• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ücret ne kadar alıyorlar peki yaptıralım artık bidaki aşısını.Şimdikini mecburen annemlerin orda yaptırıcam olursa.Ordada devlet hastahanesi var sadece.Çok ters denkgeldi eşim göreve gitti yok 15 gün burdavar bir sürü özel hastahane ama yarın gidicem için yaptıramam burda.Çok saolun arkadaşlar yine biz yapılmıyor zannediyorduk yoksa sağlık ocağı falan uğraşmayız bitek aşı için gidiyorduk birde.

selam kızlaarrr:10:

gecemeleğim bız ozel saglık sıgortasıyla gıdıyoruz oyuzden ne kadardır bılmıyorum bence bı sor ara hastaneyı.

bıde aglık ocagına kayıt fılan yaptırmana gerek varmı bılmıyorum ben hıc kayıt fılan yaptırmadım ama her ay arıyolar asısını yaptırdınızmı dıye yazıyolarmıs galıba istersen saglık ocagınada bı sor canım

Ücret ne kadar alıyorlar peki yaptıralım artık bidaki aşısını.Şimdikini mecburen annemlerin orda yaptırıcam olursa.Ordada devlet hastahanesi var sadece.Çok ters denkgeldi eşim göreve gitti yok 15 gün burdavar bir sürü özel hastahane ama yarın gidicem için yaptıramam burda.Çok saolun arkadaşlar yine biz yapılmıyor zannediyorduk yoksa sağlık ocağı falan uğraşmayız bitek aşı için gidiyorduk birde.

Aşı için ücret almıyorlar canım ya,aşıları devlet karşıladığı için,sadece özel aşılar,yani rutin aşı programında olmayan aşılar ücretli,biz hiç ödeme yapmadık

Aşı için ücret almıyorlar canım ya,yani devlet aşıları karşılıyor,sadece aşılama programında olmayan özel aşılar için ücret alıyorlar,biz kaç defa yaptırdık ve hiç ödeme yapmadık

ay iki kez yazmışım:1::1:,
Biz de azı dişi çıkarıyoruzzzzzzzzzz:18::18::18::18:,huzursuzluk had safhada,salyalar akıyor,ateş....hepsi var.Allah yardımcımız olsun

Kizlar benim minikte dizlerinin ustunde emeklemiyo,komanda gibi surunuyo:) birde bu aralar surekli yurumek istiyo,illa ellerimden tutun yurutun diyo.yapiyoruz ama yeter yani:) nezaman kendi basina yuruyecek pasa torunlari yahu:)

Selam herkese:10::10:
Kızlar bebeğine salıncak alan var mı?Benim kız hiçbi:8:r şekilde sallattırmıyo kendini,kendi kendine de çok zor uyuyor,salıncağı seviyor parkta ve bazen parkta uyukluyor:)o yüzden eve alalım istiyorum,kullandığınız bir marka var mı?önerilere açığız

Kızlar bebeğine salıncak alan var mı?Benim kız hiçbi:8:r şekilde sallattırmıyo kendini,kendi kendine de çok zor uyuyor,salıncağı seviyor parkta ve bazen parkta uyukluyor:)o yüzden eve alalım istiyorum,kullandığınız bir marka var mı?önerilere açığız

Canım benim kide parkta salıncaktan inince çok ağlıyodu,önümz kış salıncak alıyımda evde sallansın dedim ama nerdeee...En fazla 5 dk biniyo....Hala parkta salıncaktan inince kıyamet kopuyo:(

gözdem seni burda buldum sonunda cnm bana msn adresin varsa verirmisin

Canım benim kide parkta salıncaktan inince çok ağlıyodu,önümz kış salıncak alıyımda evde sallansın dedim ama nerdeee...En fazla 5 dk biniyo....Hala parkta salıncaktan inince kıyamet kopuyo:(

Bizimki de parktan ayrılmak istemiyor,kışın ne yapıcaz bakalım,ben uyutmak için ii olabilir diye düşünmüştüm,bakalım haftasonu bakıcaz artık.

özel msj kutun dolu old için yazamadım o yüzden msn istedim mağlum çok sık rahatsız eder oldum seni ne olur kusura bakma tecrübelisiniz diye yazıyorum

Selam kızlar,
Kızımın alt azı dişleri çıkıyor ve 3 gündür ishal,günde 7-8 kez kaka yapıyor,bişey de yemiyor nasıl yapıyor anlamadım.Yüzü kaşık kadar kaldı,diş çıkarırken daha önce de olmuştu ama acaba doktora götürsem mi?ateşi yok,yani mikrobik bişey gibi durmuyor,aynı sorunu yaşayan var mı):18::18:

Selam güzel anneler:10::10:
Herkesler nerde?Bebişlerden mi fırsat bulamıyorsunuz?işler güçler mi?
Kızımın ishali geçmeyince doktora götürdüm yavruşta inek sütü allerjisi varmış meğer:50::50:Kan tahlili,idrar kaka derken 3 gündür hastanelerdeyiz:37::37:,ne zormuş bebişten idrar almak.
Neticede inek sütü vermeyi bıraktık ve ishal geçti,azılar çıktı çok şükür de yavruş rahat bir uyku uyudu,geceleri gazdan uyanıyordu.bizde durumlar böle,öptük bebişleri:16::16:

selam güzel anneler:10::10:
Herkesler nerde?bebişlerden mi fırsat bulamıyorsunuz?işler güçler mi?
Kızımın ishali geçmeyince doktora götürdüm yavruşta inek sütü allerjisi varmış meğer:50::50:kan tahlili,idrar kaka derken 3 gündür hastanelerdeyiz:37::37:,ne zormuş bebişten idrar almak.
Neticede inek sütü vermeyi bıraktık ve ishal geçti,azılar çıktı çok şükür de yavruş rahat bir uyku uyudu,geceleri gazdan uyanıyordu.bizde durumlar böle,öptük bebişleri:16::16:

bizdede inek sütü alerjisi var
bizde inek sütü irinlerini kestik
sen neler veriyosun onun yerine?
Bizdede gece uykuları kalmamıştı kesmemle gece uykularımız başladı

