2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 2. ve 3. gebelikte hiç süprüz yapmadım..ilkinde yaptım..gecen yıl öğrendiğim gün yemeğe gidelim dedim yemekte bebek battaniyesi çıkardım bil bakalım bu kimin dedim.oda yeğeninin adını söyledi sonra hayır düşün dedim...yoksa hamilemisin dedi..kalktı öptü filan feşman işte

Çok geçmiş olsun canım. Cumartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ne güzel rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... benim de ilk tüp bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim bu da 2. rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

ben esime hic supriz yapamadim;
birlikte ogrendik cunku..

benim reglimin bigun oncesiydi, meraktan test aldim; cumartesiydi esim de evdeydi, testi yaptim, banyodan cikamadim yarim saat, teste bakip kaldim, sok oldum,
esim kapiya geldi en sonunda noldu noldu diye,
hamile olabilirim dedim;
ama ilk defa test yapmistim, yanlis olabilir zannettim, hic emin olamadik
gidip hastanede kan testi yaptirdik, ve birlikte ogrenmis olduk

bizde birlikte yaptık hatta silik çıkınca eşim inanmadı bir daha aldı test:)) ama kızımda hediye paketi yapmıştım ve acayip şaşırmıştı zaten 1 aylık evliydik sanırım ondanda şaşırdı:))

2. hamilelik yasayanlar,
kizda mi erkekte mi yuzde ciller cikar?

benim yuuzmde minik minik ciller belirdi de ?

)

2. hamilelik yasayanlar,
kizda mi erkekte mi yuzde ciller cikar?

benim yuuzmde minik minik ciller belirdi de ?

)

CANIMYA benim kızımda cildim de hiçbir değişiklik olmadı.ama yeğenim erkekti gelinimizdede hçbişey olmadı.sadece güneştan korunak lazım çünkü en ufak bir güneş leke yapıyor.

genelde kızda oluyor diyorlar cnm ama bence yok öyle birşey
güneş yapıyor bende zaten vardı biraz belirginleşti yani hamişlikten olmadı

CANIMYA benim kızımda cildim de hiçbir değişiklik olmadı.ama yeğenim erkekti gelinimizdede hçbişey olmadı.sadece güneştan korunak lazım çünkü en ufak bir güneş leke yapıyor.

hmm, belli olmuyor demek kii

genelde kızda oluyor diyorlar cnm ama bence yok öyle birşey
güneş yapıyor bende zaten vardı biraz belirginleşti yani hamişlikten olmadı

benim minik minik cillerim cikmis, bugun farkettim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…