Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda benimki uyudu sanada iyi geceler
ahh kzlar kilo demeyin çok dertlendim,gebelikten önce 56 kiloydum,74 leri gördüm,şimdiyse 64 kiloyum geçen eşimle kışlık birşeyler almaya gittik,tabi hiç bi kıyafetin içine giremiyorum,montumun önü kapanmıyo,alışveriş sırasında eşim demezmi göbeğin çok çıkıyo,poponda baya şöyle olmuş diye,ki hiç takmadığını düşünüyodum,yorum bile yapmamıştı şimdiye kadar böylede güzelsin falan derdi...ama öyle katı diyette yapamayız dediğiniz gibi sütüm giderse diye korkuyorum,ne mücadelerle emziriyorum zaten.ama geçen doktora gittiğimde hastanenin diyetisyenini gördüm hamileydi,ona randevu alayım beni en iyi o anlar şöyle sütü azaltmayan katı olmayan ama yavaştan kilo verdiren bi diyet hazirlasın bana,sizinlede paylaşırım,bu arada bu diyetisyen baya meşhurmuş burada yeminli diyet listeleri varmış,kimseye vermeyin falan diyomuş,ben aynen yazarım kızlarr...:))
ahh kzlar kilo demeyin çok dertlendim,gebelikten önce 56 kiloydum,74 leri gördüm,şimdiyse 64 kiloyum geçen eşimle kışlık birşeyler almaya gittik,tabi hiç bi kıyafetin içine giremiyorum,montumun önü kapanmıyo,alışveriş sırasında eşim demezmi göbeğin çok çıkıyo,poponda baya şöyle olmuş diye,ki hiç takmadığını düşünüyodum,yorum bile yapmamıştı şimdiye kadar böylede güzelsin falan derdi...ama öyle katı diyette yapamayız dediğiniz gibi sütüm giderse diye korkuyorum,ne mücadelerle emziriyorum zaten.ama geçen doktora gittiğimde hastanenin diyetisyenini gördüm hamileydi,ona randevu alayım beni en iyi o anlar şöyle sütü azaltmayan katı olmayan ama yavaştan kilo verdiren bi diyet hazirlasın bana,sizinlede paylaşırım,bu arada bu diyetisyen baya meşhurmuş burada yeminli diyet listeleri varmış,kimseye vermeyin falan diyomuş,ben aynen yazarım kızlarr...:))
Benimkide elini emıyor o açlıktan değil her şeyi ağızlarınız keşfedecekler bende çok savaş verdim ama şutum az olunca bıraktı ama 600 gr aldıysa devam etgunaydın kızlar nasılsınız benımde ıdeal kıloma ınmem ıcın 12 kılo vermem lazım hamıle kaldıgımda 67 kıloydum daha dıyete baslayayım dıye dusunuyodum hamıle kaldım su an 75 kıloyum ben dogumdan sonra almadım allahtan verdım 5 kılo falan sımdı 63 e dusmek ıstıyorum O DIYETTEN BENDE ISTIYORUM kızlar sıze bıkac sorum var benım kız cok ınatcı emmemek ıcın dırenıyor ama 3 saat falan gecınce endılıgınden alıyo acaba benmı cok zorluyorum sız kac saat gecınce emzırıyosunuz hep aglıyo benımkı bende acaba acmıdır dıye sokuyorum agzına dha cok aglıyo ac oldugunu dusunmemeın sebebı ıse ellerını ole bı yıyokı aklıma aclık gelıyo emzık vermeye basladım gene napayım susuturamıyorum bıde emsede en fazla 5 dakka emıp bırakıyo cok nadır 10 dakka emdıgı bu ay 600 gr almıstı sadece cok uzuldum dr normal dedı sızınkıler kac kılo alıyolar benımkı 4 aylık 2800 dogdu hastaneden cıktıgında 2500 du bı aylıkken gene 2800 oldu yanı ılk ay hıc kılo almadı de 5600 cok uzuluyorum zayıf dıye ama saglıklı erken dogmasına ragmen 4 aylık bebek özelleklerını tasıyor sadeec zayıf napcam bılemedım ek gıdaya gecmek ıstemıyom emzırmeyı o kadar cok sevıyorumkı ama bırakacak dıye korkuyorum cunku uyannıkken almıyo basınıza bole bısey geldımı nolur yardım edın bana psıkolojım bozuldu artık vermeyım ac kalsın emer dıyorum ama bazen 4 5 sat almadıgı oluyo ılla uyuyp uyanacak kı emsın hemde uyanır uyanmaz yanı 1 dakka gecse almıyo basında beklıyorum artık uyku sersemlıgı gecmedn vereyım dıye offf ne zormus anne olmak annem hep anne olunca anlarsınız derdı lutfen bana kac saatte bır nekadar emzırıosunuz yazarmısınız.....
