arkadaşlar ben şimdi face de geziyorum.peki kim kimdir bulamadım yavv.yardım lütfen...
kızlar selam nasılsınız , nasıl gıdıyor hamıslık:) ben daha 7+5 teyim. bu aksam tekrar meleğimi görücem insallah. sizler eşlerinize nasıl soylediniz hamıle olduğunuzu:))))))))))))
ben senelerdir hamıle kalamıyordum. 3 defa tup bebek tedavısınden sonra. doğal yolla bır gebelık gecırdım ama onuda kalp atısını duymadan kaybettım. bu ıkıncı gebelığım. düşükten 3 ay sonra oldu yine doğal yoldan:)
reglim yaklasık bır hafta gecıkınce iş yerındeylen hemen bır gebelik testi aldım ve hemen çift çizgiyi gördüm :))))) akşamı zor ettım:)
neyse aksam eve geldım. esime bir kart yazdım meleğimin ağzından ve masanın ustune koydum :))))
şok oldu :) ya sızler ? sizleride cok merak ediyorum nasıl soyledınız ne tepki aldnız:)
merhaba kızlar,
idrar yolları iltihabını atlattım derken pazar sabahı korkunç bi diş ağrısıyla uyandım.Doktor ağrı kesici minoset vermişti içtim ama faydası olmadı.Akşam acile gittik gebelik olunca bakmadılar.pazar gecesi sabahı sabh ettim,sabaha karşı dalmışım biraz, ondan sonrada bi baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım( tabii diişimde başladı.Eşim kadın doğum doktorunu aradı, onun bulunduğu poliklinkdeki diş doktoruna yönlendirmiş,banada bilgi versinler demiş. dün gittim öğleden sonra doktor kanal tedavisi dedi ben ağlıyorumm ( bebeğime bişi olcak die, sonra kadın doğum doktoruyla görüştü onay aldı ve başladı dişimi yapmaya önce uyuşturdu doktor bende sürekli soruyorum bi etkisi olur mu bebeğe zarar verirmi zaten 15 dakkada zor uyuştu ( doktor korkma dedi, biçok hamileye yapıyoruz ben hem ağlıyorum hem tedavi oluyorum.çok şükür ağrı dindi inşallah bebeğimde iyidir cumartesi görücem meleğimi, inşallah kalp atışlarınıda duyarım 15 gün önce duyamamıştım (
kızlar selam nasılsınız , nasıl gıdıyor hamıslık:) ben daha 7+5 teyim. bu aksam tekrar meleğimi görücem insallah. sizler eşlerinize nasıl soylediniz hamıle olduğunuzu:))))))))))))
ben senelerdir hamıle kalamıyordum. 3 defa tup bebek tedavısınden sonra. doğal yolla bır gebelık gecırdım ama onuda kalp atısını duymadan kaybettım. bu ıkıncı gebelığım. düşükten 3 ay sonra oldu yine doğal yoldan:)
reglim yaklasık bır hafta gecıkınce iş yerındeylen hemen bır gebelik testi aldım ve hemen çift çizgiyi gördüm :))))) akşamı zor ettım:)
neyse aksam eve geldım. esime bir kart yazdım meleğimin ağzından ve masanın ustune koydum :))))
şok oldu :) ya sızler ? sizleride cok merak ediyorum nasıl soyledınız ne tepki aldnız:)
bugün tam allah nasip ederse11 haftalık olduk :d
canım ne güzel rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... benim de ilk tüp bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim bu da 2. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
ne güzel canımya.biz 9 haftalığız teyzesi daha:)tabi 9.ayda olmayı yeğlerdim:)))
ben esime hic supriz yapamadim;
birlikte ogrendik cunku..
benim reglimin bigun oncesiydi, meraktan test aldim; cumartesiydi esim de evdeydi, testi yaptim, banyodan cikamadim yarim saat, teste bakip kaldim, sok oldum,
esim kapiya geldi en sonunda noldu noldu diye,
hamile olabilirim dedim;
ama ilk defa test yapmistim, yanlis olabilir zannettim, hic emin olamadik
gidip hastanede kan testi yaptirdik, ve birlikte ogrenmis olduk
2. hamilelik yasayanlar,
kizda mi erkekte mi yuzde ciller cikar?
benim yuuzmde minik minik ciller belirdi de ?
)
Bende maltepeden yanlız gelicem ama benim annemin evine çok yakın bir hastane annemle komşusun galiba :)
olabilir canım :) eyüpoğlu kolejinin oralarda oturuyorum bilirsin belki
CANIMYA benim kızımda cildim de hiçbir değişiklik olmadı.ama yeğenim erkekti gelinimizdede hçbişey olmadı.sadece güneştan korunak lazım çünkü en ufak bir güneş leke yapıyor.
genelde kızda oluyor diyorlar cnm ama bence yok öyle birşey
güneş yapıyor bende zaten vardı biraz belirginleşti yani hamişlikten olmadı
olabilir canım :) eyüpoğlu kolejinin oralarda oturuyorum bilirsin belki
bulgurlunun alt tarfındaki eyüboğlu kolejimi biliyorum orayı bizde (yani annemler) daha evvelden orda oturmuştuk sonra armağanevlere taşındık...
bulgurlunun alt tarfındaki eyüboğlu kolejimi biliyorum orayı bizde (yani annemler) daha evvelden orda oturmuştuk sonra armağanevlere taşındık...
evet canım orda oturuyorum. armağanevler demi oturuyor annenler orayı bilmiyorum..
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?