sorunda orda az yiyorum ama 2 haftada sadece 2 kilo verebilmişim sanırım sabretmem lazım :)
daha ne kız
2 haftada 2 kilo sağlıksız ama vermişin bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunda orda az yiyorum ama 2 haftada sadece 2 kilo verebilmişim sanırım sabretmem lazım :)
ben benimki emmek istemedigi zamanlarda biraz bekletip yatarak emzirmeyi deniyorum genelde ise yariyor. emerken bacaklarini kipir kipir hareket ettiriyor gazi varsa da rahatliyor boylece. bir de hafif uykuluyken de iyi emiyor. [/Q
benim dana sadece uykuda emiyo eee haliyle oda yetmiyodur ona doktoru normal dedi,bu dönemlerde bazı bebekler böle yapıyolarmış.
eskı gunler..bende eskılerdenım hatırladınmı bılmem face e geçınce herkes kımsecıkler olmazdı burda.sonra hayyret edılcek olaykı bende face acıp kızların gruba katıldım buraya gelmez oldum cunku kımsecıkler yoktu ama yenı yenı gırmeye baslamıssınız.BUARADA COK GECMIS OLSUN CANIM.sıkıntılı bır macera yasamıssınz Allah bırdaha yasatmasın su bebekler hasta olunca ınsanın içi gidiyor.şimdi babamız grıp oldu umarım bıze geççmez.geçenki grıbı bıze satmıstı oğlumlaa
Ağustos annesi olup da işe başlayanınız var mı? Bugün işte ilk günüm ve çok zor geçiyor. Kendimi oyalamak için paralanıyorum resmen. Depremler de oluyor şaka gibi İzmir'de. Aklım oğlumda kaldı,kalbim de.
kızlar hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz;benim lansinoh un manuel pompası var.şimdiye kadar işimi gördü ama çalışmaya başlayınca elektrikli ve pratik bir şey kullanmak istiyorum.sizin öneriniz nedir?
selam arkadaslar nem cıhazı ıle ılgılı fıkırlerınızı yazabılırmısınız
ne yani ek gıdaya geçtiniz diye mamayı tamamen kestinizmiBenim bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak.. Dogdugu günden beri mama veriyorum,sütüm hiç olmadı, 4 aylık oldugu gün ben ek gıdalara başladım,fakat aşırı kusuyo, böyle bir kusma olamaz yedigi gibi herşeyi çıkarıyo,ve zayıflamaya başladı..doktor gayet normal desede,ben bebegimin aniden kilo vermesine cok kaygılanıyorum.. Acaba mamaya devammı etsem katı gıdayı bırakıp,yardım edin hanımlar
selam arkadaslar nem cıhazı ıle ılgılı fıkırlerınızı yazabılırmısınız
evet 6 ayakadar olabılıyomus mesela ben daha hıc olmadım ama dıkkat etmek gerek yanı hemen kardeş istemıyorsanız
kızlar hangi marka süt pompası kullanıyorsunuz;benim lansinoh un manuel pompası var.şimdiye kadar işimi gördü ama çalışmaya başlayınca elektrikli ve pratik bir şey kullanmak istiyorum.sizin öneriniz nedir?
kızlar bana yardım edin vermem gereken 10 kilom var (( bunları nasıl verebilrim?? ayrıca 2 haftadır işede başladım kilomda tık yok (
eskı gunler..bende eskılerdenım hatırladınmı bılmem face e geçınce herkes kımsecıkler olmazdı burda.sonra hayyret edılcek olaykı bende face acıp kızların gruba katıldım buraya gelmez oldum cunku kımsecıkler yoktu ama yenı yenı gırmeye baslamıssınız.BUARADA COK GECMIS OLSUN CANIM.sıkıntılı bır macera yasamıssınz Allah bırdaha yasatmasın su bebekler hasta olunca ınsanın içi gidiyor.şimdi babamız grıp oldu umarım bıze geççmez.geçenki grıbı bıze satmıstı oğlumlaa
Gerçekten çok zormuş. Allah çalışan bütün annelere sabır metanet versin. Zırt pırt evi ariyorum bebişimi sormak icin, telefonu açmıcaklar yakında
Benim bebegim aralıgın 10 unda tam 6 aylık olacak.. Dogdugu günden beri mama veriyorum,sütüm hiç olmadı, 4 aylık oldugu gün ben ek gıdalara başladım,fakat aşırı kusuyo, böyle bir kusma olamaz yedigi gibi herşeyi çıkarıyo,ve zayıflamaya başladı..doktor gayet normal desede,ben bebegimin aniden kilo vermesine cok kaygılanıyorum.. Acaba mamaya devammı etsem katı gıdayı bırakıp,yardım edin hanımlar