cnm aralarda hiç emzirmiyomusun yada devam sütü sadece bu kadarmı?
benim kızım uykuya geçerken 60 yada 90 meyveden sonra yiyip uyuyo öylede denesene
benim sütüm olmadı malesef 2 ay emzirebildim, mama ile devam ettik..bebekliğinden beri mamayı pek sevemedi kızım, severek içmiyor.
Sabah kalkınca 1 kase kahvaltıyı yedikten sonra doğal olarak üstüne mama içmiyor tekrar.
Uyuyor ve uyandıktan sonra meyve yiyor.Meyveden sonra eğer mama verirsem öğlen çorbasını içmez..12 gibi 1 kase çorba içtikten sonra tekrar uyuyor ve tabi tok olduğu için yine mama içmiyor. uyandıktan sonra saat 15 gibi 1 kase yoğurt yiyor ve akşamüstü uyumadan önce 120 cc mama yapıyorum, onu bazen içiyor bazen içmek istemiyor bende içmediği mamanın içine bisküvi ezip kaşıkla yediriyorum..
Akşam 9 a kadar tok oluyor, sonra 1 kase pirinç unu muhallebisini yedikten sonra uyuyor. Aslında bence bunlar yeterli, yalnız benim kızım gece uyandığında mama içmek istemiyor, sanırım sorun burda.. yani sabaha kadar mama içmiyor, sabah kahvaltısını yiyor.
slm eskıden buranın takıpcısıydım am sımdı herkes face de arada burayada ugramak lazım hamıle oldugumu ılk burda paylasmıstım... benım kızım da 7bucuk aylık ve 6500 kılo dr bı sorun yok dedı tahlıller falan yapıldı basta cok kafama takıyodum ama artık alıstım sanırım yapısı boyle ıstahsız bı bebek anne sütünü uykudayken alıyo ek gıdaya gectık allah hepımızın bebeklerını korusun merak ettıgınız bısey varsa sorabılırsınız :)
Evet canım belki de gece beslenmediği için kilo almıyor fazla,çünkü beslenip uyumak kilo aldırıyor bebeklere,farklı markaların devam sütlerini deneyebilirsin,ya da kaşık mamalarını biberondan içecek kıvamda yapıp deneyebilirsin belki öyle içer
Benim kızımın menüsü şöyle;
Sabah 8' de kahvaltı (120 cc devam maması içine tahıllı ballı kahvaltı maması,peynir,pekmez,yumurta sarısı ekliyorum)
11 gibi meyve suyu veya püresi
12.30' da çorbası ( sebze, tarhana,mercimek,vb)
15.30' da bir kase evde mayalanmış yoğurt
18.00'de 120 cc devam maması (ama devam mamasını içmek istemiyor bugünlerde, ben de içmezse içinde bisküvi ezerek kaşıkla yediriyorum)
22.00' de pirinç unu muhallebisi yedikten sonra uyuyor.
Gece sıkı sık uyanıyo ama mama verdiğimde içmiyor, ben de su veriyorum ama her zaman onu da içmiyor..
Bizim menümüz böyle ama kızım yine de sadece 6.5 kilo, acaba eksik mi kalıyo bişeyler..??
benim sütüm olmadı malesef 2 ay emzirebildim, mama ile devam ettik..bebekliğinden beri mamayı pek sevemedi kızım, severek içmiyor.
Sabah kalkınca 1 kase kahvaltıyı yedikten sonra doğal olarak üstüne mama içmiyor tekrar.
Uyuyor ve uyandıktan sonra meyve yiyor.Meyveden sonra eğer mama verirsem öğlen çorbasını içmez..12 gibi 1 kase çorba içtikten sonra tekrar uyuyor ve tabi tok olduğu için yine mama içmiyor. uyandıktan sonra saat 15 gibi 1 kase yoğurt yiyor ve akşamüstü uyumadan önce 120 cc mama yapıyorum, onu bazen içiyor bazen içmek istemiyor bende içmediği mamanın içine bisküvi ezip kaşıkla yediriyorum..
Akşam 9 a kadar tok oluyor, sonra 1 kase pirinç unu muhallebisini yedikten sonra uyuyor. Aslında bence bunlar yeterli, yalnız benim kızım gece uyandığında mama içmek istemiyor, sanırım sorun burda.. yani sabaha kadar mama içmiyor, sabah kahvaltısını yiyor.
kızlar bebişlerinize ne marka ateş ölçer kullanıyosunuz ve memnunmusunuz?benim kızımın iki gündür ateşi var koltukaltından ölçerken çok zorlanıyorum durmuyo.dijital bişey almak istiyorum ne önerirsiniz? dişeride çıkmıyo sanırım enfeksiyonel bi durum var.sizin bebişlerin dişleri çıktımı?
cnm face gruplar kapalı malesef artık alılar yok sanırımFace de hangi gruplarda toplanılıyor acaba, grup ismi verebilir misiniz, ben de katılmak isterim..Teşekkürler..
kızlar bebişlerinize ne marka ateş ölçer kullanıyosunuz ve memnunmusunuz?benim kızımın iki gündür ateşi var koltukaltından ölçerken çok zorlanıyorum durmuyo.dijital bişey almak istiyorum ne önerirsiniz? dişeride çıkmıyo sanırım enfeksiyonel bi durum var.sizin bebişlerin dişleri çıktımı?
kızım artık sebze çorbası içmek istemiyor..
yerine geçebilecek ne yapmak lazım ?
Benim kızımın menüsü şöyle;
Sabah 8' de kahvaltı (120 cc devam maması içine tahıllı ballı kahvaltı maması,peynir,pekmez,yumurta sarısı ekliyorum)
11 gibi meyve suyu veya püresi
12.30' da çorbası ( sebze, tarhana,mercimek,vb)
15.30' da bir kase evde mayalanmış yoğurt
18.00'de 120 cc devam maması (ama devam mamasını içmek istemiyor bugünlerde, ben de içmezse içinde bisküvi ezerek kaşıkla yediriyorum)
22.00' de pirinç unu muhallebisi yedikten sonra uyuyor.
Gece sıkı sık uyanıyo ama mama verdiğimde içmiyor, ben de su veriyorum ama her zaman onu da içmiyor..
Bizim menümüz böyle ama kızım yine de sadece 6.5 kilo, acaba eksik mi kalıyo bişeyler..??
Face de hangi gruplarda toplanılıyor acaba, grup ismi verebilir misiniz, ben de katılmak isterim..Teşekkürler..
sebze çorbası yerine diğer çorbalardan verebililirsin eğer onları da reddetmezse(tarhana,mercimek,şehriye,pirinç çorbası gibi)sebzeleri de haşlayarak suyunu ve püresini diğer menülerine katabilirsin azar azar,vitaminlerini alması açısından.bildikli veledler uğraştırıyorlar bizi ah ahhh
bebişlerinize kıyma başladınızmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?