2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar doktor murat topoğlu metabolizma hızlandırıcı çay tarifi vermişti geçenlerde bütün malzemeleri eşime aldırdım ama kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim:)

arkadaşlar selam boyun eğriliği ile ilgili bı fıkrı olan varmı bızde böle bı durum var hergun masaj yapıyoruz nekadar surede duzelıcek bılmıyorum çok uzuluyorum bebegım garıp gıbı hep sağa yatırıyo basını offf

:)) Henüz öle küçük emrah modundalar tutanıyorar. sanırım 1-2 ay daha var düzelmeye..

Birkaç yıla bu asiyi devlet zorunlu yapacak hiç üzülme ben çok araştırdım yapılması cocuklarımız icin önemli bence birde korumakla alakası yok emziğini yıkayım versen yine hasta olabilir

Benim kızımın kas gelişimi çok güzel ikinci aydan beri basını kaldırıp tutabiliyor ama benimki emmiyor şutu sagip veriyorum onu bile 40 nazla aliyor

dünki dediğin, kim ki o?
kızlar, ben otomatik enter basıyorum ama sonracevaplaya basacağımı hatırlıyorum:) evet, facetan girmek daha kolaymış

Ben bugün saat bire kadar dolaştım ama kimse olmayınca çıktım biraz sonra tekrar dışarı çıkacağım inşallah aksam karsilasiriz

Merhaba bebeğim 3 aylık oldu ve ben işe başladım. .
Öncelikle kaç cc koyayım buzluğa diye düşünmeyin . Zaten süt saklma poşetleri 150 ve 200 cclik. . Sizde maksimum şekilde doldurabilrisiniz . Benim bebeğim bazen bir kerede 150 cc içiyor bazen 50 cc . sonuçta oda sıcaklığında 8 saat bekleyebildiği için geri kalan kısmı ziyan olmuyor . İlk gün çok zor oldu ve 300 cc içmişti ancak .Ama şimdi 450 - 500 cc içtiği oluyor . . Günde ortalama 300 cc içecektir bebeğin .Birde sana tavsiyem işe başlamadan bir kaç gün önce bebeğine biberonla yada artık kaşıkla vericekseniz o şekilde doyurmaya çalışınki alışsın çocuk .Eğer biberonla vericeksin kauçuk uçlu emzik kullanın. . .

evet bende dunku arkadas girdi demisler ondan girdim ama yok sanirsam

Meraba ben estedaya dediğim gibi 9 ay sizi kk dan takip ettim sorunlu bir hamileliğim vardı ama ayped de sorun vardı paylaşımda bulunamadım ama artık yenisi geldi bundan sonra da sizinle görüşerek paylaşımda bulunmak istiyorum

bebeğim 3 aylk oldu fakat en fazla 2 saat uynık kalıp uyumayı tercih ediyor fazla uyuduğunu düşünüyorum sizin bebeişerinizdede durum aynımı?

bebeğim 3 aylk oldu fakat en fazla 2 saat uynık kalıp uyumayı tercih ediyor fazla uyuduğunu düşünüyorum sizin bebeişerinizdede durum aynımı?

kesinlikle benimki de oyle. hele emzik agzina girdi mi uykuyla uyaniklik arasinda gidip geliyor. uyumazsa da cok huzursuz oluyor, surekli aglama halinde.

Selam kizlar burada kalan var mı ? Şu 3 ay ben de girip katılayım, Facebook'a beni de alsalar diye düşünerek ama sadece düşünerek gecti. Nasıl gecti anlamadım, aşırı uykusuzluktan evet bizim uyku problemimiz, 2 aydır süren bir ishalimiz var ve buna bir care bulamayan bir doktorumuz var. Doktorumu değiştirmek istiyorum. Doktorundan deli gibi memnun olan var mı? ben istanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Buyukcekmece'den bahcelievlere kadar her yerden olabilir. Özel muayenehane olabilir. Gerçi burada sesimi duyan olur mu bilmem. hazır duyan olursa ben de face e girmek isterim. Bir zamanlar gruba girmek isteyenler alınmıyor diye bir muhabbet vardı ben de karışmak istememiştim. Şimdi sular durulmuş, her şey yerli yerine oturmustur diye ümit ediyorum. Ben 9 ay burda ense kalınlığından tutun da, tansiyon, seker gibi sıkıntılarımı ve sevinclerimi burada paylaşmış ve ferahlamistim. Bebeğin izin verdigi ölçüde bu paylaşımlara devam etmek isterim.

Sesimi duyan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…