• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim icin hastane önemli degil zaten dogumum münihte olucak benim gelirsem 1 ay kadar sonra ailemi görmeye biraz da aslisveris yapmaya gelicem 2 haftaligina dedigim doktora da gidersem özel muayenehanesine giderim hastaneleri pek sevmem ayrica kardesim derken kardesimi dogurtan doktor yani kardesim daha 15 yasinda benim annemin doktorudur kendisi yani :)) bi karisiklik oldu :)

muhahahahah :9: hakkaten karışmış bayaaa :))

kızlar bu H&M nin internet sitesinden alışveriş yapabiliyomuyuz bi fikriniz varmı ? çok hoşuma giden şeyler oldu :)

kızlar bu H&M nin internet sitesinden alışveriş yapabiliyomuyuz bi fikriniz varmı ? çok hoşuma giden şeyler oldu :)

Türkiye'deysen maalesef online alışveriş yapamıyorsun :19:

"H&M online shopping is currently available in the following countries:

Austria
Denmark
Finland
Germany
Netherlands
Norway
Sweden
United Kingdom
Online clothes shopping is not available in any other countries and we are unable to send clothes to countries other than those listed above."

ayy kızlar...bi an yeter artık yazmayın diye bağıracaktım eheuehe...siz gündüzleri böyle döktürüyorsunuz...ben de inat edip hepsini okuyacağım diyorum eve gelince....mahvoluyorum yaw ehehehe:)
nasılsınız?keyifler ii dimi?
şimdi geldim eve...bir sürü işim var gene..size bir göriniyim,hal hatır sorayım didim :)
dün akşam fitil macerası süperdi sormayın eheuehe...neyse bugün baya rahatım...ilaçlara da devam...daha iyi olurm inş.

günaydın kızlar
sabah evden çıkarken kakao yağımı sürdüm bişey yoktu
az önce arkadaşım göbüşümü sevmek istedi ne görsün
doğum çizgisi gögüs orta kısımdan başlayıp göbeğin altına kadar :53:
kendimi harita gibi hissetmeye başladım:43:

bu da cilvesi dimi :61:
göbek ortasında çzigisi oluşan var mı ?
vallaha benim göğüs arasından göbek deliğine...göbek deliğinden aşağıya kadar oluşmaya başladı....komik görünüyor ihihihhi:)

selam kızlar
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir:))
kaç gündür batuhanla ben grip olduk başımı kaldıramıyorum bütün eklemlerim , gözüm, ayaklarım ağrıyo resmen. batuhanda ateşli hapşuruk burun akıntısı hepsi var ikimizde de sanırım eşimede geçirdik hastalığımızı.
geçmiş olsun canımcım...dikkat et kendine ve bebişeeee....:nazar:

kızlar ben pazartesi günü ne giyim:))) karnım bellimi olsun olmasınmı. benim aldığım kıyafetleri görenler koymuştum topiğe az çok bilirler tarzımı. bana bi öneri yapın yahu:))
sana ne giysen yakışır can can:)
ama ben de hamilelerde elbiseleri çok yakıştırıyorum ;)

yaa beni niye çok geç çağırdılar acaba tetanoz aşısı için. ben 23. haftamı ne gitcem. bu arada bu sesleri nerde dinlediler sağlık ocağındamı oda? neyle dinliyorlar doppler zararlı diye biliorum.
seni bilgilendirmişler bak en azından...benim sağlık ocaaa aramadı bile hala ihihih:)

dans mı ediyor acaba ??? çok şeker ama yaaa....

Merhaba kızlar...sivas istanbul otobüsle gel git yaptım ortalama 30 saat yol ayaklarım kütük gibşi şuanda da işteyim bu gece de ankaradaki eğitime gidicem ayaklar için ne yapabilirim acısından duramıyorummmm

Merhaba kızlar...sivas istanbul otobüsle gel git yaptım ortalama 30 saat yol ayaklarım kütük gibşi şuanda da işteyim bu gece de ankaradaki eğitime gidicem ayaklar için ne yapabilirim acısından duramıyorummmm

Sanırım ayaklarını havaya kaldırarak uzanman iyi gelebilir.

kizlaarrr

bugun aklima ne geldi;

35. haftalarimiza falan geldigimizi dusundum, ne kadra heyecanli olucaz o gunlerde kimbilir.
bir kismimiz doguma gidecek, bir kismimiz kalacak

