• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben benimki emmek istemedigi zamanlarda biraz bekletip yatarak emzirmeyi deniyorum genelde ise yariyor. emerken bacaklarini kipir kipir hareket ettiriyor gazi varsa da rahatliyor boylece. bir de hafif uykuluyken de iyi emiyor. :nazar:[/Q

benim dana sadece uykuda emiyo eee haliyle oda yetmiyodur ona doktoru normal dedi,bu dönemlerde bazı bebekler böle yapıyolarmış.

Benim bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak.. Dogdugu günden beri mama veriyorum,sütüm hiç olmadı, 4 aylık oldugu gün ben ek gıdalara başladım,fakat aşırı kusuyo, böyle bir kusma olamaz yedigi gibi herşeyi çıkarıyo,ve zayıflamaya başladı..doktor gayet normal desede,ben bebegimin aniden kilo vermesine cok kaygılanıyorum.. Acaba mamaya devammı etsem katı gıdayı bırakıp,yardım edin hanımlar :(

eskı gunler..bende eskılerdenım hatırladınmı bılmem face e geçınce herkes kımsecıkler olmazdı burda.sonra hayyret edılcek olaykı bende face acıp kızların gruba katıldım buraya gelmez oldum cunku kımsecıkler yoktu ama yenı yenı gırmeye baslamıssınız.BUARADA COK GECMIS OLSUN CANIM.sıkıntılı bır macera yasamıssınz Allah bırdaha yasatmasın su bebekler hasta olunca ınsanın içi gidiyor.şimdi babamız grıp oldu umarım bıze geççmez.geçenki grıbı bıze satmıstı oğlumlaa

canıım hatırlamazmıyım Atlasın annesi:34: yine canlandıralım burayı,okadar çok şey çıkıyoki birbirimze danışacağımız,birde sohbet etmeyi özlüyo insan.seninle aynı duyguları aynı sıkıntıları, sevinçleri yaşayan kişlerle sohbet etmek gibisi varmı?öyle bir akşam geçirdik işte canım bizde,aman gribe dikkat et eşine tadavi yapki bebişle sen yine nasiplenmeyesiniz,zencefil,tarçın bal ve limon karıştır içir,birde ıhlamur kaynat,hem sanada iyi gelir ıhlamur yavrunu rahatlatır.

Ağustos annesi olup da işe başlayanınız var mı? Bugün işte ilk günüm ve çok zor geçiyor. Kendimi oyalamak için paralanıyorum resmen. Depremler de oluyor şaka gibi İzmir'de. Aklım oğlumda kaldı,kalbim de.

bende yakında başlıcam işe,öyle stres yapıyorum ki şimdiden,rabbim yardımcın olsun canıım.emziriyormusun,nekadar sağıp bıraktın?bende şimdiden hazırlık yapıyorum da depolamaya çalışıyorum.

kızlar hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz;benim lansinoh un manuel pompası var.şimdiye kadar işimi gördü ama çalışmaya başlayınca elektrikli ve pratik bir şey kullanmak istiyorum.sizin öneriniz nedir?

kızlar hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz;benim lansinoh un manuel pompası var.şimdiye kadar işimi gördü ama çalışmaya başlayınca elektrikli ve pratik bir şey kullanmak istiyorum.sizin öneriniz nedir?

canım ben medela marka elektrikli süt pompası aldım işyerinde kullanıyorum.max. 10 dk içerisinde iki göğsümü sağıyo çok pratik.manuel popayla uğraşamazsın çok zor olur işyerinde

Benim bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak.. Dogdugu günden beri mama veriyorum,sütüm hiç olmadı, 4 aylık oldugu gün ben ek gıdalara başladım,fakat aşırı kusuyo, böyle bir kusma olamaz yedigi gibi herşeyi çıkarıyo,ve zayıflamaya başladı..doktor gayet normal desede,ben bebegimin aniden kilo vermesine cok kaygılanıyorum.. Acaba mamaya devammı etsem katı gıdayı bırakıp,yardım edin hanımlar :(
ne yani ek gıdaya geçtiniz diye mamayı tamamen kestinizmi
benimde kızım sadece mama alıyo bende 4.ayında ek gıdaya geçicem ama mamayı kesemem ki
çünkü mamayı anne sütü niyetine kullanıyorum
siz hiç gördünüzmü 4 yada 6 ay emip sonra sadece ek gıda ile beslenen bi bebek
selam arkadaslar nem cıhazı ıle ılgılı fıkırlerınızı yazabılırmısınız

chicco var süper memnunum tavsiye ederim
kızımın kuru öksrüğü vardı ve her sabah tıkanıyodu
ne zaman alıp kullanmaya başladım bıçak keser gibi kesildi

ah ahhh kızlar nerelerdesiniz...çok özledim muhabbetleri...kimsecikler yok ayol yine..

ben avent kullandım memnun kaldım hem manuel hem elektrikli ,şarjlı kullanabiliyosun.kullandığım modelin linki :

Philips - Göğüs pompaları - Anne sütü saklama - Göğüs ve göğüs ucu bakımı - Niplette TM - Ters göğüs ucu çözümü - Emzirme - Anne ve çocuk bakımı

kızlar bana yardım edin vermem gereken 10 kilom var :((( bunları nasıl verebilrim?? ayrıca 2 haftadır işede başladım kilomda tık yok :((

Ben kk da aynı kilolarda diet yapanların grubuna takılıyorum yapmayı beceremedim ama motivasyona yardımcı oluyor hemde çok akıcı bir sohbet var okumaya yetişemiyorum buranın eski halı gibi

eskı gunler..bende eskılerdenım hatırladınmı bılmem face e geçınce herkes kımsecıkler olmazdı burda.sonra hayyret edılcek olaykı bende face acıp kızların gruba katıldım buraya gelmez oldum cunku kımsecıkler yoktu ama yenı yenı gırmeye baslamıssınız.BUARADA COK GECMIS OLSUN CANIM.sıkıntılı bır macera yasamıssınz Allah bırdaha yasatmasın su bebekler hasta olunca ınsanın içi gidiyor.şimdi babamız grıp oldu umarım bıze geççmez.geçenki grıbı bıze satmıstı oğlumlaa

Hosgeldin bende Facebook grubunu çok istedim ama eklemediler burda sohbet çok yavaş ilerliyor aradav

Uğrarsanız seviniriz

Zamanla alisir devam et bence

Back