3.kişi geldi
2011 ağustos annesiyim inşallah allah kızmet ederse
2.bebeğim olacak benimde bir kızım var 6 yaşının içinde regl günüm bugündü yani 28 kasım dün hcg değerim 122 çıktı hayırlısı olur inşallah hakkımızda
ben de 2010 agustos annesiyim,insallah cok guzel bir hamilelik donemi gecirir 2011 anneleri ve saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini :)
canım,inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve yavruna kavuşursun.tebrikler...
canım liste yapmak istediğinde yardım istersen, bana ulaşırsın olurmu..
hoşgeldiniz 2011 ağustos anneleri.şimdilik 2 kişi var ama 1 haftaya kadar dolup taşar sanırım burası.burda çok güzel paylaşımlar yapmanızı ve sorunsuz bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.bu güzel günlerinizi doya doya yaşayın ve sağsalim bebeklerinize kavuşun inş.tüm arkadaşlarım adına konuşuyorum biz 2010 ağustos anneleri olarak her türlü sorunuza açığız.tebrik ederim.
merhaba. ben de 2011 ağustos annesiyim. bu akşam öğrendim ve halen şaşkınım. sürpriz oldu. hormon seviyesini merak ediyorum ama haftasonuna denk geldik malesef. pazartesi gününü heyecanla bekliyorum. hadi hayırlısı bakalım. :97:
benim de 2. bebeğim olacak inşallah. 2,5 yaşında bir oğlum var. ama çok tecrübesiz hissediyorum kendimi, halen biraz şaşkınım, bu yüzden olsa gerek.
herkese hayırlı olsun inş...
ben de 2010 agustos annesiyim,insallah cok guzel bir hamilelik donemi gecirir 2011 anneleri ve saglıkla alırlar kucaklarına bebeklerini :)
teşekkürler
kızlar ben şimDiDen kabız olmaya başlaDım ıkınmaktan afeDersiniz sanki bebek kopup giDecek gibi geliyor
kızlar bende geldım ınsallah 2011 agustos ayı annesı olcam 26 kasımdı beklenmyen adet tarıhım ve 26 sında test yaptım cıft cızgıyı gordum cok guzel bır duyguymus ama bır taraftan korku ıcındeyım ben agustos ayında kımyasal gebelık yasadım cunku o yuzden cok korkuyorum ınsallah bu sefer saglıklı sekılde dogar bebısım
ne kadar güzel duygular bunlar geçen sene bu zamanlar sizlerin hissettiklerini biz yaşadık... Allah sizlerede sorunsuz sağlıklı sıhhatli yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin...
3.kişi geldi
2011 ağustos annesiyim inşallah allah kızmet ederse
2.bebeğim olacak benimde bir kızım var 6 yaşının içinde regl günüm bugündü yani 28 kasım dün hcg değerim 122 çıktı hayırlısı olur inşallah hakkımızda
herkesın 2. bebegımı kızlar benım ılk kendımı yanlız ve tecrubesız hıssettım
canım 4 kişiyiz daha
buraları bi dolsun ikinci hamileliği olanlar azınlık olacaktır
oohhh beee nihayett
hoşgeldinnnnn
hadi hayırlısı olsun
teşekkür ederim hoşbuldumberaber çok eğlenceli ve kolay gececek şu 9 ay inşallah.
beta hcg 3850 çıktı ve 5. hafta.. biraz yüksek gibi geldi bana, sizce?
ayy ne güzel bi sonuç
temmuz sonu olur doğum
sanırım bizlerin ki temmuz sonuna denk gelecek hep
benim ki sezeryan zaten kesin temmuz sonu alır
senin de erken döllenme olmuştur yada ikiz dermişimmvar mı aile de
aynen canım benimde temmuz sonu olur sezeryan olacak çünkü
benim hcg 4+1 iken 122 çıktı benimki çok düşük o zaman panik oldum bak şimdi
benimde 4 haftalıkken 124 çıktı
korkma normal bence
10 gün sonra falan gideyim diyorum dr a bulabilirsem tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?