2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eyeszay canım benım fıkrımı sorarsan bırak gobrğin bellı olsun canım zaten eşin senı göbeksiz gördü bırak bu seferde göbeklı gorsun ve desınkı işte benden bir parca burda dıye duşünsün canım bence

kızlar komik bişi sölicem ama bu çizgi bende yukarımı çıkmış ne anlamadım. ölçüyorum ama o kadar uzun değilki göbek deliğime kadar olan mesafe. kafam karıştı

katılıyorum eyeszaycım. hani facedeki fotonu görüp etkilenmişti ya.. hoşuna gider bence bu arada tarzın süper tam zayıf ve uzunlara göre....

koyu kahverengi bir çizgi ise o normalmiş gerçi belki biliyorsundur :) (bende arkadaşımda gördüm de, sende de olacak demişti)
herkes de olmayabiiyormuş deli gibi araştırdım

canım bana doktorum kız dedi ama pek göstermedi kendini meleğim..15 gün sonra detaylı ultrasonum var o zaman bakıcam.

ve şimdi bişey söylicem ama kızmayın kızlar..doğum çizgisi sandığım şey taytımın bilgisayara bakarken fazla baskı uygulamamdan dolayı çıkan izi imiş..tuvalete gittiğimde baktım size yazdıktan 30 dk sonra falan yoktu..arkadaşımı çaırdım güldük birbirmize bu kadar da saf olunmaz ki diye
ama işin garip tarafı bu arkadaşım doğum yaptı hani tecrübeli yok kesin çizgi deyince ben de sizde de var mı diye sordum..sanıyorum son zamanlarda yani 7-8. ayda belirirmiş..önce koyu kahve olur sonra rengi dönermiş boydan boya olurmuş.
size yalan söylemiş gibi oldum özür dilerim

katılıyorum eyeszaycım. hani facedeki fotonu görüp etkilenmişti ya.. hoşuna gider bence bu arada tarzın süper tam zayıf ve uzunlara göre....

dimi öle yapiyim ben en iyisi. azcıkta yastıkmı koysam:))) durmadan yiyorum bu aralar göbişim büyüsün diye. o zaman ben elbise giyiyim en iyisi.

bugün tetanoz aşımı oldum bebeğimizin çks sesleri dinlendi 146 atıyor güzel kızımın kalbi

bugün tetanoz aşımı oldum bebeğimizin çks sesleri dinlendi 146 atıyor güzel kızımın kalbi

yaa beni niye çok geç çağırdılar acaba tetanoz aşısı için. ben 23. haftamı ne gitcem. bu arada bu sesleri nerde dinlediler sağlık ocağındamı oda? neyle dinliyorlar doppler zararlı diye biliorum.

:[/QUOTE]

bende de çizgi yok. kesin erkek dedi doktorum. buarada canım göbeğin benimkine benziyo...
ama senin gözün kızda biliyorumm .. Allah gönlüne göre versin..

bnm kilom 1,5-2 kilo arasında oynuyo. bu bnm için mucize çünkü ben akşam mantı yese sabah 1 kilo alan insandım. şimdi göbeğim de pek yok.. var biraz da hamileden çok göbekli biri gibiyim. akşam ölçeyim bari.. kaç çıkacak meraktayım....[/QUOTE]

hehehhh gozum kizda evet,
ama bakiyorum da tv de mesela oyle bir gecer zaman ki, deki osman ne tatli,
erkek cocuklar da cok cok sevimli oluyorlar,
yani ben kizi da erkegi de severim aslinda.

aynen cnm benm de yapim kilo almaya musaitken hamilelikte kilo almadim ilgincc

bu sabah bi arkadasimla karsilastim, hamile oldugumu soyleyince sasirdi, nerene sakladin bu bebegi dedi.
sonra kabanimin onunu acip gobisimi gosterdim, eliyle yokladi, oglun olacak senin dedi ))

eger elbıse gobegını gosterıyorsa gıy canım guzel olkı kıskansın bıraz senı

tabi hamile bi kadını bi erkek ne kadar kıskanırsa:))) ama öle yapıcam. hadi ben bi gidiyim manikur falan filan yapim. bu kadar hazırlanırım şimdi ben kesin o geldiğinde kavga ederiz konular deşildikçe artık birbirimize girer bidaha yüzümüzü görmek istemeyiz ama hadi bakalım. bana arada bir bi geliyor sinir çünkü gözüm görmüyor hiçbişeyi açıp küfür etmek istiyorum.

