Hangi mamaları verdinm
maşallah diyim o zaman :)
benim kızımda anne sütüne bayılıyor biberonla 150 cc tek seferde içiyor ama sütümü zamanında stok yapmadım şimdide yetiştiremiyorum,
medelanın pompasıyla sağıyorum işyerinde 3 satte bir ancak bugün baktım sol mememin ucu yara olmuş sağamadım çok canım yandı,
off ne kadar dertliyim ben ya
başka mamalar denicem artık...
ooff off bebişleri bırakıp işe gitmek çok zor
ben de anneme bırakıyorum işe 10 dakka mesafede oturuyor annem.bi sorun olursa arar zaten diye içim biraz rahat.arasa hemen koşup yanına ulaşırım bebişimin.
bugün kızımda hafif burun akıntısı ve öksürük var
çok üzüldüm ben de
nasıl geçirebilirim ilaçsız acaba?
bende 2o11 ağustos annesiyim uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum sürekli kullandığım pc im yoktu Arkadaşa katılıyorum bebek bakmak gerçekten çok zor.
elimle sağdım artık yara olan göğsümü yine 150 cc çıktı, gerçekten süt sağarken su içmek çok
,faydalı arkadaşlar muhakkak yapın derim.
3 satte bir 150 cc içiyor benim kızım si,zce yeterli ölçümü.
SMA mamasında 180 cc yazıo mama ölçüsü,
anne maması daha doyurucudur ama dimi :)
Mamalarda çok yazıyor benimki 2 saatte 80 zor iciyor
sadece mamamı alıyo peki
2 saatte 80 az.sadece mama ise
ama anne sütünün yanında 80 ise çok iyi
sadece mamamı alıyo peki
sadece mamamı alıyo peki
Evet sadece sut olursa onuda icine karıştırıyorum bazen onu bile çok zor aliyor
kızlar ne güzel hareketleniyoruz ohh,ben bugün diyetisyene gittim.malum kiloları veremeyince tek çare bir düzenli bir diyet programına kaldı.doğum öncesi 57 kiloydum,75 le doğum yaptım,şimdi 64 kiloyum ama karnım sarkık,heryerim selülit,etlerim lımbır lımbır.:2:giydiğim hiçbir kıyafet yakışmıyor,zaten hiçbirinin içine doğru dürüst giremiyorumda.özgüvenim kayboldu valla.
diyetisyen vucüt yağ kas oranına baktı,çeşitli ölçümler yaptı önce.yağ oranım fazla ,kaslarım zayıf ve vücudum susuz çıktı yani bu beden benden şikayetçi.bol bol egzersiz,yürüyüz ve su ve yine su dedi.tahin helvası,boza ve aşırı hurma yasak ki sütüm gelsin diye çok tüketirdim.yağsız süt tüketilecek,sütün kalsiyumu lazımmış yağı değil.aryıca sebze yemeği dedi sürekli. bende ama mevsim sebzeleri çok gaz yapıyo dedim, bebeklerimiz 3 ayı geçtiği için yediklerimizi tolere edebilirmiş bağırsakları.yani pırasa,karnıbahar,brokoli var diyetimde.4 porsiyonda meyve tabi ölçülü,15 üzüm bir posiyon, öyle salkım salkım değil.
işte böyle bakalım uyabilecekmiyim.bir ay sonra kontolüm var hedef 4 kilo veririm inşallah...
Hangi mamaları verdin[/QUOTE
ÖNCE MİLUPA VERDİM
SONRA sma gold
DÜNDE BEBELAC ALDIM
BUGÜN VERİCEKLER BAKALIM AMA SANMIYORUM ONUDA SEVECEĞİNİ EĞER TADI DİĞERLERİ GİBİYSE.
MAMALARIN TADI ÇOK KÖTÜ BEN BİLE TİKSİNİYORUM BEBEĞİM NASIL YESİN
Evet sadece sut olursa onuda icine karıştırıyorum bazen onu bile çok zor aliyor
bEN HEMN ANNE SÜTÜ HEMNDE MAMA VERİYORUM.
MESELA 150 CC DEN 2 BİBERON ANNE SÜTÜ İÇİYOR
GERİ KALAN MAMA OLARAK VERİLİYOR 2-3 BİBERON 180 CC AMA MAMA İÇMEYİ SEVMEDİĞİ İÇİN ZORLAMADAN AZAR AZAR VERİYOLAR,
BEN SABAHLARI 5.30 DA KALKIYORUM, KALKAR KALKMAZ EMZİRİYORUM KIZIMI, SONRA UYUYOR 8- 9 GİBİ UYANIYOR.
AKŞAMDA 8 DE EVDE OLUYORUM GELİR GELMEZ ZORLADA OLSA EMZİRMEYE ÇALIŞIYORUM.
