2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hemşirede gelmeden önce ver dedi de ondan sordum doktora hatta hemşire ver dedi dedim hayır verme dedi aşının etkisini azaltıyor dedi.
geçmiş olsun bu arada Allah'a emanetiz valla..

bizim doktorda verme dedi yükselirse ateşi o zaman verirsin dedi. ben doktorların yalancısıyım :)

Canim hapin adi Cerazette,

esım korunuyo cnm ben hap falan kullanmadım hıc daglık ocagıda spıral mıdır nedır ondan tkalaım dedı
yada iğne bend ekorunmak ıcın bısey yaptırmak ıstemıyorum kendıme zaten 1 tran cocuk cıkardık her yerımız degıstı bıde laga luga edıyo kocam bazen yok hala düzelmemıs karnım neden mıs

çok üzüldüm yaaa ,((((((( pekı nerden öğrenmısler öldüğünü ?? yanı kım haber vermıs ?

kıyamam atlasa.. inşallah çok ağlamamıştır.iyi mi atlas? cnm bi de emziği öyle deneyim.. zaten aventi bi iki kere aldı..ben de damaklı kullanılması sakıncalı gibi duymuştum..nehir in resmini yüklemeye çalışıyım yakışıklı oğluna göster bkalım beğenecek mi

canım gaz sancısı olabilir, benim bebeğimdede oldu şimde daha iyi..çok bunaldığında ağlasada odadan çık balkonda falan hava al eğer
yardım edecek biri varsa onu çağır çünkü bu dönem cidden zor oluyor.. uyumadığında bende gergin oluyorum yorgunluktan ama bu dönem geçiyor3 saatte bir emzirip arada oyalamaya çalışsan. evin içinde gezdirip ninni şarkı söylesen oyalanır. bu tavsiyeleri dr. vermişti bize. çünkü sürekli emdiğinde gaz daha fazla oluyor ve süt ozaman kalmıyor...bence mama vermeden 3 saatte bir meme vermeye çalış o arada oyala.zor ama eğer kilosunda sıkıntı yoksa mamaya başlama bence

haberlerde gördüm çok sevindim ve çok ağladım.. annesinide çıkarmışlar.. 15 günlük bebek ve lohusa annesi.. ben o dönemde herkese mum söktürüyodum.ellemein öpmeyin falan diye. aslında mutlu olmayı bilmek ve şükretmek lazım.

evet damaklı 9aya kadar sakıncalıymıs.9aydan sonrada avent modelı sakıncalı aklında bulunsun.atlas paşam mızmız aglıyor hıc boyle olmasına alısık deılım yavrumunuyuyamıyor 10dk uyuyor sonra aglayarak uyanıyor.tosunumun resmını atayım sna ama burdan olmasın olurmu?ıster maılıne atayım yada msn vereyım ozelden yazayım sana adresımı ok?bnde nehır fıstıgını goreyım bıı

seliiinn canım nasılsın sonunda buluştuk :) ah kıyamam Atlasımda bugün mü aşı oldu.Çağla da bugün oldu.Atlas olursa ben de olmalıyım diye atladı :)

ayy yerım onu ben.kız maıl adresımı ekle konusalım bı ya.su fıstıgın fotograflarını goster bana.evt bugun aşı olduk bızde.valla mızmız bnmkı bugun baya.yavrum uyuyamıyor 10dk yarım saat anca.çağla nasıl oldu?kılosu boyu ne durumda.
Atlas 6200kg - 58 cm .

bu arada benım pc hep acık topıcte acık dolayısıyla.atlasın sakin anlarında gelyrm bunun basına.saat 3te burdaymıssın gormedım bılem senı tüh..yarın yıne burda ol ve denk gelelım.aaaaaaa sımdı bunu yazarkn yarn bı arkds gelecekmıs dğurdgmdan berı daha yenı gelecek cok kızgınım gelecek olana bu arada.doğumdan 15gun once tatıle cıktgmz kısı düşün yani.bı hayırlı olsn dıye bıle aramadı.bgn bzm mağazaya gtmıs oğluna bırseyler almaya eşimde sitem etmıs selin sana dargın kırgın dıye.oda aksam aradı işte yok cocuklar bılmem ne...ayıp valla.ben sana özelden maılı yazıyorum.konustgmzdada cebi verrm kı buralarda denk gelelım haberleselım

