem cogu esyasini ordan almayi düsünüyorum tabi burdan da begendiklerim olursa alirim

Bende aynısını düşünüyordum, mothercare'in ürünlerini internetten alabilmeyi çok isterdim ama sadece ingiltere içine satış yapıyorlar(ingiltere fiyatları neredeyse yarıyarıya) ve ezaysay da haklı, H&M'de çoğu ürün Türkiye'de üretilmiş oluyor. Buranın en ucuz mağazalarından biri aslında ya da bana mı öyle geldi acaba.

Kısmetse normal doğum düşünüyorum ben.

Benim de annem beklenen tarihten daha erken doğum yapacağımı, genelde öyle olduğunu söylüyor ama bence hiç belli olmaz :) Çünkü beklenen tarihten geç doğuranlar da var.

slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi

canım ya forumdakinde hamile reyonu var, ben dün ordaydım.

arkadaşlar, merhaba. İzmirden katılıyorum...
Bende Ağustosta doğum yapacağım, aranıza katılmak istedim:) Gerçek, siz uzun süre burdaymışsınız:)
İlk hamileliğim, çok ama çok heyecanlıyım:) Şimdi 19'cu haftadayım...
Şu ana kadar yapılan tüm testler iyi çıktı. Sadece haftaya renkli doppler yaptıracağım, biraz onun telaşını yaşıyorum.
Sayfanın başında olan listeye kendimi de eklettirmek istedim ancak Kadınlar Kulübüne yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum
Acaba biriniz beni bu listeye ekleyebilir mi?
SAT: 16 Kasım 2010
Tahmini D.T. : 23 Ağustos 2011
Başlangıç kilo: 48
Bebeğin cinsiyeti: Kız
Bebeşin ismi: Deniz

Şimdiden herkese iyi doğumlar:)

hoşgeldin canım.

ben attım senin yerine mesaj.

slm anneler bende 21 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım bugun kontrolüm vardı doktor 8 agustos dogum tarihi verdi

bende yeni katıldım, yalnız değilmişim:) bu arada, bugünkü kontrolün renkli ultrasyon muydu? bende haftaya girecem, merak ettiğim bir kaç sorum vardı...

slm kızlar. dün gece saatlerce karın ağrısı ve sancı çektim,hemde çok ciddi bi sancıydı.kabızlıktan olurmu veya başka neden olabilir fikri olan varmı?böyle göbeğimin her tarafında vardı.dayanılmayacak kadar yani.bugünde hala biraz var sancı tabi kabızlığımda devam ediyor.

canim ya bu konuda en az senin kadar dertliyim resmen kil yumagina döndüm desem yerdir :) esimden bile cekinir oldum artik göbegim kollarim aldi basini gidiyo bende bi kac kez almayi düsündüm ama annem her defasinda sakin elleme onlari hamilelikten sonra gidicek onlar simdi alirsan sonra hep almak zorunda kalicaksin dedikce bu kararimdan hep vazgeciyorum. yarin doktora bu göbegi acmak bile istemiyorum valla :) onu birak esim bile görmesin istiyorum o kadar rahatsizim :)))

H&M konusunda da haklisin canim türkiyede pazarda bile H&M esyalari bulabiliyosun buna bebek esyalari da dahil genelde etiketleri kesilmis oluyo ihrac fazlasi oldugu icin ama ben burda sürekli aldigimdan beden yazan yerinden taniyorum daha orda 5tl ye bile t-shirt bulurken burda ne az 15-20 euro bayiliyosun iste :)

bende yeni katıldım, yalnız değilmişim:) bu arada, bugünkü kontrolün renkli ultrasyon muydu? bende haftaya girecem, merak ettiğim bir kaç sorum vardı...

2 gün önce renklı çektirdim canım bugunde doktora gösterdim hemde kontrole gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…