canım alttan muayene etti.bi daha ki sefere üstten dedi..bu arada benim 5 gün geç döllendiği için şuan satım 5 kasım gibi.senle aynı gibi oluyoruz....
evet canım aynıyız benimkide 5 kasım sen ne güzel kalp atışlarını bile duydun ben daha doktora bile gitmedim gitsemde alttan baktırmıyorum gözükmez şimdi moralim bozulur 7 haftalık olunca gideceğim inşallah
bende önümüzdeki hafta gidiyodum diyodum 5 haftalık oluyo alttan muayene diyosa haftasonuna gidiyim ben.
alttan muayeneden korkuyorum
canım çok sevindim darısı bizlerin başına
ben daha hastane bakıyorum yaa istediğim gibi bulamadım(
canım ben 2 kez bebek kaybettiğim için.çok sıkı takipteyim....dr. bi dahakine ocağın ilk haftasına gelirsin dedi.ben 27 aralığa aldım randevuyu...
canım sen nerde oturuyorsun?
canım ben istanbulda anadolu yakasındayım
ilk doğumumu göztepe şafak hastanesinde yapmıştım çok memnun kalmıştım 1500 liraydı ücreti. şimdi sordum 3000 olmuş çok para yani
kozyatağı central hospitalle delta hospital arasında kaldım şimdi
sen nerdesin canım?
cnm tercihlerde mi her yeri falan yazmadn. Geneli çıkı çünküm. Ne se hayırlı olsun. Bi arkadaşın antep merkeze çıktı da. okul öncesi.
Nasip. Belkm bidahakine daha i i olucaktır.
cnm tercihlerde mi her yeri falan yazmadn. Geneli çıkı çünküm. Ne se hayırlı olsun. Bi arkadaşın antep merkeze çıktı da. okul öncesi.
Nasip. Belkm bidahakine daha i i olucaktır.
bende 2 kez kaybettim canım ama bunda bilmiyorum pirpirikli değilim allah neyi nasip ettiyse öyle olsun
canım ne sebeple kaybettin bilmiyoum ama benim ilki dış gebelikti.oyüzden erken teşhis etmeliydik...
evet canım herkesin çıktı lanet olsun ki doğu güneydoğu herkes çıktı bizim gibi antalya ankara çorum yazanlar kaldı allah kahretsin böyle düzeni
canım senin branşında okul öncesiydi değil mi?
evet canım okul öncesi ama işte gitmek istediğim il antalya malesef kontenjan açmıyo 14 kişi aldı içinden 3 tanesi okul öncesi koca türkiyede 3 kişi o 3 kişiden biride ben olamadım((( çok kötüyüm tüm umutlarım yıkıldı
bu kadar üzülme canım sonunda ölüm yok ya.allah korusun ya.bende çocuk gelişim ve okul öncesi öğretmeniyim.daha önce sınavlara girmiyordum ilkkez bu sene girdim yazın başvurdum ama iptal oldu.2.sinde başvuramadım bile ama takmıyorum hiç....
canım 125 değeri ortalama 3 haftalık görülüyor..ama sen aynı yere ve aynı saatlerde yaptır mümkün olduğunca değerler değişebilir.2günde 2 kat artması gerek.bugün yaptırdıysan mesela pazar 250 olması gerek ortalama ..salı 500 gibi....
canım nasıl takmayım urfada en ücra köşesinde öğretmenim eşim antalyada zaten 2 aylık ewliyken geldim bu iğrenç yere eşimin yanına gidemedim yine ve hamileyim ben ağlamayayımda kim ağlasın
öyle yapıcam pazar günü tekrar yaptırıcam muhtemelen benim geç döllenme olmuşş olabilirmi?
canım son adet tarihin kaçtı? benim 5gün geç döllenme olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?