2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kız bugün çok huysuz sabagtn beri doğru düzgün uyumadı kafayı yemek üzereyim durup durup ağlıyoo

Benim meleğimde 2 gündür öyleydi eskiden 2 saat uyuyup 20 dakika uyanık duruyosa bu seferde 20 dakika bile uyumadan saatlerce uyanık kalıyodu sıçrayarak uyanıyodu ama bugün geçti sanırım

uzun zamandır yazamıyordum burayaaa...bebiş uyudu geldikkk :) biz kalça ultrasonu çektirmedik yaaa zorunlu muu doktor isterse mi?

uzun zamandır yazamıyordum burayaaa...bebiş uyudu geldikkk :) biz kalça ultrasonu çektirmedik yaaa zorunlu muu doktor isterse mi?

Bildiğim kadarıyla zorunlu değil .Sadece erken teşhis için isteniliyor . Biz devlet hastanesinde çektirdik . .Çok şükür problem çıkmadı .
Ama erkeklere oranla kızlarda daha çok görülüyormuş .

Zorunlu sanırım 3 aydan sonra bütün bebişlerin olması gerekiyomuş farkına varmadan kalçaları çıkabiliyomuş özellikle kız bebeklerinde öyle dedi doktorumuz

kızlar benim bebiş surekli elini emmek istior acaba dişlerimi kaşınıyor.diş kaşıyıcı alsakmı yoksa erken mi

kızlar benim bebiş surekli elini emmek istior acaba dişlerimi kaşınıyor.diş kaşıyıcı alsakmı yoksa erken mi

benimkide 2 haftadır başladı
bu diş belirtisi olmayabiliyo
ellerini tanıyo
eline ne verirsen ver ağzına götürecektir
çünkü herşeyi ağzıyla tanımaya başlıyo bebekler ilk
bi düşnsene bebekler eline geçerse direk ağzına götürüyo dikkatini çekmiştir,oysa o nesneyi tanımak içinmiş

benim kizim da 3 gundur surekli eli agzinda, sapir sapir sesler cikariyo :) ac oldugu icin degil, ben emzirdikten sonra doymasina ragmen yine yapiyo. arastirdigim kadariyla, bebekler herseyi agizlarina goturerek tanirlarmis ve 3 aylik olduklarinda ellerini tanimaya basliyorlarmis. bu yuzden ellerini yaliyorlar. ha bi de ayaklarini taniyacagi zaman onlari da yalamak isteyecekmis :)

vala yapar bu küçük tospalar...

kendini hiç üzme acıkınca emer o demekki ihtiyaç hissetmiyo...Ben genelde 2-3 satte bir emziriyorum aslında saatlerini kendi belirliyo...Bazen yarım saatte istediğide oluyo bazen 5 saatte de...Ve benm de emme süresi kısaldı.5 dak emiyo sonra da bi çekiyo bi bırakıyo oyun oynuyo resmen mememle....Şıp şıp şıp....

Benimkiside aynı dediğin gibi mememle oyun oynamaya başladı .Ağzına almasıyla bırakması bir oluyor sonra bana bakıyor gülüyor tekrar yapışıo .Arda arda 10 kere yapıo bu hareketi .Ben başka yöne bakıosam eliylede vuruo :)) ayy özledim bebeğimi ya .Çalışan anne olmak çok zorçok

kızlar 2 hafta önce bebeğimi kontrole götürüdğümde 6.300 gr geldi bugün aile hekimine sağlık ocağına götürdüm kontrol için 7.300 gr olmuş şaşırdım 2 haftada nasıl 1 kilo alır doktor üstüyle tarttı hadi 300 gr üstü olsun 7 kilo dedi buarada bebeğim 63 günlük .kilo alımı normalmi sizce???

bence gayet güzel maşallah keşke benimki de öyle alsa benim kız 700 gr falan alıyo gerçi azda değil ama olsun bir bebek ne kadar çok kilo alırsa o kadar çabuk toplanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…