2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla aynen benimde annem çok kızıyordu. sakın dedi dökülecek hepsi. dayanamadım çok utanıyordum kendimden nefret ettim. baştan aşağı aldım hepsini. nerdeyse bütün vucudum. yandım ben doğumdan sora. ama napiyim. göğüslerimde bile kıl çıktı ya nasıl olur anlamadım. onlarıda aldım.

cnm, bence ihmal edilmeyecek bi durum... ben de tam 1 gece boyunca uyuyamamıştım buna benzer gaz sancısı yüzünden (ama benim birde kanamam vardı o zmn; Allah seni korusun, benzetmesin) sürekli tuvalete gidip bekleyen bi tip ıkınamıosun bi de çok kötü...
Bence her halükarda hemen doktorunu ara ve durumu izah et, kabızlıktan emin olduğunda yumuşatıcı şeyler ye kuru kayısı, v.s.
bide burdaki arkadaşlar bana daha önce gaz sancılarına karşı rezene çayı ve kekik demlememi önermişlerdi, aklında olsun...

doktor randevum cumartesi doktorumda iki saat uzaklıkta bugün gidemedim yani.içim hiç rahat değil.kendimden geçtimde bebeğime bişey olmasın yeter. kanamam yok hiç olmadı da çok şükür. offf canım çok sıkıldı ya.. Allah hepimizi korusun canım..

2 gün önce renklı çektirdim canım bugunde doktora gösterdim hemde kontrole gittim

renkli çektirirken sana hiç cd veya fotograf verildi mi? ben şimdiye kadar tüm kontrolleri Ege Üniversitenin hastanesinde yaptırdım ancak orda ultrasyon yaparken sana fotograf falan bir şey vermiyorlar. bende hatıra olsun istiyorum o yüzden renkli ultrasyon için özele gitcem ancak özel hastaneler cd verip vermediklerini bilmiyorum, bununla ilgili senin bir bilgin var mı?

Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz

cnm bende hamile kalmadan önce epilasyona gidiodum... hatta artık son seanslarımdı bitmek üzereydi ama inanmazsın şu an vücudumdaki tüm tüyler bitmek üzereyken ne güzel yine yarı yarıya arttı... göbeğimden bahsetmek bile istemiorum... sertleşcek die göbeğimdekileri almaya da korkuorm... :97:

:))) sorma ya gögüsler göbek kollar her taraf igrenc bi halde esim sakayla karisik bisey dese bana offff depresyona girerim herhalde. sen cesaret edip almissin ben hem canim tatli diye cesaret edemiyorum hemde annemin korkusundan döver beni valla :) ama özellikle de bu göbegimdekilerden igreniyorum resmen acaba bizim ki gibi bu kadar cok killanan baska kimse yok mudur ki???

canım şimdi gördüm. geçmiş olsun. bencede aksatma bi doktoru ara en azından. neden olabilirmiş diye.

için rahat etsin die doktorunu arayabiliosan ara istersen o zmn... böle insan olmadık şeyleri kafasında kuruo sonra daha kötü oluo... ama sen yine de içini rahat tutmaya çalış büyük bi ihtimalle gaz sancısıdır... böle bacaklarını karnına doğru çektiğinde de karnın acıodur kesin çünkü sıkıştırıo ya o zmn...

Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz

hoşgeldin canım. neyi faceden takip ediyorsun. ordaki 2011 ağustos annelerini mi?

yaa aynen cidden yani inanılmaz bişey. hertarafım doldu. hiçbiryerimde kıl yoktu nasıl oldu heryerim böle anlamadım.

aynen göbeğimdeki kılları bi süre almıyım dedim ama saça döndü yani olucak gibi değil. uzadı uzadı ne besliosa o kadar. kaşlarım dahada kalınlaşsa bari:)) yaa aslında hadi kıl tüy söleniorum ama en azından çaresi var. ben çatlamaktan çok korkuorum. gerçekten biterim yani.

canım resimlerini verdiler tabi ben her doktora gidişimde veriyolar zaten ama cd vermediler kızımda vermişlerdi bunda vermediler benim 2 kızım olacak bitane var kızım

merhabalar herkeze
bende ağustos annesi olucam 5 yasında bır kızım var ...
bugun dr da randevumuz vardı 14 ve 16. haftalarda erkek gıbı demıstı dr bebişimiz için bugun kesinleşti kızımızdan sonra bir de oğlumuz olucak hayırlısıyla
çok şükür herşey yolunda 238 gr olmusuz

hoşgeldin canım , oğluşun hayırlı olsun :)

canım resimlerini verdiler tabi ben her doktora gidişimde veriyolar zaten ama cd vermediler kızımda vermişlerdi bunda vermediler benim 2 kızım olacak bitane var kızım

allah analı babalı büyütsün, benimde ilk kızım olacak, merakla bekliyorum:)
devlet hastanelerde ultrasyon çekimi vermiyorlar, direk kağıtta yazıp veriyorlar sadece ilkinden bir fotograf vardı, onuda zaten özelde yaptırmıştım..
eşimde zaten şu an askerde (öyle denk geldi), hem o görsün diye hem hatıra olsun diye elimde bir kaç fotograf ve cd olmasını istiyordum...

inşallah hepimiz sağlıklı bebekleri kucağımıza almış oluruz...

amin canım inşallah hayırlısıyla saglıklı dogmalarını nasip etsin allahım

lcwaikiki internet mağazasını gördünüz mü? bayıldımm.. şimdilik pek çeşit yok hamile giyimde ama fiyatlar çok uygun, bebişler için çok güzel şeyler var.
LCWaikiki.com - Hoş geldiniz

Bende geçenlerde LCWaikikide kendime bir sürü t-shirt aldım, hem güzeller hem de espirirler, ama bebek reyonuna açıkçası bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…