Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pubis hani iki yanda kemikler var ya onlar cnm
onlarin ortasindan gobek deligine kadar olculuyor sanirim.
ben soyle yaptim, tam hani tuy koklerinin bittigi yer var ya vaj.da ordan gobek deligine kadar olctum![]()
eyeszay canım benım fıkrımı sorarsan bırak gobrğin bellı olsun canım zaten eşin senı göbeksiz gördü bırak bu seferde göbeklı gorsun ve desınkı işte benden bir parca burda dıye duşünsün canım bence
eyeszay canım benım fıkrımı sorarsan bırak gobrğin bellı olsun canım zaten eşin senı göbeksiz gördü bırak bu seferde göbeklı gorsun ve desınkı işte benden bir parca burda dıye duşünsün canım bence
herkes de olmayabiiyormuş deli gibi araştırdımkoyu kahverengi bir çizgi ise o normalmiş gerçi belki biliyorsundur :) (bende arkadaşımda gördüm de, sende de olacak demişti)
cnm sen 19.haftandasın erken değlmiki detaylı ultrasın için
bu arada herşeyin yolunda olmasına çok evindim ne mutlu sana
cnm hatırlamıyorum ama senin bebeğin cinsiyeti erkek mi?
erkek bebek annelerinde oluyomuş öle benim ablamdada oldu doğumdan 3 4 ay sonra kayboldu
erkek bebeklerin testesteron hormonuyla alakalıymış dedi dr..
katılıyorum eyeszaycım. hani facedeki fotonu görüp etkilenmişti ya.. hoşuna gider bence bu arada tarzın süper tam zayıf ve uzunlara göre....
bugün tetanoz aşımı oldum bebeğimizin çks sesleri dinlendi 146 atıyor güzel kızımın kalbi
o zaman elbise giyiyim dimi??:))
:[/QUOTE]
eger elbıse gobegını gosterıyorsa gıy canım guzel olkı kıskansın bıraz senı
herkes de olmayabiiyormuş deli gibi araştırdım
canım bana doktorum kız dedi ama pek göstermedi kendini meleğim..15 gün sonra detaylı ultrasonum var o zaman bakıcam.
ve şimdi bişey söylicem ama kızmayın kızlar..doğum çizgisi sandığım şey taytımın bilgisayara bakarken fazla baskı uygulamamdan dolayı çıkan izi imiş..tuvalete gittiğimde baktım size yazdıktan 30 dk sonra falan yoktu..arkadaşımı çaırdım güldük birbirmizebu kadar da saf olunmaz ki diye
ama işin garip tarafı bu arkadaşım doğum yaptı hani tecrübeli yok kesin çizgi deyince ben de sizde de var mı diye sordum..sanıyorum son zamanlarda yani 7-8. ayda belirirmiş..önce koyu kahve olur sonra rengi dönermiş boydan boya olurmuş.
size yalan söylemiş gibi oldum özür dilerim![]()
eger elbıse gobegını gosterıyorsa gıy canım guzel olkı kıskansın bıraz senı
kızlar bakın işte boyle ölçülüyorEki Görüntüle 167219
yaa beni niye çok geç çağırdılar acaba tetanoz aşısı için. ben 23. haftamı ne gitcem. bu arada bu sesleri nerde dinlediler sağlık ocağındamı oda? neyle dinliyorlar doppler zararlı diye biliorum.
tabi hamile bi kadını bi erkek ne kadar kıskanırsa:))) ama öle yapıcam. hadi ben bi gidiyim manikur falan filan yapim. bu kadar hazırlanırım şimdi ben kesin o geldiğinde kavga ederiz konular deşildikçe artık birbirimize girer bidaha yüzümüzü görmek istemeyiz ama hadi bakalım. bana arada bir bi geliyor sinir çünkü gözüm görmüyor hiçbişeyi açıp küfür etmek istiyorum.
canım ordan göbek deliğine kadarmı 20 cm olması gerekiyor?
olabilir...ayni seyi ben de duydum,
ablamda da olmustu, doktoru soylemis ona da.
ben de cizgi falan yok henuzz![]()
kiz mi geliyor ki acepp![]()
kızlar ben pazartesi günü ne giyim:))) karnım bellimi olsun olmasınmı. benim aldığım kıyafetleri görenler koymuştum topiğe az çok bilirler tarzımı. bana bi öneri yapın yahu:))