2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım küçük falan demedi ama karından biraz daha küçük gözükür dedi canım zaten kesenin günde yaklaşık 1 mm büymesi lazım benim haftaiçi diğer doktorumla randevum var birde ona gideceğim bakalım kesemiz ne durumda olacak seninde gözün aydın canım

bilgem canım hamişmisnin diğer topikten okdum canım gözün aydın llah yavrunu sana bağışlasın kendine dikkat et

ben pek sevinemiyorum. içim rahat değil henüz. perşembe muayene olmustum 3.4 dü ölçtüğünde. c.tesi 6 falan olur dedi. bugun üstüden 2 gün geçti ama 4.6 ... bi 5 ölçtü bi 4.6 ölçtü. iyi dedi anlamadım salı 7 olmalıymıs. büyüme var bu iyi gittiğini gösterir dedi ama yeterice büyümemiş. olması gereken büyüklükte değil bir sorun varsa söyleyin dedim bi sorun yok simdilik salı tekrar bakalım dedi. :26:

Son düzenleme:
bilge nin sonucu ne çıktı acaba
yazmamış daha

neva_ gözün aydın canım

herkesin kesesi büyüsün bebekleri görünsün gümbür gümbür atsın kalpleri

keseleriyle beraber kocaman bi kanguru ailesi olalım

hayırlısıyla önce şu ilk 13 haftayı sonra da 9 aylıklarımızı tamamlayalım inşallah

amin adamel saglıcakla gecsın gunlerımız hepımızın kucagımıza alalım meleklerımızı.allah hamıle kalamayanlarada bu duyguları yasatsın

meraba arkadaslar bende inş 2011 ağstos annesi olacagım kesin sonucu dün öğrendim ama hala soktayım cok istiyodum bebegimin olmasını ama simdi içimde bi canlı olması tuhaf geliyo beta degerim 320 cıktı daha doktora gitmedim haftaya gidicem inş. bu ilk deneyimim güzel ve sağlıklı hamilelikler gecirdikten sonra bebeklerimizi kucaklarız inş.

hoşgeldin canım tebrik ederim.

canım bilge hamile başka bir topiğe yazmış oradan okudum

canım ben keseyı 4 hafta 2 gunlukken gormustum alttan bakmıstı dr sagda kucucuk bır noktacıktı sımdı pazartesı gıdıcez kalp atısları ıcın cok heyecanlıyım

oo baya erken görmüşsün canım ama işte alttan bakılınca gözüküyo inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

canım kötü düşünma bu sefer benim iiçim rahat bişey olmayacakmış gibi geliyo benim ilk gebeliğimde kese 9 mm di 10 gün son ra tekrar gitmiştim 20 mm olması gerekirken 10 mm di zaten sonra kanamam başladı ve düştü meleğim canım sende bu kadar çok takma kafana herşey olacağına varır sen içini rahat tut

oo baya erken görmüşsün canım ama işte alttan bakılınca gözüküyo inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

evet cnm benım adetım cok duzenlıdır ıkı gun gecınce test yaptık hafıf sılık cızgı cıkınca hemen kan verdık kandada onaylanınca doktora gıttık hemen vıtamındır sudur budur baslamak ıcın
doktorda goremeyebılırız dedı ama alttan bakınca sakkandanak cıktı karsımıza fıstık doktorun agzından fıstık burdda dedı bakalım ama tabı yurtdısında yasadıgımdan acaba fıstık onlardada kkız anlamınamı gelıyordur bılmıyorum :) allahtan hayırlısını dılıyorum

pazartesı gıdıcez kalp atısları ıcın
sen keseyı gormedın dımı henuz artık toptan gorursun ınsallah :)
masallah hepımızee

ben de ilk bebeğimi kaybettim. 2 gündür biraz gergindim. bugun kesenin büyüdüğünü gördüm ya içim rahatladı. daha rahatım artık.

canım bilge hamile başka bir topiğe yazmış oradan okudum

ooo gözü aydın buraya da yazar herhalde
tebrikler

tebrikler canım hoşgeldin

progestan dan mı bilmem bi uyku var ki bende hiç başım kalkmıyo yastıktan

bizde bugün gördük canım kesemizi 2mm cik bir elma çekirdeği :)
hafta içi diğer doktorumada gideceğim her iki doktoru karşılaştırmak için bakalım kesemiz büyümüş olacak mı

bizde bugün gördük canım kesemizi 2mm cik bir elma çekirdeği :)
hafta içi diğer doktorumada gideceğim her iki doktoru karşılaştırmak için bakalım kesemiz büyümüş olacak mı

yerim onu ben:) buyucek tabıkı annesi allahıma emanetler hepsi.evet ıkı dr a gıtmek her zaman yararlı dıye dusunuyorum hemde her konuda butun dr lar bırıbırınden farklı yorumlayabılıyorlar olayları.bırınden bırını secersın sonradan.

sizlerle ilgili son gelişmeleri kaydediyorum ama kaçırıdğım varsa bana haber verin
nur_aygul seni ekledim gerçi burda yazını göremedim topiğe de gel sadece listeye eklenme

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. 4+5 haftalık hamileyim. Dün keseyi gördük çok şükür, 8.7mm :) Hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…