SABAH 9 DAN AKŞAM 8 E KADAR BU ŞEKİLDE BESLENİYOR KUZUCUM, KİLO ALIMI NE DURUMDA ÇOK MERAK EDİYORUM.
17 SİNDE KONTROLÜMÜZ VAR 14 DE 4. AY AŞILARIMIZ VAR.
SÜT İZİNLERİNİZİ NASIL KULLANIYORSUNUZ?
BENİM EVİM İŞİME ÇOK UZAK O YÜZDEN HAFTANIN 1 GÜNÜ OLARAK KULLANMAYI DÜŞÜÜNOYURM, DAHA PATRONLA KONUŞMADIM.
ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞIYORUM 1.5 SAAT EMZİRME İZNİM VAR.
SİZDE DURUMLAR NASIL ARKADAŞLAR BEN HALA ÇALIŞMAYA ALIŞAMADIM,
SÜREKLİ İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, SABAH 2 AKŞAM 2 TOPLAM 4 SAATİM YOLLARDA GEÇİO
Hangi mamaları verdin[/QUOTE
ÖNCE MİLUPA VERDİM
SONRA sma gold
DÜNDE BEBELAC ALDIM
BUGÜN VERİCEKLER BAKALIM AMA SANMIYORUM ONUDA SEVECEĞİNİ EĞER TADI DİĞERLERİ GİBİYSE.
MAMALARIN TADI ÇOK KÖTÜ BEN BİLE TİKSİNİYORUM BEBEĞİM NASIL YESİN
Bebekler en çok aptamil seviyorlar benimki sma sevmedi ama emziriyorsan sma ısrarcı ol anne sütüne en yakın mama oymus
Geçmiş olsun benim kızımdada burun akıntısı vardı.Kalorifer peteğinin üzerine ıslak havlu koydum(nemi arttırdım ) serum fizyolojikle burnunu açtım bide meme aralarında ıhlamur dört beş günde geçti.
Devamlı burnunu açık tutup odayı nemlendirirsen kolay gecer
kızlar ne güzel hareketleniyoruz ohh,ben bugün diyetisyene gittim.malum kiloları veremeyince tek çare bir düzenli bir diyet programına kaldı.doğum öncesi 57 kiloydum,75 le doğum yaptım,şimdi 64 kiloyum ama karnım sarkık,heryerim selülit,etlerim lımbır lımbır.:2:giydiğim hiçbir kıyafet yakışmıyor,zaten hiçbirinin içine doğru dürüst giremiyorumda.özgüvenim kayboldu valla.
diyetisyen vucüt yağ kas oranına baktı,çeşitli ölçümler yaptı önce.yağ oranım fazla ,kaslarım zayıf ve vücudum susuz çıktı yani bu beden benden şikayetçi.bol bol egzersiz,yürüyüz ve su ve yine su dedi.tahin helvası,boza ve aşırı hurma yasak ki sütüm gelsin diye çok tüketirdim.yağsız süt tüketilecek,sütün kalsiyumu lazımmış yağı değil.aryıca sebze yemeği dedi sürekli. bende ama mevsim sebzeleri çok gaz yapıyo dedim, bebeklerimiz 3 ayı geçtiği için yediklerimizi tolere edebilirmiş bağırsakları.yani pırasa,karnıbahar,brokoli var diyetimde.4 porsiyonda meyve tabi ölçülü,15 üzüm bir posiyon, öyle salkım salkım değil.
işte böyle bakalım uyabilecekmiyim.bir ay sonra kontolüm var hedef 4 kilo veririm inşallah...
bebeğim 2 seferdir kakasını yeşil yapıyo neden oluyordur acaba
cnm eğer uzun bi süre devam ederse dr götür ve tahlil yaptır...bebeğim 2 seferdir kakasını yeşil yapıyo neden oluyordur acaba
gegregi batıyo cnm.. banyo yaptır güzelce.. sonra bebek yagıyla masaj yap tüm vücuduna..ve yüz üstü çevir bebegi,kollarını ve bacaklarını capraz şekilde birbirine yavaşca birleştirmeye çalış bunu bebegi yüz üstü çevirip yani yapcaksn cnm unutma,sırt üstü degil... bunu 1 2 sefer duştan sonra yaparsan o kaka rengi düzelecektir.. eminim
benim bebegimede aynısı olmuştu çünkü,yeşil yosun yeşili gibi oluyo kakası dimi..tüm tahlilleri yaptırdım hiçbişey çıkmadı, aile doktorumuz bu şekilde masaj yap dedi ve gerçekten işe yaradı,sarıya döndü kakası.. gegregi batmasıda şu sebepten oluyo, bebegin oturur pozisyonda cok tutulması,yada kucakta taşınan kangurular var içine koyuyosun bebegi..önüne baglıyosun..oda cok zararlı onlarda kuyruk sokumuna baskı yapıyo.. bu gibi şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?