Doktorunuzla konuşmuşsunuzdur tabi ama benimde sütüm yok denicek kadar azdı bebeğim doymuyordu mama takviyesine başladık sonra iyice gitti sütüm doktorumuzla konuştuğumda gerekirse bütün gün memede dursun her çektiğinde süt artar dedi gerçektende işe yaradı sütüm bitiyodu göğüslerim çok acıyodu boş çektiği için ama sonuç mükemmeldi sütümde inanılmaz bir artış oldu sütünüz tamamen çekilmediyse denemenizi tavsiye ederim
Ah bu kilolar ahh aslında ah bu kayınvalideler demek lazım ama :44: doğumdan 3 hafta sonra hamileliğimden önceki kiloma dönmüştüm sadece çok az göbeğimde sarkmalar vardı ama kayınvalidem sağolsun tabakla peşimden koştuğunu bilirim ve şuan aynaya bile bakamıyorum insan kendisinden nefret edermi ya off eşim askerde olduğu için onlarla yaşıyorum her gün yalvarıyorum resmen daha fazla yiyemem diye ama yok anlamak bilmiyo of ne kadar dolmuşum kilo konusu açılınca patladım birden
kızlar bir aydır düzenli okuyorum ama kimsecikler yokkkk nerelerdesiniz? kızım kocaman oldu. Artık iki üç saatte emiyor.25 ekimde işbaşı yapacaktım ama iş yerim ocakta iş başı yap , bize evden destek ver , bebişin biraz palazlansın dediler.kızımın şansı. Bakıcı tuttum ev işleri ve bebekle o ilgileniyor bende bilgisayarımı eve getirdiler ,evden işlerimi hallediyorum. Kızımda bakıcıya alışıyor , kadında ona . Bende kadını takip ediyorum. 1 ay on gün sonra evde başbaşa bırakacağım onları işe başlayan arkadaşlar süt sagma işi nasıl gidiyor kaç ml çıkıyor yetiyor mu bilgilerinizi bekliyorum.
