benim kız bugün çok huysuz sabagtn beri doğru düzgün uyumadı kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyoo
benim kız bugün çok huysuz sabagtn beri doğru düzgün uyumadı kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyoo
yaaaaaa bu uykusuzluk ne zormuş kızım uyudu ama ben uyuyamıyorum yaaaaaaa
uzun zamandır yazamıyordum burayaaa...bebiş uyudu geldikkk :) biz kalça ultrasonu çektirmedik yaaa zorunlu muu doktor isterse mi?
uzun zamandır yazamıyordum burayaaa...bebiş uyudu geldikkk :) biz kalça ultrasonu çektirmedik yaaa zorunlu muu doktor isterse mi?
kızlar benim bebiş surekli elini emmek istior acaba dişlerimi kaşınıyor.diş kaşıyıcı alsakmı yoksa erken mi
kızlar benim bebiş surekli elini emmek istior acaba dişlerimi kaşınıyor.diş kaşıyıcı alsakmı yoksa erken mi
benim kizim da 3 gundur surekli eli agzinda, sapir sapir sesler cikariyo :) ac oldugu icin degil, ben emzirdikten sonra doymasina ragmen yine yapiyo. arastirdigim kadariyla, bebekler herseyi agizlarina goturerek tanirlarmis ve 3 aylik olduklarinda ellerini tanimaya basliyorlarmis. bu yuzden ellerini yaliyorlar. ha bi de ayaklarini taniyacagi zaman onlari da yalamak isteyecekmis :)
gunaydın kızlar nasılsınız benımde ıdeal kıloma ınmem ıcın 12 kılo vermem lazım hamıle kaldıgımda 67 kıloydum daha dıyete baslayayım dıye dusunuyodum hamıle kaldım su an 75 kıloyum ben dogumdan sonra almadım allahtan verdım 5 kılo falan sımdı 63 e dusmek ıstıyorum O DIYETTEN BENDE ISTIYORUM kızlar sıze bıkac sorum var benım kız cok ınatcı emmemek ıcın dırenıyor ama 3 saat falan gecınce endılıgınden alıyo acaba benmı cok zorluyorum sız kac saat gecınce emzırıyosunuz hep aglıyo benımkı bende acaba acmıdır dıye sokuyorum agzına dha cok aglıyo ac oldugunu dusunmemeın sebebı ıse ellerını ole bı yıyokı aklıma aclık gelıyo emzık vermeye basladım gene napayım susuturamıyorum bıde emsede en fazla 5 dakka emıp bırakıyo cok nadır 10 dakka emdıgı bu ay 600 gr almıstı sadece cok uzuldum dr normal dedı sızınkıler kac kılo alıyolar benımkı 4 aylık 2800 dogdu hastaneden cıktıgında 2500 du bı aylıkken gene 2800 oldu yanı ılk ay hıc kılo almadı de 5600 cok uzuluyorum zayıf dıye ama saglıklı erken dogmasına ragmen 4 aylık bebek özelleklerını tasıyor sadeec zayıf napcam bılemedım ek gıdaya gecmek ıstemıyom emzırmeyı o kadar cok sevıyorumkı ama bırakacak dıye korkuyorum cunku uyannıkken almıyo basınıza bole bısey geldımı nolur yardım edın bana psıkolojım bozuldu artık vermeyım ac kalsın emer dıyorum ama bazen 4 5 sat almadıgı oluyo ılla uyuyp uyanacak kı emsın hemde uyanır uyanmaz yanı 1 dakka gecse almıyo basında beklıyorum artık uyku sersemlıgı gecmedn vereyım dıye offf ne zormus anne olmak annem hep anne olunca anlarsınız derdı lutfen bana kac saatte bır nekadar emzırıosunuz yazarmısınız.....
kendini hiç üzme acıkınca emer o demekki ihtiyaç hissetmiyo...Ben genelde 2-3 satte bir emziriyorum aslında saatlerini kendi belirliyo...Bazen yarım saatte istediğide oluyo bazen 5 saatte de...Ve benm de emme süresi kısaldı.5 dak emiyo sonra da bi çekiyo bi bırakıyo oyun oynuyo resmen mememle....Şıp şıp şıp....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?