2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel bayanlar....
cnm taç için kargoyla gönderirsin bir zahmet arkd.kargo parasını öderler bana öyle yapabilirsin)
şekerler için bende bakmak isterim ama facede henüz açıklamadığım için girmedim ben ileriki aylarda
olur inş.zaten daha çok var....
medicana da doğum yaptım ben çok memnun kaldım ama şimdi çok kalabalık olmuş ben
kendi drumuda bıraktım hospitaliuma gittim memnun kalmadım pendik bölge hst var ona gidicem
birde ona bakayım.evlenmeden önce ataşehirde oturuyordum şimdi kurtköydeyim cnm
aklımda daha da birşey kalmadı benim mide hala kötü dün akşam çıkardım gene :-((

Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?

Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....

Son düzenleme:
Günaydın Güzel Ağustos anneleri. Ben artık sizi takip edemiyorum.Sayfalar oku oku bitmiyor.Herkesin iyi olmasına sevindim.

Merhaba canım Geçen sene bende Meltem hanıma gidiyordum. Çok memnundum. Ben miyom ameliyatı olunca Cerrahpaşadaki doktoruma gidiyorum şimdilik. Meltem Hn. Çok iyi bir doktor.
Hastanede çok iyi ebeleri, hemşireleri çok iyi. İçin rahat olsun. Güvenli ellerdesin.

kızlar ya benim dünde beri,boynum ve sırtım ağırıyor..hamilelikle mi lgi acba..korkmaya başladım
Hamilelikten sanırım.
Benim de geçen hafta boynum sırtım tutulmuştu. Hiç hareket bile edemiyordum.Sana güzel bir formül vereyim. rafine olmamış zeytin yağına, çekilmemiş karabiberi havada dövüp karıştırıyorsun. Sırtına masajla birlikte iyice yediriyorsun. Bir bezle yada havluyu ısıtıp sırtına sarıyorsun. Bir iki saat yatıyorsun. Sonra banyo yapıyorsun. Açılıyor. Bundan da fayda bulamazsan doktorununda görüşünü alıp viks kullanabilirsin.

Kızına maşallah barekallah. Allah nazarlardan korusun. Çok güzel.

Ben 10+3 üm ne yazıkki bulantılar tam gaz devam 2 hft sonra inş.kalmayacak
öyle umut ediyorum :-((

10+2 yiz
bulantı ve tiksinme var çok şükür henüz kusma yok..
işim gereği biraz sonra 1,5 saatlik bir yolculuk yapıcam umarım iyi geçer
tiksinme ise herşeyden var sebze/tavuk malesef yemiyorum

Kızlar selamm,
bugün itibariyle kaç haftalık oldunuz? Mide durumları nasıl?

Ben 8+4 oldum, mide bulantım ve kusmalar devam....

ben de8+2 yim.
midem giderek daha iyi,
daha dengeli yiyebiliyorum eskiye gore, ama hala cogu seyden tiksiniyorum ve yiyemiyorum,
ornegin, sut, beyaz peynir, ekmek, cikolata, tatli olan hersey vsss

ben de bulanti yok ama istahsizlk ve yemeklerden girenme var

bir de asiri bas donmesi

o da devam ediyor

Kızlar bende süt,peynir türevi şeylerden tiksiniyorum. Doğal olarak kalsiyum alamıyoruz. Bebek için sorun olmaz umarım...

Kızlar bende süt,peynir türevi şeylerden tiksiniyorum. Doğal olarak kalsiyum alamıyoruz. Bebek için sorun olmaz umarım...

ben bol tarhana corbasi iciyorum,
onda da kalsiyum varmis,
bir de ayran ve cacik iciyorum hergun

3 aya kadar sorun yok ama 3 aydan sonra bebek yediklerimizden beslenmeye baslicak, o zaman zorlada olsa yememiz gerekecek
ben 3 aydan sonra hala tiksinirsem artik burnumu filan tikayip icicem sutu

valla benim ikinci hamişliğim ama 2 de de öyle aman aman bir akıntım olmadı cnm
üzgünüm yardımcı olamadım ama bildiğim kadarıyla normal artması
bende o yüzden rahatım ama şurada 2 hft kaldı yavaş yavaş yemek zorunda olucam:-((

merhaba kızlar,

idrar yolları iltihabını atlattım derken pazar sabahı korkunç bi diş ağrısıyla uyandım.Doktor ağrı kesici minoset vermişti içtim ama faydası olmadı.Akşam acile gittik gebelik olunca bakmadılar.pazar gecesi sabahı sabh ettim,sabaha karşı dalmışım biraz, ondan sonrada bi baş dönmesi ve mide bulantısıyla uyandım( tabii diişimde başladı.Eşim kadın doğum doktorunu aradı, onun bulunduğu poliklinkdeki diş doktoruna yönlendirmiş,banada bilgi versinler demiş. dün gittim öğleden sonra doktor kanal tedavisi dedi ben ağlıyorumm( bebeğime bişi olcak die, sonra kadın doğum doktoruyla görüştü onay aldı ve başladı dişimi yapmaya önce uyuşturdu doktor bende sürekli soruyorum bi etkisi olur mu bebeğe zarar verirmi zaten 15 dakkada zor uyuştu( doktor korkma dedi, biçok hamileye yapıyoruz ben hem ağlıyorum hem tedavi oluyorum.çok şükür ağrı dindi inşallah bebeğimde iyidir cumartesi görücem meleğimi, inşallah kalp atışlarınıda duyarım 15 gün önce duyamamıştım(

kızlar selam nasılsınız , nasıl gıdıyor hamıslık:) ben daha 7+5 teyim. bu aksam tekrar meleğimi görücem insallah. sizler eşlerinize nasıl soylediniz hamıle olduğunuzu:))))))))))))
ben senelerdir hamıle kalamıyordum. 3 defa tup bebek tedavısınden sonra. doğal yolla bır gebelık gecırdım ama onuda kalp atısını duymadan kaybettım. bu ıkıncı gebelığım. düşükten 3 ay sonra oldu yine doğal yoldan:)
reglim yaklasık bır hafta gecıkınce iş yerındeylen hemen bır gebelik testi aldım ve hemen çift çizgiyi gördüm :))))) akşamı zor ettım:)
neyse aksam eve geldım. esime bir kart yazdım meleğimin ağzından ve masanın ustune koydum :))))
şok oldu :) ya sızler ? sizleride cok merak ediyorum nasıl soyledınız ne tepki aldnız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…