2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 4gündür giremiyordum internetimiz yoktu,bugün girebildim ve maşallah 50-60 sayfa geride kalmışım boş vaktimde okurum artık.
Umarım herkes iyidir,
biz iyiyiz şimdilik, yarın kontrolümüz var onu bekliyorum heyecanla

Canım detaylı ultrason 18-24. haftalar arasında yapılıyor. Erken yapılması bir avantaj allah korusun herhangibir terslik durumunda diğer testlere ve AS yapılması için vakit kalıyor.

İnşallah öğrenirsiniz canım, yanına tatlı bir şeyler al sen yine de.

insallah cnm alicam bu sefer ögrenmeye kararliyim cünkü bi daha kim bilir ne zaman cagiricak beni ultrasona :)

ben bu H&M den bi kac kez bahsetmistim arkadaslar ama arada kaynadi almanyada bi cok H&M magazasi var istanbulda tam olarak nerelerde oldugunu bende bilmiyorum gercekten cok güzel hamile kiyafetleri var orda ben gecen gün uzun bi t-shirt aldim taytlarin üzerine giymeye bi de hirka aldim hirka indirime girmisti 10 euroydu t-shirttte 10 euro hamile kot pantolonu baktim bi de bi daha ki aya alicam o da 39,90 euroydu eminim orda da fiyatlar aynidir bu arada H&M in bebek icin de cok güzel esyalari var özellikle kiz bebegi olucak arkadaslar insan kendini alamiyo onlara bakmaktan fiyatlari a uygun hem de kaliteli bi suraya bakin derim H&M Shop Online

bakalim bende cok merak ediyorum artik benim ne olucagi konusunda bi fikrim yok aklim karsiti :) bu arada yarin sorucam bu asi isini doktora bakalim ne dicek bende 5 seneden fazla olmamisimdir cünkü buraya geldigimden beri de hic olmadim tetanoz asisi doktorun dediklerini yazarim buraya

okudugum kadariyla herkes detayli ultrasonu baska bi sekilde anlatmis cogunlukta 22. haftada gidicekmis benim randevum yarin burda okuduklarimdan sonra erken geliyo sanki gerci doktorumu 2 aydir görmüyorum o da ayri bi mesele ya :)ayrica ebeye sordum ben bu ultrasonu normal ultrasonla bakiyolarmis eger doktor herseyi ayrintili bi sekilde göremezse 3d/4d gibi seylere yönlendiriyomus dedi galiba bizim türkiyedekilerle kiyaslama yapmamiz yanlis oluyo her ülkede ayri bi prosedürü var uygulanan sahsen ben burdaki arkadaslarin doktorla olan görüsmelerini testleri ultrasonlari okudugumda aklim cok karsiyo

merhaba arkadasim silivriyi görünce bi kalakaldim bende ordanim aslinda ama suan almanyadayim malesef o kadar cok özledim ki oralari kismetse 1 ay sonra gelip hasret gidericem bol bol da balik yicem :) merak ettigim bisey var sen orda hangi doktora gidiyosun ben geldigimde orda da bi doktora gitmek istiyorum da

merhaba
umarım kontrolün güzel geçer, boyunu ve kilosunu öğrenip paylaşırmısın, benim kız 26 cm 393 gr. dı 2 gün önce, dr normal dedi ama sanki küçük mü ne?

canım türkiyede çok fazla yok, kasımdan beri türkiyedeymiş , sadece istanbulda 3 tane var sanırım. sanırım burda çok yaygın olmadığı için dikkatimizi çekmedi sen bahsettiğinde, yada gözden kaçtı, gerçekten çok şirin şeyler var :)))

aaaaa hemşerim çıktıı :)))) tesadüfe bakk, dünya küçük derlerr :)))
cnm ben yeşilköy international hospital'e gidiorum :)
ama sana silivri'deki neredeyse bütün doğum yapan arkadaşlarımın tek adresi var: silivri hayat hastanesi ve o hastanedeki Fümeral İnce ya da Ümit Beyatlı'ya gidiolar.
Kayınvalidemde tüm kadın hastalıkları kontrolü için Fümeral hanıma gider... geldiğinde gönül rahatlığıyla görünebilirsin :))

evet canim biliyorum orda yeni acildigini umarim isinize yarar seyler bulabilirseniz ben burda hep ordan alisveris yapmayi düsünüyorum kendim icin cünkü diger yerlede cok daha pahali hamile kiyafetleri

:))) evet bende gördügümde cok sasirdim aslinda benim de mecidiyeköyde bildigim cok iyi bi doktor var ama genelde cok yogun oluyo bende sadece 1 kereligine gidicegim icin benimle ilgilenebilir mi bilmiyorum benimde silivride bildigim en iyi dedikleri ahmet giray varol var kardesimin dogumunu da o yaptirmisti hatta :)))

Çok güldüm yaa...Sevincimizden nasıl da herşeye atlıyoruz böyle

dimi öle yapiyim ben en iyisi. azcıkta yastıkmı koysam:))) durmadan yiyorum bu aralar göbişim büyüsün diye. o zaman ben elbise giyiyim en iyisi.

Göbeğini en güzel ortaya çıkaran şeyi giy canım bence de...