Benim kızım aptamil alıyor doğduğundan beri,geceleri aptamil 4 veriyorum,inek sütünü zaten bir öğün öğle uykusundan önce veriyordum,onu kestik,doktorumuz 10 gün inek sütü verme sonra az az kahvaltısına katarak tekrar dene dedi.Yani bir tatlı kaşığıyla başlayıp,bir çorba kaşığı....şeklinde artırarak denicez,tekrar aynı şeyi yaşarsak doktorumuz o zaman besin önerilerinde bulunacakmış bakalım.Onun dışında yoğurt,peynir bunlara devam,kesmedik.Benim kızım da son 3-4 gündür gece uyumaya başladı,yavrucuk kıvranıyordu resmen

Benim kızım aptamil alıyor doğduğundan beri,geceleri aptamil 4 veriyorum,inek sütünü zaten bir öğün öğle uykusundan önce veriyordum,onu kestik,doktorumuz 10 gün inek sütü verme sonra az az kahvaltısına katarak tekrar dene dedi.Yani bir tatlı kaşığıyla başlayıp,bir çorba kaşığı....şeklinde artırarak denicez,tekrar aynı şeyi yaşarsak doktorumuz o zaman besin önerilerinde bulunacakmış bakalım.Onun dışında yoğurt,peynir bunlara devam,kesmedik.Benim kızım da son 3-4 gündür gece uyumaya başladı,yavrucuk kıvranıyordu resmen

nası yaa bizim dr herşeyi keselim inek ürünleri ile ilgili dedi
inek sütüne alerjisi var sonuçta nasıl önerdiki tekrar azar azarda olsa
ben keçi peyniri ve tereyağı kullanıyorum sütünüde sipariş verdim bi yoğurt bulamadım onuda restaurantlardan manda yoğurdu satan yerlerden temin edicem
vücuda 2 yaşına kadar unutturabiliriz sonra tekrar başlayacaz dedi bizim dr umuz.
bizde ishalvari bişi yoktu ama sadece gece uykularımız sorunlu idi

nası yaa bizim dr herşeyi keselim inek ürünleri ile ilgili dedi
inek sütüne alerjisi var sonuçta nasıl önerdiki tekrar azar azarda olsa
ben keçi peyniri ve tereyağı kullanıyorum sütünüde sipariş verdim bi yoğurt bulamadım onuda restaurantlardan manda yoğurdu satan yerlerden temin edicem
vücuda 2 yaşına kadar unutturabiliriz sonra tekrar başlayacaz dedi bizim dr umuz.
bizde ishalvari bişi yoktu ama sadece gece uykularımız sorunlu idi

İnek sütü allerjisi diye tam tanı koyulmadı ki,bunun için deri testi falan yapmak gerekiyormuş,hem de inek sütü proteinine allerjisi olsa doğduğundan beri inek sütünden yapılan aptamil alıyor,doktor bu durum laktoz intoleransına benziyor ama o bile olmayabilir bir ishal geçirmiş ve barsak düzeni bozulduğu için sindirimi de bozulmuş olabilir dedi,ara verip tekrar bakıcaz buna rağmen şikayetler devam ederse ve gene ishal olursa ya da gaz sancısı bu sefer gene peynir ve yoğurdu kesmeden sadece laktozsuz mamaya geçicez ,yoğurt ve peyniri niye kestin ki,bu çok ciddi allerjilerde kesiliyor,laktoz intoleransı olanlar bile yoğurt tüketiyor,çocuğu bundan mahrum bırakmak doğru gelmiyor bana,ama tam bir inek sütü allerjisi tanısı koyulursa kesiyormuşsun ve bu kişilerde keçi ya da manda yoğurdu,sütü bile allerjik olabiliyormuş,o zaman soya bazlı beslenme öneriliyormuş,
Benim kızım zaten aşırı gazlı bir çocuk 1.ayından bu yana,biz hala buğday,mercimek,nohut,fasulye bunları veremiyoruz bir de sütten yoksun kalırsa çok üzülürüm,hayırlısı bakalım

merhaba arkidişlerr

inek sütünden bahsetnmişsiniz, benim kzıım ne inek nede keçi sütü içiyor, içmiyor eskiden yoğurt yerdi onuda yemiyor 2 aydır, ve peynirde ağzına koymuyor hatta kahvaltı yapmıyor yani kahvaltılık hiç bişey yemiyor, aytlardır kilo almıyor zaten, bide 2 haftadır bakıcıya gidiyor ben işe başladığım için memeyide eskisi gibi ememiyor biraz ağrasifleşti, ay bide herşeye ağlıyor, örneğin kanepeye çıkmak istiyor yapamıyınaca çığlık çığlığa ağlıyor, istediği bişeyi yapmayınca kendini yere atıp ağlıyor :37:

Back