benimde aynı sorun var kakası doğduğundan beri yeşil yapıyor.Herkez üşütmedendir dedi doktora sorduk üşütme falan deil ama geçerolur böyle dedi.Kızım oldu 3 aylık ama hala aynı
Bende gittim ama yapamıyorum doğumdan sonra 13 kilo aldım canım çok sıkılıyor kk da 60. 70 arası kilo verenlerin topigine bak istersen
Benimkinin çok şükür öksürüğü yok.Ama bende hergun yatağını temizliyorum.Sçları dökülüyor kuzucuğumun sizinkilerininde varmı böyle sorunu
ya benimkinin de 1 haftadır acayip saçları dökülüyor..bi üzülüyorum ki nasıl güzel saçları vardı kel kalcak bu gidişleee
benim bebegimede aynısı olmuştu çünkü,yeşil yosun yeşili gibi oluyo kakası dimi..tüm tahlilleri yaptırdım hiçbişey çıkmadı, aile doktorumuz bu şekilde masaj yap dedi ve gerçekten işe yaradı,sarıya döndü kakası.. gegregi batmasıda şu sebepten oluyo, bebegin oturur pozisyonda cok tutulması,yada kucakta taşınan kangurular var içine koyuyosun bebegi..önüne baglıyosun..oda cok zararlı onlarda kuyruk sokumuna baskı yapıyo.. bu gibi şeyler..
Cevabın için tşk ederim .buraya yazdıktan sonra kızım ateşlendi doktora gittik.ateşi 38.3 tü.kan ve idrar tahlili istedi doktor .idrar tahlilini veremedik çok zor takılanpoşet yerinden çıkıp durdu.kanında lökosit yüksek çıktı bir de kansızlık var biraz.doktora gitmeden önce yarım fitil vermiştim ateşi düştü neyseki ama bugün tekrar gidecezdoktor yarın tekrar getirin dedi.ben de hastayım benden mi geçti üşüttümü anlamadım.iki. iyileşir kızım..ddoktor bir de kandamlası yazacak.
Cevabın için tşk ederim .buraya yazdıktan sonra kızım ateşlendi doktora gittik.ateşi 38.3 tü.kan ve idrar tahlili istedi doktor .idrar tahlilini veremedik çok zor takılanpoşet yerinden çıkıp durdu.kanında lökosit yüksek çıktı bir de kansızlık var biraz.doktora gitmeden önce yarım fitil vermiştim ateşi düştü neyseki ama bugün tekrar gidecezdoktor yarın tekrar getirin dedi.ben de hastayım benden mi geçti üşüttümü anlamadım.iki. iyileşir kızım..ddoktor bir de kandamlası yazacak.
evet bi havlunun altına girip iyce içine cekmekte acıyor nefesi falan... ama bebege nasıl olur bilmiyorum feyza...Birde ben büyükler grip oldugunda eczanelerde satılan bügüseptil var onu sıcak suya döküp odanın kapısını kapatirdim burnunuza iyice temizlerseniz oncesinde harika oluyor gribin birinci ilacı bence paylastikca insanın aklına geliyor unutmustum
Çok geçmiş olsun canım
Bayanlar meleklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım gündüz 1 saat uyuyo yada uyumuyo uykusuz kalıyo gibi geliyo bana
doğumdan sonra 13 kilo mu aldın? nasıl başardın bunu yaaa..emzirmiyor musun?
Çok geçmiş olsun canım
Bayanlar meleklerinizin gündüz uykusu nasıl benim kızım gündüz 1 saat uyuyo yada uyumuyo uykusuz kalıyo gibi geliyo bana
evet bi havlunun altına girip iyce içine cekmekte acıyor nefesi falan... ama bebege nasıl olur bilmiyorum feyza...
kendime yapsaydım keşke, ama deidğin gibi paylaşılmayınca untuuluyor...
benimki dün gündüz cok uydu, gece sabahladık, bazende gece emip uyuyor hemen yarım saat sürmeden...tam oturmadı uyku düzeni yani Eylül...
gündüz uytmayayım desem düzene girse diye insan kıyamıyor ki uykusuz bırakmaya
evet bi havlunun altına girip iyce içine cekmekte acıyor nefesi falan... ama bebege nasıl olur bilmiyorum feyza...
kendime yapsaydım keşke, ama deidğin gibi paylaşılmayınca untuuluyor...
benimki dün gündüz cok uydu, gece sabahladık, bazende gece emip uyuyor hemen yarım saat sürmeden...tam oturmadı uyku düzeni yani Eylül...
Ben uyurken hep dizimde sallıyorum bırakırsam uyanıyor salladikcauykusaati uzuyor
benimde uyku düzeni hiç yok gece 2 den3den uyutamıyorum gündüzleride uyuyo ama sallarda bırakmazsam
bıraktım anda kalkıyo
Evet insan kıyamıyo ama gündüz uyutmak yerine spor yapın biraz konuşmaya başladıysa oyalayın iyice yorulsun o zaman çok daha iyi uyuyo
gündüzleri benim meleğimde öyle şuan sallıyorum mecela bıraksam anında uyanır
bizimde ilk başlarda öyleydi baya yorduktan sonra uyuttum geceleri 1 2 kere şimdi oturdu uyku düzeni 8 9 dedinmi uyuyo sabaha kadar
slm kızlar bıraz hareketlenmısımı ne burası masallah nazr degömesın eskıden ne kalabalıktı ee nasılsınız kızlar yenı arkadaslar var bebklerınız nasıl benımkı uyuyo sımdı uyku duzenımız olustu 15 gündür nıhayet sanırım 4 aydan sonra oturuyo tam benımkı seslı seslı guluyo artık kahkahayı basıyo konusunca benıde tanıyo odadan cıkamıyorum hemen aglıyo sızınkıler nasıl ?
evet canım hareketlenmeye başladı.benim yavrumda gündüz ayaklarımda sallaya sallaya yarım saat zor uyuyor.geceleride 11-12 gibi uyuyor.sabah 7 de ayakta.gece bir iki defa emmeye kalkıyor.ama dediğin gibi beni tuvalete bile salmıyo.hemen ağlıyo.birde 4-5 gündür uyanırken ağlayarak uyanıyor.hemde çığlık çığlığa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?