canim ya bu konuda en az senin kadar dertliyim resmen kil yumagina döndüm desem yerdir :) esimden bile cekinir oldum artik göbegim kollarim aldi basini gidiyo bende bi kac kez almayi düsündüm ama annem her defasinda sakin elleme onlari hamilelikten sonra gidicek onlar simdi alirsan sonra hep almak zorunda kalicaksin dedikce bu kararimdan hep vazgeciyorum. yarin doktora bu göbegi acmak bile istemiyorum valla :) onu birak esim bile görmesin istiyorum o kadar rahatsizim :)))
H&M konusunda da haklisin canim türkiyede pazarda bile H&M esyalari bulabiliyosun buna bebek esyalari da dahil genelde etiketleri kesilmis oluyo ihrac fazlasi oldugu icin ama ben burda sürekli aldigimdan beden yazan yerinden taniyorum daha orda 5tl ye bile t-shirt bulurken burda ne az 15-20 euro bayiliyosun iste :)
slm kızlar. dün gece saatlerce karın ağrısı ve sancı çektim,hemde çok ciddi bi sancıydı.kabızlıktan olurmu veya başka neden olabilir fikri olan varmı?böyle göbeğimin her tarafında vardı.dayanılmayacak kadar yani.bugünde hala biraz var sancı tabi kabızlığımda devam ediyor.
doktor randevum cumartesi doktorumda iki saat uzaklıkta bugün gidemedim yani.içim hiç rahat değil.kendimden geçtimde bebeğime bişey olmasın yeter. kanamam yok hiç olmadı da çok şükür. offf canım çok sıkıldı ya.. Allah hepimizi korusun canım..cnm, bence ihmal edilmeyecek bi durum... ben de tam 1 gece boyunca uyuyamamıştım buna benzer gaz sancısı yüzünden (ama benim birde kanamam vardı o zmn; Allah seni korusun, benzetmesin) sürekli tuvalete gidip bekleyen bi tip ıkınamıosun bi de çok kötü...
Bence her halükarda hemen doktorunu ara ve durumu izah et, kabızlıktan emin olduğunda yumuşatıcı şeyler ye kuru kayısı, v.s.
bide burdaki arkadaşlar bana daha önce gaz sancılarına karşı rezene çayı ve kekik demlememi önermişlerdi, aklında olsun...
2 gün önce renklı çektirdim canım bugunde doktora gösterdim hemde kontrole gittim
valla aynen benimde annem çok kızıyordu. sakın dedi dökülecek hepsi. dayanamadım çok utanıyordum kendimden nefret ettim. baştan aşağı aldım hepsini. nerdeyse bütün vucudum. yandım ben doğumdan sora. ama napiyim. göğüslerimde bile kıl çıktı ya nasıl olur anlamadım. onlarıda aldım.
valla aynen benimde annem çok kızıyordu. sakın dedi dökülecek hepsi. dayanamadım çok utanıyordum kendimden nefret ettim. baştan aşağı aldım hepsini. nerdeyse bütün vucudum. yandım ben doğumdan sora. ama napiyim. göğüslerimde bile kıl çıktı ya nasıl olur anlamadım. onlarıda aldım.
doktor randevum cumartesi doktorumda iki saat uzaklıkta bugün gidemedim yani.içim hiç rahat değil.kendimden geçtimde bebeğime bişey olmasın yeter. kanamam yok hiç olmadı da çok şükür. offf canım çok sıkıldı ya.. Allah hepimizi korusun canım..
doktor randevum cumartesi doktorumda iki saat uzaklıkta bugün gidemedim yani.içim hiç rahat değil.kendimden geçtimde bebeğime bişey olmasın yeter. kanamam yok hiç olmadı da çok şükür. offf canım çok sıkıldı ya.. Allah hepimizi korusun canım..
Seelamlar kizlar uzun zamandır gelemedim okuldaki pc den girilmiyor evdekide bozuk facebook den takip ediyorum şimdi telden bakıyorum o yüzden gecmise donemedim herkes iyidir inşallah yeni gelenler hosgeldiniz
cnm bende hamile kalmadan önce epilasyona gidiodum... hatta artık son seanslarımdı bitmek üzereydi ama inanmazsın şu an vücudumdaki tüm tüyler bitmek üzereyken ne güzel yine yarı yarıya arttı... göbeğimden bahsetmek bile istemiorum... sertleşcek die göbeğimdekileri almaya da korkuorm... :97:
:))) sorma ya gögüsler göbek kollar her taraf igrenc bi halde esim sakayla karisik bisey dese bana offff depresyona girerim herhalde. sen cesaret edip almissin ben hem canim tatli diye cesaret edemiyorum hemde annemin korkusundan döver beni valla :) ama özellikle de bu göbegimdekilerden igreniyorum resmen acaba bizim ki gibi bu kadar cok killanan baska kimse yok mudur ki???
renkli çektirirken sana hiç cd veya fotograf verildi mi? ben şimdiye kadar tüm kontrolleri Ege Üniversitenin hastanesinde yaptırdım ancak orda ultrasyon yaparken sana fotograf falan bir şey vermiyorlar. bende hatıra olsun istiyorum o yüzden renkli ultrasyon için özele gitcem ancak özel hastaneler cd verip vermediklerini bilmiyorum, bununla ilgili senin bir bilgin var mı?
merhabalar herkeze
bende ağustos annesi olucam 5 yasında bır kızım var ...
bugun dr da randevumuz vardı 14 ve 16. haftalarda erkek gıbı demıstı dr bebişimiz için bugun kesinleşti kızımızdan sonra bir de oğlumuz olucak hayırlısıyla
çok şükür herşey yolunda 238 gr olmusuz
hoşgeldin canım , oğluşun hayırlı olsun :)
canım resimlerini verdiler tabi ben her doktora gidişimde veriyolar zaten ama cd vermediler kızımda vermişlerdi bunda vermediler benim 2 kızım olacak bitane var kızım
allah analı babalı büyütsün, benimde ilk kızım olacak, merakla bekliyorum:)
devlet hastanelerde ultrasyon çekimi vermiyorlar, direk kağıtta yazıp veriyorlarsadece ilkinden bir fotograf vardı, onuda zaten özelde yaptırmıştım..
eşimde zaten şu an askerde (öyle denk geldi), hem o görsün diye hem hatıra olsun diye elimde bir kaç fotograf ve cd olmasını istiyordum...
inşallah hepimiz sağlıklı bebekleri kucağımıza almış oluruz...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
lcwaikiki internet mağazasını gördünüz mü? bayıldımm.. şimdilik pek çeşit yok hamile giyimde ama fiyatlar çok uygun, bebişler için çok güzel şeyler var.
LCWaikiki.com - Hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?