Son düzenleme:
maşallah tombik Atlasa.inş. iyidir benimkide bugün hiç uyumuyor baya bunaldım ölçümleri çıplakmı yapıyorlar yanlış hatırlamıyosam kontrole götürdüğünde boyu 58 yazmıştınbazen yalnış ölçüyorlar daha uzundur biz 53 doğduk 14 gün sonrasağlık ocağında 52,5 çıktı ne komik uzayacağına kısaldı çocuk ben pek inanmıyorum yani yanşşda ölçüyorlar iyi kilo almış inş. hep böyle giderler 4 aylıkken 8 olsalar çok tatlı oluyo benim yeğenim öyleydi herşeyden önce hasta olmasınlar da misafirin varmış kolay gelsin ters bi günolmuş bebek aşılıya

atlas ın ateşi 37.7 yuksek mı doktora gıtmelımıyız bılemedım.ateş dusurucude vermıstım hem sabah hemde saat 5te.6saat dolmadan verılmyr dıe bılyrm napıım?

evet cnm bız 18 gun once yanı 7 ekımde kalça usg ve karın ultrosonu ıcın gıtmıstık doktora. orada tartılıp boyu ölçülmüştü.58cm cıkmıstı.18gunde boyu uzamamış yanı ama kılo almıs maşallah yavruma:)ama şimdi ateş bednı korkutuyor..bu arada bugun sağlık ocagında tartılırken uzerınde sadece çıtçıtlısı ve kılotlu çorabıyla tartıldık.ama doktora gttgmzdekı ölçümde sadece beziyle kalmıştı

atlas ın ateşi 37.7 yuksek mı doktora gıtmelımıyız bılemedım.ateş dusurucude vermıstım hem sabah hemde saat 5te.6saat dolmadan verılmyr dıe bılyrm napıım?

fitil verebilirsin hemen düşer biraz ateşlenmiş çok değil endişelenme inş. düşer
bu arada kilomuz aynı sayılır bizde 6100 çıkmıştıkdemek istedğim boyu fazlada olabilir yanlış ölçmüşlerdir kib

çok üzüldüm yaaa ,((((((( pekı nerden öğrenmısler öldüğünü ?? yanı kım haber vermıs ?

canım facede diğer grupta ekliydi..hatta onu ben eklemiştim...face sayfasında kardeşi paylaştı..bugün ve dün milliyet nette can dündar paylaştı...sanırım hürriyettede var...iki gazetedn birinde fotoğraflarıda var..çok üzüldüm..allah rahmet eylesin...

sağlık ocağı yazıyor fitili ben gazı çok olduğundada kullanıyorum bayakaka yapıyor rahatlatıyor bazen uykuda yapıyor ağrı kesici özelliği olduğundanarada kullanıyorumhastanelerdede yüksek ateşte fitil yada iğne vuruyorlar.
Arkadaşada Allah rahmet eylesin ibret almayıda bize nasip etsin...

kızlar bebeginizi kac saatte bir emziriyorsunuz. Benim kızım cok zayıf ya. ene değil de boya gidiyor sanki. 49 cm dogdu. Birinci ayda 58 cm cıktı. 1 ayda o kadar uzar mı.

kızlar bebeginizi kac saatte bir emziriyorsunuz. Benim kızım cok zayıf ya. ene değil de boya gidiyor sanki. 49 cm dogdu. Birinci ayda 58 cm cıktı. 1 ayda o kadar uzar mı.

seninkini de doğumda yanlış ölçmüşler canım belli ki. aynı rakamlar benim için de geçerli ama ben doğumdan 1 hafta sonra sağlık ocağında ölçtürdüm 53 çıktı. hastanee kayıtlarında 48 yazıyo. 1 haftada 5 cm uzayamayacağında göre hastanedeki kayıt yanlış. 1 ayın sonunda da 58 çıktı. benim oğlum da zayıf ama boya gidiyo maşallah. seninki de öyle belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…