Canım ayrıntılı ultrason illa 3d/4d ultrasonla yapılacak diye birşey yok. Kalitesi yeterli ise 2d ultrasonda da yapıyor çoğu doktor burda da. Zaten 3d/4d cihazlar yeni popüler olan şeyler, muayenehanelerde, özel hastanelerde yeni yeni yayılmaya başladı. Eskiden daha az doktorda vardı.
Bildiğimiz ultrason cihazlarında da pekala yapılıyor yani ayrıntılı ultrason.

bana da ebenin dedigi öyleydi zaten benim gittigim doktorda her zaman baktigi ultrasonla bakmisti 2li taramada da herhalde iyidir ki baska bi yere göndermedi simdi de kendi ultrasonuyla bakicak eger ayrtintili bi sekilde göremezse 3d/4d ya gönderirmis zaten

cnm senin dediğin doktor da anadolu hastanesinde :))
geçen kış kayınvalidem ağır bi vertigo geçirmişti, bizim evimize yakın die bizde (gecenin bi vaktiydi) anadolu hastanesine götürmüştük... pek iyi ağırlanmamıştık hatta ayak atmamaya yemin ettirecek kadar kötü muamele vardı... doktor hemşire hasta bakıcı maaşallah hepsi gayet ukala gayet kabaydı... bize mi denk geldi bilmem ama çok enteresandı... yani tabiki bizim ki nörolojiydi... kadın doğum nasıl dır bilemicem ama bu deneyimi paylaşmadan geçemedim :)) yine de senin tercihin tatlım , hem kardeşin memnun kaldıysa mutlaka tercihlerinden biri olsun :)))

Kızlarr maşallah eliniz kolunuz durmadı bugün :))) okuyayım hepsinide öyle yazayım diyorum ben 1 sayfa okuyorum siz bir sayfa ilerliyorsunuz. Pesss ettim bıraktım okumayı

O çizgi herkeste oluyor diye biliyorum ben. Ama belki erkek bebek annelerinde daha erken dönemde oluşuyordur. Bende de yok henüz.

Benim de oğlum olacak ama bende de çizgi daha oluşmadı. Yukarıdan ve aşağıdan göbek deliğinde birleştiği zaman doğum zamanının geldiğini haber veriyormuş. Eskiden oradan anlıyorlarmış :))

kızlar ben pazartesi günü ne giyim:))) karnım bellimi olsun olmasınmı. benim aldığım kıyafetleri görenler koymuştum topiğe az çok bilirler tarzımı. bana bi öneri yapın yahu:))

o zaman elbise giyiyim dimi??:))

Kesinlikle karnını belli eden şeyler giymelisin ama elbise bol olursa belli olmaz ya dar elbise giy veya tayt tunik gibi

bende de çizgi yok. kesin erkek dedi doktorum. buarada canım göbeğin benimkine benziyo...
ama senin gözün kızda biliyorumm .. Allah gönlüne göre versin..

bnm kilom 1,5-2 kilo arasında oynuyo. bu bnm için mucize çünkü ben akşam mantı yese sabah 1 kilo alan insandım. şimdi göbeğim de pek yok.. var biraz da hamileden çok göbekli biri gibiyim. akşam ölçeyim bari.. kaç çıkacak meraktayım....[/QUOTE]

hehehhh gozum kizda evet,
ama bakiyorum da tv de mesela oyle bir gecer zaman ki, deki osman ne tatli,
erkek cocuklar da cok cok sevimli oluyorlar,
yani ben kizi da erkegi de severim aslinda.

aynen cnm benm de yapim kilo almaya musaitken hamilelikte kilo almadim ilgincc

bu sabah bi arkadasimla karsilastim, hamile oldugumu soyleyince sasirdi, nerene sakladin bu bebegi dedi.
sonra kabanimin onunu acip gobisimi gosterdim, eliyle yokladi, oglun olacak senin dedi ))[/QUOTE]

Bence ikisinin de farklı avantajları var ama bende tam kaynana psikolojisi oluştu kızlar daha şimdiden erkek çocuk daha erken aileden uzaklaşıyor kızım olsa daha aileye bağlı olurdu diye düşünüp üzülüyorum. ya bizi sallamazsa diyorum bööeewww

olabilir...

cnm kesinlikle karnını belli eden kıyafetler giymelisin...

öle yapıcam canım. hatta biraz sonra prova yapıcam kıyafetlerle. bu arada bütün karnımı aldım en yukarı kadar(( hiç kılsız bi insanken nasıl hormonlardan bu hale geldim bilmiyorum. ama çok çirkindi yani doktora öle gitmeye çok utanıcaktım(

ok canım sağlık ocağında o zaman kullanıyorlar bu cihazı. dinlemek isterlerse bende bişi demiyim o zaman. ben daha hiç dinlemedim zararlı diye.

valla sorma. ilk aylar yeteri kadar sinirlerime maruz kaldı artık daha dikkatli olucam.

evet canım bu resmıde gebelık org den buldum canım bu sekılde gosterıyo

yaa ama benim göbek deliğime kadar 10 cm falan çıkıo anlamadımki nasıl olur. hatta 10 cm bile değil((

Eyeszay canım bence de karnını belli eden kıyafetler giyin.

O zaman kıyamaz seni üzmeye eşin, sonrada barışırsınızzzzz

:))giyicem bakalım sizede anlatıcam sora. çok merak ediyorum ne anlatıyor olucam burda o geldikten sonra.

öle yapıjam cnm şimdi birasdan kıyafet deniycem.

benim icin hastane önemli degil zaten dogumum münihte olucak benim gelirsem 1 ay kadar sonra ailemi görmeye biraz da aslisveris yapmaya gelicem 2 haftaligina dedigim doktora da gidersem özel muayenehanesine giderim hastaneleri pek sevmem ayrica kardesim derken kardesimi dogurtan doktor yani kardesim daha 15 yasinda benim annemin doktorudur kendisi yani :)) bi karisiklik oldu :)

kids_go
hello kitty li su takima bayildim ben yaaa ... :97: :97: :97: :98:

H&M Shop Online

evet cok güzel seyler var ben magazaya girince saatlerce cikamiyorum :) cogu da sitesinde yok yarin ögrenirsem cinsiyetini begendigim bazi seyler var gidip alicam resimlerini koyarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…