Hahahahahaaa bende yazilanlari okuyup pubisi kesfetmeye calisiyordum cook guldum yaa nasil hepimiz bi olcu telasina dustuk hahahahaha
Eveet burdan cikan sonuc hemen herseye atlamiycqkmisiz nasil heyecanliyiz inanamiyorum :)))
Beslenme uzmanimdan geldim bravolari tebrikleri topladim vala 2 subattan beri 1 kilo qlmisim :)))
Herseyim iyi yolunda sorun yok cmtside jinekologumlangorusucez bakalim bebisim kac gr enson 140 grdi :))) artik boyunu olcemiyorlar sanirim tahminen soylerler her aya 4 cm gibi bi hesapla emin degilim ama atlamayalim hemen :))) ehuehue cook komikiz yaaa

Eyeszay ciim gobus belli olsun hatta hafif gogus dekoltesi diyorum daha bisey demem elbisen sole diz ustu olabilir ole olunca dahq sevimli oluyoz zira ben ole elbise giyince heekes ayy uyy demeye basliyor cunku alta da kalin koton corap vanilyq rengi pentide guzel coraplar var vee bir babet hafif makyaj duru bir yuzn olsun saclar dogal durabilir ama masa ile dogal dursun nasil ama :)))
Benimde bu aralar bir revizyona ihtiyacim vqr saniri

Bu arada esimle ben psikologa gitmeye karar verdik ikimizde de var da biraz gerci ben pek anlqm yuklemezdim ama sorunlari kabul edip degisiklige gidemiyoruz bide eskiye nazaran iletisimde sorunlar var ben uzulurum diye amlatmiyor galiba ondan neyse iste yesilkoy bakirkoy cvari bir psikolof terapist araiyoruzntqvsiyeniz varsa sevinirim )) durum vahim degil ama merak etmeyin amac konusmak zaten :))))

yaa beni niye çok geç çağırdılar acaba tetanoz aşısı için. ben 23. haftamı ne gitcem. bu arada bu sesleri nerde dinlediler sağlık ocağındamı oda? neyle dinliyorlar doppler zararlı diye biliorum.

doppler değil canım küçük bir dinleme aleti var onunla dinliyorlar benim aile hekimim eşim zaten zararlı bir şey olsa babası yaptırmazdı güzel kızımıza
tetanoz ben tek doz olucam doktorum öyle dedi daha önce kızımda 2 doz olmuştum o yüzden tek doz yeter dedi 20 haftalık olunca yaptır dedi

haklısın canım ama sabırlı olman lazımm bebegını dusun sınırlenince anne sınrlendıgı zaman karın kasları gerılıyomus ve bebk rahatsız oluyomuş bunu düşün canım tamam ıyı gunler kolay gelsın

ayni seyi ben de duydum,
ablamda da olmustu, doktoru soylemis ona da.

ben de cizgi falan yok henuzz

kiz mi geliyor ki acepp
olabilir...
kızlar ben pazartesi günü ne giyim:))) karnım bellimi olsun olmasınmı. benim aldığım kıyafetleri görenler koymuştum topiğe az çok bilirler tarzımı. bana bi öneri yapın yahu:))

cnm kesinlikle karnını belli eden kıyafetler giymelisin...

Eyeszay canım bence de karnını belli eden kıyafetler giyin.

O zaman kıyamaz seni üzmeye eşin, sonrada barışırsınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…