2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Devamlı burnunu açık tutup odayı nemlendirirsen kolay gecer

merhabalar arkadaşlar ben eylül annesi olmayı beklerken hiç ummadığım bir anda ağustos annesi oldum sizin grubunuzu da ara ara takip ediyorum eğer facebook ta bir grup kurduysanız katılmak isterim zira biz eylül anneleri tüm sevinçlerimizi sıkıntılarımızı an be an paylaşıyoruz aranıza alırsanız beni çok sevinirim. bir sorum olacak işe başlayanlar ne durumdasınız bakıcı mı yoksa anneler mi bakıyor ve neler hissediyorsunuz malum izinler bitiyor hislerinizi ve ne hissedeceğimi bilmak istiyorum.

kızlar ne güzel hareketleniyoruz ohh,ben bugün diyetisyene gittim.malum kiloları veremeyince tek çare bir düzenli bir diyet programına kaldı.doğum öncesi 57 kiloydum,75 le doğum yaptım,şimdi 64 kiloyum ama karnım sarkık,heryerim selülit,etlerim lımbır lımbır.:2:giydiğim hiçbir kıyafet yakışmıyor,zaten hiçbirinin içine doğru dürüst giremiyorumda.özgüvenim kayboldu valla.
diyetisyen vucüt yağ kas oranına baktı,çeşitli ölçümler yaptı önce.yağ oranım fazla ,kaslarım zayıf ve vücudum susuz çıktı yani bu beden benden şikayetçi.bol bol egzersiz,yürüyüz ve su ve yine su dedi.tahin helvası,boza ve aşırı hurma yasak ki sütüm gelsin diye çok tüketirdim.yağsız süt tüketilecek,sütün kalsiyumu lazımmış yağı değil.aryıca sebze yemeği dedi sürekli. bende ama mevsim sebzeleri çok gaz yapıyo dedim, bebeklerimiz 3 ayı geçtiği için yediklerimizi tolere edebilirmiş bağırsakları.yani pırasa,karnıbahar,brokoli var diyetimde.4 porsiyonda meyve tabi ölçülü,15 üzüm bir posiyon, öyle salkım salkım değil.
işte böyle bakalım uyabilecekmiyim.bir ay sonra kontolüm var hedef 4 kilo veririm inşallah...

Bende gittim ama yapamıyorum doğumdan sonra 13 kilo aldım canım çok sıkılıyor kk da 60. 70 arası kilo verenlerin topigine bak istersen

Devamlı burnunu açık tutup odayı nemlendirirsen kolay gecer

çok sıkılıyor burnunu elleyince kıyameti koparıyor. :) söyledklerinizi deneyeceğim kızlar

canım umarım sütün azalmaz.kadın doğumcular ilk 6 ay hiçbir diyeti önermiyorlar.zaten vücut hormonel olarak kilo da veremezmiş bıu evrede.o sebepten çok yormadan kendini bi alışma evresi olarak düşün bu yeni beslenme şeklini ama istikrarlı olursan hiç kilon kalmayacağına eminim

bende de verilmesi gereken 5 kilo var ama şuanda sadece kilo almamaya çalışıyorum vermeyi bi kenara bıraktım şimdilik

gegregi batıyo cnm.. banyo yaptır güzelce.. sonra bebek yagıyla masaj yap tüm vücuduna..ve yüz üstü çevir bebegi,kollarını ve bacaklarını capraz şekilde birbirine yavaşca birleştirmeye çalış bunu bebegi yüz üstü çevirip yani yapcaksn cnm unutma,sırt üstü degil... bunu 1 2 sefer duştan sonra yaparsan o kaka rengi düzelecektir.. eminim

bebeğim 2 seferdir kakasını yeşil yapıyo neden oluyordur acaba

benim bebegimede aynısı olmuştu çünkü,yeşil yosun yeşili gibi oluyo kakası dimi..tüm tahlilleri yaptırdım hiçbişey çıkmadı, aile doktorumuz bu şekilde masaj yap dedi ve gerçekten işe yaradı,sarıya döndü kakası.. gegregi batmasıda şu sebepten oluyo, bebegin oturur pozisyonda cok tutulması,yada kucakta taşınan kangurular var içine koyuyosun bebegi..önüne baglıyosun..oda cok zararlı onlarda kuyruk sokumuna baskı yapıyo.. bu gibi şeyler..

bebeğim 2 seferdir kakasını yeşil yapıyo neden oluyordur acaba
cnm eğer uzun bi süre devam ederse dr götür ve tahlil yaptır...
benim kızım tam 1 ay yeşil kaka yaptı
üşüyodur dediler ama üşümesine fırsat vermedimki hiç
dr a götürdüm yeşil ve kokulu kaka var dedim tahlil verdi temzi çıktı şükür
gizli kan kaçağı olabiliyomuş
1 ay sonra kendiliğinden sarıya döndü
bi geçiş dönemi olabiliyomuş cnm
ama devam ederse muhakkak tahlil yaptır

aa dur bak bende denerim bi daha olursa
sğl cnm

çok ilginç ya hiç duymamıştım daha önceden, bende gazdan o renk yapıo diye düşünüyordum :))
yeşil yaptıysa bebeğimin gazı vardır derdim :)

Merhaba ağustos anneleri, bende 1-2 gün farkla Eylül annesiyim, ama forumda eylül anneleri pek uğramıyor sanırım..bende size katılayım dedim..

oğlumun adı Deniz 3 ay 1 haftalık... sürekli öksüürk problemi var 1 haftadır..doktora götürdüm PEDÜTUS şurup verdi 5 gün kullandım gecmedi bugun sağlık ocagına götürdüm antibiyotik SULCİD ve ASİST verdi.. antibiyotik kullanımında kararsızım... ASİSt i kullanayım diyorum..

Sİz de oldu mu kuru öksürük problemi, cigerleri temizmiş doktorumuzun deidğine göre, nasıl gecer bu öksürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…