:97:

ayy o gunlere bi gelsek

benim bdt 29 agustos, ben en sona kalicam sanirim :58:

gunaydin kizlarr

bisey sorucam

ben hic sirt ustu yatamiyorum, karnim geriliyor sanki kasiklarim agriyor, bir de nefesim daraliyor
yuzustu zaten yatamiyorum. sadece yan yatabiliyorum

sizde de oyle mi?
ben zaten hiç sırtüstü yatamam,ya sağa ya sola dönerek uyurum.sırtüstü yattğımda nefes alamıyormşm gibi oluyor..:24:
Günaydın kızlar,
dün kontrole gittim, detaylı utrasona bakıldı, allaha şükür herşey normal çıktı veee bir kızım olacak :))):emir_bebek: Sonunda öğrendik. İlk başta çok hareketli değildi, doktor bi çikolata ge öyle devam edelim dedi. Çikolatadan sonra kıpır kıpırdı kızım. Bide başparmağını emdi sürekli. Kontrolden sonra hemen kızıma bikaç bişey aldım. Bu arada üçlü testi doktor yapabilirizde yapmayabiliriz de dedi. Kararı bana bıraktı yani. İkili yeterli dedi ama ben dayanamadım 3lüde yapıldın dedim. Bir hafta sonra onun sonucunu alacağız.
canım tebrik ederim,bir cimcime daha geliyor demekki:49:
Hayirli olsuuun :) darisi diger annelerin basina :) benimde pazartesi ultrasonum var, cikolata yiyecegim bende :)
benimde pazrtesi canım, çikolataları eksik etmeyelim yanımzdan:9:

günaydin kizlar keyifler yerindedir umarim ben bi kac gündür giremiyorum dogru düzgün esim izinliydi 2 gün gezdik bizde bol bol günes varken faydalanalim dedik yarin doktora gidiyoruz cok heyecanliyim umarim hersey yolundadir simdiden stres yaptim bu gece uyuyamicam herhalde :) :18: umarim bu sefer cinsiyetini de ögrenebiliriz
ay benım 3 günüm var ben bile stresliyim şimdiden,seni düşünemiyorum.heyecandan uyuyamayacğz:29:
Ben 22+0 da gitmiş olacağım. 22-23. haftada yapmayı tercih ediyorlar zaten. Amniyon sıvısı daha fazlalaştığı için analizleri daha rahat oluyormuş.

balık yiyenlerrrr kıskanıyorum sizi :33:

ben geçen hafta tekrar teşebbüste bulundum ama sonuç hüsran :) öğürtüyle biten bi yemek.. ama denemelerim devam edecek...
yumurta da yiyemiyorum yaaa
ben de cevize dadandım hergün düzenli olarak yiyorum
bende balık ve yumurta yiyemiyorum,günde 2 ceviz yiyorum sadece:30:
selam kızlar
geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir:))
kaç gündür batuhanla ben grip olduk başımı kaldıramıyorum bütün eklemlerim , gözüm, ayaklarım ağrıyo resmen. batuhanda ateşli hapşuruk burun akıntısı hepsi var ikimizde de sanırım eşimede geçirdik hastalığımızı.
geçmiş olsun canım, aile boyu hastalandınz demek.biran önce iyileşmeye bakın..allah şifa versin:34:
Kızlarr maşallah eliniz kolunuz durmadı bugün :))) okuyayım hepsinide öyle yazayım diyorum ben 1 sayfa okuyorum siz bir sayfa ilerliyorsunuz. Pesss ettim bıraktım okumayı :74:

Benim de oğlum olacak ama bende de çizgi daha oluşmadı. Yukarıdan ve aşağıdan göbek deliğinde birleştiği zaman doğum zamanının geldiğini haber veriyormuş. Eskiden oradan anlıyorlarmış :))

Kesinlikle karnını belli eden şeyler giymelisin ama elbise bol olursa belli olmaz ya dar elbise giy veya tayt tunik gibi

bende de çizgi yok. kesin erkek dedi doktorum. buarada canım göbeğin benimkine benziyo...
ama senin gözün kızda biliyorumm .. Allah gönlüne göre versin..

bnm kilom 1,5-2 kilo arasında oynuyo. bu bnm için mucize çünkü ben akşam mantı yese sabah 1 kilo alan insandım. şimdi göbeğim de pek yok.. var biraz da hamileden çok göbekli biri gibiyim. akşam ölçeyim bari.. kaç çıkacak meraktayım....

hehehhh gozum kizda evet,
ama bakiyorum da tv de mesela oyle bir gecer zaman ki, deki osman ne tatli,
erkek cocuklar da cok cok sevimli oluyorlar,
yani ben kizi da erkegi de severim aslinda.

