selam arkadaslar nem cıhazı ıle ılgılı fıkırlerınızı yazabılırmısınız
Ben diğer kızlarda gripken ve oksuruyorken çok kullandım ama soğuk buhar faydasını gorursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar nem cıhazı ıle ılgılı fıkırlerınızı yazabılırmısınız
kızlar hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz;benim lansinoh un manuel pompası var.şimdiye kadar işimi gördü ama çalışmaya başlayınca elektrikli ve pratik bir şey kullanmak istiyorum.sizin öneriniz nedir?
canım biz chicco nun soğuk buhar makinasını aldık.yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz.bebeğimizede iyi geliyo sabahları öksürüyordu yavaş yavaş geçti eşim ve banada iyi geldi
Tekrar gelirseniz yeni bir sohbet grubu oluşturabiliriz ben bebek Roma'dan sadece okuyucuydum simdi geldim ama paylaşım yokah ahhh kızlar nerelerdesiniz...çok özledim muhabbetleri...kimsecikler yok ayol yine..
ben avent kullandım memnun kaldım hem manuel hem elektrikli ,şarjlı kullanabiliyosun.kullandığım modelin linki :
Philips - Göğüs pompaları - Anne sütü saklama - Göğüs ve göğüs ucu bakımı - Niplette TM - Ters göğüs ucu çözümü - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı
Allah kolaylık versin gecen birkaç saat bırakıp çıktım çok ozledim
bende 2 haftaönce işe başladım çok zor bebeğimi bırakıp işe gelmek.ilk günlerde okadar çok evi arıyordumki anlatamam babannesi en sonunda isyan bayrağını çekti :))bende yavaş yavaş alışıyorum ama hala kokusu burnumun ucunda öğle araları emzirip geliyorum.sende alışacaksın :))
selam kızlar,
bende dün itibariyle işe başladım, aşlışmak çok zor çok.
üstelik çok büyük bir sorunumuz var,
kızım mama içmiyor, kıyametler kopuyor evde,
sütümde azaldı artık, zaten biberona alıştığı için mememi almıyordu 1 haftadır.
Sadece uyuduğu zaman emzirebiliyorum yani gece.
çok moralim bozuk bebeğimin aç olduğunu bilmek beni kahrediyor.
Aranızda böyle şeyler yaşayan varmı, lütfen benimle paylaşırmısınız.
Kızım dün 4 aylık oldu, babanesi bakıyor...[/QUO
aynı bizi anlattın göğsümde süt azalmıştı ve işe başladığım ilk hafta biberona alışmıştı göğsümü almıyordu ayakta sallıyarak zorla 1 2 dakika mememi tutturuyordum ve geceleri emiyordu ama inan bu hafta başıyla itibaren mememi rahat alıyor eve gittiğimde yapışıyor resmen.biz sadece anne sütü veriyoruz mamayı hiç ağzına sürmedi beğenmedi tadını ha buarada göğsümü pompayla sağdıkça sütüm çoğaldı.babannesine bir tüyo vereyim eğer biberonuda almıyorsa ayakta sallıyarak içirsin sütü :))
mselam kızlar,
Kızım dün 4 aylık oldu, babanesi bakıyor...[/QUO
aynı bizi anlattın göğsümde süt azalmıştı ve işe başladığım ilk hafta biberona alışmıştı göğsümü almıyordu ayakta sallıyarak zorla 1 2 dakika mememi tutturuyordum ve geceleri emiyordu ama inan bu hafta başıyla itibaren mememi rahat alıyor eve gittiğimde yapışıyor resmen.biz sadece anne sütü veriyoruz mamayı hiç ağzına sürmedi beğenmedi tadını ha buarada göğsümü pompayla sağdıkça sütüm çoğaldı.babannesine bir tüyo vereyim eğer biberonuda almıyorsa ayakta sallıyarak içirsin sütü :))
maşallah diyim o zaman :)
benim kızımda anne sütüne bayılıyor biberonla 150 cc tek seferde içiyor ama sütümü zamanında stok yapmadım şimdide yetiştiremiyorum,
medelanın pompasıyla sağıyorum işyerinde 3 satte bir ancak bugün baktım sol mememin ucu yara olmuş sağamadım çok canım yandı,
off ne kadar dertliyim ben ya
başka mamalar denicem artık...
ooff off bebişleri bırakıp işe gitmek çok zor
ben de anneme bırakıyorum işe 10 dakka mesafede oturuyor annem.bi sorun olursa arar zaten diye içim biraz rahat.arasa hemen koşup yanına ulaşırım bebişimin.
bugün kızımda hafif burun akıntısı ve öksürük var
çok üzüldüm ben de
nasıl geçirebilirim ilaçsız acaba?
canım geçmiş olsun,
öncelikle doktoruna sormakta fayda var tabi.
bol bol emzirmen de iyi gelir.
göğsünü sıcak tut mutlaka, sık sık kontrol et ki üşümüşmü diye, ha birde biberon alıyorsa
ıhlamur çayı verebilirsin her gün, kaç aylık bilmiyorum ama :)
üzülme geçer inşallah, kış geldi tabi normal bu hastalıklar...
m
maşallah diyim o zaman :)
benim kızımda anne sütüne bayılıyor biberonla 150 cc tek seferde içiyor ama sütümü zamanında stok yapmadım şimdide yetiştiremiyorum,
medelanın pompasıyla sağıyorum işyerinde 3 satte bir ancak bugün baktım sol mememin ucu yara olmuş sağamadım çok canım yandı,
off ne kadar dertliyim ben ya
başka mamalar denicem artık...
canım göğsün zaman zaman yara olacak ama dişini sık sağ sağmazsan sütün azalabilir.sütü sağdıkça yerine hemen doluyo
canım göğsün zaman zaman yara olacak ama dişini sık sağ sağmazsan sütün azalabilir.sütü sağdıkça yerine hemen doluyo
elimle sağdım artık yara olan göğsümü yine 150 cc çıktı, gerçekten süt sağarken su içmek çok
,faydalı arkadaşlar muhakkak yapın derim.
3 satte bir 150 cc içiyor benim kızım si,zce yeterli ölçümü.
SMA mamasında 180 cc yazıo mama ölçüsü,
anne maması daha doyurucudur ama dimi :)
ooff off bebişleri bırakıp işe gitmek çok zor
ben de anneme bırakıyorum işe 10 dakka mesafede oturuyor annem.bi sorun olursa arar zaten diye içim biraz rahat.arasa hemen koşup yanına ulaşırım bebişimin.
bugün kızımda hafif burun akıntısı ve öksürük var
çok üzüldüm ben de
nasıl geçirebilirim ilaçsız acaba?
selam kızlar,
Kızım dün 4 aylık oldu, babanesi bakıyor...