2. hamilelik yasayanlar,
kizda mi erkekte mi yuzde ciller cikar?
benim yuuzmde minik minik ciller belirdi de ?
)[/Q
kızda olur derler ama herkesin hamileliği farklı geçiyor bence cilt yapısıyla alakalı sadece
2. hamilelik yasayanlar,
kizda mi erkekte mi yuzde ciller cikar?
benim yuuzmde minik minik ciller belirdi de ?
)[/Q
kızda olur derler ama herkesin hamileliği farklı geçiyor bence cilt yapısıyla alakalı sadece
benim bu yasima kadar sorunsuz bi cildim olmustur,
ne leke ne sivilce, ne yaglanma, ne kuruma sorunu yasamadim.
bakalim hamilelikte neler gorucez
benim abimin esinin yuzunu kirmizi kabartili sivilceler basmisti, ama normalde de problemli cildi.
oglu oldu onun
neyse bugu netten baktim da
12. haftada erkek ya da kiz olacagina iliskin bir tahmin yapilabilirmis ama kesin olarak 14. haftadan sonra soyleebilirmis
benim bu yasima kadar sorunsuz bi cildim olmustur,
ne leke ne sivilce, ne yaglanma, ne kuruma sorunu yasamadim.
bakalim hamilelikte neler gorucez
benim abimin esinin yuzunu kirmizi kabartili sivilceler basmisti, ama normalde de problemli cildi.
oglu oldu onun
neyse bugu netten baktim da
12. haftada erkek ya da kiz olacagina iliskin bir tahmin yapilabilirmis ama kesin olarak 14. haftadan sonra soyleebilirmis
evet canım cinsiyet konusunda benim dr da öyle diyor. 5 şubatta 15+2 oluyorum o zman öğrenicez inşallah
Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?
Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....
sağol canım tavsiyen için, denemeye çalışacağm..Günaydın Güzel Ağustos anneleri. Ben artık sizi takip edemiyorum.Sayfalar oku oku bitmiyor.Herkesin iyi olmasına sevindim.
Merhaba canım Geçen sene bende Meltem hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ben miyom ameliyatı olunca Cerrahpaşadaki doktoruma gidiyorum şimdilik. Meltem Hn. Çok iyi bir doktor.
Hastanede çok iyi ebeleri, hemşireleri çok iyi. İçin rahat olsun. Güvenli ellerdesin.
Hamilelikten sanırım.
Benim de geçen hafta boynum sırtım tutulmuştu. Hiç hareket bile edemiyordum.Sana güzel bir formül vereyim. rafine olmamış zeytin yağına, çekilmemiş karabiberi havada dövüp karıştırıyorsun. Sırtına masajla birlikte iyice yediriyorsun. Bir bezle yada havluyu ısıtıp sırtına sarıyorsun. Bir iki saat yatıyorsun. Sonra banyo yapıyorsun. Açılıyor. Bundan da fayda bulamazsan doktorununda görüşünü alıp viks kullanabilirsin.
Kızınamaşallah barekallah. Allah nazarlardan korusun. Çok güzel.
günaydın güzel annişler.... hala kahvaltı yapamadım bu hafta çalışmıyorum raporluyum ama tadını çıkaramıyorum. midem fena...
günaydın güzel annişler.... hala kahvaltı yapamadım bu hafta çalışmıyorum raporluyum ama tadını çıkaramıyorum. midem fena...
hanımlar bebekleriniz son adet tarihine uyumlu mu gidiyor?Ben de 5 gün fark var...
canım ben doktora 4 şubatta gidicem ve 12. haftam olacak inşallah öğrenirim meraktan çatlıyorumbenim dr. 13.haftada dedi ama bakalım artyık.hayıorlısı..yani 4 şubat gibi...
gunaydınnnn guzel anne adayları nasılsınız?
kızlar bır kac gunluk değişik tahmınler olabılıyor. benınde gecen hafta 4 gun eksık soylemıstı dr. ama dun aksam tam soyledı gebelık haftasını. usg de boyle yanlıslıklar olabılıyormus kızlar. bu arada bız bıraz kucuğuz :) bu gun tam 8 haftalık oldukkkk
ay bıran once gobuş buyusun ıstıyorum ben yaaaa
canım ben doktora 4 şubatta gidicem ve 12. haftam olacak inşallah öğrenirim meraktan çatlıyorum
bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz
ben bu hafta iyiyim..iyi olduğumada sevinemiyorum...acaba bişeymi oldu soruları aklıma geliyor...ama belkide bu hafta artık iyi olmam gerekiyor...
günaydınnnn
kalktık biz kızımla onun yemeğini yedirdim ama ben yiyemiyorum bigün çoK Kötüyüm bigün iyi anlamadım
herkese hayırlı günler
canım ben doktora 4 şubatta gidicem ve 12. haftam olacak inşallah öğrenirim meraktan çatlıyorum
bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?