2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastanenin adı ne canım bende ümraniyede oturuyorum. 16. haftadan sonra doğuma hazırlık kurslarına bşlıycam
kusura bakma canım anca girebildim çok yoğun bugün..
hisar hastanesi, ben uzak oturuyorum ama gelmeyi çok isityorum

cnm cok sagol cok tatlisin,
ama olmaz bu senin isin, siten kurulsun ordan siparis veririz bizzz

Ay burda ne güzel şeyler konuşulmuş kısmet olursa bizde düşünüyoruz tüm bunları... ne güzel intrenet sitesi kurulsun da hem bilgi alırız hemde siparişlerimizi veririz....

Ay burda ne güzel şeyler konuşulmuş kısmet olursa bizde düşünüyoruz tüm bunları... ne güzel intrenet sitesi kurulsun da hem bilgi alırız hemde siparişlerimizi veririz....

bende onları sergilemek için çok heyecanlanıyor ve sabırsızlanıyorum canım.ama dedim ya şu bir ayı atlatmam lazım midem berbat.ama sonra çok güzel şeyler çıkacak inşallah.bu arada hepimiz tacı aynı olacak nasıl fikir.tabi şehir dışındakilei nasıl çözücez bakalım onuda o zaman düşünürüz...

bendeee istiyorumm taçç bende antalyadayım yaptıklarını sergilediğin bir yer var mı antalyada

gelişimci kuzum sen çalışıyormusun.

canım ben öğretmenim...antalyada çok samimi bir arkadaşım var..yazları geliyordum..sen neresinde oturuyorsun? faceten nasıl eklim isim? bu arada facete grubumuz var..orayada fotoları ekleyebilirisn..biz orda epey foto ekledik..birbirimizi tanıdık..

canım sabırsızlıkla bekliyoruz,eminim hepsi birbirnden güzeldir.
canım çok güzel bir fikir, biran önce sitenizi kurun çok merak ettim..
canım çok ince bir düşünce:)
evet bencede sağolsun arkadaşmz,düşünmesi bile yeter..
bu şekilde düşünmen ve bu şekilde konuşman bile bize yeter..çok teşekkür ederiz...
bencede katılıyorum arkadaşım :13:
çok güzel canım herşey,kızında çok tatlı..allah bağışlasın

slm
gercekten cok zewkli bi iş yapıosun cnm ama bu aralar zahmetlidir muhakkak.sen ewde mi yapıosun bunları yoksa dükkan falan var mı? varsa da yerin nerdeyse gelip bakmak isterim...ist da mısın?

güzel anne adayları iyi akşamlar herkese,
gelecek hafta ikili test için randevum var ama aklıma takılıyor.aranızda önceden tecrübeli olanlar vardır; bu ikili testin sonucu aynı gün belli oluyor mu? çok merak ediorum,şimdiden uykularım kaçıyor korkuyorum
bu arada ben istanbul hizmet hastanesi meltem hnm a gidiorum,aranızda ona giden var mı?

canım ben geçen hafta yaptırdım ikili testi. önce ultrasonda bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor dr hemen söylüyor kaç mm olduğunu testin sonucunu en çok bu etkiliyor yani en önemlisi bu. 2.5 mm üstü çıkarsa riskli benimki 1.34 çıktı allaha şükür. sonra kan veriyorsun hormon testi yapıyorlar onun sonucu 1 hafta sonra cıkıyor ama hastaneden hastaneye değişirmi bilmem

günayın güzel anne adayları, bugün herzamanki gibi yoğun bir günm var.gecede hiç uyuyamdım okadar çok tvalete gitimki...sanırım rahim büyüdükçe baskı yapıyor bizde soluğu tuvalette alıyoruz.çok uykuszum çok

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…