• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar yeni katıldım ennıza bende bir ağustos annesiyim...dünya güzeli bir meleğim kıızm var...ve evet bende biran önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum ve yarın sabah itibari ile diete aşlıyorum umarım azimli olabilirim pek azimli değilimde bu konuda ;)

Emzirirken diyet ne kadar doğru?

benim on kilom var göbeğimde sarkık çok rahahsız oluyorum mekik falan çekiyorum biraz toparladı ama kilolar duruyo aynen:(( diyet yapmak pek doğru değil sanırım süt azalabilir

şimdilik 10 kilo almaszam iyi kızım 6 aylık olsaydı bi hayırlısıyla diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

malesef ben emzirmiyorum sütüm olmadı 20 gün ancak emzirebildim kızımı onunlada doymuyordu zaten mama takviyesi yapıyordum artık hiç emmiyor ne yazıkki kızımın anne sütünden yana hiç şansı olmadı :((

Doktorunuzla konuşmuşsunuzdur tabi ama benimde sütüm yok denicek kadar azdı bebeğim doymuyordu mama takviyesine başladık sonra iyice gitti sütüm doktorumuzla konuştuğumda gerekirse bütün gün memede dursun her çektiğinde süt artar dedi gerçektende işe yaradı sütüm bitiyodu göğüslerim çok acıyodu boş çektiği için ama sonuç mükemmeldi sütümde inanılmaz bir artış oldu sütünüz tamamen çekilmediyse denemenizi tavsiye ederim

Ah bu kilolar ahh aslında ah bu kayınvalideler demek lazım ama :44: doğumdan 3 hafta sonra hamileliğimden önceki kiloma dönmüştüm sadece çok az göbeğimde sarkmalar vardı ama kayınvalidem sağolsun tabakla peşimden koştuğunu bilirim ve şuan aynaya bile bakamıyorum insan kendisinden nefret edermi ya off eşim askerde olduğu için onlarla yaşıyorum her gün yalvarıyorum resmen daha fazla yiyemem diye ama yok anlamak bilmiyo :50: of ne kadar dolmuşum kilo konusu açılınca patladım birden

Back