bizim hemşirede gelmeden önce ver dedi de ondan sordum doktora hatta hemşire ver dedi dedim hayır verme dedi aşının etkisini azaltıyor dedi.
geçmiş olsun bu arada Allah'a emanetiz valla..
Canim hapin adi Cerazette,
buarada haberdarmısın blmyrm ama topıgımze gelen bır arkadsımız eşi ve bebeği vefat ettı.muş ta oturuyorlarmıs Van 'a alışverıs merkezne gtmısler.bır aıle yok oldu.nickide esraAKKIM dı galıba yanı boyle bı nıcktı.face de konustular.fotograflarını yayınladılar kızlar cok ama cok kotu oldum gordgmde
cnm bnde avent kullnyrm.damla modelı ya bu aventler.ılk 9 ay bunu kullanmalıymıs zaten bebişler ama 9aydan sonrada bunu bıraktırıp damaklıya gecılmelıymıs.9ay sonra damaklyı kabul etmz dıye arada nuk damaklısınıda veryrm.bnmkıde öğürüyordu bırara emzık aldıgında ağızları mıncık ya kucuk dıllerınemı degıyor ne fazla ıttırmeden emzıgı damağına doğru kaldırarak verırsen cabuk alıyor.yoksa benımkıde her defasında zartta kapamıyor emzıgı.işte böyle.amann ıhtıyacı yoksa emzıgı bırak almasın bıde bıraktırması var :) bız aşıdan geldık.ınsallah ateşlenmez yavrum.bu arada senın yavrunuda gormek ısterım ya..merak edyrm ben bu bebişleri:)
canım gaz sancısı olabilir, benim bebeğimdede oldu şimde daha iyi..çok bunaldığında ağlasada odadan çık balkonda falan hava al eğermerhabalar benim bir sorum olacak. 29 ağustosda doğum yaptım. oğlum 56 günlük. son iki haftadır hiç uyumuyor ağlıyor. ben artık çok yoruldum. acaba aç mı kalıyor diye düşünüyorum. bunu nasıl anlıyacam bilmiyorum. devamlı emmek istiyor anca öyle susuyor. 1 ayda kilosu 4 160 dı. ilk ay 700 gram almıştı doktor az dedi. yarın götürecem bakalım kaç gram almış. annem ve kayınvalidem günde bir defada olsa mama takviyesi yap diyorlar. bende vermek istemiyorum doktorun fikrini almak istiyorum. ama aç kalıyor diyede üzülüyorum. büyüdükçe uyku süresi uzaması gerekirken kısalıyor. 10 dakikada kalkıyor. en fazla 1-1.5 saat oda devamlı sallarsam. uykusuzluktan sinir hastası oldum. bazen oğlumada bağırıyorum ve sonra çok üzülüyorum. bana yardım edin. mama versem mi?
enkazdan cıkarılan 14gunluk AZRA BEBEĞİ gördünüzmü kızlar? çırılçıplakşükür yaşıyor melek.ınsallah bır sıkıntı olmaz yaşama tutunur ALLAH uzun ömürler versın.annesı henuz enkazdaymış ALLAHIM ınsallah oda sağsalım kurtulur Azra bebek annesının kokusuyla avunur.
çok üzüldüm yaaa ,((((((( pekı nerden öğrenmısler öldüğünü ?? yanı kım haber vermıs ?
kıyamam atlasa.. inşallah çok ağlamamıştır.iyi mi atlas? cnm bi de emziği öyle deneyim.. zaten aventi bi iki kere aldı..ben de damaklı kullanılması sakıncalı gibi duymuştum..nehir in resmini yüklemeye çalışıyım yakışıklı oğluna göster bkalım beğenecek mi
seliiinn canım nasılsın sonunda buluştuk :) ah kıyamam Atlasımda bugün mü aşı oldu.Çağla da bugün oldu.Atlas olursa ben de olmalıyım diye atladı :)
maşallah tombik Atlasa.inş. iyidir benimkide bugün hiç uyumuyor baya bunaldım ölçümleri çıplakmı yapıyorlar yanlış hatırlamıyosam kontrole götürdüğünde boyu 58 yazmıştınbazen yalnış ölçüyorlar daha uzundur biz 53 doğduk 14 gün sonrasağlık ocağında 52,5 çıktı ne komik uzayacağına kısaldı çocuk ben pek inanmıyorum yani yanşşda ölçüyorlar iyi kilo almış inş. hep böyle giderler 4 aylıkken 8 olsalar çok tatlı oluyo benim yeğenim öyleydi herşeyden önce hasta olmasınlar da misafirin varmış kolay gelsin ters bi günolmuş bebek aşılıya
atlas ın ateşi 37.7 yuksek mı doktora gıtmelımıyız bılemedım.ateş dusurucude vermıstım hem sabah hemde saat 5te.6saat dolmadan verılmyr dıe bılyrm napıım?
Atlas ne durumda acaba merak ettim iyidir inşallah
çok üzüldüm yaaa ,((((((( pekı nerden öğrenmısler öldüğünü ?? yanı kım haber vermıs ?
kızlar bebeginizi kac saatte bir emziriyorsunuz. Benim kızım cok zayıf ya. ene değil de boya gidiyor sanki. 49 cm dogdu. Birinci ayda 58 cm cıktı. 1 ayda o kadar uzar mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?