canim ya bu konuda en az senin kadar dertliyim resmen kil yumagina döndüm desem yerdir :) esimden bile cekinir oldum artik göbegim kollarim aldi basini gidiyo bende bi kac kez almayi düsündüm ama annem her defasinda sakin elleme onlari hamilelikten sonra gidicek onlar simdi alirsan sonra hep almak zorunda kalicaksin dedikce bu kararimdan hep vazgeciyorum. yarin doktora bu göbegi acmak bile istemiyorum valla :) onu birak esim bile görmesin istiyorum o kadar rahatsizim :)))
H&M konusunda da haklisin canim türkiyede pazarda bile H&M esyalari bulabiliyosun buna bebek esyalari da dahil genelde etiketleri kesilmis oluyo ihrac fazlasi oldugu icin ama ben burda sürekli aldigimdan beden yazan yerinden taniyorum daha orda 5tl ye bile t-shirt bulurken burda ne az 15-20 euro bayiliyosun iste :)
valla aynen benimde annem çok kızıyordu. sakın dedi dökülecek hepsi. dayanamadım çok utanıyordum kendimden nefret ettim. baştan aşağı aldım hepsini. nerdeyse bütün vucudum. yandım ben doğumdan sora. ama napiyim. göğüslerimde bile kıl çıktı ya nasıl olur anlamadım. onlarıda aldım.