doktorum banadsa aynı tavziyelerde bulunmuştu kzımı dakikalarca göğsüme tutuyordum ama göğsümde olduğu zaman emmek yerine inanılmaz şekilde ağlıyor emmemekde inat ediyordu çok defa aç bıraktım belki aç kalıp göğsüme saldırır emer diye umut ettim ama o aç kalmayı tercih edip yine emmedi yani ne yaptıysam olmadı hamile kaldığımda iki şey için dua ediyordum sezeryan değil normal doğum yapayım ve bol bol sütüm oplsun diye ama ne yazıkki korktuğum iki şeyde başıma geldi şimdi kış mevsimini hayırlısıyla atlatmak için dua ediyorum çünkü biliyorumi anne sütü almayan bebeklerin anne sütü alanlara nazaran daha çabuk hasta olabiliyorlar ek gıdalara geçmek için sabırsızlanıyorum
gülüyorum çünkü aynı şey ben,imde başıma geldi 69 kiloyla hamile kaldım 89 kiloyla doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda daha şişlerim inmemiş olmasına ramen 74 kiloydum hamilelik öncesine göre 5 kilo fazlalık kalmıştı ama sağolsun bu büyükler sütüm olmayınca onu ye süt olsun bunu ye süt olsun diye diye kırkım çıktığında 80 kiloya ulaşmama sebeb olmuşlardı sonuçta sütde olmadı fazladan altı kilo bana kaldı ikinci çocuğum olucak olursa kimsenin bana bunu ye sütün olsun diyebileceğini sanmıyorum artık :))birde işin kötü tarafı ben sadece su içmele sütüm olacağını bildiğim halde sütün olmayınca diet yapıyorsun çocuğunu düşünmyormusun kendine bakmıyorsun böyle yaparsan sütün tabi denilerek üzerimde oluşan psikolojik baskıya yenik düşmüş olmak insanı çok fena sinir ediyor şimdi sütüm olmayınca herkes elini çekti üstümden aynı şey sanada yapılıyorsa devam ediyorlarsa kendi bildiğini oku hiçbirşey için geç değil :)
gunaydın kızlar nasılsınız benımde ıdeal kıloma ınmem ıcın 12 kılo vermem lazım hamıle kaldıgımda 67 kıloydum daha dıyete baslayayım dıye dusunuyodum hamıle kaldım su an 75 kıloyum ben dogumdan sonra almadım allahtan verdım 5 kılo falan sımdı 63 e dusmek ıstıyorum O DIYETTEN BENDE ISTIYORUM kızlar sıze bıkac sorum var benım kız cok ınatcı emmemek ıcın dırenıyor ama 3 saat falan gecınce endılıgınden alıyo acaba benmı cok zorluyorum sız kac saat gecınce emzırıyosunuz hep aglıyo benımkı bende acaba acmıdır dıye sokuyorum agzına dha cok aglıyo ac oldugunu dusunmemeın sebebı ıse ellerını ole bı yıyokı aklıma aclık gelıyo emzık vermeye basladım gene napayım susuturamıyorum bıde emsede en fazla 5 dakka emıp bırakıyo cok nadır 10 dakka emdıgı bu ay 600 gr almıstı sadece cok uzuldum dr normal dedı sızınkıler kac kılo alıyolar benımkı 4 aylık 2800 dogdu hastaneden cıktıgında 2500 du bı aylıkken gene 2800 oldu yanı ılk ay hıc kılo almadı de 5600 cok uzuluyorum zayıf dıye ama saglıklı erken dogmasına ragmen 4 aylık bebek özelleklerını tasıyor sadeec zayıf napcam bılemedım ek gıdaya gecmek ıstemıyom emzırmeyı o kadar cok sevıyorumkı ama bırakacak dıye korkuyorum cunku uyannıkken almıyo basınıza bole bısey geldımı nolur yardım edın bana psıkolojım bozuldu artık vermeyım ac kalsın emer dıyorum ama bazen 4 5 sat almadıgı oluyo ılla uyuyp uyanacak kı emsın hemde uyanır uyanmaz yanı 1 dakka gecse almıyo basında beklıyorum artık uyku sersemlıgı gecmedn vereyım dıye offf ne zormus anne olmak annem hep anne olunca anlarsınız derdı lutfen bana kac saatte bır nekadar emzırıosunuz yazarmısınız.....
canım ben neler çektim kızımın emmemesinden,göğsüme dokunduğu an ağlardı,ne savaş verdim.,saç kurutma makinesi sesi açar,loş bir odada uyku sersemi emzirirdim.elimde saat dk.tutardım.şimdi düzeldi şükür.birde gün geçtikçe daha az emiyolar,kızım 3 aylık en fazla 7-8 dk.emiyor.çene kasları kuvvetleniyor.eskiden 15-20 dk emdiklerini şimdi 5 dk da emiyolar.sen vazgeçme mücadeleye devam et.gelişimi iyi diyorsun bak ne güzel varsın,tombik olmasın.