aynen cnm benm de yapim kilo almaya musaitken hamilelikte kilo almadim ilgincc

bu sabah bi arkadasimla karsilastim, hamile oldugumu soyleyince sasirdi, nerene sakladin bu bebegi dedi.
sonra kabanimin onunu acip gobisimi gosterdim, eliyle yokladi, oglun olacak senin dedi :-)))

Bence ikisinin de farklı avantajları var ama bende tam kaynana psikolojisi oluştu kızlar daha şimdiden erkek çocuk daha erken aileden uzaklaşıyor kızım olsa daha aileye bağlı olurdu diye düşünüp üzülüyorum.:5: ya bizi sallamazsa diyorum bööeewww :25:[/QUOTE]
ben pes etmedim okudum sonuna kadar:45: ama canım çıktı..
ayy kızlar...bi an yeter artık yazmayın diye bağıracaktım eheuehe...siz gündüzleri böyle döktürüyorsunuz...ben de inat edip hepsini okuyacağım diyorum eve gelince....mahvoluyorum yaw ehehehe:)
nasılsınız?keyifler ii dimi?
şimdi geldim eve...bir sürü işim var gene..size bir göriniyim,hal hatır sorayım didim :)
dün akşam fitil macerası süperdi sormayın eheuehe...neyse bugün baya rahatım...ilaçlara da devam...daha iyi olurm inş.

vallaha benim göğüs arasından göbek deliğine...göbek deliğinden aşağıya kadar oluşmaya başladı....komik görünüyor ihihihhi:)

geçmiş olsun canımcım...dikkat et kendine ve bebişeeee....:nazar:

sana ne giysen yakışır can can:)
ama ben de hamilelerde elbiseleri çok yakıştırıyorum ;)

seni bilgilendirmişler bak en azından...benim sağlık ocaaa aramadı bile hala ihihih:)

dans mı ediyor acaba ??? çok şeker ama yaaa....
aynen canım ya, okuya okuya bir hal oldu..:1:
Evet sadece istanbulda var. 3. mağazayı yeni açtılar daha. İstanbul'da da öyle her yerde yok yani.

ankarada var mı acaba:63:

bizim işler o kadar yıoğunki kızlar, ancak arada girip yazılanları toplu cevaplayabiliyorum..:10:

haklısın canım ama sabırlı olman lazımm bebegını dusun sınırlenince anne sınrlendıgı zaman karın kasları gerılıyomus ve bebk rahatsız oluyomuş bunu düşün canım tamam ıyı gunler kolay gelsın
bunu unutmayacaaaaamm arada karnım sertleşiyordu bundan mı acaba cmtsi dr ma sorayım bak ben sıkılınca kızınca o da geriliyormu acaba ?
kids_go
hello kitty li su takima bayildim ben yaaa ... :97: :97: :97: :98:

H&M Shop Online
yaaaa ben hm ye gittigimde bunklar yoktu ki hem istinye park hemde forumdakini gezdim bide ikisinde de hamile reyonu yoook :((
oysa çok güzel bebk ürünleri vaar:(

kizlaarrr

bugun aklima ne geldi;

35. haftalarimiza falan geldigimizi dusundum, ne kadra heyecanli olucaz o gunlerde kimbilir.
bir kismimiz doguma gidecek, bir kismimiz kalacak

:97:

ayy o gunlere bi gelsek

benim bdt 29 agustos, ben en sona kalicam sanirim :58:

Korkma canım senden hemen sonra ben varım :) bdt 30 ağustos. Senin kız olursa muhtemelen biraz erken doğar 1 hafta falan biliosun erkekler ya tam zamanlı yada bir kaç gün geç doğuyor. Herkes doğurur ben kalırım diye düşünüyorum :)))))))))))

Korkma canım senden hemen sonra ben varım :) bdt 30 ağustos. Senin kız olursa muhtemelen biraz erken doğar 1 hafta falan biliosun erkekler ya tam zamanlı yada bir kaç gün geç doğuyor. Herkes doğurur ben kalırım diye düşünüyorum :)))))))))))

bir de sezeryan olursa 1-2 hafta erken oluyormus galiba

dur bakalim cnm hayirlisi.
cok cok heyecanli gunler bizi bekliyor valla

:18: :18:

yaaaa ben hm ye gittigimde bunklar yoktu ki hem istinye park hemde forumdakini gezdim bide ikisinde de hamile reyonu yoook :((
oysa çok güzel bebk ürünleri vaar:(

Ya hastanenin bilgisayarlarından o kadar kısıtlı siteye giriliyor ki sinir oldum. Çok kıskandım ben de bakmak istiyoruuummmm :84:

Back
X