merhaba ağustos anneleri, bende 1-2 gün farkla eylül annesiyim, ama forumda eylül anneleri pek uğramıyor sanırım..bende size katılayım dedim..
Oğlumun adı deniz 3 ay 1 haftalık... Sürekli öksüürk problemi var 1 haftadır..doktora götürdüm pedütus şurup verdi 5 gün kullandım gecmedi bugun sağlık ocagına götürdüm antibiyotik sulcid ve asist verdi.. Antibiyotik kullanımında kararsızım... Asist i kullanayım diyorum..
Siz de oldu mu kuru öksürük problemi, cigerleri temizmiş doktorumuzun deidğine göre, nasıl gecer bu öksürük
gegregi batıyo cnm.. banyo yaptır güzelce.. sonra bebek yagıyla masaj yap tüm vücuduna..ve yüz üstü çevir bebegi,kollarını ve bacaklarını capraz şekilde birbirine yavaşca birleştirmeye çalış bunu bebegi yüz üstü çevirip yani yapcaksn cnm unutma,sırt üstü degil... bunu 1 2 sefer duştan sonra yaparsan o kaka rengi düzelecektir.. eminim
Merhaba ağustos anneleri, bende 1-2 gün farkla Eylül annesiyim, ama forumda eylül anneleri pek uğramıyor sanırım..bende size katılayım dedim..
oğlumun adı Deniz 3 ay 1 haftalık... sürekli öksüürk problemi var 1 haftadır..doktora götürdüm PEDÜTUS şurup verdi 5 gün kullandım gecmedi bugun sağlık ocagına götürdüm antibiyotik SULCİD ve ASİST verdi.. antibiyotik kullanımında kararsızım... ASİSt i kullanayım diyorum..
Sİz de oldu mu kuru öksürük problemi, cigerleri temizmiş doktorumuzun deidğine göre, nasıl gecer bu öksürük
Benimkinin çok şükür öksürüğü yok.Ama bende hergun yatağını temizliyorum.Sçları dökülüyor kuzucuğumun sizinkilerininde varmı böyle sorunu
Peteklerin üstüne ıslak havlu yada tasın içinde su koymayı denedinizmi sabah öksürüğünün nedeni kuruluk diye biliyorum odadaki nemi arttırırsanız düzelebilir ilaç kullanmak yerine denemek lazım.geçmiş olsun
Oksuruk icin her gece birkaç saat buhar makinası çalıştırmak iyi gelebilir ben daha hiç yeşil kakasina ratlamadim
Yava yavaş hareketlendik ne güzel:) Sabah uyanır uyanmaz ilk işim bebeğin yattığı , üzerine örtüğüm örtüleri teker teker çırmak.Toz öksürüğü çok tetikler gün içerisinde bile tüm eşyaları çırparım.Deneyin tabi bide evi nemlendirmek.Buhar makinası yerine peteklere ıslak havlu daha iyi oluyor.Her ikiside yoksa bebeğin bulunduğu odada su ısıtıcısını kapağı açıkken suyu kaynatın , birkaç dakika çalıştırın. : )
Kizlar birde hergunyattiginiz odayı emaz birsaat havalandirin sırayla bütün odalara uygulayın çok dışarı çıkmıyorsanız çabuk hasta olur havalandirarak direncini artirirsiniz
slm benim bebeğimdede aynısı oldu banada peditus şurup verdi kullandığımda geçti bırakınca tekrarladı yine ama genelde sabahları uyanınca oluyor öksürüğü sonra geçiyo bizimde ciğerleri temiz dedi ama sabahları atlatamadık
Benimkininde dökülüyor ama çok fazla değil yalnız benim saclarım anormal dokuluyor
Arkadaşlar bebeğim canbebe fotoğraf yarışmasına katıldı destek için oy verebilirmisiniz teşekkürler aşağıdaki linke tıklayıp beğen diyorsunuz ve açılan sayfada oyla kısmından NURHAYAT ÇAKIR isimli fotoyu açıp sayfadaki beğeni tıkladığınızda oy vermiş oluyorsunuz
Facebook'ta Canbebe Bebek Odası Yarışması | Facebook
Birde ben büyükler grip oldugunda eczanelerde satılan bügüseptil var onu sıcak suya döküp odanın kapısını kapatirdim burnunuza iyice temizlerseniz oncesinde harika oluyor gribin birinci ilacı bence paylastikca insanın aklına geliyor unutmustumsağolun arkadaşlar cvplar için..hepsini elimden geldiğince uygulamaya calışcam...
buhar makinem yok ama peteklerin üstüne ıslak havlu koydum, odada su kaynatayım bakalım, kuruluktan olabilir hakkaten..odasını günde yarım saat havalandırmaya dikkat ediyorum, dah afazla yapamıyorum cünkü zor ısınıyor sonrasında
Peditus un 5 günden fazla kullanılmaması yazıyor prokpektusta, 5 gün kullandık dahada arttı sanki öksürüğü
bugun Asiste balşamayı düşünüyorum.. antibiyotik Sulcidi hiç içirmiycem..cok küçük daha antibiyotik için,,hemde kuru öksürük...
umarım işe yarar bu nemlendirme olayı... toz biriktiğini snamıyorum sık yıkıyoruz battaniyelerini,kıyafetlerini falan ama halıdan toz kalkıyorsa falan oda olabilir di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?