2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. 4+5 haftalık hamileyim. Dün keseyi gördük çok şükür, 8.7mm :) Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...

gözün aydın canım.inşallah en kısa zamanda kalp atışınıda duyarsınız...

kızlar dediğinizi yaptım aynı hastanede tekrar betama baktırdım 58 di 125 olmuştu 330 olmuş bugünde :)))

Pantolonunuzun düğmesini ilikleyemediğiniz ilk günden itibaren gebelik giysileri giymeye başlayabilirsiniz. Bol ve elastik beli varsa,normal kıyafetlerinizi de giyebilirsiniz.Dar kıyafetler bebeğinize zarar vermez ancak kilonuz arttıkça nefes alma güçlüğü ve halsizlik hissedebilirsiniz.

Göğüsleriniz büyüdükçe eski sütyenleriniz kullanılmaz hale gelir ve üzerinize iyi oturan, destekleyici bir sütyen gebelik sırasında son derece önemlidir.İç çamaşırlarınızda daima pamuklu ürünleri tercih edin.

Sıcak tutan (naylon gibi sentetik) kumaşlardan yapılmış giysiler gebelikte pek uygun olmaz. Çünkü metabolizmanıza bağlı olarak artık sıcağı eskisinden daha fazla hissedeceksiniz.Pamuklu kumaştan yapılmış hafif,esnek,bol giysiler en uygun seçimdir. Açık renkli, seyrek dokulu giysiler serin kalmanızı kolaylaştırır.Hava soğuduğunda kat kat giyinmek idealdir. Sıcak bastığında ya da kapalı yerlere girdiğinizde bazılarını çıkarır, dışarı çıktığınızda giyersiniz.

Tabanının iki katı yüksekliğinde topuğu olan ayakkabılar,sırtınız için tehlikeli olabilecek düz veya yüksek topuklu ayakkabılardan daha uygundur.Deri gibi doğal malzemeden yapılmış ayakkabılar,ayaklarınızın havasız kalmasını önleyecektir.:26:

canım bilgiler için teşekkürler...ben farklı bir soru sorucam.şu alttaki çizelgenin benzerini hazırlamıştım ama bir türlü uygulayamadım sen nerden ve nasıl yaptın?

canım bilgiler için teşekkürler...ben farklı bir soru sorucam.şu alttaki çizelgenin benzerini hazırlamıştım ama bir türlü uygulayamadım sen nerden ve nasıl yaptın?

canım ben baby gagadan yaptım google yazarsan cıkar taslagı .bebegın tahmını ogum tarıhını yazıosun taaslak rengını felan secıyorsun tamamlayınca bı adres cıkıcak uzunca bı adres tırnak ıcınde olanı alıp (http baslayan, numara ve kodlarla bıten) tickerfactory.com danda yapabılırsın
sonra bu kopyaladıgını bızım kadınlar kulubundekı kontrol panenlındekı cızelge yazan yere kopyala ve kaydete bas
olmassa yıne bana yaz ben yaparım senın adına ısterssen

çok şükür yaptım teşekkürler canım...ben bu sayfaya 2 gün girdim ama beceremedim.baby gaga sayfasına daha önce girdim .bi arkadaş tarif etmiş ama en son tırnak içindekini al dedinya işte o arkadaş resmi kopyala demiş.oyüzden bir türlü yapamamıştım..çok teşekkürler...

cnm rıca ederim cok guzel olmus nasıl gelıstıgıyle ılgılıdede bılgı verıo bu taslaak cok guzel senınkı benımkınden 2 guncuk daha buyuk

yarın öğleden sonra gidecez biz de doktora..bi türlü kafama göre bi dr bulamadım ben ya..seçme şansım da yok..yarın ilk defa gidecez bu doktora bakalım..inşaallah keseyi görebiliriz..

ben bu baby- gaga yı oğlumda kullanmıştım
ingilizcesi iyi olanlar için bi espirili bi de tibbi yazı yazan versiyonu var
ama bu haftalarda bebek küçük olduğundan sevmiyorum bu görüntüyü ben
biraz büyüsün bende yaparım
bu çizelgede ay atladığını görmek insanın çok hoşuna gidiyo

şimdi baktım da baby gaga da 9 hafta olduğunda 3. aya giriyo
demekki benim inşallah 10 günüm kalmış

yarın öğleden sonra gidecez biz de doktora..bi türlü kafama göre bi dr bulamadım ben ya..seçme şansım da yok..yarın ilk defa gidecez bu doktora bakalım..inşaallah keseyi görebiliriz..

iyi haberlerle gel inşallah
bebek küçük daha göremezsen de korkma emi

hbyrm hangi ildesin
belki bildiğimiz bi dr vardır
sana yardımcı olabiliriz

hbyrm hangi ildesin
sana yardımcı olabiliriz

adamel en buyuk senın bebıs gıdıyor sanırsam aramızda allah bızede nasıp etsın

**hbyrm hadı hayırlısı olsun bı kac dogum yapmıs arkadasına kısıye sor onlar yoneldırebılırler seni:90:

hbyrm hangi ildesin
sana yardımcı olabiliriz

canım ben mardindeyim (
çok fazla seçeneğim yok.burası zaten küçük bi yer..
12 aydır uğraştığımız için bi kaç doktora gittim..içime sinen kendimi rahat hissettiğim bi doktorum olsun istiyorum..

cnm rıca ederim cok guzel olmus nasıl gelıstıgıyle ılgılıdede bılgı verıo bu taslaak cok guzel senınkı benımkınden 2 guncuk daha buyuk

nasıl geliştiği ile ilgili bilgi derken? ay hafta ve boy sanırım değilmi?

aslında 6 güncük büyük ama geç döllendiği için minicik kaldı cuma günü dr. gittiğimde dr. pirinç tanesi kadar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…