canım ben yalnız gelicem, eşim çalışıyor malesef ctesileri...inşallah aksilik olmazsa gelicem ben
aynı sıkıntı bende de var
klozette yatmak istiyorum
evet uuyalımda faketmez..normalde de uykuyu severdim.neyse 1 ay sonra geçer umarım bu uyku modu
Merhaba canım Geçen sene bende Meltem hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ben miyom ameliyatı olunca Cerrahpaşadaki doktoruma gidiyorum şimdilik. Meltem Hn. Çok iyi bir doktor.güzel anne adayları iyi akşamlar herkese,
gelecek hafta ikili test için randevum var ama aklıma takılıyor.aranızda önceden tecrübeli olanlar vardır; bu ikili testin sonucu aynı gün belli oluyor mu? çok merak ediorum,şimdiden uykularım kaçıyor korkuyorum
bu arada ben istanbul hizmet hastanesi meltem hnm a gidiorum,aranızda ona giden var mı?
Hamilelikten sanırım.kızlar ya benim dünde beri,boynum ve sırtım ağırıyor..hamilelikle mi lgi acba..korkmaya başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/366474-biricik-kelebegim-selinimin-dogum-gunu.html
canım burda var hem doğum günümüzüde görmüş olursunuz:))
Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?
Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....
ayy seninki zormus ya benim evime 5 dk zaten eşimle katılıcam sen yalnızmı geliceksin canım?
Bende maltepeden yanlız gelicem ama benim annemin evine çok yakın bir hastane annemle komşusun galiba :)
canım ben öğretmenim...şekr filan deyince dikkatimi çekti..hangi şehirdesin? allah nasip ederse maddi durumda el verirse bebek için sepet ve şeker düşünüyorum..yakın yerlerdeysek senin yerinden düşünebilirim...
evet aynen ben de çok severim böyle şeyleri ben de düşünebilirim canım...
bu arada kızlar ben progestan fitil kullanıyorum sürekli geri geliyor o tamam da benim çok fazla akıntım var. beyaz krem arası ve baya çok kokusu falan yok doktor kokmazsa normal dedi. sizlerde var mı?? özellikle 2. hamilelikleri olanlar??? ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için kayebttim ve açıklanamayan durum denildi çünkü suyum gelmediği halde bitti. o yüzden tedirginim. sizlerin akıntısı var mı ben hep ıslak oluyorum sürekli açmaşır değiştiriyorum
Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?
Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....
evet aynen ben de çok severim böyle şeyleri ben de düşünebilirim canım...
bu arada kızlar ben progestan fitil kullanıyorum sürekli geri geliyor o tamam da benim çok fazla akıntım var. beyaz krem arası ve baya çok kokusu falan yok doktor kokmazsa normal dedi. sizlerde var mı?? özellikle 2. hamilelikleri olanlar??? ben 16 haftalık bebeğimi suyu bittiği için kayebttim ve açıklanamayan durum denildi çünkü suyum gelmediği halde bitti. o yüzden tedirginim. sizlerin akıntısı var mı ben hep ıslak oluyorum sürekli açmaşır değiştiriyorum
cnm bende de ayni
korkma
doktor bana daha ilk gebeligimi aciklarken soylemisti, vajinal akintilar artacak diye,
ben de gunluk camasir degistiriyorum, bir de dantellileri falan giyemiyorum rahatsiz ediyor, hep pamuklu giyiyorum
bulursam pamuklu gunluk ped alicam
Kızlar bende süt,peynir türevi şeylerden tiksiniyorum. Doğal olarak kalsiyum alamıyoruz. Bebek için sorun olmaz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?