2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim dr. 13.haftada dedi ama bakalım artyık.hayıorlısı..yani 4 şubat gibi...

Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?

Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....

biz 7+6 yız..bende azaldı mide bulantıları..ama iştahım açıldı :18:
sağol canım tavsiyen için, denemeye çalışacağm..

günaydın güzel annişler.... hala kahvaltı yapamadım bu hafta çalışmıyorum raporluyum ama tadını çıkaramıyorum. midem fena...

ben bu hafta iyiyim..iyi olduğumada sevinemiyorum...acaba bişeymi oldu soruları aklıma geliyor...ama belkide bu hafta artık iyi olmam gerekiyor...

gunaydınnnn guzel anne adayları nasılsınız?
kızlar bır kac gunluk değişik tahmınler olabılıyor. benınde gecen hafta 4 gun eksık soylemıstı dr. ama dun aksam tam soyledı gebelık haftasını. usg de boyle yanlıslıklar olabılıyormus kızlar. bu arada bız bıraz kucuğuz :) bu gun tam 8 haftalık oldukkkk
ay bıran once gobuş buyusun ıstıyorum ben yaaaa

benim dr. 13.haftada dedi ama bakalım artyık.hayıorlısı..yani 4 şubat gibi...
canım ben doktora 4 şubatta gidicem ve 12. haftam olacak inşallah öğrenirim meraktan çatlıyorum

bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz

canım sen yine çok beklenti içine girmede çünkü 13.hafta bile erken olabilir.

günaydın kızlar nasılsınız?

sanırım ulrtasonda değişiklik oluyor.benim hep tam gdiiyordu ama bu gidişimde 1 hafta geri.olabilir dedi dr.
kızlar bugün midem hiç bulanmıyor şaşkınlık içindeyim ben acaba bişeymi oldu diye.off bulansa bir dert bulanmasa bir dert:))

bişi diyim mi benim göbüşüm çıktı bile..iç karnım yokmuş..vücudum su alabilirmiş..şişkinlik de var biraz da toplucayım göbüş önde hamile pantolonları giyiyoruz
[/QUOTE]

hadı yaaa maşallah kac haftalıksın:)

günaydınnnn
kalktık biz kızımla onun yemeğini yedirdim ama ben yiyemiyorum bigün çoK Kötüyüm bigün iyi anlamadım
herkese hayırlı günler

günaydınnnn
kalktık biz kızımla onun yemeğini yedirdim ama ben yiyemiyorum bigün çoK Kötüyüm bigün iyi anlamadım
herkese hayırlı günler

canım sen ne öğretmenisin ve nerelisin? benim arkadaşın kızına ve eşine çok benziyor resimdekilerdeyoksa sen arkadaşımmısın?

benim de ic karnim yok sanirim;
benim de karnim minicik cikti,
ama hala ayni pantolonlarimi giyiyorum, sadece dar kotlarimi giyemiyorum karnimi sikiyor, rahatsiz ediyor
bir de ben de kabizlik var 3-4 gundur; ondan da karnim sisti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…